×
بین الملل
شناسه خبر : 239933
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/25 ساعت 21:10
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر  باید 50 فلسطینی کشته شود!

مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!

اهارون هالیوا، رئیس پیشین شعبه اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی، با ادعای ضرورت وجود 50 هزار کشته در غزه برای نسل‌های آینده، اعلام کرد که به ازای هر اسرائیلی کشته‌شده در 7 اکتبر، باید 50 فلسطینی کشته شوند.

نورنیوز-گروه بین الملل: کانال ۱۲ تلویزیون رژیم اشغالگر اخیراً مجموعه‌ای از فایل‌های صوتی و تصویری را منتشر کرده که در آن‌ها، اهارون هالیوا، رئیس پیشین شعبه اطلاعات نظامی ارتش این رژیم، پرده از حقایق تلخی برداشته است. او در این فایل‌ها به صراحت از شکست اطلاعاتی در حملات ۷ اکتبر، پذیرش مسئولیت شخصی خود و حتی افشای برنامه‌های مخفی شاباک برای ترور رهبران حماس سخن گفته است.

هالیوا در اظهارات خود، دیدگاه بسیار تندی را در خصوص تلفات انسانی بیان کرده و گفته است: «وجود پنجاه هزار کشته در غزه را برای نسل‌های آینده ضروری می‌دانم و در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در هفتم اکتبر، باید پنجاه فلسطینی کشته شوند؛ مهم نیست که کودک باشند یا نه.» او با تأکید بر اینکه این سخنان را از سر انتقام نمی‌گوید، بلکه آن را «پیامی برای نسل‌های آینده» می‌داند، افزود: «آن‌ها هر از گاهی نیاز به یک «نکبت» دارند تا بهای آن را احساس کنند.»

این ژنرال اسرائیلی همچنین به عمق اصلاحات مورد نیاز پس از حوادث ۷ اکتبر اشاره کرده و بیان داشته است: «موضوع به اصلاح فردی مربوط نیست. اگر همین حالا رئیس ستاد کل ارتش را تغییر دهیم، آیا همه‌چیز به حالت عادی بازمی‌گردد؟ من با این دیدگاه مخالفم که آنچه رخ داد صرفاً یک حادثه بود.»

هالیوا در تبیین وضعیت اطلاعاتی پیش از ۷ اکتبر، اذعان داشت: «تا پیش از ۷ اکتبر، دستگاه اطلاعاتی باور داشت که قادر به انجام هر کاری است. این موضوع صرفاً به غرور و تکبر مربوط نمی‌شود، بلکه ریشه‌ای بسیار عمیق‌تر دارد.» او در ادامه توضیح داد که بارها، از جمله در پنجاهمین سالگرد جنگ «یوم کیپور» (اکتبر ۱۹۷۳)، از او پرسیده شده که آیا چنین حمله‌ای ممکن است دوباره رخ دهد و پاسخ او همواره این بوده است: «بله، ممکن است دوباره اتفاق بیفتد. چون من می‌دانم «آنچه در پرل هاربر یا ۱۱ سپتامبر و جنگ یوم کیپور در سال ۷۳ رخ داد امروز هم ممکن است دوباره رخ دهد».»

وی در خصوص تلاش برای جلوگیری از تکرار چنین فجایعی، گفته است: «آن زمان به من گفتند: چرا این مطالعات را انجام می‌دهی و این همه نتایج را استخراج می‌کنی؟ پاسخ دادم: برای اینکه چنین اتفاقی نه هر پنجاه سال، بلکه هر صد سال یک‌بار رخ دهد. اگر در این مسیر موفق شوم، دیگر این فاجعه هر پنجاه سال تکرار نخواهد شد، بلکه هر صد سال یک‌بار اتفاق خواهد افتاد.»

در پاسخ به این سوال که آیا در شب حمله ۷ اکتبر از خواب بیدار شده بود، هالیوا چنین روایت کرده است: «دستیارم فقط یک‌بار با من تماس گرفت. گفت که رویدادی در جریان است و اینکه «ألیف» (افسر اطلاعاتی فرماندهی منطقه جنوبی) و «هیه» (مسئول عملیات) در حال رسیدگی به موضوع هستند. اگر اتفاق خاصی رخ دهد، دوباره مرا بیدار خواهد کرد. تمام ماجرا همین بود.»

