×
بین الملل
شناسه خبر : 239907
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/25 ساعت 18:41
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی

نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی

بر اساس گزارش خبرگزاری دولتی کره شمالی، رئیس‌جمهور روسیه در نامه‌ای به رهبر این کشور به مناسبت سالگرد آزادی شبه‌جزیره کره از اشغال ژاپن، از سربازان ارتش کره به عنوان «قهرمان» تمجید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: خبرگزاری دولتی کره شمالی گزارش داد که «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه، در نامه‌ای خطاب به «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی، به همکاری مشترک واحدهای ارتش سرخ اتحاد شوروی سابق و سربازان کره شمالی در پایان اشغال شبه‌جزیره کره توسط ژاپن اشاره کرده است.

پوتین در این نامه تأکید کرده است: «حتی امروز هم پیوندهای دوستی، حسن نیت و کمک متقابل میان این مبارزین که در روزهای آن جنگ در خیلی وقت پیش محکم شد، همچنان استوار و مطمئن باقی مانده است.»

او همچنین با اشاره به حضور سربازان کره شمالی در عملیات ارتش روسیه برای آزادسازی منطقه کورسک از اشغال اوکراینی‌ها گفته است: «این موضوع در مشارکت قهرمانانه سربازان جمهوری دموکراتیک خلق کره در عملیات آزادسازی اراضی منطقه کورسک از اشغال اشغالگران اوکراینی کاملا ثابت شد. مردم روسیه تا ابد خاطره شجاعت و از خود گذشتگی آنها را به یاد خواهند سپرد.»

پوتین در ادامه اضافه کرده است که دو کشور «به اقدام مشترک خود به منظور دفاع موثر از حاکمیتشان ادامه داده و کمک چشمگیری به ایجاد یک دنیای عادلانه و چند قطبی خواهند کرد.»

روابط روسیه و کره شمالی در ماه‌های اخیر تقویت شده و سال گذشته در جریان سفر پوتین به پیونگ‌یانگ، دو کشور پیمان دفاع متقابل امضا کردند. همچنین کره شمالی در آوریل گذشته برای نخستین بار گروهی از سربازانش را برای حمایت از نیروهای روسی در جنگ اوکراین به خط مقدم اعزام کرد.

همزمان با انتشار این نامه، هیئتی از روسیه به سرپرستی «ویاچسلاو وولودین»، رئیس مجلس دومای روسیه، به پیونگ‌یانگ سفر کرده است. وولودین در این دیدار از کیم جونگ اون به خاطر «اعزام سربازان عالی» به اوکراین قدردانی کرد و گفت: «روسیه هرگز سربازان کره شمالی را که به قیمت جان خود در روسیه جنگیدند فراموش نخواهد کرد.»

هیئت روسی روز پنجشنبه با تشریفات نظامی وارد کره شمالی شد و وولودین تأکید کرد که این سفر به مناسبت هشتادمین سالگرد آزادسازی شبه‌جزیره کره از اشغال ژاپن صورت گرفته است.

کیم جونگ اون نیز در این دیدار ابراز امیدواری کرد که سفر هیئت روسی «تقویت هر چه بیشتر توسعه روابط روسیه و جمهوری دموکراتیک خلق کره و رسیدن این روابط به سطحی جدید» را به دنبال داشته باشد. او همچنین به گفتگوی تلفنی دو روز قبل خود با پوتین اشاره کرد که در آن توافق شد همکاری‌های دوجانبه و «تماس و ارتباط نزدیک‌تر بین رهبری کشورها» گسترش یابد.

گفتنی است این گفتگوی تلفنی میان پوتین و کیم جونگ اون، سه روز پیش از نشست پوتین و ترامپ در آلاسکا انجام شده است.


نظرات

آخرین اخبار
گزارش استهلال ماه رمضان المبارک 1447 ه.ق
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
سپاهان ایران - الاهلی قطر؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه/ترکیب سپاهان
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور
وزیر حج عربستان به ایران دعوت شد
پادکست | 8 راز طلایی برای جوان و پرانرژی موندن در هر سنی !
با حضور رییس جمهور؛ سه طرح شاخص اقتصادی و زیربنایی لرستان افتتاح شد
مجازی کردن امتحانات کار دست وزیر علوم داد
تضعیف اجماع بین‌المللی علیه مهمات خوشه‌ای
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود