×
بین الملل
شناسه خبر : 240701
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/30 ساعت 15:03
مجارستان آماده میزبانی دیدار سرنوشت‌ساز ترامپ، پوتین و زلنسکی

مجارستان آماده میزبانی دیدار سرنوشت‌ساز ترامپ، پوتین و زلنسکی

پس از مطرح شدن احتمال برگزاری نشست رهبران آمریکا، روسیه و اوکراین در بوداپست، وزیر خارجه مجارستان اعلام کرد که این شهر ظرفیت لازم برای میزبانی این دیدار مهم را داراست.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر امور خارجه مجارستان در یک برنامه یوتیوبی، آمادگی کشورش را برای میزبانی نشست بین دونالد ترامپ، ولادیمیر پوتین و ولودیمیر زلنسکی اعلام کرد. پیتر سییارتو گفت: «مجارستان بارها پیشنهاد داده است که بوداپست محل مناسبی برای برگزاری اجلاسی میان روسیه و اوکراین به منظور حل و فصل مناقشه باشد.»

این اظهارات در حالی مطرح شده که روز گذشته گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه کاخ سفید، مجارستان را به عنوان میزبان احتمالی نشست سران آمریکا، روسیه و اوکراین در نظر گرفته است.

وزیر خارجه مجارستان در خصوص گزارش‌ها و شایعات مربوط به میزبانی نشست‌های احتمالی گفت: «فقط در صورتی می‌توان درباره چنین موضوعاتی اظهار نظر کرد که قابل قبول باشند. تا جایی که به بوداپست مربوط می‌شود، این موضوعات قابل قبول هستند.»
او تاکید کرد که دولت مجارستان بارها پیشنهاد داده است خاک این کشور برای مذاکرات میان روسیه و اوکراین در دسترس باشد و این پیشنهاد همچنان معتبر است.
مقام ارشد مجارستانی افزود: «حداقل یک ساعت قبل از ورود خود به ما اطلاع دهید و ما آماده‌ایم شرایطی عادلانه، امن و برابر برای همه طرف‌ها در مجارستان فراهم کنیم.»
سییارتو همچنین با اشاره به تحولات سال ۲۰۲۲ و پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین گفت که به سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، و آندری یرماک، رئیس دفتر ریاست جمهوری اوکراین، پیشنهاد داده بود نشست‌های بین دو طرف در بوداپست برگزار شود.

او تصریح کرد: «به آنها گفتم که اگر به دنبال مکانی برای گفت‌و‌گو هستند که پس از پایان جنگ به صلح منجر شود، می‌توانند هر زمان که بخواهند به مجارستان بیایند.»

دیپلمات ارشد مجارستان افزود: «بدیهی است که این یکی از دلایلی است که بوداپست همیشه به عنوان محل احتمالی مذاکرات روسیه و اوکراین مطرح بوده است.»

به گفته او، دلیل دوم این است که مجارستان کانال‌های ارتباطی باز با همه طرف‌ها را حفظ کرده است.

سییارتو با تمجید از نخست‌وزیر مجارستان گفت: «در طول سه سال و نیم گذشته، مجارستان توانایی خود را برای گفت‌و‌گوی مبتنی بر احترام متقابل همزمان با رهبران ایالات متحده و روسیه حفظ کرده است. من هیچ رهبر اروپایی دیگری را نمی‌شناسم که بتواند با دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین با شرایط برابر صحبت کند، به جز ویکتور اوربان. واضح است که همکاری ما با ایالات متحده و روسیه مبتنی بر احترام متقابل است.»

به گفته وی، «مجارستان کانال‌های دیپلماتیک ارتباطی با روسیه را حفظ کرده است و رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر مجارستان رابطه دوستانه‌ای دارند.»

وزیر خارجه مجارستان گفت: «ما آماده‌ایم تا به موفقیت تلاش‌های صلح برای حل و فصل مناقشه در اوکراین کمک کنیم.»

زلنسکی: حاضر به دیدار با پوتین و ترامپ در مسکو نیستم

 رئیس جمهوری اوکراین اعلام کرد که با دیدار سه جانبه با همتایان آمریکایی و روس خود در مسکو مخالف است.

به گزارش  خبرگزارس تاس، ولودیمیر زلنسکی روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت که با برگزاری نشست سه جانبه با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در مسکو موافقت نخواهد کرد.
زلنسکی از اتریش، سوئیس یا ترکیه به عنوان مکان‌های احتمالی برای چنین نشستی نام برد و تأکید کرد: هیچ نشستی نمی‌تواند در مسکو برگزار شود.
وی افزود: در مورد بوداپست به عنوان محل برگزاری، فکر می‌کنم درحال حاضر مشکل خواهد بود و صادقانه بگویم، بوداپست از ما حمایت نکرد.
زلنسکی خاطرنشان کرد: چرا چین یکی از تضمین‌کننده‌های امنیتی نیست؟ ما به ضامنهایی که به اوکراین کمک نمی‌کنند، نیاز نداریم. پکن با مهیا کردن شرایط، دسترسی روسیه به بازار پهپاد را ممکن کرد.
زلنسکی در بخش دیگری از اظهارات خود اعلام کرد که مایل است انتخابات ریاست جمهوری اوکراین را برگزار کند.
او در پاسخ به سؤالی در مورد این موضوع به خبرنگاران گفت: خوشحال می‌شوم که انتخابات را هم اکنون برگزار کنم تا این موضوع را خاتمه دهم زیرا جز مشاجره و درخواست‌های سیاسی، پوستر و غیره دستاورد دیگری ندارد. نکته اصلی این است که آن‌ها به من فرصت پایان دادن به جنگ و جلوگیری از تجزیه کشور را بدهند.
زلنسکی در دیدار اخیر خود با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت که آماده برگزاری انتخابات است، اما تنها در صورتی که ابتدا آتش‌بس برقرار شود.


