×
بین الملل
شناسه خبر : 240522
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/29 ساعت 13:33
با وجود مذاکرات آتش‌بس، اسرائیل طرح اشغال غزه را پیش می‌برد

با وجود مذاکرات آتش‌بس، اسرائیل طرح اشغال غزه را پیش می‌برد

رژیم صهیونیستی با تصویب طرح اشغال شهر غزه، فراخوان 60 هزار سرباز ذخیره را به تعویق انداخته و خدمت 20 هزار نیروی ذخیره را 40 روز دیگر تمدید کرد تا مقدمات اشغال احتمالی غزه را تکمیل کند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ رسانه‌های عبری گزارش دادند که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس ستاد ارتش این رژیم، طرح‌های اشغال شهر غزه را بر اساس تصمیم اخیر کابینه امنیتی تصویب کردند.

به نقل از منابع، ارتش اسرائیل تصمیم گرفته است فراخوان ۶۰ هزار سرباز ذخیره را به تعویق بیندازد و خدمت ۲۰ هزار نیروی ذخیره را به مدت ۴۰ روز دیگر تمدید کند.

تصمیم «یسرائیل کاتس» و «ایال زامیر» پس از مذاکرات در مقر وزارت جنگ تل‌آویو اتخاذ شد. این جلسه شامل مقامات ارشد فرماندهی جنوبی و ستاد کل، رئیس اداره اطلاعات نظامی، رئیس اداره عملیات و نمایندگان شاباک بود.

آماده‌سازی نظامی در شمال غزه

پیش از این، زامیر مراحل طرح اشغال شهر غزه را تشریح کرده بود که شامل چندین مسیر، از جمله «تقویت نیروهای دفاعی اسرائیل در شمال نوار غزه» می‌شود.

با وجود پیشنهاد آتش‌بس که توسط حماس پذیرفته شده است، سربازان ذخیره اسرائیلی برای عملیات اشغال شهر غزه فراخوانده شده‌اند. کانال ۱۲ عبری گزارش داد که ارسال دستورات خدمت اجباری، معروف به «دستور ۸»، به نیروهای ذخیره برای آماده‌سازی اشغال شهر غزه آغاز شده است.

اجرای مرحله اول اشغال

این کانال اعلام کرد که در روزهای آینده «ده‌ها هزار دستور احضار به سربازان ذخیره ارسال خواهد شد» و سرلشکر ایال زامیر تصمیم گرفته است که خدمت سربازان ذخیره‌ای که در حال حاضر در ارتش خدمت می‌کنند، تمدید شود.

به گفته کانال ۱۲، «این گام نظامی جدید در راستای آماده‌سازی برای اشغال احتمالی شهر غزه است» و افزود که «ارتش اسرائیل در حال حاضر تمام مقدمات نهایی را برای اجرای طرح اشغال غزه انجام می‌دهد.»

مذاکرات تبادل اسرا با حماس ممکن است زیر آتش انجام شود و ارتش تا زمان امضای توافق، متوقف نخواهد شد.

در ۸ اوت، دولت اشغالگر طرحی را که توسط نخست وزیر «بنیامین نتانیاهو» پیشنهاد شده بود، برای اشغال تدریجی کل نوار غزه با شروع از شهر غزه تصویب کرد.

این طرح با اشغال شهر غزه و آواره کردن تقریبا یک میلیون فلسطینی به سمت جنوب آغاز می‌شود و سپس شهر محاصره و حملات به مناطق مسکونی صورت می‌گیرد.

در ۱۱ اوت، ارتش اسرائیل حمله گسترده‌ای به محله زیتون، در جنوب شرقی شهر غزه، آغاز کرد که شامل تخریب خانه‌ها با استفاده از ربات‌های بمب‌گذاری شده، گلوله‌باران توپخانه، تیراندازی کور و آوارگی اجباری بود.

با وجود مذاکرات غیرمستقیم آتش‌بس، حماس روز دوشنبه با پیشنهادی که توسط میانجیگران مصری و قطری ارائه شده بود، موافقت کرد که شامل توقف موقت عملیات نظامی به مدت ۶۰ روز است.


اخبار مرتبط
7 میلیارد دلار؛ هزینه اشغال غزه از سوی ارتش رژیم اسرائیل
چهارشنبه 1404/06/12 ساعت 09:52
7 میلیارد دلار؛ هزینه اشغال غزه از سوی ارتش رژیم اسرائیل
رسانه‌های عبری گزارش می‌دهند که هزینه پیش‌بینی‌شده برای اشغال شهر غزه توسط ارتش رژیم اسرائیل بین 5.91 میلیارد دلار و 7.38 میلیارد دلار با توجه به افزایش شمار سربازان ذخیره و آمادگی‌های نظامی گسترده است.
رسانه صهیونیستی: درس‌های 7 اکتبر برای نیروهای اسرائیلی بی‌فایده بود
جمعه 1404/05/31 ساعت 10:50
رسانه صهیونیستی: درس‌های 7 اکتبر برای نیروهای اسرائیلی بی‌فایده بود
روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی درباره حمله اخیر مقاومت فلسطین به خان یونس نوشت که فرماندهان میدانی اسرائیل هنوز درس‌های تاکتیکی ساده‌ای را که باید از 7 اکتبر می‌آموختند، اجرا نکرده‌اند و به جای نظارت انسانی، بیش از حد به فناوری متکی بوده‌اند.
مراحل عملیات نظامی برای تصرف شهر غزه آغاز شد
پنج‌شنبه 1404/05/30 ساعت 08:34
رویترز :
مراحل عملیات نظامی برای تصرف شهر غزه آغاز شد
به گزارش خبرگزاری رویترز در ادامه اعلام کرد که «افی دفرین» سخنگوی ارتش اسرائیل به خبرنگاران گفت: ما عملیات مقدماتی و نخستین مراحل حمله به شهر غزه را آغاز کرده‌ایم و هم‌اکنون نیروهای ارتش در حومه شهر غزه مستقر هستند.
مخالفت نتانیاهو با طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 18:47
مخالفت نتانیاهو با طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه
«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (سه شنبه) با طرح پیشنهادی مصر و قطر در مورد آتش بس در غزه مخالفت کرد و خواستار آزادی همه 50 اسیر اسرائیلی به شکل یک‌جا شد.
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
یکشنبه 1404/05/26 ساعت 23:24
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
ایال زمیر، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی، شب یکشنبه طرح‌های مربوط به اشغال غزه را رسماً تأیید کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چاقی با افزایش سن؛ تهدیدی جدی برای سلامتی
واکنش حزب‌الله به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برانکو: مذاکره‌ای با هیچ تیم باشگاهی و ملی نداشته‌ام
وزیر جنگ آمریکا: می خواهیم در همه جنگ ها پیروز شویم!
استقبال نخست‌وزیر اسلواکی از مصوبه به رسمیت شناختن تنها 2 جنسیت
فرستاده ترامپ: آمریکا برای حفظ ارتباط با پوتین، به بلاروس روی آورده است
یمن جنوبی؛ در حال آماده‌سازی برای پیوستن به توافقنامه‌های ابراهیم
جشنواره گل رئال در لیگ قهرمانان
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، اوکراین و غزه
فعالان ناوگان صمود : «امشب یا فردا» مورد حمله اسرائیل قرار بگیرند
سخنگوی سپاه: اولین واکنش ما به آغاز جنگ ساعت 4 صبح بود
روسیه: اروپا نقش مستقلی در توافق هسته‌ای با ایران ندارد
گرتا تونبرگ: هدف ما پایان محاصره غزه است نه فقط کمک رسانی
نورنما | مناظر زیبای اطرف قلعه بابک و قلعه دره سی
آکسیوس: طرح ترامپ برای غزه کشورهای عربی را خشمگین کرده است
لاریجانی در کمیسیون امنیت ملی مجلس چه گفت؟
نصیر حیدریان رهبر ارکستر سمفونیک تهران از بیمارستان مرخص شد
ترامپ: روسیه با فرستادن زیردریایی هسته‌ای ما را تهدید کرده است
واکنش چین به تعرفه‌های جدید ترامپ
آغاز واریز سود سهام عدالت از فردا
زلزله 7 ریشتری فیلیپین را لرزاند
علیپور اولین طلایی ایران شد/ نقره پرتاب وزنه برای اولاد
عراقچی: سرنوشت توافق قاهره منوط به تصمیم شورای امنیت ملی است
هشدار زرد برای پایتخت؛ وزش باد شدید و رگبار در راه است
چین: هرگونه تهدید یا تحریم ایران مردود است
پزشکیان: مراکز کم بازده علمی، با هدف تمرکز حمایت‌ها بر دانشگاه‌های کارآمد اداغام شود
قالیباف: برای اجرای برنامه هفتم توسعه کمک کننده دولت هستیم
ساپینتو: استقلال هیچ‌وقت تسلیم نمی‌شود
دبیر کل کمیته‌های مقاومت فلسطین: طرح ترامپ، تکرار طرح معامله قرن است
گیتی پسند فاتح ال‌کلاسیکوی فوتسال ایران شد
ورود مجلس به تقخص از عوامل فروش فیلترشکن
بازداشت 2 نفر از ساکنان اراضی اشغالی به دلیل جاسوسی برای ایران
انگلیس خواستار پذیرش طرح ترامپ از سوی حماس شد
قتل بخاطر دلار
200 هزار دوز واکسن آنفلوانزای ایرانی در راه بازار
📱معمای خلیج فارس؛ ازسوخت رسان های آمریکا تا آمادگی های فوق العاده ایران
ترامپ برای حماس ضرب‌الاجل تعیین کرد
زنگ خطر انقراض جمعیتی؛ از کوزوو تا ژاپن
نورنما | روستایی در شرق چین، هر خانه چسبیده به یک تکه زمین کشاورزی
مرگ مشکوک سفیر آفریقای جنوبی در پاریس
آمادگی فوق‌العاده در خلیج فارس؛ ترامپ بدنبال قمار با کارت ایران است؟
لاوروف: موشک‌های تاماهاوک تأثیری بر وضعیت در میدان نبرد نخواهد داشت
اعلام اسامی محرومان هفته ششم لیگ برتر فوتبال
رونمایی نسخه خطی دیوان مولانا با قدمت 700 سال در مشهد
تضعیف آمریکا و متحدانش با حملات سایبری چین
تیراندازی در جنوب قدس اشغالی و زخمی شدن چند صهیونیست
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(91) « بهار »
ورود بیش از 50 کشتی از ناوگان صمود به محدوده ممنوعه اسرائیل
عزیمت هواپیماهای سوخت‌رسان‌ آمریکا به خاورمیانه
سقف تراکنش‌های بانکی برای افراد بیکار حداکثر 5 میلیارد تومان
X
آگهی تبلیغاتی