×
حوادث
شناسه خبر : 240335
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 12:21
همدست قاتل 4 عضو یک خانواده در لارستان قصاص شد

همدست قاتل 4 عضو یک خانواده در لارستان قصاص شد

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: مرد جنایتکاری که امروز پس از طی شدن کامل فرایند قضایی، مطابق رأی قطعی دادگاه کیفری یک استان فارس به سزای عمل خود رسید در مهر ماه سال گذشته با همدستی همسرش؛ مادر و سه فرزند یک خانواده را به طرز فجیعی به قتل رساندند.

نورنیوز-گروه حوادث :رئیس کل دادگستری فارس از اجرای حکم قصاص عامل دوم جنایت بیرم لارستان خبر داد و گفت: «حکم قصاص همسر و هم دست نفر اول این جنایت، سحرگاه چهارشنبه ۲۹ مرداد در زندان عادل آباد شیراز اجرا شد.»

عامل اصلی و متهم ردیف اول پرونده قتل عام فجیع خانواده بیرمی نیز دیروز در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد.

رئیس کل دادگستری استان فارس روز گذشته اعلام کرد: «یکی از عوامل قتل فجیع ۴ عضو یک خانواده در شهر بیرم لارستان سحرگاه سه‌شنبه، ۲۸ مردادماه در محل وقوع جنایت و در ملاء عام به دار مجازات آویخته شد.»

رئیس کل دادگستری استان فارس با اعلام این خبر گفت: مرد جنایتکاری که امروز پس از طی شدن کامل فرایند قضایی، مطابق رأی قطعی دادگاه کیفری یک استان فارس به سزای عمل خود رسید در مهر ماه سال گذشته با همدستی همسرش؛ مادر و سه فرزند یک خانواده را به طرز فجیعی به قتل رساندند.

حجت الاسلام سید صدرالله رجایی نسب با بیان اینکه انگیزه این زوج جوان از قتل اعضای این خانواده سرقت بود، گفت: ‌پس از وقوع این قتل فجیع عوامل این جنایت که اقدام به ربودن فرزند چهارم خانواده کرده بودند با اقدام سریع نیروی انتظامی دستگیر شدند.

رئیس کل دادگستری استان فارس همچنین به طی شدن فرایند تحقیقات و صدور کیفرخواست در دادسرای لارستان و رسیدگی به اتهامات متهمان در شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان فارس در سریع‌ترین زمان ممکن مطابق آیین دادرسی کیفری اشاره کرد و افزود: پس از صدور رأی نخستین مبنی بر قصاص هر دو متهم، پرونده با اعتراض وکلای متهمان در دیوان عالی کشور نیز بررسی شد و حکم قصاص هر دو متهم مورد تأیید این مرجع عالی قضایی قرار گرفت.

رئیس شورای قضایی استان فارس همچنین از اجرای حکم عامل دیگر این قتل در روزهای آتی خبر داد و تصریح کرد: حکم قصاص متهم دیگر این پرونده که همسر متهم ردیف اول است در زندان و با حضور اولیاء دم اجرا خواهد شد.

وی در پایان افزود: طمع و سوء استفاده قاتلان از اعتماد این خانواده فرهنگی باعث رقم خوردن یکی از تلخ‌ترین جنایت‌های سال‌های اخیر شد.

مهرماه سال ۱۴۰۳ یک زن و شوهر جوان با انگیزه سرقت از منزل یک خانواده بیرمی، زن خانواده و سه فرزندش را به قتل رساندند.


اخبار مرتبط
اجرای حکم قصاص الهه حسین‌نژاد تا تعیین‌تکلیف «دیه» متوقف شد
یکشنبه 1404/08/04 ساعت 09:28
اجرای حکم قصاص الهه حسین‌نژاد تا تعیین‌تکلیف «دیه» متوقف شد
پرونده قتل الهه حسین‌نژاد که از خردادماه جنجال‌ساز شد، در مرحله نهایی اجرای قصاص قرار دارد؛ اما اجرا به پرداخت یک دیه در پرونده‌ای دیگر از سوی متهم مشروط است و تا تعیین‌تکلیف آن، حکم معلق مانده است.در مردادماه امسال حکم اعدام در ملاعام در میدان قائم اسلامشهر صادر شده بود.
جزئیات جدید حکم قصاص برای متهمان پرونده قتل فجیع دختربچه بوکانی
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 21:30
جزئیات جدید حکم قصاص برای متهمان پرونده قتل فجیع دختربچه بوکانی
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی اعلام کرد متهمه اصلی پرونده کودک‌آزاری منجر به قتل در بوکان، به قصاص نفس محکوم شد. این حکم در ادامه روند رسیدگی به پرونده‌ای صادر شده که از دی‌ماه 1403 در دستگاه قضایی استان در جریان است.
4 بار قصاص در ملأعام؛ پاسخ قاطع به قتل فجیع
یکشنبه 1404/02/21 ساعت 23:53
4 بار قصاص در ملأعام؛ پاسخ قاطع به قتل فجیع
پرونده قتل دلخراش چهار عضو یک خانواده در لارستان، با صدور حکم چهار بار قصاص برای قاتل و مجازات‌های سنگین برای همسر هم‌دستش، وارد مرحله جدیدی شد؛ جنایتی که با انگیزه سرقت و به شکلی هولناک انجام شد و احساسات عمومی را جریحه‌دار کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آیا ورزش با معده خالی باعث افزایش چربی سوزی می ‌شود؟
جهش‌های ژنتیکی نادری که علت احتمالی ADHD هستند
نقش زرشک در پاکسازی صفرا و محافظت از کبد
مدل چینی Kimi K2 بالاتر از GPT-5
دومینوی استعفا در بی‌بی‌سی
آلودگی هوا مدارس اراک، ساوه و شازند را در روز شنبه تعطیل کرد
جزئیات قتل پزشک متخصص در اسلام‌آبادغرب
آغاز عملیات اطفای حریق با ایلیوشین‌های 40 تنی از فردا
جدول مدالی بازی‌های کشورهای اسلامی/ رتبه سوم ایران با 29 طلا
قائم‌پناه: شایعات درباره استعفای رئیس‌جمهور صحت ندارد
مدارس اصفهان فردا فعال است
دستور قضایی برای شناسایی عاملان آتش‌سوزی جنگل‌های چالوس
اتحادیه اروپا : روسیه هیچ حقی برای گرفتن امتیاز از اوکراین ندارد
آماده مذاکره برای توقف تجاوزات اسرائیل هستیم
دستور عارف برای بسیج همه ظرفیت‌ها جهت مهار آتش‌ جنگل‌های هیرکانی
مدارس اردکان روز شنبه تعطیل شد
مدارس و دانشگاه‌های برخی شهرهای خوزستان تعطیل شد
اولیانوف: با گروسی نشستی درباره ایران و اوکراین داشتم
پاسخ عراقچی به دعوت وزیر خارجه لبنان برای مذاکره
جریمه 200 هزار تومانی برای تردد غیرمجاز در طرح زوج و فرد از فردا
شیوع آنفولانزا مدارس مشهد را غیر حضوری کرد
گزارش تصویری| اولین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
از فردا طرح زوج و فرد از درب خانه اجرا می‌شود
پوتین: طرح آمریکا درباره اوکراین را دریافت کردیم
ماموریت اصلی برچیدن حماس و خلع سلاح نوار غزه است
ایتالیا از طرح ترامپ برای اوکراین حمایت کرد
اطلاعیه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران
شاخص کیفیت هوا در شهرهای بزرگ تا ساعت 20 امشب
طرح آمریکا برای صلح اوکراین هنوز ارائه نشده است
حمله دوباره رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
اعزام سه فروند بالگرد وزارت دفاع برای اطفای حریق جنگل‌های شمال
رایزنی بین‌المللی برای خاموش کردن آتش‌سوزی جنگل‌های چالوس
دستور مادورو به ارتش و نیروهای مردمی برای دفاع از تأسیسات نفت و گاز
تصاویر از اولین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر معظم انقلاب + فیلم
قطعنامه ضدایرانی شورای حکام ضربه جدی به اعتبار آژانس اتمی است
ترامپ برای اوکراین ضرب الاجل تعیین کرد
مدارس ابتدایی ارومیه به دلیل آلودگی هوا تعطیل شد
بنت، اسرائیلی‌ها را به تظاهرات فراخواند
پیام وزیر ورزش به ورزشکاران افتخار آفرین در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی
شاخص آلودگی هوای تهران به 144 رسید
زلنسکی: ما از جنس فولادیم، اما حتی قوی‌ترین فلزها هم می‌شکنند!
استارمر: اوکراین باید آینده خود را تعیین کند
ساپینتو: زمین ورزشگاه تختی هیجان انگیز بود + فیلم
زلنسکی: اوکراین برای شراکت با آمریکا کرامت خود را خواهد داد
عراقچی: ایران هیچ تجربه مثبت و قابل اتکایی از مذاکره با دولت ترامپ ندارد
ریابکوف: اروپا مانع اصلی حل‌وفصل پرونده هسته‌ای ایران است
حادثه رانندگی در لارستان با 8 مصدوم
شرکت دولتی ضرر بدهد، هم پاداش ممنوع است هم مدیران عوض می‌شوند
تماس‌ رهبران اروپایی با زلنسکی در پی غافلگیری طرح صلح پیشنهادی آمریکا
مهرداد صدیقیان به سوگ پدرش نشست
X
آگهی تبلیغاتی