×
سیاسی
شناسه خبر : 240550
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/29 ساعت 14:45
از اختلالات GPS برای حفاظت از شهروندان تا توضیحاتی درباره بنزین ویژه وارداتی

اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟

از اختلالات GPS برای حفاظت از شهروندان تا توضیحاتی درباره بنزین ویژه وارداتی

اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه-29 مرداد 1404)هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سؤالات‌ آنها پاسخ دادند.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در بخشی از اظهارات خود در جلسه هیات دولت با تاکید بر تقویت راهبرد همبستگی ملی و توجه به شعار وفاق ملی و همچنین لزوم توجه صاحبنظران، نخبگان و فعالان رسانه به اهمیت همبستگی و اجماع ملی تاکید کرد: برخی مصاحبه‌ها و اظهارنظرها کمکی به تقویت فضای خوب کنونی کشور به ویژه در حوزه سیاست خارجی که راهبردها مشخص است، نخواهد کرد.

همچنین مشروح گفت‌وگوهای محسن پاک نژاد وزیر نفت،‌ فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ علاالدین رفیع‌زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی، علیرضا زاکانی شهردار تهران، سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را می‌توانید در لینک‌های زیر بخوانید.

واکنش سخنگوی دولت به بیانیه جبهه اصلاحات

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره دیدگاه رئیس‌جمهوری و دولت نسبت به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات، اظهار کرد: جایگاه دولت جایگاه دیگری است و طبیعتاً هر جبهه‌ یا حزبی که اظهارنظر می‌کند، نشانه‌ای از زنده بودن جامعه است. اظهارنظرها به‌صورت آزادانه انجام می‌شود، اما نکته‌ای که در این مورد مهم است، دقت به انسجام اجتماعی است و توجه به اینکه در شرایط پیچیده‌ای هستیم و اظهارنظرهای ما نباید شرایط را پیچیده‌تر کند یا به نوعی مورد سوءاستفاده دشمن قرار گیرد.

وی یادآور شد: دسترسی به رئیس‌جمهوری برای همه احزاب از جبهه پایداری تا جبهه اصلاحات که دو سر طیف جریان‌های سیاسی ما هستند، وجود دارد . رئیس‌جمهوری با آنان جلسه داشته است. حاکمیت و دولت هم متناسب با منافع ملی اتخاذ رویکرد می‌کند.

بنزین ویژه وارداتی تاثیری بر سهمیه‌ها و قیمت آن ندارد

محسن پاک‌نژاد وزیر نفت گفت: بر اساس ظرفیت‌های قانونی و مصوبه هیئت وزیران مقرر شد، بخش خصوصی بدون دخالت دولت واردات بنزین را که از آن به عنوان بنزین ویژه یاد می شود، انجام دهد.

وی با اشاره به هزینه تمام شده بنزین ویژه وارداتی گفت:  بنزین ویژه و قیمت آن هیچ تاثیری در سهمیه‌هایی که پیش از این استفاده می‌شد یعنی ۶۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی و ۱۰۰ لیتر بنزین ۳ هزار تومانی یا کارت سوخت جایگاه‌ها نداره و هموطنان عزیز می‌توانند کماکان از این سهمیه‌ها استفاده کنند.

اختلالات GPS به دلیل ملاحظات حضور احتمالی پهپادها و حفاظت از شهروندان است

ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره اختلال در جی پی اس ها، بیان کرد: تصمیم برای این اختلال به دلیل ملاحظات حضور احتمالی پهپادها و حفاظت از جان شهروندان از سوی نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و نظامی گرفته شده است. در حال رایزنی هستیم و تلاش می کنیم که این موارد را مرتفع کنیم.

دولت مصمم به حل موضوع تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی است

علاالدین رفیع‌زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی از پایان بررسی موضوع تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در کمیسیون مدیریت و سرمایه انسانی دولت خبر داد و گفت: اطلاعات این نیروها احصا شده و مصمم هستیم که موضوع حل شود.

وی یادآور شد: دو تا سه مرتبه هم در مجلس و در دولت جلسه گذاشته شده است. ما هفته گذشته در کمیسیون مدیریت و سرمایه انسانی دولت موضوع را بررسی کردیم که نهایتا باید در صحن دولت طرح و آنجا تصمیم‌گیری شود. کمیسیون بررسی نهایی را انجام داده و با تصویب دولت به مرحله اجرا می‌رسد.

آخرین اقدامات شهرداری برای بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ

علیرضا زاکانی شهردار تهران درباره بازسازی منازل آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه بیان کرد: پیشنهاد شهرداری که مورد تایید دولت قرار گرفت این بود که ارائه خدمات در زمینه پروانه به سازندگان، جبران خسارت را انجام دهیم که کمیسیون ماده ۵ هم مصوبات قانونی آن را داد و مسیر بازسازی، نوسازی و مقاوم سازی ۸ هزار و ۵۰۰ ساختمان در حال انجام است.

احتمالا هفته سوم مهرماه شاهد حضور نودانشجویان خواهیم بود

حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره زمان ورود دانشجویان جدید به دانشگاه، بیان کرد: متاسفانه شروع سال تحصیلی جدید کمی با تاخیر آغاز خواهد شد و دلیل آن این است که ما منتظر سوابق تحصیلی هستیم که توسط وزارت آموزش و پروروش باید اعلام شود.

وی بیان کرد: این امر صورت گرفته، اما نسبت به سال‌های گذشته با تاخیر صورت گرفت. همچنین نمرات فرهنگیان باید اعلام شود و مصاحبه‌ها انجام شود و اگر کسی از رفتن به دانشگاه فرهنگیان منصرف شده می‌تواند در دانشگاه‌های دیگر ثبت نام کند.این دو عامل باعث تاخیر در اعلام نتایج شده است؛ احتمالا هفته سوم مهرماه شاهد حضور نو دانشجویان خواهیم بود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
پیکر زن ایرانی در بوسنی شناسایی شد
هشدار زرد هواشناسی در استان البرز
یورش 251 صهیونیست به مسجد الاقصی
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
محسن تنابنده ساخت سریال جنگ 12 روزه را تکذیب کرد
وزیر دفاع روسیه: ناتو آماده درگیری با روسیه است
واژگونی 2 اتوبوس در محور زاهدان ـ بم با 14 کشته و زخمی‌
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
پارلمان اروپا حذف واردات گاز روسیه را تصویب کرد
خبر وزیر کار درباره میزان افزایش دستمزد 1405
هشدار فوری در قشم؛ تخلیه اضطراری روستای طولای آغاز شد
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم و پدافند هوایی ارتش منصوب شد
پاداش تیم های حاضر در جام جهانی 2026 اعلام شد
خلع سلاح شرط جدید صهیونیست‌ها برای ادامه آتش‌بس در غزه
حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر غزه
ذوب‌آهن و شمس‌آذر بدون گل؛/ هفته چهاردهم لیگ برتر به پایان رسید
از تهدید ایران تا تقلید از ایران؛ رمزگشایی از تناقض پهپادی ترامپ
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی آذربایجان شد
پایتخت یخ می‌زند
نتایج آزمون قضاوت سال 1404 اعلام شد
اطلاعیه دادگستری البرز درباره خودسوزی مقابل دادگستری کرج
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد
پادکست | خاطرات کجا ثبت می شوند ؟ مغز یا قلب
ای اف سی تراکتور و ساپینتو را جریمه کرد
محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام شد
سناریوی پوتین در صورت شکست مذاکرات صلح اوکراین چیست؟
نورنما | تصویر زیبای بارانی ساحل سرخ جزیره هرمز
«گنگِ فیلیمو» با حکم قضائی توقیف شد
پرداخت وام ازدواج و فرزند تسریع شد
هشدار متخصصان ارتوپد درباره مصرف زیاد یک نوشیدنی
اهواز امسال فقط یک روز هوای پاک داشت
عارف: همه در برابر حوادث جاده‌ای مسئول هستیم
جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد
گرفتار شدن دو کارگر در چاه 25 متری در بلوار آفریقا+ فیلم حادثه
برگزاری جلسه کمیته انضباطی شهربانو و سهیلا منصوریان در فدراسیون ووشو
مذاکره برابر و منصفانه شرط گفت‌وگو با آمریکاست /3 کشور اروپایی ظرفیتی برای مذاکره ندارند
وزارت کشور عراق: جنایت های تروریستی 88درصد کاهش یافته است
X
آگهی تبلیغاتی