×
اقتصادی
شناسه خبر : 240768
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/30 ساعت 23:21
با دستور رهبر معظم انقلاب سند مالکیت برای اهالی جزیره هرمز صادر شد

با دستور رهبر معظم انقلاب سند مالکیت برای اهالی جزیره هرمز صادر شد

با دستور رهبر معظم انقلاب، مشکل مالکیت در جزیره هرمز برطرف شد و حدود 700 سند رسمی برای اهالی این جزیره صادر گردید.

نورنیوز - گروه اقتصادی: مجتبی قهرمانی، رییس‌کل دادگستری هرمزگان شامگاه پنجشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیران‌کل سابق و جدید ثبت اسناد و املاک هرمزگان با اشاره به مشکل اسناد مالکیت اهالی جزیره هرمز اظهار کرد: «چندین چالش ثبتی مهم در استان هرمزگان داشتیم که یکی از آن‌ها بحث اسناد موسوم به اسناد رفسنجان در جزیره قشم بود که در سفر رییس قوه قضاییه حدود ۵۰ سندی که در ابتدا صادر شده بود تحویل شد و هم اکنون نیز از حدود هفت هزار سند بیش از ۶۰۰ سند صادر شده و حدود ۷۰۰ سند نیز در سامانه کاداستر جانمایی شده است و این فرآیند همچنان ادامه دارد.»

وی یکی از کارهای بزرگ انجام شده در حوزه ثبت اسناد طی سال‌های اخیر در استان را موضوع تعیین تکلیف اسناد مردم شهید پرور جزیره هرمز عنوان کرد و گفت:« در نتیجه بررسی‌ها مشخص شد از حدود ۲ هزار خانوار جزیره هرمز فقط حدود ۵۰ خانوار سند داشتند و بر این اساس برای حل این مشکل در ادارات ذیربط به‌ویژه در اداره‌کل ثبت اسناد و املاک پیگیری‌های لازم صورت گرفت و با توجه به دستور مستقیم مقام معظم رهبری تدابیر لازم در این خصوص اتخاذ شده و حدود ۷۰۰ سند از اسناد مردم بومی جزیره هرمز صادر شده است.»

رییس‌کل دادگستری هرمزگان همچنین مشکل اسناد اماکن تاریخی و فرهنگی را یکی دیگر از مشکلات حوزه ثبت اسناد در استان هرمزگان عنوان کرد و گفت:« از حدود ۷۰ مکان تاریخی و فرهنگی استان هرمزگان به غیر از تعداد معدودی که توسط افراد دارای حق خریداری شده اند دیگر اماکن سند رسمی نداشته و ندارد.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تحرک، پویایی و تحول بزرگ و واقعی در سطح سازمان ثبت اسناد و املاک اشاره کرد و افزود:« پیش از این یکی از مشکلات حوزه ثبت اسناد مربوط به سامانه‌ها و خدمات الکترونیک بود که از نظر خدمت رسانی مطلوب و از نظر شفافیت و هم با هدف مبارزه با فساد و ارتقای امنیت اقتصادی خدمات الکترونیک در حوزه سازمان ثبت اسناد و املاکی کشور متحول شده است که این موضوع از شئون تحول در قوه قضاییه محسوب می‌شود.»

وی با اشاره به اینکه در مرحله تحول عظیم در حوزه سازمان ثبت اسناد و املاک قرار داریم، گفت:« بحث الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در این خصوص از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که با تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و با حمایت رییس قوه قضاییه این کار بزرگ، عملیاتی و اجرایی شده است.»

رییس‌کل دادگستری هرمزگان تصریح کرد: «از لحاظ عملکرد سازمان ثبت در استان هرمزگان در خیلی از برنامه‌ها، سیاست‌ها و همچنین در اجرای قانون حدنگارها و کاداستر اراضی ملی پیشگام و پیشرو و محرک بقیه استان‌ها بوده است و به‌عنوان یکی از نخستین استان‌هایی بودیم که در یک ضرب الاجل یک ماهه این قانون را اجرا و اسناد تک برگی صادر کردیم.»

وی خاطرنشان کرد:« در حوزه خدمت رسانی به مردم، احقاق حق و الکترونیکی شدن سامانه‌ها و فرآیندها نیز در استان هرمزگان مکاتباتی را شروع کردیم و با وضع الزاماتی جهت عدم استفاده از نامه‌های فیزیکی و کاغذی کارهای بسیار خوبی انجام گرفت.»

قهرمانی یادآور شد:« سازمان ثبت اسناد و املاک یک سازمان تخصصی وحرفه ای است که ضامن امنیت اقتصادی و اجتماعی مردم می‌باشد و اسنادی که این سازمان صادر می‌کند چه در حوزه املاک و چه در حوزه‌های دیگر از هرگونه تخلف و جرم و سو استفاده پیشگیری می کند.»

در این آیین «علی محمودی» به‌عنوان مدیرکل جدید ثبت اسناد و املاک استان هرمزگان معرفی شد و از خدمات «سیدعبدالرسول حسینی» مدیرکل سابق این اداره کل قدردانی شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
X
آگهی تبلیغاتی