×
بین الملل
شناسه خبر : 240344
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 09:10
ابراز رضایت ترامپ از جلسه با سران اروپا و زلنسکی

ابراز رضایت ترامپ از جلسه با سران اروپا و زلنسکی

به گزارش الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت: جلسه بسیار خوبی با مهمانان محترم، ولادیمیر زلنسکی، امانوئل مکرون، الکساندر استاب، جورجیا ملونی، کی‌یر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، فریدریش مرتز، رئیس کمیسیون اروپا، اورسولا فون در لاین و دبیرکل ناتو، مارک روته در کاخ سفید داشتم.

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به اینکه نشست خوبی با سران اروپایی و زلنسکی داشته است، از تماس تلفنی خود با رئیس‌جمهور روسیه خبر داد.

به گزارش الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت: جلسه بسیار خوبی با مهمانان محترم، ولادیمیر زلنسکی، امانوئل مکرون، الکساندر استاب، جورجیا ملونی، کی‌یر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، فریدریش مرتز، رئیس کمیسیون اروپا، اورسولا فون در لاین و دبیرکل ناتو، مارک روته در کاخ سفید داشتم.

وی اظهار داشت: در طول جلسه، ما در مورد ضمانت‌های امنیتی برای اوکراین که توسط کشورهای مختلف اروپایی با هماهنگی ایالات متحده آمریکا ارائه خواهد شد، بحث و تبادل نظر کردیم.

رئیس جمهور آمریکا گفت: در پایان جلسات، با رئیس جمهور پوتین تماس گرفتم و مقدمات جلسه‌ای را در مکانی که بعداً مشخص خواهد شد، بین رئیس جمهور پوتین و رئیس جمهور زلنسکی آغاز کردم.

پس از برگزاری آن جلسه، ما یک نشست سه جانبه خواهیم داشت که شامل دو رئیس جمهور به علاوه من خواهد بود. باز هم، این یک گام بسیار خوب و اولیه برای جنگی بود که تقریباً چهار سال است ادامه دارد.

رئیس جمهور آمریکا گفت که جی دی ونس، معاونم و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه و ویتکاف، نماینده ویژه ام با مسکو و کیف هماهنگ هستند.

ترامپ افزود: همه از احتمال دستیابی به صلح بین روسیه و اوکراین بسیار خوشحال هستند.

نشریه آلمانی «بیلد» لحظاتی قبل به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا لحظاتی نشست با سران اروپایی را برای تماس با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه ترک کرده و پس از این گفت‌وگو نشست را از سر گرفته است.

نشست مشترک ترامپ با رهبران اروپایی، دبیرکل ناتو و رئیس جمهوری اوکراین ساعتی قبل پایان یافت و ترامپ در این نشست گفت که چشم انداز جنگ اوکراین ظرف یکی دو هفته مشخص می‌شود.

وی افزود: ما روی توافقاتی که پس از دیدار با رهبران اتحادیه اروپا و زلنسکی حاصل می‌شود و به نشست سه‌جانبه با روسیه منجر خواهد شد؛ دل بسته‌ایم.


اخبار مرتبط
مجارستان آماده میزبانی دیدار سرنوشت‌ساز ترامپ، پوتین و زلنسکی
پنج‌شنبه 1404/05/30 ساعت 15:03
مجارستان آماده میزبانی دیدار سرنوشت‌ساز ترامپ، پوتین و زلنسکی
پس از مطرح شدن احتمال برگزاری نشست رهبران آمریکا، روسیه و اوکراین در بوداپست، وزیر خارجه مجارستان اعلام کرد که این شهر ظرفیت لازم برای میزبانی این دیدار مهم را داراست.
این رهبران «واگذارکننده» ثبت تاریخ شدند!
چهارشنبه 1404/05/29 ساعت 14:13
غلامرضا صادقیان:
این رهبران «واگذارکننده» ثبت تاریخ شدند!
نشستن رهبران اروپا روی صندلی‌های غیررسمی یا چارپایه مقابل میز پهن ترامپ را برخی ساده‌انگارانه نشانه قدرت امریکا پنداشتند. می‌توان با کمال افتخار این دیدگاه ساده و عجیب را رد کرد.
اکونومیست: زلنسکی از مرحله‌ای دیگر از نمایش ترامپ بدون آسیب گذشت
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 18:39
اکونومیست: زلنسکی از مرحله‌ای دیگر از نمایش ترامپ بدون آسیب گذشت
مجله انگلیسی اکونومیست در گزارشی به بررسی دیدار رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین پرداخته و نکات مهمی را درباره این ملاقات منتشر کرده است.
ترامپ: صلح بین اوکراین و روسیه مرا به بهشت می‌برد + فیلم
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 18:23
ترامپ: صلح بین اوکراین و روسیه مرا به بهشت می‌برد + فیلم
ترامپ تأکید کرد که هدفش پایان دادن به جنگ‌ها است و گفت: «اگر بتوانم جان هفت هزار نفر را در هر هفته نجات بدهم، کار بزرگی انجام داده‌ام.»
انتقاد لاوروف از رهبران اروپایی در نشست کاخ سفید درباره جنگ اوکراین
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 16:15
انتقاد لاوروف از رهبران اروپایی در نشست کاخ سفید درباره جنگ اوکراین
سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، با تمجید از موضع آمریکا در قبال جنگ اوکراین، رویکرد رهبران اروپایی را که بر آتش‌بس موقت پافشاری می‌کنند، مورد انتقاد قرار داد.
تبادل سرزمین؛ موضوع مذاکره زلنسکی و پوتین
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 08:56
تبادل سرزمین؛ موضوع مذاکره زلنسکی و پوتین
«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین روز سه‌شنبه و پس از پایان دیدارها در کاخ سفید که میان او و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و سران برخی کشورهای اروپایی برگزار شد، به میان خبرنگاران آمد و به سوالات آن‌ها پاسخ داد.
تحلیل زبان بدن زلنسکی در دیدار تازه اش با ترامپ چه بود؟
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 08:36
تحلیل زبان بدن زلنسکی در دیدار تازه اش با ترامپ چه بود؟
دکتر کارول لیبرمن، روانپزشک و نویسنده،درباره زبان بدن زلنسکی در این دیدار تحلیلی انجام داد و گفت: در اولین دیدارشان ، زلنسکی «به رئیس‌جمهور ترامپ بی‌احترامی کرد» و طوری رفتار می‌کرد «که انگار همه کارت‌ها را در دست دارد.» پس از اجلاس موفق ترامپ با پوتین در آلاسکا، زلنسکی با تواضع به واشنگتن آمد و فهمید که کنترل دست او نیست.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ورزش به تنهایی کارساز نیست
زلنسکی: پایان جنگ باید هرچه زودتر رقم بخورد
روبات‌های انسان‌نما کارگر شیائومی می‌شوند
سینما ابزاری برای برقراری صلح است
ترامپ: گفت‌وگوی سوریه و اسرائیل حیاتی است
4 مجموعه ورزشی تهران برای توان‌یابان مناسب‌سازی می‌شوند
دیدار زلنسکی و مکرون؛ چرخش اوکراین به سمت اروپا
مسکو: حمایت ما از آرمان‌های مشروع فلسطین ادامه دارد
تلاش اردوغان برای پیوستن به اتحادیه اروپا
کدام شهرها بیشترین جمعیت سالمند را دارد؟
خطر جدی سویه جدید آنفلوآنزا برای سنین 5 تا 14سال
درخشش دختر ایرانی در شطرنج آسیا
بررسی گزینه‌های ترامپ درباره ونزوئلا
کارگردان مشهور به زندان محکوم شد
پرسپولیس ناکام ماند؛ CAS اجازه تعویق بازی با تراکتور را نداد
4 هزار خانواده فلسطینی آواره شدند
سرقت در تهران بزرگ 22 درصد کاهش یافت
رایزنی ترامپ و نتانیاهو برای خلع سلاح حماس
سفر قلعه‌نویی به آمریکا برای قرعه‌کشی جام جهانی
خبر خوش برای طرفداران شروین حاجی‌پور
سودان در آتش جنگ / کنترل یک مقر نظامی به دست شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع افتاد
اوکراین از اروپا درخواست کمک 1 میلیارد یورویی کرد
1000 بیمار غزه‌ای در انتظار بازگشایی گذرگاه‌ها جان باختند
نورنما | پترا یکی از عجایب دنیا
بیماری مرموز ترامپ جدی شد!
عراقچی: به توافق نزدیک بودیم اما اراده جنگ‌طلبان در آمریکا غالب شد
نخستین جایزه ادبی بریکس به یک نویسنده مصری رسید
توسکستان در آتش / تداوم آتش‌سوزی‌های سریالی در جنگل‌های شمال
شیراز میزبان دیپلمات‌های سینمایی جهان شد
تسلیت رهبر معظم انقلاب به آقای سقاب اصفهانی معاون رئیس‌جمهور
ماجرای دستگیری عباس پالیزدار چیست ؟
خشکسالی در ایران از فضا قابل مشاهده است
واشنگتن نخستین هشدار اضطراری به ونزوئلا را صادر کرد
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + فیلم
روسیه نسبت به اقدامات تنش‌زا ناتو هشدار داد
کشف کلت‌های آمریکایی پنهان زیر ذغال در تهران
پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر معظم انقلاب
هزاران خانواده آسیب‌دیده اسرائیلی از حملات ایران همچنان سرگردان
هدررفت واقعی آب تهران کمتر از 10 درصد
علت حادثه منجر به فوت همسر معاون رئیس جمهور مشخص شد/دختر سقاب مرگ مغزی شد +فیلم
کدام استان ها 11 و 12 آذرماه تعطیلند؟
نورنما | 11 آذر، شهادت میرزا کوچک خان جنگلی
ایران و شانگهای؛ معماری امنیت مشترک
مدارس فارس فردا 11 آذرماه تعطیل شد
اسلامی: مقابله با تحریف‌های دشمن نیازمند اقدام و عمل واقعی در صنعت هسته‌ای است
تایید مصوبه بنزین 3 نرخی در هیئت تطبیق مجلس
پاپ: تشکیل دولت فلسطین تنها راه‌حل برقراری صلح است
کشف 740 ماینر غیرمجاز در ایلام/ مصرف برق معادل یک شهرستان بزرگ!
15 کشور اروپایی از اوکراین حمایت کردند
تهران تا چهارشنبه بارانی است/دمای هوا کاهش می یابد
X
آگهی تبلیغاتی