×
اجتماعی
شناسه خبر : 240260
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/27 ساعت 17:42
ورود هوش مصنوعی به دنیای آموزش/ کتاب‌های درسی هوشمند در راه‌اند؟

ورود هوش مصنوعی به دنیای آموزش/ کتاب‌های درسی هوشمند در راه‌اند؟

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که در جهت استفاده از فناوری هوش مصنوعی در نظام آموزشی، همکاری‌های گسترده‌ای با معاونت علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان آغاز شده و پیشرفت‌های قابل توجهی حاصل شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در حاشیه اجلاس سی و هشتم روسای آموزش و پرورش و در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به شروع سال تحصیلی، اظهار داشت: «این رویداد از مهم‌ترین مناسبت‌های ملی است که همواره دغدغه والدین، معلمان و مسئولان آموزش و پرورش بوده است. ما برنامه‌ریزی گسترده‌ای انجام داده‌ایم تا مهر سال آینده را به بهترین شکل ممکن آغاز کنیم.»

وی درباره سی و هشتمین اجلاس مدیران آموزش و پرورش توضیح داد: «در این اجلاس، ۸۱ برنامه در ۲۰ محور مختلف تدوین شده و پیشرفت آن‌ها به دقت رصد می‌شود تا اطمینان حاصل کنیم برای آغاز سال تحصیلی به طور کامل آماده‌ایم.»

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دولت دو هدف اصلی ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی را دنبال می‌کند و شعار اجلاس نیز بر همین اساس «کیفیت برای همه» تعیین شده است، تصریح کرد: «هدف ما این است که همه دانش‌آموزان تحت پوشش نظام تربیتی کشور، از آموزش با کیفیت و عدالت آموزشی برخوردار باشند و فضای مدرسه را با تجهیزات استاندارد و فناوری‌های نوین بهبود ببخشیم.»

کاظمی افزود: «با تلاش شبانه‌روزی همکاران در آموزش و پرورش، امیدواریم آغاز سال تحصیلی جدید بهترین تجربه آموزشی را برای دانش‌آموزان به ارمغان آورد.»

در پاسخ به پرسشی درباره برنامه وزارت آموزش و پرورش برای بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان وابسته به این وزارتخانه، مانند شرکت پژوهش و نوآوری صنایع آموزشی، وزیر آموزش و پرورش گفت: «در مسیر بهره‌گیری از هوش مصنوعی در آموزش و پرورش پیش می‌رویم و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت‌های دانش‌بنیان ذیل وزارت آموزش و پرورش، گام‌های مهمی برداشته‌ایم.»

وی ادامه داد: «برنامه ما در سه فاز تعریف شده است؛ استفاده مقدماتی از هوش مصنوعی در فرایند یادگیری، تولید محتوا با فناوری هوش مصنوعی و نهایتاً شناسایی و پرورش استعدادهای مرتبط با این حوزه.»

کاظمی درباره ورود هوش مصنوعی به نظام آموزشی اعلام کرد: «موضوع هوش مصنوعی به‌زودی در کتاب‌های درسی و برنامه درسی رسمی جای خواهد گرفت و ما از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش خصوصی برای تجهیز مدارس با بهترین فناوری‌های آموزشی استفاده خواهیم کرد.»

وزیر آموزش و پرورش همچنین به موضوع سربازی معلمان اشاره کرد و گفت: «مسئله معافیت تحصیلی معلمان و ضرورت گذراندن دوره‌های آموزش نظامی کوتاه مدت چند سالی است مطرح شده است. در تلاشیم این دوره‌ها به شکل فشرده، در قالب یک یا دو هفته، برگزار شود تا کمترین تاثیر را بر روند آموزشی داشته باشد و همکاران بتوانند همزمان با فعالیت‌های فرهنگی، آموزش نظامی را نیز ببینند.»

او در پایان با تاکید بر اهمیت آموزش‌های فناورانه و نظامی برای ارتقای کیفیت نظام آموزشی خاطرنشان کرد: «همواره تلاش ما حمایت از همکاران و استفاده از فناوری‌های نوین برای ارتقای نظام آموزشی کشور است.»


نظرات

آخرین اخبار
روایت مخبر از روز حادثه بالگرد رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
بررسی حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
نبی: لژیونرها تا پایان هفته به اردوی تیم ملی در ترکیه می‌پیوندند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی