×
سیاسی
شناسه خبر : 240506
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/29 ساعت 10:35
امیر سرتیپ نصیرزاده: موشک‌های پیشرفته ایران آماده مقابله با رژیم صهیونیستی هستند

امیر سرتیپ نصیرزاده: موشک‌های پیشرفته ایران آماده مقابله با رژیم صهیونیستی هستند

امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با اشاره به تجربه جنگ 12 روزه تأکید کرد جمهوری اسلامی ایران امروز موشک‌هایی پیشرفته‌تر و قدرتمندتر از آنچه در آن جنگ به‌کار گرفته شد، در اختیار دارد و در صورت هرگونه اقدام ماجراجویانه رژیم صهیونیستی، این توانمندی‌ها عملیاتی خواهند شد.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه موشک‌هایی که در جنگ ۱۲ روزه به کار گرفته شد، ساخت چند سال قبل بود، گفت: ما امروز موشک‌هایی را در اختیار داریم که دارای توانمندی‌های بسیار بهتری نسبت به موشک‌های قبلی است.

امیر سرتیپ «عزیز نصیرزاده» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حاشیه دیدار جمعی از وابستگان نظامی خارجی مقیم تهران با وی که به‌مناسبت «روز صنعت دفاعی» انجام شد، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه با یک قدرت کاملاً حمایت‌شده مواجه بودیم، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در این جنگ، تنها با رژیم صهیونیستی روبه‌رو نبود، بلکه تمام توان لوجستیکی، اطلاعاتی و پشتیبانی آمریکا در این جنگ حضور داشت.

امیر سرتیپ نصیرزاده تأکید کرد: «نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در دفاع مقدس ۱۲ روزه به هیچ عنوان کوچک‌ترین اتکایی به منابع خارجی نداشت و هر آنچه که در جنگ به‌کار گرفته شد، ساخت صنایع دفاعی خودمان بود. جهان شاهد بود که موشک‌هایی که استفاده شد، کاملاً به اهداف برخورد کرد و خسارت‌های زیادی را به دشمن صهیونی وارد کرد.»

وی به سانسور خبری گسترده رژیم صهیونیستی اشاره و عنوان کرد: «هرچند سانسور رسانه‌ای رژیم صهیونیستی اجازه نداد تا کاملاً اصابت موشک‌های ایرانی به تصویر کشیده شود، اما اطلاعات این اصابت‌ها به مرور پخش شد که نشان‌دهنده توانمندی‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بود و ما در استفاده از موشک‌های‌مان توانمندی‌های بسیار قوی‌تری نسبت به گذشته داریم که به‌کار گرفته نشده است.»

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه موشک‌هایی که در جنگ ۱۲ روزه به کار گرفته شد، ساخت چند سال قبل وزارت دفاع بود، افزود: ما امروز موشک‌هایی را ساخته‌ایم و در اختیار داریم که دارای توانمندی‌های بسیار بهتری از موشک‌های قبلی است و اگر دشمن صهیونیستی ماجراجویی دیگری را انجام دهد، حتماً این موشک‌ها را به کار خواهیم گرفت.

امیر نصیرزاده گفت: «تمام توان پدافندی که به‌عنوان قوی‌ترین پدافند از آن‌ها نام برده می‌شود در جریان جنگ ۱۲ روزه از جمله سامانه‌های تاد، ام‌آی‌ام-۱۰۴ پاتریوت، گنبد آهنین و آرو همگی به کار گرفته شد و با وجود تمام این سامانه‌ها، رژیم صهیونیستی در روزهای اول جنگ، تنها مانع اصابت حدود ۴۰ درصد از موشک‌های ما شد، اما در روزهای پایانی جنگ ۹۰ درصد موشک‌های ما به اهداف برخورد می‌کردند که مشخص بود هم تجربیات ما بالا رفته است و هم اینکه توان دفاعی طرف مقابل کاهش یافته است و این روند اگر ادامه می‌یافت، دست برتر حتماً در اختیار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی قرار داشت. »

وزیر دفاع، دیپلماسی دفاعی را یکی از راه‌های صلح‌آمیز ارتباطات نظامی و دفاعی دانست و تأکید کرد: ما با کشورهای دوست رابطه دیپلماسی دفاعی را خواهیم داشت و در این راستا ارتباط خوبی را با اکثر کشورهای دنیا داریم؛ لذا دیپلماسی دفاعی جزء راهبردهای اصلی وزارت دفاع است که دنبال می‌شود.


اخبار مرتبط
وزیر دفاع:  توان دفاعی کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد
دوشنبه 1404/08/19 ساعت 16:26
وزیر دفاع: توان دفاعی کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد
امیر نصیرزاده وزیر دفاع با اشاره به پیشرفت‌های صورت‌گرفته از زمان جنگ 12 روزه تحمیلی تاکنون عنوان کرد: هم از لحاظ کمیت و هم کیفیت، توان دفاعی کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد و این موضوع باعث خوشحالی ملت ایران است.
وزیر دفاع : در برابر جنگ شناختی باید هوشیار باشیم
شنبه 1404/07/12 ساعت 15:07
وزیر دفاع : در برابر جنگ شناختی باید هوشیار باشیم
امیر عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع ایران، با اشاره به تحرکات نظامی آمریکا در منطقه و شایعات حمله، آن را بخشی از جنگ شناختی برای برهم زدن ثبات اقتصادی و اجتماعی دانست و تأکید کرد که نیروهای نظامی ایران کاملاً آماده دفاع هستند و مردم نباید تحت تأثیر عملیات روانی دشمن قرار گیرند.
سردار فدوی: سپاه از 2 ماه پیش آماده‌تر شده است
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 13:10
سردار فدوی: سپاه از 2 ماه پیش آماده‌تر شده است
جانشین فرمانده کل سپاه اعلام کرد که توان رزمی سپاه از دو ماه گذشته تاکنون تقویت شده و مردم در جنگ 12 روزه شاهد نتایج ملموس این افزایش آمادگی بودند.
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
شنبه 1404/05/25 ساعت 19:08
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت فرا رسیدن 26 مرداد ماه سالروز بازگشت آزادگان سرافراز بیانیه‌ای صادر کرد.
نظرات

آخرین اخبار
گاردین: ایران درخواست های ویتکاف برای آتش‌بس را رد کرد
قیمت دلار توافقی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
نماز جمعه روز قدس به امامت آیت الله خاتمی اقامه می شود
شل و توتال: گازی برای تحویل نداریم
هجوم رانندگان آلمانی به پمپ‌بنزین‌های اتریش
چرا بازگشایی تنگه هرمز برای اقتصاد آمریکا مهم است؟
برخی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه به تهدید مستقیم علیه ایران تبدیل شدند
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
تعطیلی بنادر نفتی عراق
بارش برف و باران در محورهای 13 استان
تجاوز شبانه به شهرک‌های صنعتی رباط‌کریم
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امروز
مخالفت آمریکا با درخواست های اسکورت در تنگه هرمز
رئال با کولاک والورده، سیتی را تسلیم کرد
حمله هوایی رژیم صهیونسیتی به سه واحد صنعتی در اراک
تلگراف: ترامپ دیگر قدرت متوقف کردن جنگ علیه ایران را ندارد
انتقاد شدید روسیه و چین از تصویب قطعنامه یکجانبه علیه ایران
بازی‌های موبایلی آرامش‌بخش و آفلاین، برای همه رده‌های سنی
افزایش دوباره بهای نفت در بازارهای جهانی
انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت
در اسرائیل سانسور رسانه‌ای حکم‌فرماست تا حملات ایران و حزب‌الله مخابره نشوند!
راه‌آهن اسرائیل هک شد
سرمایه‌گذاران در حال خارج کردن پول‌هایشان از امارات هستند
افزایش قیمت سوخت در آمریکا
عبور قیمت نفت از 100 دلار
بازگشت آخرین گروه از حجاج ایرانی به کشور
رویترز: پس از دو هفته بمباران بی‌وقفه، حکومت ایران در آستانه فروپاشی نیست
احتمال بازبینی روابط امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا
نرخ بنزین در اروپا دستوری شد
ایران پاسخ حمله به مخازن پالایشگاه تهران را داد
فارن افرز: ایران معادله جنگ را تغییر داد، ادامه جنگ به نفع ایران است
مقاومت عراق: امارات به تأسیسات نفتی سعودی حمله کرد
زلزله در بازار کشورهای عربی با تداوم تجاوز آمریکا به ایران/سرمایه‌ها از دبی فراری شدند
لغو پروازهای بریتیش ایرویز به ابوظبی و چندین کشور خاورمیانه‌
در صورت خطای آمریکا تنگه ای دیگر، مشابه هرمز خواهد شد
وقوع حادثه برای دو نفتکش خارجی سوخت عراق در آب‌های بین المللی
حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
بسیاری از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی داوطلب شدند
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک به بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است