×
سیاسی
شناسه خبر : 239919
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/25 ساعت 19:08
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان

هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان

ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت فرا رسیدن 26 مرداد ماه سالروز بازگشت آزادگان سرافراز بیانیه‌ای صادر کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: ستاد کل نیروهای مسلح بار دیگر به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار قاطع می‌دهد که در صورت هرگونه اقدام شیطانی با شگفتی‌های جدید و اقداماتی به‌مراتب سهمگین‌تر و کوبنده‌تر از قبل مواجه خواهند شد.

ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت فرا رسیدن ۲۶ مرداد ماه سالروز بازگشت آزادگان سرافراز بیانیه‌ای صادر کرد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

ستاد کل نیروهای مسلح، در سالروز پرفروغ و سترگ ۲۶ مردادماه، با تعظیم به مقام شامخ شهیدان والامقام، بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز را به آغوش میهن اسلامی گرامی می‌دارد.

این سالروز خجسته، یادآور حماسه‌آفرینی‌ها و از خودگذشتگی‌های فرزندان برومند و بی‌بدیل این ملت قهرمان، ولایت‌مدار و بصیر است؛ آزادگانی که با استقامت و پایداری بی‌نظیر خویش در برابر خصم متجاوز، حلقه‌های اسارت را به شعله‌های آتشین خشم و اراده پولادین ملت ایران مبدل ساختند و درسی فراموش‌ناشدنی به دشمنان این آب و خاک دادند.

تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی، در فراز و نشیب‌های پرپیچ و خم خود، برگ‌های زرین فراوانی از ایمان راسخ و غیرت بی‌بدیل ایرانیان را در خلق حماسه‌ها و پیروزی‌های افتخارآفرین در عرصه‌های گوناگون به ثبت رسانده است. این شکوه، خود عبرت‌نامه‌ای است جامع برای تمامی سردمداران زر و زور و تزویر نظام سلطه؛ چرا که این ملت قهرمان با رهبری حکیم، فرزانه و شجاع خویش، اثبات نمود که هیچ قدرتی نمی‌تواند با زبان زور و تهدید در برابر عظمت او سخن بگوید.

استکبار جهانی، از شکست‌های پی‌درپی گذشته خود درس عبرت نگرفته و پس از ۴۶ سال، مجدداً با همکاری رژیم جعلی، وحشی و کودک‌کُش صهیونیستی – این عامل سرسپرده و نیروی نیابتی خود در منطقه – تجاوز دیگری را علیه ایران اسلامی آغاز کرد. اما به اعتراف بسیاری از کارشناسان، تحلیلگران، سیاستمداران و صاحب‌نظران، حاصل این توطئه پلید نیز چیزی جز شکستی مفتضحانه، حقارت و شرمساری برای آنان به ارمغان نیاورد.

ستاد کل نیروهای مسلح، بار دیگر به آمریکای جنایتکار، شرور و رژیم ددمنش صهیونیستی هشدار قاطع می‌دهد که از توطئه‌گری و خباثت علیه ایران مقتدر و شکست‌ناپذیر دست بردارند. چرا که در صورت هرگونه اشتباه محاسباتی و اقدام شیطانی، آنچه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، موجب خویشتن‌داری و مانع از انجام عملیات گسترده شد، در صورت تکرار، با شگفتی‌های جدید و اقداماتی به‌مراتب سهمگین‌تر و کوبنده‌تر از قبل مواجه خواهند شد.


اخبار مرتبط
وزارت دفاع: دشمن با هر ماجراجویی در منطقه، سیلی محکمی خواهد خورد
پنج‌شنبه 1404/05/30 ساعت 12:00
وزارت دفاع: دشمن با هر ماجراجویی در منطقه، سیلی محکمی خواهد خورد
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اعلام کرد: دشمنان جمهوری اسلامی ایران هرگونه ماجراجویی یا خطای محاسباتی در منطقه را با سیلی محکمی از سوی نیروهای مسلح مقتدر کشور پاسخ خواهند گرفت. اقتدار موشکی ایران بارها مورد توجه رسانه‌های جهانی قرار گرفته است.
امیر سرتیپ نصیرزاده: موشک‌های پیشرفته ایران آماده مقابله با رژیم صهیونیستی هستند
چهارشنبه 1404/05/29 ساعت 10:35
امیر سرتیپ نصیرزاده: موشک‌های پیشرفته ایران آماده مقابله با رژیم صهیونیستی هستند
امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با اشاره به تجربه جنگ 12 روزه تأکید کرد جمهوری اسلامی ایران امروز موشک‌هایی پیشرفته‌تر و قدرتمندتر از آنچه در آن جنگ به‌کار گرفته شد، در اختیار دارد و در صورت هرگونه اقدام ماجراجویانه رژیم صهیونیستی، این توانمندی‌ها عملیاتی خواهند شد.
بیانیه سپاه پاسداران درباره واکنش قاطع به تهدیدات امنیتی
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 17:51
بیانیه سپاه پاسداران درباره واکنش قاطع به تهدیدات امنیتی
سپاه پاسداران در بیانیه‌ای به مناسبت اربعین شهدای اقتدار، هشدار داد که هرگونه تهدید علیه امنیت و تمامیت ارضی ایران با واکنش شدید و فراتر از وعده صادق 3 مواجه خواهد شد.
بیانیه نیروهای مسلح ایران در پی حمله به پایگاه آمریکا در قطر
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 20:48
بیانیه نیروهای مسلح ایران در پی حمله به پایگاه آمریکا در قطر
در پی تجاوز آشکار آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، نیروهای مسلح با عملیات موشکی بشارت فتح، پایگاه العدید قطر را هدف قرار دادند. ایران هشدار داد هر تعرضی به حاکمیت و امنیت کشور بی‌پاسخ نخواهد ماند و دوره بزن و دررو پایان یافته است.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار دوباره سپاه نسبت به هرگونه اقدام تروریستی علیه ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
مسافران جاده ای بخوانند
ضربات سنگین ایران به تل‌آویو، مقامات صهیونیستی را به محل حادثه کشاند
یک فروند پهپاد «لوکاس»در غرب کشور منهدم شد
نورنما| فلز زدن جنگنده برای فرار از موشک پدافندی ایران
پزشکیان: 12 فروردین، روز تثبیت اراده تاریخی ملت ایران است
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/ انهدام یک فروندپهپاد لوکاس/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی
کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل نیروی دریایی سپاه است
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
پیام وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم
واکنش سینا حجازی نسبت به شهادت دانش‌آموزان میناب
اخراج کارگران از شرکت‌های انگلیس به دلیل گرانی انرژی
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق با احتمال تگرگ در شمال تهران
سفرهای زمینی عتبات در جریان است
روسیه: جای تعجب نیست که ایران می خواهد از ان‌پی‌تی خارج شود
پاسخ رهبر معظم انقلاب به پیام تسلیت و بیعت دبیرکل حزب الله لبنان
خسارت 200 میلیارد دلاری جنگ ایران به کشورهای عربی خلیج فارس
قیمت بنزین و گازوئیل در امارات 30 تا 70 درصد افزایش یافت
محکومیت سفارت روسیه در حملات نزدیک کلیسای ارتدکس در تهران
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید