×
بین الملل
شناسه خبر : 240440
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 19:06
ماکرون در اظهاراتی هشدارآمیز، پوتین را تهدید کرد

ماکرون در اظهاراتی هشدارآمیز، پوتین را تهدید کرد

رئیس‌جمهور فرانسه با تهدید به افزایش تحریم‌ها علیه روسیه، اظهار داشت که همتای روسی‌اش «تمایل چندانی به صلح در اوکراین ندارد».

نورنیوز-گروه بین الملل: امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، پس از مذاکرات خود با مقامات آمریکایی و اوکراینی در کاخ سفید، اظهار داشت: «من باور ندارم که پوتین تمایل زیادی به صلح در اوکراین داشته باشد.»

وی در مصاحبه‌ای اختصاصی با «ان‌بی‌سی نیوز» گفت: «اگر در مذاکرات پیشرفتی حاصل نشود، روسیه باید با تحریم‌های بیشتری مواجه شود.»

ماکرون درباره رویکرد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، بیان کرد: «وقتی به وضعیت و واقعیت‌ها نگاه می‌کنم، نمی‌بینم که رئیس‌جمهور پوتین خیلی مایل به دستیابی به صلح باشد. اما شاید من بیش از حد بدبین هستم.»

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین درباره سیاست‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، افزود: «خوش‌بینی رئیس‌جمهور شما را باید جدی گرفت. بنابراین اگر او فکر می‌کند که می‌تواند به توافقی دست یابد، این خبر بسیار خوبی است و ما باید هر کاری که از دستمان برمی‌آید انجام دهیم تا به یک توافق عالی برسیم.»

ماکرون تاکید کرد که آمریکا باید به روسیه و پوتین فشار بیاورد و در این راستا از جمله می‌تواند تحریم‌های بیشتری اعمال کند. وی گفت: «اگر در نشست دوجانبه‌ای که دونالد ترامپ بین پوتین و زلنسکی (رئیس‌جمهور اوکراین) اعلام می‌کند، پیشرفتی حاصل نشود و اگر نشست سه‌جانبه به نتیجه نرسد، یا اگر روس‌ها از این رویکرد پیروی نکنند، بله، ما باید تحریم‌ها، تحریم‌های ثانویه و اولیه را افزایش دهیم.»

ماکرون در بخش دیگری از صحبت‌هایش، بدون اشاره به حملات پهپادی اوکراین، مدعی شد: «یک متجاوز وجود دارد که روسیه است. کشوری که تصمیم به کشتن مردم، دزدیدن کودکان و امتناع از آتش‌بس و صلح گرفته است. بنابراین ما نمی‌توانیم به سادگی وضعیت معادلی بین اوکراین و روسیه ایجاد کنیم.»

او پس از دیدار با ترامپ، زلنسکی و دیگر رهبران اروپایی تصریح کرد که باید تضمین‌های امنیتی کافی به اوکراین داده شود تا از حملات آینده روسیه که می‌تواند منجر به طولانی‌تر شدن درگیری یا آغاز جنگ جدیدی شود، جلوگیری شود.

رئیس‌جمهور فرانسه ادامه داد: «اگر بدون تضمین‌های امنیتی هرگونه توافق صلحی منعقد شود، روسیه هرگز به تعهدات خود عمل نخواهد کرد. همچنین امیدوارکننده است که ترامپ گفته یکی از نکات کلیدی دیدارش با پوتین پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین بوده است.»

ماکرون در پاسخ به پرسشی درباره احتمال آتش‌بس اظهار کرد: «برای رئیس‌جمهور و مقامات اوکراین غیرممکن است که در حالی که کشورشان در حال ویرانی است و غیرنظامیان کشته می‌شوند، درباره صلح مذاکره کنند.»

او درباره احتمال تبادل زمین یا واگذاری سرزمین‌های اوکراینی گفت: «نباید هیچ تبادل زمینی، همانطور که ترامپ پیشنهاد کرده، صورت گیرد، به ویژه چون در طول جنگی که روسیه آغاز کرده، دوره‌های طولانی بوده که ارتش این کشور نتوانسته پیشرفت قابل توجهی در کنترل خاک اوکراین داشته باشد. اکنون در خصوص قلمرو، این وظیفه رئیس‌جمهور و مردم اوکراین است که درباره آن تصمیم‌گیری کنند.»

ماکرون افزود: «اتفاقات در اوکراین برای مردم این کشور اهمیت زیادی دارد، اما برای امنیت کل اروپا هم مهم است، زیرا با مهار یک قدرت هسته‌ای سروکار داریم که مرزهای بین‌المللی را نادیده گرفته است. این مسئله برای کشور شما هم اهمیت زیادی دارد.»

رسانه آمریکایی گزارش داد که ماکرون یکی از صریح‌ترین رهبران اروپاست که درباره جنگ اوکراین صحبت کرده و در سخنرانی مارس خود، روسیه را «تهدیدی برای کل قاره» توصیف کرده است.

رئیس‌جمهور آمریکا که هفته گذشته در آلاسکا با ولادیمیر پوتین دیداری بدون نتیجه ملموس درباره آتش‌بس در اوکراین داشت، شب گذشته میزبان ولودیمیر زلنسکی و رهبران اروپایی بود تا درباره شرایط صلح و تضمین‌های امنیتی به کی‌یف هماهنگی کنند.


نظرات

آخرین اخبار
المخا به دست نیروهای یمنی افتاد
چین و روسیه مقابل فشار ضدایرانی ایستادند
لندن 2 نفر را به اتهام همکاری با ایران بازداشت کرد
ناتو: مین‌روبی هرمز به ما مربوط نیست
قوانین جدید مهریه؛وصول، تقسیط و توقیف اموال چگونه انجام می‌شود؟
از هشدار 7 اکتبر تا جنگ ایران؛ امارات در کدام سوی میدان ایستاده است؟
مقام سابق کاخ سفید: شاهد زوال عقل ترامپ هستیم
آغاز نشست شورای امنیت درباره ایران؛ نشست بی‌نتیجه دیگری درباره کمیته 1737
نورویدئو | وقتی اسرائیل برای پیروزی، میدان نبرد را کوچک می‌کند
ادعای گروسی درباره کوه کلنگ؛ فعالیت هسته‌ای در ایران دیده می‌شود
عربستان در شوک نفتی؛کاهش 1.9 میلیون بشکه‌ای تولید نفت خام
دام پلیس برای قاتل شوهرخواهر در شیراز
استقلال - پیکان / ترکیب دوتیم اعلام شد
یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران
پاداش پایان خدمت فرهنگیان؛ وعده واریز بازنشستگان 1403 و 1404
برگ جدید جنایت رژیم صهیونیستی؛ 23 مورد استفاده اسرائیل از فسفر سفید در لبنان
رویترز: جنگ ترامپ با ایران به «جنگ ابدی» تبدیل می‌شود؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ 3 استان در خطر سیلاب و رعدوبرق
قرعه‌کشی فوتبال ساحلی جام ملت‌های آسیا ؛ ایران حریفانش را شناخت
برنامه خاموشی برق البرز فردا جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی
خاموشی برق کرمان فردا جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی
مدودف: در صورت تهدید حیاتی از سلاح هسته‌ای استفاده خواهیم کرد
برق این مناطق فارس جمعه 20 شهریور قطع می‌شود؛ زمان‌بندی خاموشی
گاردین: ترامپ درباره 11 سپتامبر 6 دروغ شاخدار گفته است
پیش‌بینی قیمت دلار فردا جمعه 20 شهریور؛ موج گرانی در راه است؟
الجزایر روابط دیپلماتیک با امارات را قطع کرد
افزایش دما، معادله تازه امنیت و اقتصاد جهان
سازمان ملل: غزه در آستانه فاجعه جدیدی قرار دارد
نماینده پوتین: جنگ‌افروزان اروپا از توافق روسیه و آمریکا می‌ترسند
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/ ترامپ از پایان جنگ گفت، نفت از 105 دلار عبور کرد
پکن و واشنگتن بر سر کاهش تعرفه‌های متقابل مذاکره می‌کنند
نیکزاد: دشمنان تصور می‌کردند تهران را سه‌روزه می‌گیرند، اما ایران را نشناختند
جاده چالوس جمعه یک‌طرفه می‌شود؛ جزئیات محدودیت‌های ترافیکی
میزان خسارت های طوفان و سیل در مازندران اعلام شد؛ 750 واحد مسکونی آسیب دید
آخرین قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ اونس طلا از 4400 دلار عبور کرد
کارمزد جدید بانک‌ها اعلام شد؛ هزینه دسته‌چک، چک برگشتی و گواهی تمکن چقدر شد؟
لغو 4 بازی هفته هفتم لیگ برتر؛ پرسپولیس و سپاهان بازی ندارند
عوارض 10 درصدی کرایه حمل مایعات نفتی و گازی متوقف شد
جدول پخش فیلم‌های تلویزیونی پنجشنبه 19 شهریور؛ از «دوازدهمین مرد» تا «اخراجی‌ها 2»
دو معاونت ریاست جمهوری مأمور پیگیری طرح مقابله با نفوذ شدند
دستور پزشکیان برای بسیج همه ظرفیت‌ها در مناطق سیل‌زده
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ سکه امامی به 240 میلیون تومان رسید
پهپاد کاریال عربستان به دست نیروهای یمن ساقط شد
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با وعده درآمد دلاری از لایک کردن
هشدار بغداد؛ استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای دیگر ممنوع است
قیمت خودروهای داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ تارا و اکستریم رکورد زدند
آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ جهش 10 هزار تومانی یورو
وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران نابودشدنی نیست
مخالفت دولت با طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه
تعطیلی استخرها و سالن‌های همایش دولتی با دستور رئیس‌جمهور