×
سیاسی
شناسه خبر : 240418
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 17:12
حمایت پاکستان از ایران در جنگ 12 روزه بیانگر برادری دو کشور است

معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار با وزیر امنیت غذایی پاکستان:

حمایت پاکستان از ایران در جنگ 12 روزه بیانگر برادری دو کشور است

حمدرضا عارف در دیدار با «راناتنویر حسین» وزیر امنیت غذایی و تحقیقات ملی پاکستان با قدردانی از استقبال دولت و ملت این کشور از رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و همچنین مواضع خوب دولت و ملت پاکستان در حمایت از ایران در جنگ 12روزه تأکید کرد: این موضع‌گیری بیانگر عمق صمیمیت و برادری دو کشور است.

نور نیوز - گروه سیاسی : محمدرضا عارف در دیدار با «راناتنویر حسین» وزیر امنیت غذایی و تحقیقات ملی پاکستان با قدردانی از استقبال دولت و ملت این کشور از  رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و همچنین مواضع خوب دولت و ملت پاکستان در حمایت از ایران در جنگ ۱۲روزه تأکید کرد: این موضع‌گیری بیانگر عمق صمیمیت و برادری دو کشور است.
وی با بیان اینکه اشتراکات دیرینه و محکم دو کشور اجازه نمی‌دهد که از یکدیگر جدا شویم خاطرنشان کرد: منافع دشمنان کشورهای مسلمان در اختلاف‌افکنی بین کشورهای همسایه و امت اسلامی است و بر این باوریم باید روابط مستحکم و پایدار بین دو کشور و همچنین کشورهای اسلامی برقرار و پایه‌گذاری شود تا تحت تأثیر برخی مسائل جزئی قرار نگیرد.
معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت اتحاد میان کشورها و امت  اسلامی به ویژه کشورهای تأثیرگذار دنیای اسلام تأکید کرد و افزود: امروز رژیم صهیونیستی در غزه به عنوان بخشی از خاک اسلامی مرتکب جنایات وحشیانه می‌شود و ما به دنبال قدرت دنیای اسلام و وحدت و انسجام بین کشورهای تأثیرگذار اسلامی هستیم و دست برادری و وحدت و انسجام به سوی تمامی کشورهای اسلامی دراز می‌کنیم.
عارف ادامه داد: نباید اجازه دهیم مردم مظلوم غزه با این وحشی‌گری رژیم غاصب صهیونیستی در سرزمین خود روبرو شوند.
معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه راهبرد جمهوری اسلامی ایران بر این مبناست که با کشورهای بزرگ همسایه و منطقه روابط دوجانبه را مستحکم و باثبات کند، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارد که تعاملات در همه زمینه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت یکدیگر با سازوکارهای تعبیه شده و مورد توافق گسترش و تعمیق یابد.
معاون اول رئیس‌جمهور با استقبال از تشکیل کمیته مشترک کشاورزی بین جمهوری اسلامی ایران و پاکستان تصریح کرد: آمادگی داریم در فناوری‌های پیشرفته به ویژه هوش مصنوعی و سایر فناوری‌های پیشرفته همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای داشته باشیم و باید کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی نیز بیش ازگذشته فعال شود و راهبردهای توافق شده عملیاتی شود تا شاهد تحولی بزرگ در روابط باشیم.
عارف همچنین با ابراز همدری و تسلیت جانباختگان حادثه سیل اخیر در پاکستان ادامه داد: دولت و ملت ایران آماده هر نوع همکاری برای کمک به سیل زدگان پاکستانی است.
وی افزود: دولت و ملت ایران و پاکستان احساس بیگانگی نسبت به یکدیگر ندارند و همواره حس می‌کنند که در کشور دوم خود هستند.
دکتر عارف با ذکر خاطره‌ای از دیدارهای خود با «محمد عبدالسلام»؛ دانشمند برجسته پاکستانی افزود: این دانشمند بزرگ دنیای اسلام همواره دغدغه افزایش روابط دو کشور را داشت و تاکید داشت که روابط ایران و پاکستان باید مستحکم و همیشگی باشد.
معاون اول رئیس‌جمهور امنیت دسته جمعی در کشورهای منطقه در دنیای اسلام به ویژه در حوزه سایبری را خاطرنشان ساخت و گفت: راهی جز اتکا به خود نداریم.
«رانا تنویر حسین» وزیر امنیت غذایی و تحقیقات ملی پاکستان نیز در این دیدار با اشاره به اشتراکات و ارزش‌های مشترک دو کشور گفت: احساس می‌کنیم که ایران کشور خودمان است و در ایران احساس غربت نمی‌کنیم.
وزیر امنیت غذایی و تحقیقات ملی پاکستان با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم غاصب صهیونیستی علیه ایران تأکید کرد: مردم پاکستان برای پیروزی ایران در این جنگ دعا می‌کردند و ما پیروزی دولت و ملت ایران بر رژیم صهیونیستی را در این جنگ تبریک می‌گوییم و پاکستان جزو اولین کشورهایی بود که قویاً این تجاوز را محکوم و طی بیانیه‌ای اعلام کرد که ایران طبق منشور سازمان ملل حق دفاع از خود را دارد و هدایت و زعامت رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهوری اسلامی ایران در جنگ ۱۲ روزه را ارج می‌نهیم.
وی به توافقات و تفاهمات انجام شده با جمهوری اسلامی ایران در راستای تقویت تجارت فیمابین به ویژه در حوزه کشاورزی اشاره کرد و افزود: پاکستان آماده افزایش و ارتقاء حجم صادرات و واردات بین دو کشور است و باید تجار و فعالان اقتصادی دو کشور در نشست‌های مختلف در این زمینه توافقات لازم را به عمل آورند.
وزیر امنیت غذایی و تحقیقات ملی پاکستان با تأکید بر اینکه هیچ مانعی بر سر توسعه روابط دو کشور نیست گفت: اگر امت اسلامی به ویژه کشورهای تأثیرگذار بر روی راهبردهای اصلی به توافق برسند می‌توانیم مسئله غزه را حل کنیم و پاکستان آماده هرگونه همکاری برای توقف جنایات در غزه است و در مجامع بین‌المللی این تجاوزات را محکوم کرده‌ایم.
وی تأکید کرد: پاکستان از برنامه صلح آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران که در راستای پیشرفت این کشور است حمایت می‌کند.


