×
اجتماعی
شناسه خبر : 240575
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/29 ساعت 17:01

رکوردشکنی زائران همراه اولی در استفاده از خدمات دیجیتال

همراه اول در ایام اربعین 1404 برای نخستین بار پکیج جامعی از خدمات دیجیتال ارائه کرد و با ثبت رکورد رشد 150 درصدی در فروش از طریق اپلیکیشن «همراه من»، توجه و استقبال زائران ایرانی را به این تجربه نوین جلب کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: به گزارش مرکز ارتباطات، توسعه برند و رویدادهای بین‌المللی همراه اول، نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور امسال نیز همچون سنوات گذشته با اجرای گسترده برنامه ارتباطی خود در مسیرهای پیاده‌روی و شهرهای زیارتی عراق، توانست در ایام اربعین حسینی ۱۴۰۴ به بیش از دو میلیون زائر خدمت‌رسانی کند و تجربه‌ای جدیدی از کیفیت ارتباطی و دسترسی آسان به خدمات دیجیتال را رقم بزند.

همراه اول از ماه‌های ابتدایی سال با برنامه‌ریزی دقیق و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در ایران و عراق، تقویت پوشش رادیویی و افزایش ظرفیت شبکه را در اولویت قرار داد.

برای رفاه حال زائران اربعین و تأمین ارتباطی پایدار در مسیرهای منتهی به مرز، همراه اول مجموعه‌ای از اقدامات فنی گسترده را اجرا کرد. در استان‌های مرزی، با افزودن سایت‌های جدید برای تقویت پوشش رادیویی، ارتقای تکنولوژی ۳۰ سایت موجود و توسعه نرم‌افزاری ظرفیت ۷۰ سایت، کیفیت ارتباطات را به شکل محسوسی بهبود داد.

همچنین ۲۵ سایت سیار و ۵ سایت دائمی فول‌تکنولوژی در شهرها و پایانه‌های مرزی به بهره‌برداری رسید و بیش از ۱۷۰ سایت مرزی در قالب یک کلاستر برای مانیتورینگ ویژه قرار گرفتند تا حتی در اوج تردد، شبکه پایدار بماند.

در کنار این اقدامات، با اتصال مستقیم به لینک ویژه شرکت ارتباطات زیرساخت که برای ایام اربعین و در تعامل با کشور عراق صورت گرفته بود، از ظرفیت ویژه انتقال داده نیز بهره‌برداری کرد تا بستر فنی برای ارتقای کیفیت تماس و اینترنت زائران فراهم شود.

علاوه بر این، با برپایی موکب‌های خدماتی در تمامی نقاط مرزی کشور و حتی فرودگاه نجف اشرف برای نخستین بار، امکان ارائه خدمات حضوری مستقیم و بی‌وقفه به زائران را فراهم آورد تا زائران ایرانی دغدغه‌ای برای به همراه بردن سیمکارت خود، فعال‌سازی بسته‌های ویژه اربعین و مشکلات احتمالی در برقراری ارتباطات نداشته باشند.

با ابتکار تنوع‌بخشی به رنج بسته‌های ارتباطی و ارائه تخفیف‌های ویژه رومینگ اینترنت، مکالمه و پیامک، در این دوره نیز هزینه ارتباطی زائران در صورت استفاده از سیمکارت همراه اول به‌طور محسوسی کاهش می‌یافت؛ ضمن اینکه ابتکار ارائه پکیج جامع خدمات دیجیتال برای نخستین بار نیز توجه زائران را به خود جلب کرد.

همراه اول در ایام اربعین ۱۴۰۴ برای نخستین بار خدمات جامع دیجیتال را به‌صورت پکیج ویژه در کنار رومینگ و خدمات فنی ارائه کرد. این اقدام باعث استقبال کم‌سابقه‌ای از اپلیکیشن «همراه من» توسط زائران شد و سهم فروش این پلتفرم با رشد ۱۵۰ درصدی رکورد جدیدی در این ایام ثبت کرد. 

به عبارت دیگر تجربه نوآورانه دیجیتال همراه اول، نشان‌دهنده گرایش زائران ایرانی به استفاده از خدمات دیجیتال و اثرگذاری این رویکرد نوین در ارتقای کیفیت سفر معنوی آنان بود.

مجموع این اقدامات موجب شد مصرف ترافیک دیتا مشترکان همراه اول در عراق نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یابد و استقبال از بسته‌های رومینگ ۱۲ درصد بیشتر از سال قبل شود.

همراه اول امسال علاوه بر خدمت‌رسانی به زائران، پشتیبانی از تمامی خادمان سازمان حج و زیارت و ستادهای آن در ایران و عراق را نیز بر عهده گرفت و برای تسهیل امور خدمتی، اپلیکیشن‌های موردنیاز واحدهای هلال‌احمر و سازمان حج و زیارت را رایگان کرد.

همچنین سرویس مشاوره و راهنمایی با همکاری مرکز تماس ۴۰۳۰ به‌طور رایگان در اختیار زائران قرار گرفت تا اطلاعات پزشکی، ارتباطی و خدماتی در کوتاه‌ترین زمان به آنان ارائه شود.

از دیگر اقدامات همراه اول در این ایام می‌توان به بیمه رایگان گوشی برای خریداران بسته‌های اربعین و همکاری با روبیکا برای ارائه ترافیک رایگان تماس صوتی و تصویری و پیام‌رسانی اشاره کرد.

افزون بر این، اپلیکیشن «همراه من» نیز به‌عنوان درگاه جامع خدمات زائران، امکان مدیریت سیمکارت، استعلام خدمات، فعال‌سازی بسته‌ها و دریافت پشتیبانی آنلاین را در یک محیط یکپارچه فراهم ساخت.

همراه اول همچنین با استقرار کارشناسان فنی و پشتیبانی در تمامی پایانه‌های مرزی ایران و همچنین در قالب ۱۵ گروه چهار نفره در حرم‌های مطهر و همچنین مسیرهای منتهی به نجف، کربلا، کاظمین و سامرا، تلاش کرد تا زائران اربعین ۱۴۰۴، بهترین و مطمئن‌ترین تجربه ارتباطی ممکن را در سفر معنوی خود داشته باشند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان: جامعه امروز تشنه اخلاق، عدالت و کرامت انسانی است
انگلیس(0) - صربستان (0) | دیدار حساس ستاره های انگلیس مقابل صربستان
پرتغال (0) - مجارستان (1) | پرتغال پر از ستاره در مقابل حریف خود
عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد
گروسی خبر داد؛ توافق جدید بین ایران و آژانس اتمی امضا شد
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 18 شهریور 1404
وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آژانس به توافق دست یافتند
ایران حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به دوحه را شدیدا محکوم کرد
سخنگوی وزارت خارجه از نهایی شدن تفاهم ایران و آژانس خبر داد
دیدار عراقچی با رئیس‌ جمهور مصر
قدومی: طرح ترور سران حماس در دوحه ناکام ماند
حمله موشکی جدید یمن به عمق سرزمین‌های اشغالی؛ افزایش تنش در منطقه
مکرون: حمله اسرائیل به قطر اقدام تروریستی است
پزشکیان: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست و هر تلاش دیپلماسی را نابود می‌کند
حماس: اسرائیل با حمله به دوحه، تیم مذاکره‌کننده ما را هدف گرفت
رئیس جمهور مولداوی: اتحاد با اروپا راه ایستادگی مقابل روسیه است
تصاویر 5 شهید امروز حماس که از اعضای اداری این جنبش در قطر بودند
یک مامور پلیس در خوزستان به شهادت رسید
دعوت مردم پاکستان به تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی
لحظه اعلام خبر عفو رهبری به زندانی ها + فیلم
میدان هفتم تیر میزبان جشن میلاد پیامبر رحمت
تیم امید با این ترکیب به دنبال صعود مستقیم به جام ملت‌ها می رود
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند
ایران (3)- امارات(2) |رقابتی برای صدر نشینی و صعود + گل سوم
قیمت نفت در پی تجاوز اسرائیل به قطر بالا رفت
پیامبر رحمت؛ میراثی فراتر از زمان
ترافیک فوق سنگین جاده‌های شمال
ستاره تیم ملی فوتبال آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی موضع گرفت
علت شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش ارم چه بود؟
واکنش رسمی عراق به حمله اسرائیل به دوحه
فرصت عالی برای بخشودگی جرایم مالیاتی اصناف و صاحبان مشاغل
درباره حمله به قطر!
جزییات آتش سوزی فروشگاه چسب در اصفهان + فیلم
واکنش محتاطانه کاخ سفید به حمله اسرائیل به قطر
نورنما | عید میلاد رسول خاتم (ص) و امام جعفر صادق (ع)مبارک‌باد
خشم خیابانی در نپال: معترضان ساختمان تلویزیون را هدف قرار دادند + فیلم
سازمان ملل حمله اسرائیل به قطر را شدیداً محکوم کرد
از میز آتش‌بس تا آسمان خونین دوحه؛ پایان دیپلماسی
آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد پیام نور اعلام شد
القسام رسماً مسئولیت حمله استشهادی «راموت» را گردن گرفت
واکنش تند اردن به حمله رژیم صهیونیستی به دوحه
جهاد اسلامی حمله به دفتر حماس در دوحه را محکوم کرد
سفارت ایالات متحده نسبت به شرایط امنیتی در دوحه هشدار داد
ثبت زمین‌لرزه 4.2 ریشتری در استان هرمزگان
حمله رژیم صهیونیستی به قطر خطرناک و نقض آشکار منشور ملل متحد است
کاهش محسوس دما و تشدید گردوخاک در تهران طی روزهای آینده
بیانیه رسمی وزارت خارجه قطر درباره حملات اسرائیل به دوحه
رایزنی ایران و آژانس برای آغاز همکاری‌های جدید با تمرکز بر سازوکارهای ضمانتی
87 پرواز عملیاتی بارورسازی ابرها در کشور انجام شد
حمله به دوحه؛ ادعای عملیات اسرائیل برای ترور مقامات حماس +فیلم
X
آگهی تبلیغاتی