×
بین الملل
شناسه خبر : 240003
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/26 ساعت 10:08
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید

دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید

دونالد ترامپ رهبران اروپایی را به کاخ سفید دعوت کرده تا در دیداری مشترک با زلنسکی، درباره آینده جنگ اوکراین و پیشنهادهای تازه پوتین گفت‌وگو کنند. هدف نشست، هماهنگی مواضع غرب و بررسی امکان دستیابی به توافق جامع صلح است.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شماری از رهبران اروپایی را به کاخ سفید دعوت کرده تا روز دوشنبه در نشست مشترک با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، حضور یابند. این نشست در چارچوب تلاش‌های واشنگتن برای هماهنگی مواضع غرب در جنگ اوکراین و بررسی چشم‌انداز مذاکرات صلح با روسیه برگزار می‌شود.

به گزارش شبکه «نیوز نیشن» و تأیید رسانه‌های بین‌المللی، زلنسکی قرار است روز دوشنبه (27 مرداد) به واشنگتن سفر کند. دعوت از رهبران اروپایی، بخشی از تلاش کاخ سفید برای بررسی توافقات جامع صلح و ارائه تضمین‌های امنیتی شبیه ناتو برای اوکراین ارزیابی می‌شود، هرچند حضور نیروهای نظامی آمریکا در خاک اوکراین پیش‌بینی نشده است.

بر اساس گزارش‌های وال‌استریت ژورنال، رئیس‌جمهور آمریکا در تماس تلفنی اخیر خود با زلنسکی گفته است که تمایل دارد تضمین‌های امنیتی شبیه ناتو برای اوکراین ارائه کند؛ گرچه تأکید شده است که این تضمین‌ها شامل تعهد حضور نظامی مستقیم ارتش آمریکا نخواهد شد. منابع نزدیک به مذاکرات می‌گویند ترامپ همچنین زلنسکی را از پیشنهاد پوتین برای «تثبیت خطوط درگیری» در دونتسک و لوهانسک مطلع کرده که کی‌یف آن را رد کرده است.

رهبران اروپایی نیز تأکید کرده‌اند که هیچ توافق صلحی بدون رضایت کی‌یف پذیرفتنی نیست و اروپا در هر فرآیند صلح در کنار اوکراین خواهد بود. به نوشته گاردین، هدف از نشست واشنگتن یافتن راهی برای شکستن بن‌بست مذاکرات و ایجاد زمینه برای گفت‌وگوهای چندجانبه است.

ترامپ روز گذشته پس از دیدار با پوتین به شبکه فاکس نیوز گفت: «فکر می‌کنم به توافق بسیار نزدیک شده‌ایم و اوکراین باید موافقت کند، هرچند ممکن است نکند. نصیحت من به زلنسکی این است که توافقی حاصل کند.»

نشست پیشین ترامپ و پوتین در آلاسکا با غیبت اوکراین همراه بود و انتقادات شدیدی را از سوی کی‌یف و متحدان اروپایی به دنبال داشت. زلنسکی تأکید کرده که هرگونه توافق سرزمینی نیازمند تغییر قانون اساسی اوکراین و برگزاری همه‌پرسی است. کشورهای اروپایی، از جمله آلمان، فرانسه و لهستان، در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که تغییر مرزهای بین‌المللی با زور مغایر قوانین بین‌المللی است و هر مذاکره‌ای باید در چارچوب آتش‌بس انجام شود.


اخبار مرتبط
اروپا نگران  است؛ آیا  صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
دوشنبه 1404/05/27 ساعت 08:46
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
به گزارش روسیا الیوم، روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد که بزرگترین نگرانی اتحادیه اروپا تکرار صحنه برخورد ناخوشایند دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین طی ماه فوریه است.
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
یکشنبه 1404/05/26 ساعت 18:44
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
وزیر خارجه آمریکا با تأکید بر اینکه واشنگتن همچنان به راه‌حل‌های دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ اوکراین فکر می‌کند، گفت: «آتش‌بس از روی میز برداشته نشده» و افزود: «این جنگِ ما نیست.»
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
یکشنبه 1404/05/26 ساعت 18:40
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
در تلاشی هماهنگ برای جلب حمایت بیشتر آمریکا از اوکراین، سران آلمان، فرانسه و بریتانیا به همراه ولودیمیر زلنسکی عازم واشنگتن شده‌اند تا در دیدار با دونالد ترامپ، بر اهمیت ادامه پشتیبانی غرب از کی‌یف تأکید کنند.
ترامپ در انتظار  برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
یکشنبه 1404/05/26 ساعت 14:15
سی‌ان‌ان :
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین قرار است فردا با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در شهر واشنگتن دی‌.سی نشست داشته باشد و دست کم یک رهبر اروپایی نیز قرار است در این نشست شرکت کند.
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
یکشنبه 1404/05/26 ساعت 11:25
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
صدراعظم آلمان، نشست روسای جمهور آمریکا و روسیه در آلاسکا را مثبت ارزیابی کرد و از نبود هرگونه امتیاز ارضی برای اوکراین و آمادگی آمریکا برای تضمین‌های امنیتی این کشور ابراز رضایت کرد. اروپا نیز هماهنگی کامل خود را با واشنگتن حفظ می‌کند.
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
شنبه 1404/05/25 ساعت 23:22
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
گزارش‌ها حاکی است که ترامپ با ایده‌ای موافق است که طی آن، برخی مناطق اشغالی اوکراین تحت کنترل روسیه باقی بمانند، مشروط بر دستیابی به توافق صلح میان کی‌یف و مسکو.
ترامپ : راه پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین، رفتن مستقیم به یک توافق صلح است
شنبه 1404/05/25 ساعت 14:22
ترامپ : راه پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین، رفتن مستقیم به یک توافق صلح است
دونالد ترامپ در اظهاراتی تازه اعلام کرد: در صورت موفقیت‌آمیز بودن گفت‌وگو با زلنسکی در واشنگتن، دیداری با ولادیمیر پوتین نیز برنامه‌ریزی خواهد شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرا «انسان‌های باستانی» جثۀ کوچکی داشتند؟
نوراینفو | راه های پیشگیری از افسردگی پاییزی
«چت جی‌پی‌تی» مسئله ریاضی 2000 ساله را حل کرد
موبایل تاشوی جدید با زوم 100 برابری
برلین: پذیرای مذاکره با ایران هستیم
حماس: تونی بلر جایگاهی در آینده غزه ندارد
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: هرگز تسلیم زور نمی‌شویم
رسانه عبری: بین اسرائیل و ترامپ درباره پایان جنگ غزه اختلاف شدیدی وجود دارد
ارتحال همسر جلیله حضرت آیت‌الله سیستانی
وبگاه آمریکایی: چین به خرید نفت از ایران ادامه خواهد داد
غروب روزهای خوب+فیلم
نامه عراقچی به همتایان سایر کشورها در رد اقدام آمریکا و اروپا
کاروان زمینی یاران صمود راهی آب‌های آزاد شد
جدیدترین موضع ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
فرانسه: گفت‌وگو با ایران ادامه خواهد داشت
ورود کاروان نظامی آمریکا به شمال و شرق سوریه
تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس: صحبت‌های مدیران پرسپولیس قانع کننده نبود
رضا درویش: اوریه بزرگواری کرد که مسئله پزشکی‌اش را پیگیری نکرد
معاون ترامپ: مذاکرات پیچیده‌ای درباره غزه در جریان است!
نورنما | روستایی در قزوین که مردمش رومانیایی حرف می زنند!
تیراندازی و آتش سوزی در یک کلیسا در میشیگان/ یک کشته و 9 زخمی در این حادثه
درخواست البرادعی از کشورهای عربی برای توقف روابط با رژیم صهیونستی
ترامپ: توافق صلح غزه در مرحله نهایی قرار دارد
تنش‌های تجاری چین و مکزیک بالا گرفت
عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه بررسی و نهایی شده است
هشدار ناتو به مسکو: جنگنده‌های روس را هدف قرار می‌دهیم
نامه لاوروف به گوترش: بازگشت قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران غیرقانونی است
مدال برنز ملی‌پوش پارادوومیدانی ایران در قهرمانی جهان
تصویب اولیه قانون اعدام مبارزان فلسطینی در پارلمان اسرائیل
لوکاشنکو: به اقدامات خصمانه ناتو پاسخ فوری می‌دهیم
تاریخ‌نگار مشهور اسرائیلی: حماس نباید در فهرست سازمان‌های تروریستی بماند
محسنی اژه‌ای: مسائل ضروری در شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی مطرح شود
هر دو مسیر تونل نیایش امشب مسدود است
بگرام کانون رقابت آمریکا، ایران و چین در منطقه
شکست حمله به سران حماس در قطر زیر ذره‌بین «شین‌بت»
اسپانیا برای تحریم رژیم صهیونیستی به «گروه لاهه» پیوست
همدان لرزید +جزئیات
سردار شکارچی: خط تولید موشکی ایران هرگز متوقف نخواهد شد
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 5 مهر 1404
ادعای نتانیاهو درباره اطلاع از مکان اورانیوم غنی‌شده ایران
پزشکیان : اگر تحریم‌ها رفع شوند، امکان گفت‌وگو و مذاکره وجود دارد
آتش‌سوزی در خیابان سعدی جنوبی + جزئیات
پزشکیان: زندگی و معیشت مردم در کانون توجه دولت قرار دارد
قالیباف: خانوارها بابت صرفه‌جویی انرژی، مابه‌ازای اقتصادی شفاف دریافت کنند
بیانیه سازمان ملل درباره بازگشت تحریم‌ها و قطعنامه‌های لغوشده علیه ایران
پرداخت الکترونیکی عوارض و جرایم آزادراه‌ها با حساب خودرو
حمایت هیات مدیره پرسپولیس از هاشمیان
ترامپ: برای اولین بار همه موافق کاری بزرگ در خاورمیانه هستند
بازار ارز و طلا به آرامش نسبی رسید
X
آگهی تبلیغاتی