×
ورزشی
شناسه خبر : 240111
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/26 ساعت 20:30
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند

قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند

سرمربی تیم ملی فوتبال اعلام کرد که لژیونرها به دلیل شروع تورنمنت کافا سه روز پیش از فیفادی، در بازی اول تیم ملی ایران حضور نخواهند داشت و پس از پایان مسابقات باشگاهی خود به تیم ملحق می‌شوند.

نورنیوز-گروه ورزشی: در آستانه تورنمنت کافا، امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، درباره شرایط تیم ملی و برنامه‌های پیش رو توضیحاتی ارائه داد.

وی در خصوص روند انتخاب بازیکنان برای اردوی آینده تیم ملی و حضور در رقابت‌های کافا گفت: «جلسات بسیاری با اعضای کادر فنی برای انتخاب بازیکن برگزار کردیم. هفته‌های اول و دوم فصل جدید لیگ برتر را به طور دقیق رصد می‌کنیم تا ببینیم بازیکنان لیگ در چه مرحله‌ای از آمادگی هستند و پس از پایان مسابقات هفته دوم نیز لیست را اعلام خواهیم کرد.»

قلعه‌نویی با اشاره به ارسال فهرست اولیه ۴۰ نفره به مسئولان تورنمنت گفت: «مجبور بودیم یک لیست اولیه برای تورنمنت کافا ارسال کنیم که شامل ۴۰ نفر بود، اما از این بین باید لیست نهایی را برای حضور در مسابقات انتخاب کنیم.»

او همچنین درباره وضعیت بازیکنان مصدوم تیم اظهار داشت: «چند بازیکن آسیب دیده داریم که طبق اعلام کادر پزشکی تیم ملی بعید به نظر می‌رسد در این اردو آنها را داشته باشیم و برای مثال، سردار آزمون، علی قلی‌زاده و مهدی قایدی قطعا در این تورنمنت نیستند.»

سرمربی تیم ملی ایران با تأکید بر تعامل با تیم امید گفت: «از بازیکنان زیر ۲۳ سال، به ویژه آنهایی که در تورنمنت قبلی در کنارمان بودند، نمی‌توانیم استفاده کنیم، چراکه در همان بازه زمانی تیم المپیک ایران بازی رسمی دارد و ما ترجیح دادیم که آن بازیکنان را به تیم امید و تورنمنت مقدماتی جام ملت‌های آسیا اعزام کنیم.»

وی درباره وضعیت لژیونرها نیز افزود: «تورنمنت کافا سه روز پیش از فیفادی آغاز می‌شود و زمان حضور لژیونرها براساس آخرین بازی باشگاهی آنها و بعد از بازی اول خواهد بود. در مورد بازیکنان شاغل در لیگ امارات در حال مذاکره برای حضور آنها پیش از شروع فیفا دی هستیم.»

قلعه‌نویی همچنین با اشاره به محدودیت‌های موجود برای آماده‌سازی تیم ملی گفت: «با توجه به سال منتهی به جام جهانی و محدودیت‌هایی که به دلیل تحریم‌های ظالمانه ایجاد شده، تیم ملی فوتبال ایران به کمک مسئولان و نمایندگان نیاز مبرم دارد، چرا که فدراسیون فوتبال به تنهایی نمی‌تواند به این مهم دست پیدا کند.»

او در ادامه اظهار داشت: «در این خصوص نمایندگان محترم مجلس خیلی می‌توانند کمک کنند. نمایندگان خوش‌فکری که به مسائل ریز فوتبال مسلط هستند از جمله رئیس فراکسیون ورزش، رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی و همچنین آقای خضریان که همواره نگاه مثبت و سلامت‌محوری به فوتبال داشته‌ است و همگی این عزیزان از نمایندگان دغدغه‌مند و دلسوز مجلس هستند که در چندین دوره حضورشان، صدای اقشار مختلف بوده‌اند.»

قلعه‌نویی همچنین گفت: «نمایندگان در ایام گذشته مطالباتی که بعضا از سمت جامعه ورزش به آنان منتقل می‌شد را از سر دلسوزی با فدراسیون در میان گذاشتند و این اهمیت فوتبال را می‌رساند. همه باید در کنار هم فوتبال را به اوج برسانیم و اگر نقطه‌ای نیازمند تقویت و یا اصلاح باشد، در دستور کار قرار دهیم. همه ما سوار بر یک کشتی هستیم و هدف همه موفقیت تیم ملی فوتبال است.»

او در پایان تأکید کرد: «درهای تیم ملی همواره به روی این عزیزان باز است و با همکاری یکدیگر باید تیمی مقتدر آماده شود جهت جام جهانی ۲۰۲۶ که نمایش‌دهنده فوتبال توانمند ایرانی باشد.»

ازبکستان از جمعه ۷ شهریور میزبان رقابت‌های کافا ۲۰۲۵ خواهد بود.

در این رقابت ها ایران با تاجیکستان، افغانستان و مالزی هم‌گروه است.

 


اخبار مرتبط
پرسپولیس از لیگ شرق آسیا بازیکن می‌گیرد؟
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 20:42
پرسپولیس از لیگ شرق آسیا بازیکن می‌گیرد؟
محمد انصاری، معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس، با رد شایعات درباره تغییر کادر فنی تأکید کرد وحید هاشمیان همچنان سرمربی سرخپوشان است و باشگاه از او حمایت کامل خواهد کرد. وی همچنین از برنامه‌ریزی باشگاه برای جذب بازیکنان جدید در نیم فصل خبر داد و گفت پرسپولیس بازی‌های آینده را با قدرت دنبال خواهد کرد.
ایران(3) - افغانستان(1)؛ آغاز تورنمنت کافا با پیروزی ایران + خلاصه بازی
جمعه 1404/06/07 ساعت 16:30
پایان بازی
ایران(3) - افغانستان(1)؛ آغاز تورنمنت کافا با پیروزی ایران + خلاصه بازی
دیدار 2 تیم از ساعت 15:30 امروز جمعه در ورزشگاه «حصار استادیوم مرکزی » شهر دوشنبه تاجیکستان برگزار شد و با برتری ایران ونتیجه 3-1 به پایان رسید.
جهانبخش و طارمی به تیم ملی اضافه شدند
پنج‌شنبه 1404/06/06 ساعت 15:59
جهانبخش و طارمی به تیم ملی اضافه شدند
علیرضا جهانبخش و مهدی طارمی پس از پیوستن به تیم ملی فوتبال ایران در تاجیکستان، برای نخستین تمرین تاکتیکی آماده شدند تا در دیدار فردا برابر افغانستان در رقابت‌های کافا 2025 به میدان بروند.
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
شنبه 1404/05/25 ساعت 22:54
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
رسانه Mad Football فهرست 18 بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا را منتشر کرد که نام چند ستاره ایرانی نیز در آن به چشم می‌خورد.
تبریک وزیر ورزش به صعود تیم ملی فوتبال دختران ایران به جام ملت‌های آسیا
شنبه 1404/04/28 ساعت 23:45
تبریک وزیر ورزش به صعود تیم ملی فوتبال دختران ایران به جام ملت‌های آسیا
دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان با ابراز خرسندی از صعود تیم ملی فوتبال دختران ایران به جام ملت‌های آسیا و کسب نایب قهرمانی تیم والیبال زیر 16 سال، این موفقیت‌ها را گامی مهم در مسیر پیشرفت ورزش بانوان و نوجوانان کشور دانست.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
X
آگهی تبلیغاتی