اخبار مرتبط
مخالفت مجارستان با صرف منابع مالی اروپا در جنگ اوکراین
پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 17:45
مخالفت مجارستان با صرف منابع مالی اروپا در جنگ اوکراین
«ویکتور اوربان»نخست‌وزیر مجارستان، با انتقاد شدید از اتحادیه اروپا، خواستار توقف حمایت مالی از جنگ اوکراین و آنچه او «مافیای جنگی اوکراین» خوانده، شد و تأکید کرد که منابع مالی اروپا نباید صرف درگیری‌ای شود که پایان‌پذیر نیست.
نخست وزیر مجارستان: اروپا باید با مسکو  مستقیم مذاکره کند
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 18:05
نخست وزیر مجارستان: اروپا باید با مسکو مستقیم مذاکره کند
نخست‌وزیر مجارستان با ارائه طرحی، خواستار رویکرد متوازن اتحادیه اروپا در قبال روسیه و اوکراین به منظور ایجاد صلح در این منطقه‌ شد و گفت: بروکسل باید به طور مستقیم و مستقل با مسکو وارد مذاکره شود.
مجارستان آماده میزبانی اجلاس روسیه-آمریکا
دوشنبه 1404/08/05 ساعت 18:55
مجارستان آماده میزبانی اجلاس روسیه-آمریکا
«پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان عصر دوشنبه در سخنانی بیان کرد: «مجارستان آماده است تا در هر زمانی میزبان مذاکرات صلح بین ایالات متحده و روسیه باشد.»
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و مجارستان در صدمین سال روابط دیپلماتیک
جمعه 1404/06/07 ساعت 22:50
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و مجارستان در صدمین سال روابط دیپلماتیک
به مناسبت صدمین سالگرد روابط دیپلماتیک ایران و مجارستان، وزرای امور خارجه دو کشور در تماس تلفنی، ضمن مرور یک قرن روابط دوستانه، بر گسترش همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف و بررسی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تأکید کردند.
ابراز رضایت ترامپ از جلسه با سران اروپا و زلنسکی
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 09:10
ابراز رضایت ترامپ از جلسه با سران اروپا و زلنسکی
به گزارش الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت: جلسه بسیار خوبی با مهمانان محترم، ولادیمیر زلنسکی، امانوئل مکرون، الکساندر استاب، جورجیا ملونی، کی‌یر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، فریدریش مرتز، رئیس کمیسیون اروپا، اورسولا فون در لاین و دبیرکل ناتو، مارک روته در کاخ سفید داشتم.
زلنسکی: در نشست سه‌جانبه با پوتین و ترامپ درباره اراضی گفتگو می‌کنیم
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 07:00
زلنسکی: در نشست سه‌جانبه با پوتین و ترامپ درباره اراضی گفتگو می‌کنیم
زلنسکی در نشست اخیر خود با ترامپ از گفت‌وگوهای مثبت و سازنده خبر داد و ابراز امیدواری کرد که بهترین مذاکرات در آینده‌ای نزدیک صورت بگیرد.
نظرات

آخرین اخبار
درگیری‌های شدید بین افراد مسلح و نیروهای امنیتی دولت موقت سوریه
تجاوز هوایی آمریکا به جنوب ایران؛ تایید حملات در سیریک و حاجی‌آباد/ تکذیب حمله به 4 شهر
چرا پزشکان روی مصرف نان کامل تأکید می‌کنند؟
وال‌استریت ژورنال:هواپیماهای آمریکا در اردن هدف قرار گرفتند
بازداشت 119 نفر در 30 استان ترکیه به اتهام ارتباط با داعش
امباپه: انگلیس، ما را از خواب بیدار کرد
یافتن روشی کم هزینه برای حذف 90 درصدی ریزپلاستیک‌ها
ترامپ: کشته شدن 2 سرباز آمریکایی در اردن غم انگیز است
انگلیس (6) - فرانسه (4)/ مقام سومی انگلیس در پرگل‌ترین بازی جام جهانی
نوشیدنی‌های شیرین از کودکی خطر فشارخون را بالا می‌برند
چت‌جی‌پی‌تی به والدین هشدار می‌دهد
هشدار مجدد آمریکا به شهروندان خود در منطقه غرب آسیا
افشاگری نیویورک‌تایمز از حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان
اسرائیل هیوم: ترامپ تمایلی به دیدار با نتانیاهو ندارد
خیبر مدافع ذوب‌آهن را جذب کرد
مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند
کمیته بین‌المللی المپیک قصدی برای محرومیت اینفانتینو ندارد!