اخبار مرتبط
ترامپ و نتانیاهو؛ قهرمانان پیروزی یا شکست مشترک؟
چهارشنبه 1404/05/29 ساعت 15:46
نورنیوز ادعای ترامپ در خصوص قهرمانی در جنگ 12 روزه را بررسی می کند؛
ترامپ و نتانیاهو؛ قهرمانان پیروزی یا شکست مشترک؟
ترامپ در مصاحبه با مارک لوین مدعی شد «قهرمان جنگ با ایران هستم، اما کسی باور نمی‌کند» و نتانیاهو نیز گفت حمله به ایران تصمیم مستقل اسرائیل بوده است. اما حقیقت این است که جنگ 12 روزه نه فتحی داشت و نه قهرمانی؛ تنها شکستی مشترک برای هر دو بود.
هشدار  وزیر امور خارجه پاکستان نسبت به نقض قوانین بین‌المللی از سوی رژیم اسرائیل
جمعه 1404/05/24 ساعت 16:30
هشدار وزیر امور خارجه پاکستان نسبت به نقض قوانین بین‌المللی از سوی رژیم اسرائیل
پاکستان اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره ایجاد «اسرائیل بزرگ» و آواره‌سازی اجباری فلسطینیان از غزه را محکوم کرد و از جامعه جهانی خواست با این نقض آشکار قوانین بین‌المللی مقابله کرده و برای توقف اقدامات بی‌ثبات‌کننده اسرائیل اقدام فوری انجام دهد.
بلومبرگ: تماس ترامپ و مودی درباره پاکستان روابط آنها را تیره کرد
جمعه 1404/05/17 ساعت 21:30
بلومبرگ: تماس ترامپ و مودی درباره پاکستان روابط آنها را تیره کرد
بلومبرگ نوشت: تماس ترامپ و مودی درباره پاکستان باعث افت روابط آمریکا و هند شد.
نظرات

