×
بین الملل
شناسه خبر : 239943
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/25 ساعت 22:22
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد

زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد

رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، با پیشنهاد دونالد ترامپ برای تسلیم کامل منطقه دونباس به روسیه به منظور پایان دادن به جنگ مخالفت کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: نشست شامگاهی جمعه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و دونالد ترامپ در پایگاه مشترک «المندورف ـ ریچاردسون» واقع در حومه «انکوریج» آلاسکا برگزار شد و نزدیک به سه ساعت به طول انجامید. این دیدار بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهانی و میان مقامات اروپایی داشت.

روزنامه «نیویورک تایمز» به نقل از دو مقام ارشد اروپایی گزارش داد که «رئیس‌جمهور ترامپ به رهبران اروپایی گفته است اگر رئیس‌جمهور زلنسکی موافقت کند که کل منطقه دونباس، حتی مناطقی که هنوز تحت کنترل نیروهای روس نیستند، به روسیه واگذار شود، می‌توان به سرعت درباره توافق صلح مذاکره کرد.»

این روزنامه آمریکایی همچنین افزود: «در مقابل، رئیس‌جمهور پوتین پیشنهاد آتش‌بس در مناطق باقی‌مانده اوکراین طبق خطوط نبرد کنونی و تعهد کتبی به عدم حمله مجدد به اوکراین یا دیگر کشورهای اروپایی را مطرح کرده است.»

دونالد ترامپ روز شنبه در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت که پس از دیدار با پوتین، تلفنی با همتای اوکراینی و رهبران اروپایی گفتگو کرده و تأکید کرد: «همه مصمم هستند که بهترین راه پایان دادن به جنگ وحشتناک میان روسیه و اوکراین، دستیابی به یک توافق صلح مستقیم است که جنگ را به پایان برساند، نه صرفاً یک آتش‌بس که معمولاً پایدار نیست.»

در پایان، نیویورک تایمز به نقل از رهبران اروپایی نوشت که آنها به صورت علنی و خصوصی مخالفت خود را با این دیدگاه اعلام کرده‌اند و بیانیه‌ای صادر کرده‌اند که ادعای ترامپ درباره ارجحیت مذاکرات صلح بر آتش‌بس را تأیید نمی‌کند. بریتانیا، فرانسه، آلمان و دیگر کشورها تلاش‌های ترامپ برای پایان جنگ را استقبال کرده‌اند، اما هشدار داده‌اند که تا زمانی که کشتار در اوکراین ادامه داشته باشد، فشارهای اقتصادی بر روسیه افزایش خواهد یافت.

خبرگزاری رویترز هم مدعی شده که رئیس‌جمهور اوکراین با طرح پیشنهادی روسیه درباره پایان جنگ مخالفت کرده است.

بر این اساس، زلنسکی در گفتگوی خود با ترامپ و رهبران اروپایی از واگذاری منطقه دونباس که شامل دونتسک و بخش‌هایی از دیگر مناطق اوکراینی می‌شود، خودداری کرده است.

پیش از این رسانه‌ها مدعی شده بودند که رئیس‌جمهور روسیه ولادیمیر پوتین به همتای آمریکایی پیشنهاد توقف حملات روسیه در دو جبهه درگیری، همزمان با عقب‌نشینی ارتش اوکراین از منطقه دونتسک را داده است.


اخبار مرتبط
کاخ سفید تکذیب کرد!
یکشنبه 1404/05/26 ساعت 11:04
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
کاخ سفید تکذیب کرد!
به گزارش هیل، کاخ سفید گزارش «ان‌پی‌آر» درباره جا ماندن اسناد محرمانه مرتبط با دیدار دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین، به ترتیب رئیس جمهور آمریکا و روسیه در آلاسکا در پرینتر هتلی عمومی را «مضحک» خواند!
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
شنبه 1404/05/25 ساعت 19:00
فایننشال‌تایمز:
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
رسانه انگلیسی در مطلبی به بررسی نتایج و پیامدهای دیدار اخیر «ولادیمیر پوتین» و «دونالد ترامپ» روسای جمهور روسیه و آمریکا پرداخت و گزارش داد که در جریان این دیدار، پوتین خواستار خروج اوکراین از منطقه شرقی دونتسک به‌عنوان شرط پایان جنگ روسیه شده؛ اما در عین حال نشانه‌هایی از انعطاف محدود در سایر مسائل ارضی بروز داده است.
ترامپ : راه پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین، رفتن مستقیم به یک توافق صلح است
شنبه 1404/05/25 ساعت 14:22
ترامپ : راه پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین، رفتن مستقیم به یک توافق صلح است
دونالد ترامپ در اظهاراتی تازه اعلام کرد: در صورت موفقیت‌آمیز بودن گفت‌وگو با زلنسکی در واشنگتن، دیداری با ولادیمیر پوتین نیز برنامه‌ریزی خواهد شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
حسن یزدانی رسما به استقلال پیوست
هند، رئیس‌ دوره‌ای گروه بریکس در سال 2026 می شود
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
آغاز حملات گسترده رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + فیلم
نامه 51 نماینده مجلس، درباره تبعات حذف نرخ ارز 28500 تومانی
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
اوسمار: از بازگشت به ایران خوشحالم
تصویر شگفت انگیز از نابرابری هزینه خانوار در ایران
توقیف 2467 خودرو شوتی در طرح ضربتی پلیس
سرقت میلیاردی در مترو به بهانه کمک به سالمندان
ترافیک سنگین در محورهای شمالی تهران و آزادراه‌ها
تاکتیک‌های جدید روسیه در شرق اوکراین
فوتسال ایران در دومین دیدار خود برابر افغانستان متوقف شد + گل ها
نورنما | یگان سگهای رباتیک
بازگشت سامانه‌های پاتریوت به کره‌جنوبی
سد کرج تا 15 روز دیگر آب دارد
استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
واکنش آموزش و پرورش به کامیون حمل‌ونقل دانش‌آموزان
قطع مستمری بازنشستگان فعال در تاکسی‌های اینترنتی تکذیب شد
برتری پاویون وزارت دفاع در نمایشگاه دریانوردی کراچی
طرح جدید رژیم صهیونیستی برای جذب مهاجران یهودی
نرخ دلار و سایر ارزهای خارجی در 15 آبان 1404
تحول در سیاست ملی روسیه / تأکید پوتین بر میهن‌پرستی
نبرد راهبردی اژدها و عقاب در جغرافیای پول
قتل خونین زن کرمانشاهی در سوند
پزشکیان درگذشت چهار پاکبان شهرداری را تسلیت گفت
اعلام وضعیت فوق العاده در فیلیپین پس از طوفان کالماگی+ تصاویر
هدیه هنری سردار ایاز صادق به قالیباف
حشد الشعبی عراق:در هر شرایطی در کنار مردم هستیم
تحول در نظام مالیاتی با تسهیل پرداخت‌ها
نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی
تعیین تعرفه خودروهای وارداتی به صورت پلکانی و متناسب با حجم موتور + جدول تعرفه ها
وزیر ورزش و جوانان وارد ریاض شد
هدایای نفیس قالیباف به مقام پاکستانی + تصاویر
X
آگهی تبلیغاتی