×
سیاسی
شناسه خبر : 240506
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/29 ساعت 10:35
امیر سرتیپ نصیرزاده: موشک‌های پیشرفته ایران آماده مقابله با رژیم صهیونیستی هستند

امیر سرتیپ نصیرزاده: موشک‌های پیشرفته ایران آماده مقابله با رژیم صهیونیستی هستند

امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با اشاره به تجربه جنگ 12 روزه تأکید کرد جمهوری اسلامی ایران امروز موشک‌هایی پیشرفته‌تر و قدرتمندتر از آنچه در آن جنگ به‌کار گرفته شد، در اختیار دارد و در صورت هرگونه اقدام ماجراجویانه رژیم صهیونیستی، این توانمندی‌ها عملیاتی خواهند شد.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه موشک‌هایی که در جنگ ۱۲ روزه به کار گرفته شد، ساخت چند سال قبل بود، گفت: ما امروز موشک‌هایی را در اختیار داریم که دارای توانمندی‌های بسیار بهتری نسبت به موشک‌های قبلی است.

امیر سرتیپ «عزیز نصیرزاده» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حاشیه دیدار جمعی از وابستگان نظامی خارجی مقیم تهران با وی که به‌مناسبت «روز صنعت دفاعی» انجام شد، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه با یک قدرت کاملاً حمایت‌شده مواجه بودیم، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در این جنگ، تنها با رژیم صهیونیستی روبه‌رو نبود، بلکه تمام توان لوجستیکی، اطلاعاتی و پشتیبانی آمریکا در این جنگ حضور داشت.

امیر سرتیپ نصیرزاده تأکید کرد: «نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در دفاع مقدس ۱۲ روزه به هیچ عنوان کوچک‌ترین اتکایی به منابع خارجی نداشت و هر آنچه که در جنگ به‌کار گرفته شد، ساخت صنایع دفاعی خودمان بود. جهان شاهد بود که موشک‌هایی که استفاده شد، کاملاً به اهداف برخورد کرد و خسارت‌های زیادی را به دشمن صهیونی وارد کرد.»

وی به سانسور خبری گسترده رژیم صهیونیستی اشاره و عنوان کرد: «هرچند سانسور رسانه‌ای رژیم صهیونیستی اجازه نداد تا کاملاً اصابت موشک‌های ایرانی به تصویر کشیده شود، اما اطلاعات این اصابت‌ها به مرور پخش شد که نشان‌دهنده توانمندی‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بود و ما در استفاده از موشک‌های‌مان توانمندی‌های بسیار قوی‌تری نسبت به گذشته داریم که به‌کار گرفته نشده است.»

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه موشک‌هایی که در جنگ ۱۲ روزه به کار گرفته شد، ساخت چند سال قبل وزارت دفاع بود، افزود: ما امروز موشک‌هایی را ساخته‌ایم و در اختیار داریم که دارای توانمندی‌های بسیار بهتری از موشک‌های قبلی است و اگر دشمن صهیونیستی ماجراجویی دیگری را انجام دهد، حتماً این موشک‌ها را به کار خواهیم گرفت.

امیر نصیرزاده گفت: «تمام توان پدافندی که به‌عنوان قوی‌ترین پدافند از آن‌ها نام برده می‌شود در جریان جنگ ۱۲ روزه از جمله سامانه‌های تاد، ام‌آی‌ام-۱۰۴ پاتریوت، گنبد آهنین و آرو همگی به کار گرفته شد و با وجود تمام این سامانه‌ها، رژیم صهیونیستی در روزهای اول جنگ، تنها مانع اصابت حدود ۴۰ درصد از موشک‌های ما شد، اما در روزهای پایانی جنگ ۹۰ درصد موشک‌های ما به اهداف برخورد می‌کردند که مشخص بود هم تجربیات ما بالا رفته است و هم اینکه توان دفاعی طرف مقابل کاهش یافته است و این روند اگر ادامه می‌یافت، دست برتر حتماً در اختیار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی قرار داشت. »

وزیر دفاع، دیپلماسی دفاعی را یکی از راه‌های صلح‌آمیز ارتباطات نظامی و دفاعی دانست و تأکید کرد: ما با کشورهای دوست رابطه دیپلماسی دفاعی را خواهیم داشت و در این راستا ارتباط خوبی را با اکثر کشورهای دنیا داریم؛ لذا دیپلماسی دفاعی جزء راهبردهای اصلی وزارت دفاع است که دنبال می‌شود.


اخبار مرتبط
وزیر دفاع:  توان دفاعی کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد
دوشنبه 1404/08/19 ساعت 16:26
وزیر دفاع: توان دفاعی کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد
امیر نصیرزاده وزیر دفاع با اشاره به پیشرفت‌های صورت‌گرفته از زمان جنگ 12 روزه تحمیلی تاکنون عنوان کرد: هم از لحاظ کمیت و هم کیفیت، توان دفاعی کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد و این موضوع باعث خوشحالی ملت ایران است.
وزیر دفاع : در برابر جنگ شناختی باید هوشیار باشیم
شنبه 1404/07/12 ساعت 15:07
وزیر دفاع : در برابر جنگ شناختی باید هوشیار باشیم
امیر عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع ایران، با اشاره به تحرکات نظامی آمریکا در منطقه و شایعات حمله، آن را بخشی از جنگ شناختی برای برهم زدن ثبات اقتصادی و اجتماعی دانست و تأکید کرد که نیروهای نظامی ایران کاملاً آماده دفاع هستند و مردم نباید تحت تأثیر عملیات روانی دشمن قرار گیرند.
سردار فدوی: سپاه از 2 ماه پیش آماده‌تر شده است
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 13:10
سردار فدوی: سپاه از 2 ماه پیش آماده‌تر شده است
جانشین فرمانده کل سپاه اعلام کرد که توان رزمی سپاه از دو ماه گذشته تاکنون تقویت شده و مردم در جنگ 12 روزه شاهد نتایج ملموس این افزایش آمادگی بودند.
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
شنبه 1404/05/25 ساعت 19:08
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت فرا رسیدن 26 مرداد ماه سالروز بازگشت آزادگان سرافراز بیانیه‌ای صادر کرد.
نظرات

آخرین اخبار
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان
حریق در یکی از واحدهای نیروگاه تبریز مهار شد/ شایعه حمله دشمن کذب است
بقائی:نقض تعهدات آمریکا با اقدام متقابل ایران روبه‌رو خواهد شد
بیش از 100 شب حضور مردمی؛ جلوه‌ای از وحدت و مقاومت ایرانیان
ارتباط شگفت‌انگیز مکمل بدنسازی با درمان افسردگی
طارمی در جمع برترین برندگان دوئل‌های جام جهانی قرار گرفت
عملیات اطفای حریق در مینی‌پالایشگاه پلدختر ادامه دارد+ جزئیات جدید حادثه
توافق دولت ترامپ و سناتورهای آمریکایی در مورد تحریم‌ها علیه روسیه
مرینو باز هم ناجی شد؛ اسپانیا با حذف بلژیک به مصاف فرانسه می‌رود
فرماندار قائم‌شهر: شایعه وقوع انفجار کذب است
حجت الاسلام سید علی خمینی: هرکس بخواهد با آمریکا برای صلح مذاکره کند خائن است
واکنش غریب‌آبادی به نقش امارات در تجاوز آمریکا به ایران
مخالفت حزب‌الله قاطعانه با «توافق چارچوب» و مذاکره مستقیم با اسرائیل
8 فلسطینی در حمله نظامیان اسرائیلی به الخلیل زخمی شدند
دیدار وزیر امور خارجه اندونزی با عراقچی در مشهد
تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
نامه ایران به سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا
هشدار ایران به آمریکا درباره پیامدهای نقض تعهداتش
رئیس فیفا زیر تیغ انتقاد ستاره‌های سابق انگلیس
قالیباف: به آمریکا اعتماد نداریم؛ در کنار مذاکره برای جنگ آماده ایم!
نوه خردسال رهبر شهید انقلاب در کنار پدربزرگش به خاک سپرده شد
معاون اول رئیس‌جمهور: آینده توسعه و اقتدار ایران وام‌دار نخبگان است
فیفا یک میلیون دلار به زلزله‌زدگان ونزوئلا اختصاص داد
دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد
روسیه: خواهان تفاهم کامل ایران و آمریکا هستیم
جنبش نجبا خواستار برخورد قاطع با متعرضان کویتی به صیادان عراق شد
وضعیت تنگه هرمز در 24 ساعت گذشته چگونه بود؟
روسیه در شورای امنیت ادعاها علیه برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد
روس‌اتم: بازگشت کارکنان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر آغاز شد
هیئت قطری برای تقویت نقش میانجی‌گری دوحه وارد ایران شد
ژرژ ژسوس رسماً سرمربی تیم ملی پرتغال شد
مخبر: خون قائد شهیدمان هندسه مقاومت را به سطحی فراتر بُرد
سی‌ان‌ان: ترامپ مخالف مشارکت اسرائیل در درگیری احتمالی با ایران است
اشپیگل: آلمان پایگاه نظامی خود در اربیل را تعطیل می‌کند
بلینکن: اروپا خود را برای آینده‌ای بدون آمریکا آماده می‌کند
کمیته‌های مقاومت فلسطین: رهبر شهید در روزهای سخت کنار مقاومت ایستاد
ترامپ از چه چیزی بیشتر می‌ترسد؛ ترور یا شکست؟
ایران قهرمان المپیاد بین‌المللی ریاضی چین 2026 شد
جوزف عون: مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت
تکذیب ادعای العربیه و فاکس‌نیوز درباره مذاکرات هفته آینده ایران و آمریکا
واکنش ترامپ به شایعات درباره برنامه ادعایی ترورش؛ «اسرائیل به هیچ نتیجه‌ای نرسید»
سرپرست وزارت دفاع: تشییع باشکوه رهبر شهید، توطئه دشمن را ناکام گذاشت
آتش‌سوزی گاراژ خودروهای اسقاطی در جاده خاوران مهار شد
تاکید سازمان ملل بر ادامه دیپلماسی درباره ایران
صندوق بین‌المللی پول: جنگ با ایران رشد اقتصاد جهان را کاهش داد
ارائه 167 هزار خدمت امدادی و درمانی در مراسم تشییع رهبر شهید
زاکانی: حضور میلیونی مردم در تشییع رهبر شهید معادلات جهانی را تغییر داد