×
بین الملل
شناسه خبر : 239920
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/25 ساعت 19:29
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران

تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران

وزیر خارجه مصر بر اهمیت بسیار حل و فصل مسالمت آمیز این پرونده و تلاش برای کاهش تنش‌ها در منطقه و دوری از راه حل‌های نظامی تاکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر خارجه مصر در تماس‌های تلفنی با همتایان آلمانی و فرانسوی خود بر اهمیت بالای حل و فصل مسالمت آمیز پرونده هسته‌ای ایران و تلاش برای کاهش تنش‌ها در منطقه تاکید کرد.

 وزارت خارجه مصر اعلام کرد که «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه این کشور تماس تلفنی با «یوهان وادفول» وزیر خارجه آلمان برقرار ساخت که این تماس در چارچوب رایزنی‌های دوره‌ای با محوریت تحولات منطقه‌ای صورت گرفت.

رئیس دستگاه دیپلماسی مصر در این تماس که امروز شنبه انجام شد، همتای آلمانی خود را از تحولات اوضاع فاجعه بار انسانی و درمانی در نوار غزه و روند مذاکرات دستیابی به توافق آتش بس و تلاش‌های مصر برای تضمین ارسال کمک‌های انسانی به نوار غزه مطلع کرد.

عبدالعاطی همچنین بر لزوم تلاش به منظور رفع تمامی موانعی که رژیم صهیونیستی بر سر راه ارسال کامل و بی قید و شرط کمک‌ها می‌گذارد، تاکید کرد.

در این تماس، درخصوص پیامدهای بسیار منفی اظهارات و سیاست‌های اخیر مسئولان رژیم صهیونیستی گفت‌وگو شد و وزیر خارجه مصر نسبت به خطر این اقدامات به ویژه توهمات «اسرائیل بزرگ» و ایجاد واحدهای صهیونیست نشین در قدس اشغالی هشدار داد.

وزیران خارجه مصر و آلمان بر خطر بالایی که این سیاست‌ها و اظهارات علیه امنیت و ثبات منطقه می‌گذارد، تاکید کردند.

عبدالعاطی بر مخالفت مصر و محکومیت کامل رویکردهای کابینه رژیم صهیونیستی در گسترش عملیات نظامی‌ در نوار غزه و گسترش شهرک سازی‌ها در کرانه باختری در راستای اشغالگری در اراضی فلسطینی تاکید کرد.

وی گفت که این سیاست‌ها فرصت‌ آرامش و تحقق صلح را از بین می‌برد و باید اتحادیه اروپا دست به تحرکی برای پایان دادن به تشدید اقدامات اسرائیل بزند.

این دو مقام بر مخالفت کامل خود با سیاست گرسنگی دادن به مردم فلسطین و وخامت شدید اوضاع انسانی در نوار غزه تاکید کردند.

وزیر خارجه مصر گفت که این تعدی‌های مکرر اسرائیل به منزله نقض آشکار قانون بین‌المللی، قانون انسانی و منشورها و عرف‌های بین‌المللی است.

عبدالعاطی همچنین از اعلام تصمیم آلمان جهت تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به رژیم صهیونیستی تجلیل کرد.

در این تماس همچنین آخرین تحولات پرونده هسته‌ای ایران مورد بررسی قرار گرفت و وزیر خارجه مصر بر اهمیت بسیار حل و فصل مسالمت آمیز این پرونده و تلاش برای کاهش تنش‌ها در منطقه و دوری از راه حل‌های نظامی تاکید کرد.

روز جمعه نیز وزیر خارجه مصر تماس دیگری با «ژان نوئل بارو» همتای فرانسوی‌اش برقرار کرده بود. 

رئیس دستگاه دیپلماسی مصر در این تماس بر مخالفت قاطع قاهره با تلاش‌های رژیم صهیونیستی جهت نهادینه کردن اشغالگری‌های غیرقانونی در اراضی فلسطین و تصمیمات اخیر این رژیم برای گسترش شهرک سازی‌ها در کرانه باختری که نقض آشکار قانون بین‌المللی است، تاکید کرد.

وی بر مخالفت با اظهارات اخیر مقامات رژیم صهیونیستی در خصوص به اصطلاح پروژه «اسرائیل بزرگ» تاکید کرده و نسبت به خطر این رویکردها که باعث تشدید انزجار، رادیکالیسم و بی‌ثباتی در منطقه می‌شود، هشدار داد.

این مقام مصری بر اهمیت دوچندان شدن تلاش‌ها و فشارهای اروپا به منظور تسریع در دستیابی به آتش بس در نوار غزه تاکید کرد و موضع شجاعانه فرانسه در اعلام تصمیمش برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین را ستود.

عبدالعاطی خاطرنشان کرد که تشکیل کشور مستقل فلسطین در مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ با پایتختی قدس شرقی تنها راه حل برای تحقق امنیت و ثبات در منطقه است و باید تلاش‌هایی برای تشریک مساعی جهت به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی کشورهای غربی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل صورت بگیرد.

این مقام مصری در این تماس به تلاش‌های صورت گرفته برای ارسال کمک‌های انسانی به غزه اشاره کرد و بر لزوم گسترش تلاش‌های بین‌المللی به منظور ارسال کمک‌های بیشتر تاکید کرد.

وی گفت که اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر کاملاً مسئول گشودن ۵ گذرگاه است تا ارسال کمک‌های انسانی، پزشکی و امدادرسانی به نوار غزه تضمین شود.

وزیر خارجه مصر سیاست گرسنگی دادن که رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان بی‌گناه در غزه در پیش گرفته است، محکوم کرد.

در همین حال، وزیر خارجه فرانسه نیز عنوان داشت که پاریس تلاش‌های مصر در این خصوص را بسیار ارج می‌نهد.

از سوی دیگر، این دو وزیر در خصوص پرونده هسته‌ای ایران و تلاش‌های صورت گرفته برای کاهش تنش‌ها و ازسرگیری همکاری میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ازسرگیری مذاکره میان ایران با آمریکا و سه کشور اروپایی عضو برجام به منظور دستیابی به راه حل مسالمت آمیز برای این پرونده به دور از تشدید تنش نظامی با هدف دوری از تنش‌های بیشتر و بی‌ثباتی در منطقه که عملاً دچار بحران‌ها و ناآرامی‌هاست، گفت‌وگو کردند.

عبدالعاطی پیش از این رایزنی‌ها با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیرامون پرونده هسته‌ای ایران رایزنی کرده بود


نظرات

آخرین اخبار
آغاز بازی؛ ایران (0)- بلژیک (0) + فیلم
ترامپ: نخست‌وزیر انگلیس کناره گیری می کند
وزیر ارشاد: مذاکره‌کنندگان ایرانی با شجاعت از حقوق ملت دفاع می‌کنند
واقعیت جنگ ایران با روایت پیروزی ترامپ فاصله دارد
حمایت مشاور ترامپ از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا
عبور 25 میلیون بشکه نفت از «خط محاصره»
بقایای پیکر شهدای مدرسه شجره طیبه میناب تشییع می شود+زمان مراسم
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره با تهدید ترامپ+ شروط جدید
اولین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید
نتانیاهو: اشغال جنوب لبنان تا اطلاع ثانوی ادامه دارد
طوفان در آتلانتا؛ اسپانیا دروازه عربستان را 4 بار باز کرد
مذاکرات پرسپولیس با اسکوچیچ در ترکیه پایان یافت
استقلال به شایعات نقل‌وانتقالات واکنش نشان داد
شرکت جدید برای بیمه‌گری در تنگه هرمز تشکیل شد
رئیس‌جمهور: وحدت ملی بزرگ‌ترین دستاورد کشور در شرایط کنونی است
زمان پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1406 اعلام شد
حزب‌الله: امیدی به مذاکرات مستقیم لبنان و اسرائیل در واشنگتن نیست
آخرین وضعیت جسمی شاپور رحیمی
چین جنگنده‌هایش را به نزدیکی تایوان اعزام کرد
اعلام نتایج قرعه‌کشی طرح فروش عادی ایران‌خودرو +آدرس
سقوط هواپیمای کوچک نزدیک واشنگتن؛ 3 اسرائیلی جان باختند
دادستان کل کشور: بیش از 200 پرونده ویژه علیه عاملان جنگ با ایران تشکیل شد
نزدیکی ابوظبی به تل‌آویو؛ زنگ خطر انزوای بیشتر امارات در جهان عرب شد
عضو هیئت عالی بانک مرکزی: نظام بانکی به جراحی جدی نیاز دارد
دستگیری 14 متهم پرونده «شکار مزدور» در چالوس؛ وثیقه سنگین صادر شد
نورویدیو | عشقِ حسین ، ادعا نمی خواهد نشانه می خواهد
درخواست وزیر خارجه انگلیس برای استعفای نخست‌وزیر
قالیباف خطاب به آمریکا: مراقب اظهارنظرهایتان باشید
افسر پیشین کلمبیا: عاملان قتل‌های جمعی توسط آمریکا آموزش دیدند
وقوع حادثه دریایی در آب‌های جنوب‌شرق الشحر یمن
دبیرکل حزب‌الله: پروژه حذف ایران و مقاومت شکست خورد
بلومبرگ: تورم ناشی از تحولات تنگه هرمز دامنگیر اقتصاد آمریکا شد
ستاره تراکتور در فهرست خرید پرسپولیس
دستیار فصل قهرمانی مجیدی در فهرست گزینه‌های کادر فنی استقلال
فرصت دوباره برای شرکت در جشنواره شهید آوینی فراهم شد
تکلیف امتحانات تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد مشخص شد
ستاد حقوق بشر ایران خواستار رسیدگی شورای امنیت به نقض آتش‌بس اسرائیل شد
وزیر صمت از بسته حمایتی برای صنایع خبر داد
از بمب تا دیپلماسی؛ چرا ترامپ در کنار میز مذاکره چنگ و دندان نشان می دهد؟
حماس: 91 اسیر فلسطینی در زندان‌های اسرائیل جان باختند
پایان انزوای جنوب شرق؛ پل حمیری نجات‌بخش روستاهای سیل‌زده شد
هشدار جدی درباره آینده زعفران ایران؛ از بحران تکنولوژی تا تهدید «مدل اسپانیایی»
عقل سرخ
مس رفسنجان در آستانه یک نبرد حساس
هدف‌گذاری رسمی یزدانی برای المپیک 2028 لس‌آنجلس
اختلال در پروازهای فرودگاه زوریخ در پی مذاکرات ایران و آمریکا
نورنما | انتشار تصاویر برخی از شهدای هوافضا سپاه برای اولین بار
برگزاری تورنمنت سه‌جانبه برای تعیین نماینده آسیا قطعی شد
همه‌چیز آرام به نظر می‌رسد؛ اما این نقشه چیز دیگری می‌گوید
وقت سلطنت بی بی به پایان رسیده است