×
بین الملل
شناسه خبر : 240701
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/30 ساعت 15:03
مجارستان آماده میزبانی دیدار سرنوشت‌ساز ترامپ، پوتین و زلنسکی

مجارستان آماده میزبانی دیدار سرنوشت‌ساز ترامپ، پوتین و زلنسکی

پس از مطرح شدن احتمال برگزاری نشست رهبران آمریکا، روسیه و اوکراین در بوداپست، وزیر خارجه مجارستان اعلام کرد که این شهر ظرفیت لازم برای میزبانی این دیدار مهم را داراست.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر امور خارجه مجارستان در یک برنامه یوتیوبی، آمادگی کشورش را برای میزبانی نشست بین دونالد ترامپ، ولادیمیر پوتین و ولودیمیر زلنسکی اعلام کرد. پیتر سییارتو گفت: «مجارستان بارها پیشنهاد داده است که بوداپست محل مناسبی برای برگزاری اجلاسی میان روسیه و اوکراین به منظور حل و فصل مناقشه باشد.»

این اظهارات در حالی مطرح شده که روز گذشته گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه کاخ سفید، مجارستان را به عنوان میزبان احتمالی نشست سران آمریکا، روسیه و اوکراین در نظر گرفته است.

وزیر خارجه مجارستان در خصوص گزارش‌ها و شایعات مربوط به میزبانی نشست‌های احتمالی گفت: «فقط در صورتی می‌توان درباره چنین موضوعاتی اظهار نظر کرد که قابل قبول باشند. تا جایی که به بوداپست مربوط می‌شود، این موضوعات قابل قبول هستند.»
او تاکید کرد که دولت مجارستان بارها پیشنهاد داده است خاک این کشور برای مذاکرات میان روسیه و اوکراین در دسترس باشد و این پیشنهاد همچنان معتبر است.
مقام ارشد مجارستانی افزود: «حداقل یک ساعت قبل از ورود خود به ما اطلاع دهید و ما آماده‌ایم شرایطی عادلانه، امن و برابر برای همه طرف‌ها در مجارستان فراهم کنیم.»
سییارتو همچنین با اشاره به تحولات سال ۲۰۲۲ و پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین گفت که به سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، و آندری یرماک، رئیس دفتر ریاست جمهوری اوکراین، پیشنهاد داده بود نشست‌های بین دو طرف در بوداپست برگزار شود.

او تصریح کرد: «به آنها گفتم که اگر به دنبال مکانی برای گفت‌و‌گو هستند که پس از پایان جنگ به صلح منجر شود، می‌توانند هر زمان که بخواهند به مجارستان بیایند.»

دیپلمات ارشد مجارستان افزود: «بدیهی است که این یکی از دلایلی است که بوداپست همیشه به عنوان محل احتمالی مذاکرات روسیه و اوکراین مطرح بوده است.»

به گفته او، دلیل دوم این است که مجارستان کانال‌های ارتباطی باز با همه طرف‌ها را حفظ کرده است.

سییارتو با تمجید از نخست‌وزیر مجارستان گفت: «در طول سه سال و نیم گذشته، مجارستان توانایی خود را برای گفت‌و‌گوی مبتنی بر احترام متقابل همزمان با رهبران ایالات متحده و روسیه حفظ کرده است. من هیچ رهبر اروپایی دیگری را نمی‌شناسم که بتواند با دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین با شرایط برابر صحبت کند، به جز ویکتور اوربان. واضح است که همکاری ما با ایالات متحده و روسیه مبتنی بر احترام متقابل است.»

به گفته وی، «مجارستان کانال‌های دیپلماتیک ارتباطی با روسیه را حفظ کرده است و رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر مجارستان رابطه دوستانه‌ای دارند.»

وزیر خارجه مجارستان گفت: «ما آماده‌ایم تا به موفقیت تلاش‌های صلح برای حل و فصل مناقشه در اوکراین کمک کنیم.»

زلنسکی: حاضر به دیدار با پوتین و ترامپ در مسکو نیستم

 رئیس جمهوری اوکراین اعلام کرد که با دیدار سه جانبه با همتایان آمریکایی و روس خود در مسکو مخالف است.

به گزارش  خبرگزارس تاس، ولودیمیر زلنسکی روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت که با برگزاری نشست سه جانبه با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در مسکو موافقت نخواهد کرد.
زلنسکی از اتریش، سوئیس یا ترکیه به عنوان مکان‌های احتمالی برای چنین نشستی نام برد و تأکید کرد: هیچ نشستی نمی‌تواند در مسکو برگزار شود.
وی افزود: در مورد بوداپست به عنوان محل برگزاری، فکر می‌کنم درحال حاضر مشکل خواهد بود و صادقانه بگویم، بوداپست از ما حمایت نکرد.
زلنسکی خاطرنشان کرد: چرا چین یکی از تضمین‌کننده‌های امنیتی نیست؟ ما به ضامنهایی که به اوکراین کمک نمی‌کنند، نیاز نداریم. پکن با مهیا کردن شرایط، دسترسی روسیه به بازار پهپاد را ممکن کرد.
زلنسکی در بخش دیگری از اظهارات خود اعلام کرد که مایل است انتخابات ریاست جمهوری اوکراین را برگزار کند.
او در پاسخ به سؤالی در مورد این موضوع به خبرنگاران گفت: خوشحال می‌شوم که انتخابات را هم اکنون برگزار کنم تا این موضوع را خاتمه دهم زیرا جز مشاجره و درخواست‌های سیاسی، پوستر و غیره دستاورد دیگری ندارد. نکته اصلی این است که آن‌ها به من فرصت پایان دادن به جنگ و جلوگیری از تجزیه کشور را بدهند.
زلنسکی در دیدار اخیر خود با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت که آماده برگزاری انتخابات است، اما تنها در صورتی که ابتدا آتش‌بس برقرار شود.


اخبار مرتبط
مخالفت مجارستان با صرف منابع مالی اروپا در جنگ اوکراین
پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 17:45
مخالفت مجارستان با صرف منابع مالی اروپا در جنگ اوکراین
«ویکتور اوربان»نخست‌وزیر مجارستان، با انتقاد شدید از اتحادیه اروپا، خواستار توقف حمایت مالی از جنگ اوکراین و آنچه او «مافیای جنگی اوکراین» خوانده، شد و تأکید کرد که منابع مالی اروپا نباید صرف درگیری‌ای شود که پایان‌پذیر نیست.
نخست وزیر مجارستان: اروپا باید با مسکو  مستقیم مذاکره کند
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 18:05
نخست وزیر مجارستان: اروپا باید با مسکو مستقیم مذاکره کند
نخست‌وزیر مجارستان با ارائه طرحی، خواستار رویکرد متوازن اتحادیه اروپا در قبال روسیه و اوکراین به منظور ایجاد صلح در این منطقه‌ شد و گفت: بروکسل باید به طور مستقیم و مستقل با مسکو وارد مذاکره شود.
مجارستان آماده میزبانی اجلاس روسیه-آمریکا
دوشنبه 1404/08/05 ساعت 18:55
مجارستان آماده میزبانی اجلاس روسیه-آمریکا
«پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان عصر دوشنبه در سخنانی بیان کرد: «مجارستان آماده است تا در هر زمانی میزبان مذاکرات صلح بین ایالات متحده و روسیه باشد.»
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و مجارستان در صدمین سال روابط دیپلماتیک
جمعه 1404/06/07 ساعت 22:50
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و مجارستان در صدمین سال روابط دیپلماتیک
به مناسبت صدمین سالگرد روابط دیپلماتیک ایران و مجارستان، وزرای امور خارجه دو کشور در تماس تلفنی، ضمن مرور یک قرن روابط دوستانه، بر گسترش همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف و بررسی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تأکید کردند.
ابراز رضایت ترامپ از جلسه با سران اروپا و زلنسکی
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 09:10
ابراز رضایت ترامپ از جلسه با سران اروپا و زلنسکی
به گزارش الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت: جلسه بسیار خوبی با مهمانان محترم، ولادیمیر زلنسکی، امانوئل مکرون، الکساندر استاب، جورجیا ملونی، کی‌یر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، فریدریش مرتز، رئیس کمیسیون اروپا، اورسولا فون در لاین و دبیرکل ناتو، مارک روته در کاخ سفید داشتم.
زلنسکی: در نشست سه‌جانبه با پوتین و ترامپ درباره اراضی گفتگو می‌کنیم
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 07:00
زلنسکی: در نشست سه‌جانبه با پوتین و ترامپ درباره اراضی گفتگو می‌کنیم
زلنسکی در نشست اخیر خود با ترامپ از گفت‌وگوهای مثبت و سازنده خبر داد و ابراز امیدواری کرد که بهترین مذاکرات در آینده‌ای نزدیک صورت بگیرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نقش بالای معاینه فنی خودروها در کنترل آلایندگی هوا
نبض غذای کشور کجا می‌تپد؟
تاکید دستیار رهبری انقلاب بر تسریع اجرای بسته های اقتصادی ایران و چین
پایان نیمه اول /خیبر خرم‌آباد(1) – استقلال ( 1) + فیلم گلها
هشدار اوکراین؛ پهپادهای روسیه به موشک هوا به هوا مسلح هستند
نخست‌وزیر استرالیا هرگونه ارتباط حمله بوندی با فلسطین را رد کرد
عارف: راهبرد اصلی دولت در تدوین بودجه هدف‌گذاری رشد 2 درصدی است
اعلام آماده‌باش در هرمزگان، بندرعباس و فارس/ ممنوعیت تردد شناورها در بندر چارک و کیش
گازگرفتگی جان 9 کارگر را در منطقه صنعتی دولت‌آباد اصفهان گرفت
افزایش ساعت کار مراکز تعویض پلاک در تهران و استان‌های پرتردد
وزیر خارجه بلاروس: با تهران در عرصه‌های بین‌المللی همکاری موفقیت‌آمیز داریم
تصمیمات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران قانونی است
قیمت شیرینی شب یلدا اعلام شد /میانگین قیمت شیرینی خشک و تر چقدر است
80 درصد فرودگاه‌های کشور زیر یک میلیون مسافر دارند
کرملین: پوتین برای صلح جدی آماده است
کمالوندی: بازرسی‌های اخیر آژانس با اجازه شورای عالی امنیت ملی بوده است
عراقچی: با بلاروس درباره نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی از سوی سخنگوی وزارت خارجه
قیمت بنزین چه نسبتی با نابرابری درآمدها دارد؟
دستگیری سه نفر که در صدد اعمال نفوذ در یک پرونده‌ قضایی بودند
فیدان: کار ترکیه در سوریه تازه آغاز شده است
کارفرمایان لیست و حق‌بیمه آبان را زودتر از موعد ارسال کنند
هشدار نارنجی هواشناسی برای چهارمحال و بختیاری صادر شد
مرشد چلویی
بیانیه عجیب موساد درباره واقعه تروریستی سیدنی
سفر وزیر خارجه چین به عربستان
بارش متناوب برف و باران در تهران
تاکید مسکو بر تداوم حمایت سیاسی از ونزوئلا
مدارس هرمزگان تا پایان هفته تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول
سنجش راهبرد جدید امنیت ملی آمریکا با محک واقع‌بینی و منافع ملی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول
عارف: باید از فن‌آوری‌های پیشرفته نانو، زیستی، هوش مصنوعی و هسته‌ای استفاده کنیم
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
قیمت‌های جدید لبنیات اعلام شد
شاخص کل بورس تهران رکورد زد/ روند صعودی بازار ادامه دارد
استقلال به دنبال میزبانی از گل‌گهر در مشهد
پادکست | من ریچل کوری هستم
سخنگوی شورای نگهبان از تأیید 2 اساسنامه‌ مهم بانکی خبر داد
مرگ تلخ چهار جوان زیر چرخ های تریلی
68 درصد سد های کشور همچنان خالیست
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش منصوب شد
ابراهیم الموسوی مسئول ارتباطات رسانه‌ای حزب الله لبنان شد
اسلامی: 20 رادیودارو در فاز تحقیقات داریم
رئیس قوه قضاییه: سازمان بازرسی کل کشور موضوع ارز را رها نکند
65 درصد تهرانی‌ها آب بیش از حد مصرف می‌کنند
وزیر کشور: بر توسعه تعاملات با ‌همسایگان ‌متمرکز شده‌ایم
سهمیه بنزین خودرو‌های وارداتی با حجم موتور کم‌تر از 1300 سی سی، حذف نمی شود
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور
نورنما | پرش غول یخی از دل اقیانوس
X
آگهی تبلیغاتی