×
سیاسی
شناسه خبر : 240710
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/30 ساعت 15:51
پزشکیان: برخی مدیران اهمیتی به میزان مصرف انرژی نمی‌دهند

پزشکیان: برخی مدیران اهمیتی به میزان مصرف انرژی نمی‌دهند

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت ایجاد تغییرات اساسی در روش‌های مدیریتی، نسبت به بی‌تفاوتی برخی مدیران درباره مصرف انرژی و هزینه‌های آن هشدار داد.

نورنیوز-گروه سیاسیصبح امروز پنجشنبه جلسه‌ای به منظور بررسی و تحلیل اجرای طرح شبیه‌سازی رفع ناترازی انرژی در استان سمنان، با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور و اعضای ستاد راهبردی تحول دولت و جمعی از مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی این استان برگزار شد.

در این جلسه، گزارش تفصیلی مربوط به روند اجرای طرح، شامل نحوه جمع‌آوری داده‌ها و اطلاعات مرتبط با مصرف انرژی در بخش‌های خانگی، کشاورزی و صنعتی و نیز تفکیک آن‌ها در حوزه‌های شهری و روستایی، با لحاظ دهک‌های خانوار ارائه و به دقت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

رئیس جمهور در این جلسه با تأکید بر ضرورت ایجاد تغییرات بنیادین در رفتار مدیریتی، به‌ویژه در بخش دولتی، نسبت به مدیریت هزینه و مصرف انرژی، اظهار داشت: متأسفانه برخی مدیران به دلیل آنکه هزینه انرژی مصرفی مجموعه تحت مدیریت خود را از منابع شخصی پرداخت نمی‌کنند، نسبت به میزان مصرف انرژی و هزینه‌های آن بی‌تفاوت بوده و حساسیتی نشان نمی‌دهند که این رویه نیازمند اصلاحی جدی و فوری است.

پیش از انتصاب هر مدیری از او برنامه خواسته می‌شود

پزشکیان همچنین به اقدامات در حال اجرای دولت برای اصلاح این روندها از جمله «مکلف کردن دستگاه‌ها، ادارات و سازمان‌ها به تأمین برق مصرفی خود»، «دستور تعطیلی سازمان‌های پرمصرف و فاقد خروجی» و «تخصیص بودجه بر اساس عملکرد و بهره‌وری» اشاره کرد و افزود: علاوه بر این، در دولت چهاردهم، پیش از انتصاب هر مدیری، شرایط مجموعه‌ای که به او واگذار خواهد شد، به طور کامل تشریح شده و برنامه‌ای اصلاحی برای بهبود وضعیت مجموعه درخواست خواهد شد تا مدیر مربوطه پس از پایان دوره مسئولیت، مجموعه‌ای با انبوهی از مشکلات و زیان‌ها به جای نگذارد.

رئیس جمهور در ادامه، ضمن تقدیر از تلاش‌های ارزشمند مسئولان استان سمنان و ستاد راهبردی تحول دولت در زمینه جمع‌آوری دقیق اطلاعات، «اتصال کد ملی به موقعیت مکانی (جی‌نف)» و «توسعه مدیریت محله‌محور و فعال‌سازی ظرفیت‌های اجتماعی»، را از ملزومات اساسی موفقیت اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: مدل مدیریت محله‌محور با ایجاد هم‌افزایی میان مردم، انگیزه اصلاح الگوی مصرف را در جامعه تقویت خواهد کرد. در همین راستا خوشبختانه به همت دولت و همکاری مردم، برای نخستین بار نه تنها از افزایش تقاضا و مصرف برق جلوگیری شده، بلکه شاهد کاهش ۵ درصدی در مصرف برق هستیم که موفقیتی مهم و قابل توجه است.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت آموزش و نقش تسهیلگران در اقناع‌سازی جامعه برای اصلاح الگوی مصرف و کاهش مصرف انرژی پرداخت و با اشاره به نقش کلیدی و تأثیرگذار دانشگاهیان، هیئت‌های علمی و دانشجویان در پیشبرد طرح‌های اصلاحی، خواستار مشارکت فعال آنان در این زمینه شد.

رئیس جمهور همچنین از طراحان طرح خواست که در هفته‌های آتی، استراتژی و روش اقدام برای اجرای بدون عوارض این طرح در بخش‌های مختلف را به دقت مورد ارزیابی قرار داده و برای اتخاذ تصمیم نهایی ارائه نمایند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
نورنما | کشور در مرز خفگی
سردار نائینی: مراکز حساس اسرائیل را دقیق هدف قرار دادیم
استقلال 1 _ الوصل 1 + خلاصه بازی
تغییرات مالیاتی جدید؛ رسیدهای بالای 10 میلیون تومان دیگر معتبر نیستند!
ایران به هیئت‌مدیره آنکتاد پیوست / فرصتی برای تأثیرگذاری در تجارت جهانی!
جریمه سنگین استقلال به خاطر تأخیر اتوبوس !
فدراسیون ژیمناستیک در بحران/ جلسه فوق‌العاده برای تعیین سرپرست جدید
فسادی پیچیده در شهرداری دورود / بازداشت‌ها در پی پرونده‌های مالی!
حریق در کمین جنگل‌های ارسباران / اعزام 21 تیم و یک بالگرد
آتشسوزی یادگار امام به خودروها و منازل سرایت کرد / مصدومیت یک آتش‌نشان
بدشانسی استقلال در آستانه دربی!
تهران شنبه و یکشنبه هم تعطیل می‌شود ؟
نورنما | طبیعت جذاب دنیا
رمزگشایی از ماجرای هراس‌فروشی تل‌آویو در آسمان عراق
روسیه: هیچ امتیازی در بحران اوکراین نخواهیم داد!
واکنش دفتر پزشکیان به بحث‌‌ اینترنت سفید
سخنان عجیب اردوغان : ترکیه وارث ابن سینا و لقمان حکیم است!
کودتای نظامی در گینه بیسائو / دستگیری رئیس جمهور و به قدرت رسیدن ارتش
اسرائیل دروغ می‌گوید؛ ایران و محور مقاومت شکست نخورده‌اند
مهار آتش در شاهرود / جنگل ابر در امان ماند!
ابراز امیدواری لاریجانی برای رفع موانع انتقال گاز به پاکستان
طلا به اوج رسید؛ سکه تمام به 119 میلیون تومان
دادگاه فرانسه درخواست تجدید نظر سارکوزی را رد کرد
واکنش طالبان به پاکستان: تجاوز را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم
تصویب محدودیت سنی برای شبکه‌های اجتماعی
انجام اولین پرواز مستقیم «کیش – دوشنبه» از فردا
آغاز جشنواره جهانی فیلم فجر با اکران«زیر درختان زیتون»
رئیس‌جمهور سابق برزیل به 27 سال زندان محکوم شد
حساب‌های کاربری سربازان زیر ذره بین ارتش اسرائیل
پروازهای لوفت‌هانزا به ایران از 26 دی‌ماه برقرار می‌شود
انفجار انبار مهمات در ادلب سوریه
دولت برای اصلاحات احتمالی در مصوبه بنزین به نفع مردم آمادگی دارد
کاتس: امنیت کشورش تضمین نشود، «هیچ آرامشی» در لبنان وجود نخواهد داشت
X
آگهی تبلیغاتی