نورنیوز-گروه اقتصادی: حسن نوروزی، رئیس سازمان هدفمندسازی یارانهها، اعلام کرد که «تا پایان سال جاری و با همکاری وزارت رفاه، یارانه سه دهک بالایی جامعه (۱۸ میلیون نفر) حذف خواهد شد تا پرداختها هدفمندتر شود.»
او در ادامه توضیح داد که «امسال بیش از ۲۰ درصد از منابع بودجه دولت معادل هزار و ۴۶ همت به یارانه اختصاص یافته که ۸۸ همت آن مربوط به دارو و ۳۶ همت به یارانه نقدی و مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی است.»
نوروزی با اشاره به شکست روش خوداظهاری، تأکید کرد که «نیاز به اصلاح بانک اطلاعات خانوار بهصورت ثبتی وجود دارد تا دقیقتر بتوان یارانه را هدفمند کرد.»
رئیس سازمان هدفمندسازی یارانهها همچنین با بیان اینکه «۹۲ درصد مردم در حال دریافت یارانه هستند»، خواستار «تغییر ساختار حمایتی کشور به سمت نظام تامین اجتماعی مشروط و مبتنی بر عملکرد» شد.