آخرین اخبار
ملاحظات یکسان‌سازی نرخ ارز
زندگی در تهران زیر سایه‌ جنگ ادامه دارد
پنج شهید و یک مجروح در حمله صهیونی آمریکایی به یک خانه مسکونی در اراک
پنج نکته درباره جنگ، جامعه و رهبری
انهدام یک فروند پهپاد هرمس در بروجرد
رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی برای حفظ سلامت عمومی
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
سناتورهای دموکرات خواستار تحقیقات بی‌طرف در مورد فاجعه میناب شدند
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
سفیر ایران: تجاوز آمریکا و اسرائیل وضعیت خطرناکی برای غیرنظامیان ایجاد کرده است
وضعیت کشورهای عرب خلیج فارس پس از جنگ چگونه خواهند بود؟
حزب‌الله لبنان از انجام 24 عملیات نظامی در یک روز خبر داد
سناتور آمریکایی: ترامپ و وزیر جنگش مسئول کشته شدن 175 نفر در میناب هستند
اجرای 37 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
جزئیات تماس تلفنی پوتین و ترامپ اعلام شد
سامانه‌های تاد آمریکا در خاورمیانه آسیب دیدند
مقام سابق پنتاگون: رهبر جدید ایران فرقی با رهبر قبلی ندارد
اسرائیل آدرس‌های داده شده توسط اینترنشنال در ایران را هدف قرار می‌دهد
انجمن خودروسازی آمریکا: قیمت هر گالن بنزین طی 10 روز 16.4٪ افزایش یافته است
علی مطهری: انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای تصمیم درستی بود
درخواست مشاوران ترامپ برای تدوین طرح خروج از جنگ
فرار آمازون و مایکروسافت از مراکز داده خلیج فارس
بازدید شبانه عارف از ایستگاه‌های بازرسی فراجا در تهران
پایانی برای جنگ وجود ندارد
در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیش از 1٬255 نفر شهید شدند
خبرنگار الجزیره در تهران: تلاش ویتکاف برای برقراری ارتباط با عراقچی
افسر اطلاعاتی آمریکا : جنگ را در همان روز اول باختیم
سخنگوی سپاه: ترامپ در تلاش است تا با دروغ و فریب، فشار روانی به ایران بیاورد
5 سال زندان برای انتشار تصاویر حملات موشکی ایران در اسرائیل
حزب الله مرکز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی را موشکباران کرد
حزب‌الله برای اولین بار پایگاه «زیپوریت» در شرق حیفا را موردهدف قرار داد
مخالفت عراق برای استفاده ار آسمان و خاک خود برای حمله به همسایگان
انتقاد شدید اسپانیا از موضع رئیس کمیسیون اروپا در قبال جنگ علیه ایران
پاسخ قاطع سردار نائینی به یاوه‌گویی‌های ترامپ برای فرار از فشار جنگ
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
حمله پهپادی به کنسولگری امارات در کردستان عراق
شلیک همزمان موشک از ایران و لبنان به شمال فلسطین اشغالی
گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و نخست‌وزیر کانادا با محوریت تحولات منطقه
حمله پهپادی به پایگاه پشتیبانی لجستیکی سفارت آمریکا در بغداد
عراقچی: فکر نمی‌کنم دیگر گفتگو با آمریکا در دستورکار ما باشد
حمله آمریکایی- صهیونیستی به مقرهای الحشد الشعبی
برقراری تردد کامل از گمرکات مرزی ایران و جمهوری آذربایجان
کرملین: پوتین و ترامپ تبادل‌نظر مفیدی درباره ایران داشتند
غریب‌آبادی: شرط ایران برای آتش‌بس، تضمین برای عدم تکرار تجاوز است
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام موشک کروز آمریکا
پاسخ عراقچی به اعترافات سنتکام
عربستان از انهدام 9 پهپاد خبر داد/صدای چندین انفجار در کویت
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
کاهش قیمت نفت پس از ادعای ترامپ مبنی بر پایان تجاوز به ایران