او همچنین به ارزیابی‌های نادرست نهادهای امنیتی اشاره کرده و گفته است: «در آن شب، اسناد و گزارش‌هایی از شاباک وجود داشت که می‌گفتند: «برآورد ما این است که آرامش ادامه خواهد داشت.» هیچ چیز خاصی وجود نداشت، همه‌چیز مستند است. اما این موضوع اصلی نیست.»

هالیوا در ادامه، برداشت خود را از اهمیت اطلاعات بیان کرده و افزوده است: «من معتقدم که شب ۷ اکتبر به‌خودی‌خود اهمیتی ندارد. وقتی با این تصور قوی وارد یک شب می‌شوی که دستگاه اطلاعاتی قرار است همه اطلاعات را برایت فراهم کند، اگر بخواهی بر اساس هر داده جزئی تصمیم‌گیری کنی، طبق همین منطق باید بپذیری که ایران اکنون ۱۰ بمب هسته‌ای دارد اما امور به این شکل پیش نمی‌رود.»

در نهایت، هالیوا دنیای اطلاعات را «معمایی دیوانه‌کننده» توصیف کرده و تأکید کرده است: «اگر بخواهی بر اساس هر داده‌ای از این دست در کرانه باختری، در لبنان، در سوریه عمل کنی، باید هر روز ۳۰۰ هزار سرباز ذخیره را در ارتش اسرائیل نگه داری. دنیای اطلاعات، دیوانه‌کننده است.»


اخبار مرتبط
جهان پس از 7 اکتبر
چهارشنبه 1404/07/16 ساعت 09:22
ایلیا داودی:
جهان پس از 7 اکتبر
عملیات حماس در 7 اکتبر 2023 و جنگ متعاقب آن در غزه، نه‌تنها غرب آسیا، بلکه چشم‌انداز ژئوپلیتیک جهان را به شکلی بنیادین دگرگون کرد. از زمان عملیات حماس در 7 اکتبر 2023 و جنگ متعاقب آن در غزه، شاهد زنجیره‌ای از رویدادها بوده‌ایم که فراتر از مرزهای منطقه طنین‌انداز شده و بر امنیت جهان، تجارت، چندجانبه‌گرایی و حتی آینده روابط شمال - جنوب تأثیر گذاشته است.
محاسبه‌ای حیرت انگیز که جهان را دو نیم کرد
سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 14:28
نورنیوز در سالگرد عملیات طوفان الاقصی،‌ تأثیرات آن اتفاق را بررسی می‌کند
محاسبه‌ای حیرت انگیز که جهان را دو نیم کرد
عملیات "طوفان الاقصی" به‌عنوان یک نقطه‌عطف در تاریخ مقاومت فلسطین، نه‌تنها بر امنیت و سیاست‌های داخلی اسرائیل تأثیرگذار بود، بلکه به‌طور گسترده‌ای هندسه سیاسی و دیپلماتیک منطقه خاورمیانه و روابط بین‌الملل را دستخوش تغییرات عمیق و پایداری کرده است. این تحول، می‌تواند به‌عنوان یک عامل بازنگری در سیاست‌های جهانی و یک چالش جدی برای نظم موجود بین‌الملل مطرح شود.
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
یکشنبه 1404/05/26 ساعت 22:35
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
منابع محلی گزارش دادند که گروه‌های مقاومت فلسطینی بار دیگر با شلیک موشک، مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادند.
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
شنبه 1404/05/25 ساعت 16:41
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
وزیر امور خارجه مصر، در گفت‌وگویی تلفنی با آنالنا بربوک، همتای آلمانی خود، به بررسی وضعیت فاجعه‌بار انسانی در نوار غزه پرداخت و نگرانی‌ها از تبعات سیاست‌های توسعه‌طلبانه اسرائیل را مطرح کرد.
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
شنبه 1404/05/25 ساعت 16:11
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
مدیر کل وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که 40 هزار کودک این منطقه به سوء تغذیه شدید مبتلا هستند. همچنین شمار شهدای ناشی از گرسنگی و سوء تغذیه به 251 نفر رسیده است که از این میان، 108 کودک هستند.
نظرات

آخرین اخبار
گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان در چه مرحله‌ای است؟ پاسخ رئیس پلیس راهور
ادارات دولتی کرمان فردا تعطیل هستند
صعود 2 پله‌ای بسکتبال ایران در رنکینگ جهانی
بازگشت پروازهای مشهد ـ ایلام در آستانه اربعین
بازگشت باشکوه تولید «سلمان فارسی» پس از وقفه‌ای کوتاه
واکنش وزیر ارتباطات به قطعی شبکه در جزایر پس از حملات آمریکا
آسه‌آن خواستار توقف درگیری‌ها و خویشتنداری ایران و آمریکا شد
پیگیری حقوقی و بین‌المللی جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش
دموکرات‌ها علیه جنگ ترامپ با ایران
ادامه پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران؛ انفجارهای همزمان در بحرین، قطر و اردن
نورنما | بارش 2.5 متری برف در شیلی
سفر راهبردی وزیر کشور ایران به اسلام‌آباد؛ تقویت پیوندهای دیپلماتیک و امنیتی با پاکستان
رئیس‌جمهور: وحدت ملی، دشمن را به عقب‌نشینی وادار کرد
سیدبندی فصل جدید لیگ نخبگان آسیا اعلام شد
احکام بازنشستگان سال 1405 اصلاح شد
قهرمانی در جام جهانی برای اسپانیا چقدر درآمد داشت؟
تمدید قرارداد علیرضا کوشکی با استقلال نهایی شد
انتقال بزرگ تابستانی استقلال؛ محمد خلیفه آبی‌پوش شد
حال پهلوان آواز ایران مساعد نیست
هشدار بحران آب در تهران؛ ذخایر سدها کمتر از حد نرمال
آمریکا در باتلاق جنگ با ایران گرفتار می‌شود
امتحانات نهایی 31 تیرماه در همه استان ها غیر از هرمزگان برگزار می شود
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
شکار گرداننده صفحه معاند در فضای مجازی
افت شاخص‌های بورس آمریکا؛ چشم بازار به تحولات ایران
پایان بازی سارق مسلح طلافروشی‌های تهران
عارف خواستار شتاب در اجرای طرح‌های فناوری برای آب، برق و دارو شد
ضربه سخت در راه است؛ هشدار سردار کرمی به ارتش متجاوز از خلیج فارس
درخشش بانوان تکواندوی ایران در کره؛ 5 مدال برای دختران ایرانی
بازی دوگانه ترامپ با پکن؛ حملات لفظی یا استراتژی برای آشتی؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 30 تیر 1405+ جدول قیمت ها
سه داور ایرانی در لیگ قهرمانان بانوان آسیا قضاوت می‌کنند
ثبت‌نام زائر اربعین در سماح از یک میلون نفر گذشت
فاجعه در افغانستان؛ سیل ویرانگر در نورستان جان ده‌ها نفر را گرفت
اولین جلسه آزمایشی نشست مجازی مجلس برگزار شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 30 تیر 1405
نورنما | برافراشته شدن پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا
اختلال در فرودگاه بن‌گوریون با ورود سوخت‌رسان های آمریکایی
پایان عصر مجازی برای نوجوانان در فرانسه
بحران انرژی در قلب آمریکا؛ خطر قطعی برق در 14 ایالت
برنهام وزرای دولت جدید انگلیس را منصوب کرد
بحران در سازمان ملل؛ تهدید آمریکا به قطع کمک‌های مالی به آژانس پناهندگان
جشنواره «لالایی‌های بیداری» برای افشای جنایات صهیونیست‌ها در میناب
حملات نظامی موضع ایران را تغییر نمی‌دهد
تجهیزات دارویی پویش «مرهم مهر» راهی عراق شد
فرانسه خواستار توقف واردات محصولات اسرائیلی به اتحادیه اروپا شد
چاپ نمونه اولیه گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
فروش بلیت پروازهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
مدافع آلومینیوم اراک به استقلال پیوست
بلغارستان به دنبال استقرار سوخت‌رسان‌های آمریکایی در پایگاه نظامی