×
ورزشی
شناسه خبر : 240111
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/26 ساعت 20:30
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند

قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند

سرمربی تیم ملی فوتبال اعلام کرد که لژیونرها به دلیل شروع تورنمنت کافا سه روز پیش از فیفادی، در بازی اول تیم ملی ایران حضور نخواهند داشت و پس از پایان مسابقات باشگاهی خود به تیم ملحق می‌شوند.

نورنیوز-گروه ورزشی: در آستانه تورنمنت کافا، امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، درباره شرایط تیم ملی و برنامه‌های پیش رو توضیحاتی ارائه داد.

وی در خصوص روند انتخاب بازیکنان برای اردوی آینده تیم ملی و حضور در رقابت‌های کافا گفت: «جلسات بسیاری با اعضای کادر فنی برای انتخاب بازیکن برگزار کردیم. هفته‌های اول و دوم فصل جدید لیگ برتر را به طور دقیق رصد می‌کنیم تا ببینیم بازیکنان لیگ در چه مرحله‌ای از آمادگی هستند و پس از پایان مسابقات هفته دوم نیز لیست را اعلام خواهیم کرد.»

قلعه‌نویی با اشاره به ارسال فهرست اولیه ۴۰ نفره به مسئولان تورنمنت گفت: «مجبور بودیم یک لیست اولیه برای تورنمنت کافا ارسال کنیم که شامل ۴۰ نفر بود، اما از این بین باید لیست نهایی را برای حضور در مسابقات انتخاب کنیم.»

او همچنین درباره وضعیت بازیکنان مصدوم تیم اظهار داشت: «چند بازیکن آسیب دیده داریم که طبق اعلام کادر پزشکی تیم ملی بعید به نظر می‌رسد در این اردو آنها را داشته باشیم و برای مثال، سردار آزمون، علی قلی‌زاده و مهدی قایدی قطعا در این تورنمنت نیستند.»

سرمربی تیم ملی ایران با تأکید بر تعامل با تیم امید گفت: «از بازیکنان زیر ۲۳ سال، به ویژه آنهایی که در تورنمنت قبلی در کنارمان بودند، نمی‌توانیم استفاده کنیم، چراکه در همان بازه زمانی تیم المپیک ایران بازی رسمی دارد و ما ترجیح دادیم که آن بازیکنان را به تیم امید و تورنمنت مقدماتی جام ملت‌های آسیا اعزام کنیم.»

وی درباره وضعیت لژیونرها نیز افزود: «تورنمنت کافا سه روز پیش از فیفادی آغاز می‌شود و زمان حضور لژیونرها براساس آخرین بازی باشگاهی آنها و بعد از بازی اول خواهد بود. در مورد بازیکنان شاغل در لیگ امارات در حال مذاکره برای حضور آنها پیش از شروع فیفا دی هستیم.»

قلعه‌نویی همچنین با اشاره به محدودیت‌های موجود برای آماده‌سازی تیم ملی گفت: «با توجه به سال منتهی به جام جهانی و محدودیت‌هایی که به دلیل تحریم‌های ظالمانه ایجاد شده، تیم ملی فوتبال ایران به کمک مسئولان و نمایندگان نیاز مبرم دارد، چرا که فدراسیون فوتبال به تنهایی نمی‌تواند به این مهم دست پیدا کند.»

او در ادامه اظهار داشت: «در این خصوص نمایندگان محترم مجلس خیلی می‌توانند کمک کنند. نمایندگان خوش‌فکری که به مسائل ریز فوتبال مسلط هستند از جمله رئیس فراکسیون ورزش، رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی و همچنین آقای خضریان که همواره نگاه مثبت و سلامت‌محوری به فوتبال داشته‌ است و همگی این عزیزان از نمایندگان دغدغه‌مند و دلسوز مجلس هستند که در چندین دوره حضورشان، صدای اقشار مختلف بوده‌اند.»

قلعه‌نویی همچنین گفت: «نمایندگان در ایام گذشته مطالباتی که بعضا از سمت جامعه ورزش به آنان منتقل می‌شد را از سر دلسوزی با فدراسیون در میان گذاشتند و این اهمیت فوتبال را می‌رساند. همه باید در کنار هم فوتبال را به اوج برسانیم و اگر نقطه‌ای نیازمند تقویت و یا اصلاح باشد، در دستور کار قرار دهیم. همه ما سوار بر یک کشتی هستیم و هدف همه موفقیت تیم ملی فوتبال است.»

او در پایان تأکید کرد: «درهای تیم ملی همواره به روی این عزیزان باز است و با همکاری یکدیگر باید تیمی مقتدر آماده شود جهت جام جهانی ۲۰۲۶ که نمایش‌دهنده فوتبال توانمند ایرانی باشد.»

ازبکستان از جمعه ۷ شهریور میزبان رقابت‌های کافا ۲۰۲۵ خواهد بود.

در این رقابت ها ایران با تاجیکستان، افغانستان و مالزی هم‌گروه است.

 


اخبار مرتبط
پرسپولیس از لیگ شرق آسیا بازیکن می‌گیرد؟
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 20:42
پرسپولیس از لیگ شرق آسیا بازیکن می‌گیرد؟
محمد انصاری، معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس، با رد شایعات درباره تغییر کادر فنی تأکید کرد وحید هاشمیان همچنان سرمربی سرخپوشان است و باشگاه از او حمایت کامل خواهد کرد. وی همچنین از برنامه‌ریزی باشگاه برای جذب بازیکنان جدید در نیم فصل خبر داد و گفت پرسپولیس بازی‌های آینده را با قدرت دنبال خواهد کرد.
ایران(3) - افغانستان(1)؛ آغاز تورنمنت کافا با پیروزی ایران + خلاصه بازی
جمعه 1404/06/07 ساعت 16:30
پایان بازی
ایران(3) - افغانستان(1)؛ آغاز تورنمنت کافا با پیروزی ایران + خلاصه بازی
دیدار 2 تیم از ساعت 15:30 امروز جمعه در ورزشگاه «حصار استادیوم مرکزی » شهر دوشنبه تاجیکستان برگزار شد و با برتری ایران ونتیجه 3-1 به پایان رسید.
جهانبخش و طارمی به تیم ملی اضافه شدند
پنج‌شنبه 1404/06/06 ساعت 15:59
جهانبخش و طارمی به تیم ملی اضافه شدند
علیرضا جهانبخش و مهدی طارمی پس از پیوستن به تیم ملی فوتبال ایران در تاجیکستان، برای نخستین تمرین تاکتیکی آماده شدند تا در دیدار فردا برابر افغانستان در رقابت‌های کافا 2025 به میدان بروند.
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
شنبه 1404/05/25 ساعت 22:54
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
رسانه Mad Football فهرست 18 بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا را منتشر کرد که نام چند ستاره ایرانی نیز در آن به چشم می‌خورد.
تبریک وزیر ورزش به صعود تیم ملی فوتبال دختران ایران به جام ملت‌های آسیا
شنبه 1404/04/28 ساعت 23:45
تبریک وزیر ورزش به صعود تیم ملی فوتبال دختران ایران به جام ملت‌های آسیا
دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان با ابراز خرسندی از صعود تیم ملی فوتبال دختران ایران به جام ملت‌های آسیا و کسب نایب قهرمانی تیم والیبال زیر 16 سال، این موفقیت‌ها را گامی مهم در مسیر پیشرفت ورزش بانوان و نوجوانان کشور دانست.
نظرات

آخرین اخبار
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد