×
فرهنگی
شناسه خبر : 239924
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/25 ساعت 19:54
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید

تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید

پس از اعلام توقف افزایش قیمت بلیت کنسرت‌ها، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تدوین شیوه‌نامه جدید قیمت‌گذاری خبر داد. بابک رضایی اعلام کرد که این شیوه‌نامه تا پایان ماه صفر نهایی و ابلاغ خواهد شد و انتظار می‌رود با اجرای آن، شاهد ثبات بیشتری در بازار بلیت کنسرت‌ها باشیم.

نورنیوز-گروه فرهنگی: در خردادماه و همزمان با افزایش افسارگسیخته قیمت بلیت کنسرت‌ها تا سه‌میلیون تومان، بابک رضایی ـ مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ با توقف فروش بلیت‌های گران‌قیمت، وعده تدوین سازوکاری شفاف برای قیمت‌گذاری داد. او تأکید کرد که قیمت‌گذاری باید بر اساس تعرفه مشخص انجام شود و جهش‌های ناگهانی قابل‌قبول نیست. دفتر موسیقی نیز اعلام کرد انتشار «شیوه‌نامه قیمت‌گذاری بلیت کنسرت‌ها» را در دستور کار دارد تا از حقوق مخاطبان و فعالان موسیقی حمایت شود.

اکنون که دفتر موسیقی، دستور توقف افزایش قیمت بلیت‌ها بنا بر بخشنامه معاون اول رییس جمهور را صادر کرده است، تماسی داشتیم با بابک رضایی تا از او درباره سرنوشت «شیوه‌نامه قیمت‌گذاری بلیت کنسرت‌ها» سوال کنیم.

او  گفت: «هم‌اکنون در حال عملی کردن شیوه‌نامه قیمت‌گذاری بلیت کنسرت‌ها هستیم و به همین جهت اخیرا جلسه‌ای را با سالن‌داران برگزار کردیم تا تعرفه‌های تعیین قیمت اجاره سالن‌ها را در اختیارمان بگذارند. همچنین قصد داریم جلسه‌ای را با تهیه‌کنندگان برگزار کنیم تا به جزئیات هزینه‌های برگزاری کنسرت از سمت آنها برسیم و براساس آن تعرفه قیمت‌گذاری کنسرت‌ها را مشخص کنیم و بتوانیم تا پایان ماه صفر نتیجه را اعلام کنیم.»

او درباره ارتباط دستور توقف افزایش قیمت بلیت‌ها با «شیوه‌نامه قیمت‌گذاری بلیت کنسرت‌ها» بیان کرد: «برنامه داشتیم تا زمانی که این تعرفه‌ها تعیین و تکلیف نشوند، افزایش قیمت بلیت صورت نگیرد؛ ولی پس از بررسی هزینه‌های برگزاری کنسرت، اقدامات لازم انجام می‌شود.»

رضایی همچنین درباره اینکه چرا سالن‌ها که اکثرا دولتی هستند، با اجاره کمتری در اختیار برگزارکنندگان کنسرت قرار نمی‌گیرند، گفت: «براساس آنچه که فعلا در جلسه با سالن‌داران صحبت شده است، قیمت بلیت‌های کنسرت تا جایی که به اجاره سالن‌ها برمی‌گردد، وجه نازلی است؛ در حقیقت کمتر از یک‌نهم قیمت بلیت است.»

او ادامه داد: «این مسائل در سال‌های اخیر به آنها پرداخته نشده است و اکنون انتظارات کاذبی ایجاد کرده است؛ به همین جهت برخی می‌خواهند در این فضا فرافکنی کنند تا ما از مسیر خود منحرف و منصرف شویم. طی فعالیت هنری حداقل باید شفافیت داشته باشیم و باید فضای فرهنگی کشور را از نگرش‌های سیاسی که در عرصه‌های مختلف، فضای شفاف را کدر می‌کنند، دور کنیم تا به نتیجه بهتری برسیم. در سال‌های اخیر دفتر موسیقی به عنوان دستگاه سیاست‌گذار که مجوز برگزاری این برنامه‌ها را صادر می‌کند، بیشتر به محتوای برنامه‌های هنری توجه کرده است و روند برگزاری این برنامه‌ها اولویت آن نبوده است؛ به همین دلیل کار سختی را پیش رو داریم ولی در نهایت به گونه‌ای تصمیم‌گیری خواهیم کرد که هم منفعت مردم دیده شود و هم منفعت هنرمندان.»


نظرات

آخرین اخبار
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
حزب‌الله: رهبر انقلاب پیامی به شیخ نعیم قاسم ارسال کردند
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به7 شهر/حمله دوباره به فولاد مبارکه
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران