×
بین الملل
شناسه خبر : 240348
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 09:25
طرح «اسرائیل بزرگ» نتانیاهو و انفعال کشورهای عربی

حسن حجاری:

طرح «اسرائیل بزرگ» نتانیاهو و انفعال کشورهای عربی

حجازی به بررسی طرح «اسرائیل بزرگ» نتانیاهو تصریح کرد: نتانیاهو به صراحت و بدون هیچ مانعی از طرح خود موسوم به اسرائیل بزرگ صحبت کرد و پرواضح است که مجموعه شرایط مساعدی این امکان را برای او فراهم کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: حسن حجاری تحلیلگر سیاسی لبنانی و کارشناس مسائل فلسطین، با اشاره به طرح بنیامین نتانیاهو موسوم به "اسرائیل بزرگ" گفت: نتانیاهو در حالی جرات مطرح کردن این رویای خود را پیدا کرده است که موضع عربی و اسلامی قاطعانه که در برابر این جسارت او قد علم کنند، وجود ندارد.

حجازی به بررسی این طرح نتانیاهو پرداخت و تصریح کرد: نتانیاهو به صراحت و بدون هیچ مانعی از طرح خود موسوم به اسرائیل بزرگ صحبت کرد و پرواضح است که مجموعه شرایط مساعدی این امکان را برای او فراهم کرده است.

وی افزود: نتانیاهو بر این باوراست که اسرائیل در بحبوحه کشمکش و درگیری آشکار در جبهه های مختلف قرار دارد، بنابراین در مرحله کنونی از گسترش رویارویی بیمی ندارد و از طرحی سخن به میان آورده است که معتقد است باید توسعه پیدا کرده و مرزهای رژیم صهیونیستی را امن کند.
حجازی در توضیح این مطلب افزود: اکنون نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بیرون راندن فلسطینی ها از سرزمین خود از غزه تا کرانه باختری و سرزمین های اشغالی 1948 را مطرح کرده است و بر این باور است که در زمان حاضر با حضور دونالد ترامپ در قدرت، شرایط مساعدی برای تحقق این خواسته فراهم شده است زیرا ترامپ قبلا گفته بود اسرائیل جغرافیای کوچکی دارد و باید گسترش پیدا کند.

به گفته این تحلیلگر عرب، همین اظهارات ترامپ به نوبه خود موجب شد نتانیاهو به صراحت از آغاز توسعه طلبی های خود صبحت کند؛، توسعه طلبی ایی که به گفته او باید تا کشورهای مختلف منطقه امتداد یابد.

حجازی تاکید کرد: این رویکرد نتانیاهو تصادفی نیست بلکه حاصل طرح صهیونیستی است که با دیدگاه راهبردی آمریکا مبتنی بر تحکیم سیطره بر منطقه خاورمیانه و تسلیم تمام کشورهای اطراف اسرائیل در برابر قدرت صهیونیستی به عنوان یک قدرت نظامی کاملا تحت حمایت آمریکا مطابقت دارد.

وی گفت: با این توضیحات روشن است که اکنون یک فضا و شرایط راهبردی بر منطقه حاکم شده است که به بنیامین نتانیاهو اجازه داده است در مسیر طرح اسرائیل بزرگ حرکت کند.
این کارشناس لبنانی تصریح کرد: علاوه بر این، وضعیت کنونی کشورهای عربی و اسلامی متاسفانه به گونه ایی است که به این رویکرد نتانیاهو کمک می کند. به عبارت بهتر اسرائیل مرتکب جنایت و نسل کشی در فلسطین شده است که حدود 70 هزار قربانی داشته است، حال آنکه ما هیچ موضع عربی واسلامی قاطعانه که این جنایت را به چالش بکشد نمی بینیم. به این ترتیب صهیونیست ها خود را کاملا آزاد می بینند و اگر مقابله جمهوری اسلامی ایران و مقاومت در لبنان، یمن، عراق و فلسطین نبود ما با واقعیت سراسر تاریکی روبه رو می شدیم. فقط تعداد اندکی در برابر این طرح نتانیاهو ایستاده اند و متاسفانه نوعی تسلیم بلکه همکاری از سوی برخی کشورهای عربی و اسلامی با این رویکرد اسرائیل دیده می شود.


ایرنا
اخبار مرتبط
غیرمحبوب ترین سیاستمدار و منفورترین رهبر خارجی از نظر مردم آمریکا
پنج‌شنبه 1404/05/30 ساعت 12:31
نورنیوز از آخرین نتایج نظر سنجی ها در آمریکا گزارش می دهد؛
غیرمحبوب ترین سیاستمدار و منفورترین رهبر خارجی از نظر مردم آمریکا
نظرسنجی تازه گالوپ نشان می‌دهد بحران اعتماد به سیاستمداران آمریکایی به اوج رسیده است؛ترامپ و بایدن با نارضایتی گسترده مواجه‌اند و نتانیاهو در جایگاه منفورترین رهبر خارجی نزد مردم آمریکا ایستاده است.
تلاویو روادید دیپلمات‌های استرالیایی را لغو کرد
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 23:21
تنش در روابط استرالیا و اسرائیل
تلاویو روادید دیپلمات‌های استرالیایی را لغو کرد
در ادامه تنش‌ها میان اسرائیل و استرالیا، تلاویو روادید دیپلمات‌های استرالیایی را لغو کرد و این اقدام واکنش وزیر خارجه استرالیا را به دنبال داشت.
مخالفت نتانیاهو با طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 18:47
مخالفت نتانیاهو با طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه
«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (سه شنبه) با طرح پیشنهادی مصر و قطر در مورد آتش بس در غزه مخالفت کرد و خواستار آزادی همه 50 اسیر اسرائیلی به شکل یک‌جا شد.
عراق اظهارات نتانیاهو درباره «ایده اسرائیل بزرگ» را محکوم کرد
پنج‌شنبه 1404/05/23 ساعت 14:15
عراق اظهارات نتانیاهو درباره «ایده اسرائیل بزرگ» را محکوم کرد
وزارت خارجه امور خارجه عراق در بیانیه‌ای اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره «ایده اسرائیل بزرگ» را محکوم کرد و خواستار اقدام موثر برای پایان دادن به تجاوزات رژیم اشغالگر و توقف سیاست فرار آن از مجازات شد.
نظرات

آخرین اخبار
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت
استقلال در بلاتکلیفی/ چشم امید آبی ها به باز شدن پنجره خرید بازیکنان
واکنش خبرساز قالیباف به حضور یک بانو در هیئت رئیسه مجلس
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت
انتشار یک ترابایت از اطلاعات پایگاه‌های داده مرکز هولوکاست
نتایج اولیه دعوت به مصاحبه دکترای بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
ایراد مجلس به منابع کالابرگ/ ابهام در حساب‌ها، مغایرت با قانون
آرمان الهی با شکست ژاپن مدال طلا گرفت
هشدار بلاروس به ارمنستان: خروج از اوراسیا خطرناک است
فرانسه: اشغال لبنان غیرقابل توجیه است
53 درصد آمریکایی‌ها از افزایش هزینه‌ها در دولت ترامپ می‌گویند
نتانیاهو: اشغال الشقیف بخشی از سیاست اسرائیل است!
آخرین وضعیت ترافیکی در محورهای مازندران
حاجی‌بابایی: ما محاصره را محاصره می‌کنیم/ فعال‌سازی فوری کریدورهای شمالی و زمینی
قتل پدر توسط پسر 17 ساله / اعتراف عجیب متهم
وام بازنشستگان شارژ شد/ افزایش تسهیلات به 360 هزار فقره
تیم منتخب لیگ قهرمانان بدون سهمیه غالب قهرمان
اوکراین اتهام حمله به نیروگاه زاپوریژیا را رد کرد
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 10 خرداد 1405 +جدول
جزئیات تازه از سریال «دزدی عاشقانه»؛ پروژه جدید نمایش خانگی