×
بین الملل
شناسه خبر : 239890
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/25 ساعت 16:41
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان

بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان

وزیر امور خارجه مصر، در گفت‌وگویی تلفنی با آنالنا بربوک، همتای آلمانی خود، به بررسی وضعیت فاجعه‌بار انسانی در نوار غزه پرداخت و نگرانی‌ها از تبعات سیاست‌های توسعه‌طلبانه اسرائیل را مطرح کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: در تماس تلفنی اخیر میان «بدر عبدالعاطی»، وزیر امور خارجه مصر، و «یوهان فادیفول»، همتای آلمانی‌اش، آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، به‌ویژه وضعیت وخیم انسانی در نوار غزه و پرونده هسته‌ای ایران، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. این گفت‌وگو در چارچوب رایزنی‌های مستمر بین دو کشور صورت پذیرفت.

وزارت امور خارجه مصر با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، عبدالعاطی در این تماس تلفنی، وزیر خارجه آلمان را در جریان آخرین تحولات فاجعه‌بار انسانی و پزشکی در غزه و روند مذاکرات مربوط به آتش‌بس قرار داد و تلاش‌های مصر برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به این منطقه را تشریح کرد. وی همچنین بر ضرورت رفع تمامی موانع ایجادشده از سوی اسرائیل در مسیر ارسال کامل و بدون قید و شرط این کمک‌ها تأکید کرد.

عبدالعاطی در این مکالمه تلفنی با اشاره به سیاست‌ها و اظهارات اخیر مقامات رژیم صهیونیستی هشدار داد و طرح‌های توسعه‌طلبانه موسوم به «اسرائیل بزرگ» و تلاش برای ساخت واحدهای شهرک‌نشینی جدید در قدس اشغالی را تهدیدی مستقیم علیه امنیت و ثبات منطقه دانست. وی با تأکید بر مخالفت و محکومیت قاطع مصر نسبت به گسترش عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و توسعه شهرک‌سازی در کرانه باختری، خاطرنشان کرد که این اقدامات شانس تحقق آرامش و دستیابی به صلح را تضعیف می‌کند. وزیر خارجه مصر از اتحادیه اروپا خواست تا برای مهار روند رو به تصاعد تنش از سوی رژیم صهیونیستی، اقدام جدی انجام دهد.

در ادامه این گفت‌وگو، عبدالعاطی و فادیفول با تأکید بر مخالفت کامل خود با سیاست گرسنه‌داشتن ملت فلسطین و وخامت اوضاع انسانی در غزه، این اقدامات را مصداق آشکار نقض قوانین بین‌المللی و بشردوستانه دانستند. عبدالعاطی با تقدیر از تصمیم دولت آلمان برای تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل که ممکن است در عملیات علیه غزه به کار رود، این اقدام را گامی مثبت در مسیر صحیح ارزیابی کرد.

وزیر خارجه آلمان نیز ضمن استقبال از تلاش‌های مصر برای تحقق آتش‌بس و تسهیل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، بر تداوم رایزنی‌ها برای یافتن راه‌حلی برای این بحران تأکید کرد.

در بخش پایانی این گفت‌وگو، دو طرف به آخرین تحولات مربوط به پرونده هسته‌ای ایران پرداختند. عبدالعاطی با تأکید بر اهمیت دستیابی به یک راه‌حل سیاسی و پرهیز از گزینه‌های نظامی، دستیابی به این هدف را عاملی مهم برای کاهش تنش و حفظ ثبات در منطقه دانست.


اخبار مرتبط
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
چهارشنبه 1404/09/05 ساعت 23:30
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
روسیه اعلام کرد که افشای ضبط مکالمه بین مشاوران ارشد دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین تلاشی غیرقابل قبول برای تضعیف مذاکرات صلح اوکراین است و آن را معادل جنگ ترکیبی دانست. این مکالمه شامل توصیه‌های فرستاده ترامپ به مشاور پوتین درباره طرح صلح اوکراین بود.
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
شنبه 1404/05/25 ساعت 23:13
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
همزمان با آغاز عملیات نظامی در شهر غزه، ارتش اسرائیل اعلام کرده است که از فردا (یکشنبه) فرآیند انتقال ساکنان این شهر به جنوب نوار غزه را با تجهیزات اسکان آغاز می‌کند.
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
شنبه 1404/05/25 ساعت 21:18
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
در اقدامی جدید، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که روند صدور روادید مسافرتی برای ساکنان غزه متوقف می‌شود؛ این تصمیم در چارچوب حمایت‌های مستمر واشنگتن از اسرائیل در درگیری‌های اخیر اتخاذ شده است.
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر  باید 50 فلسطینی کشته شود!
شنبه 1404/05/25 ساعت 21:10
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
اهارون هالیوا، رئیس پیشین شعبه اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی، با ادعای ضرورت وجود 50 هزار کشته در غزه برای نسل‌های آینده، اعلام کرد که به ازای هر اسرائیلی کشته‌شده در 7 اکتبر، باید 50 فلسطینی کشته شوند.
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
شنبه 1404/05/25 ساعت 20:27
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
جنبش حماس اعلام کرد که حمایت‌های آشکار و چراغ سبز دولت آمریکا به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، عامل اصلی ادامه جنایات اشغالگران علیه ملت فلسطین طی 22 ماه گذشته بوده است.
2 نهاد امدادی و حقوق بشری: اسرائیل به محافظان کاروان‌های کمک‌ در غزه حمله می‌کند
شنبه 1404/05/25 ساعت 01:01
2 نهاد امدادی و حقوق بشری: اسرائیل به محافظان کاروان‌های کمک‌ در غزه حمله می‌کند
سخنگوی سازمان امدادرسانی بین‌المللی «آکسفام» با اشاره به مانع تراشی رژیم صهیونیستی برای امدادرسانی در نوار غزه گفت: به دلیل بمباران مداوم و پرواز پهپادها با مشکلات بزرگی در امدادرسانی مواجه هستیم. «کریس مکنتاش» افزود: اسرائیل در زمینه دادن مجوز ارسال کمک‌ها به نوار غزه تاخیر ایجاد می‌کند.
مکرون: آماده بازگشت به مذاکرات هسته ای جدی با ایران هستیم
سه‌شنبه 1404/03/27 ساعت 03:34
مکرون: آماده بازگشت به مذاکرات هسته ای جدی با ایران هستیم
رئیس‌جمهور فرانسه:ما خواهان آتش‌بس هستیم و باید به مذاکرات در مورد برنامه هسته‌ای ایران بازگشت.
نظرات

آخرین اخبار
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ جزئیات حمله به فولاد مبارکه
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد
طرح اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی به بازنشستگان+ جزئیات
سری جدید «شام ایرانی» منتشر شد
پیام استاندار تهران به مناسبت 12 فروردین
راهنمای اعلام خسارات جنگ در سامانه 1811
قدردانی رهبر انقلاب از پیام‌های علما و شخصیت‌های دینی داخلی و خارجی
ابراز نگرانی پوتین از تخریب زیرساخت‌های انرژی در خاورمیانه
ضرورت مخالفت با جنگ ایران بنا به دلایل سیاسی و اخلاقی
ترامپ به خروج از ناتو فکر می‌کند
پرده برداشتن نتانیاهو از طرح «اسرائیل بزرگ»
وقتی دلتنگی باعث شد که شاهین فرهت با عجله به کشور بازگردد
کمالوندی: حمله به تاسیسات تحت نظارت پادمان جنایت جنگی است
عارف: ذخایر استراتژیک دارو در وضعیت مطلوب است
هدف آمریکا در ایران شکست خورد
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید انقلاب در روز جمهوری اسلامی ایران
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
ادامه مقاومت متحدان تاریخی آمریکا به جنگ عیله ایران
حق بیمه زنان خانه دار در 6 ماه اول 1405 اعلام شد
معاون دفتر پزشکیان: خط رسانه‌ای تخریب رئیس‌جمهوری، مشکوک است
عزیزی: دوران مهمان نوازی 47 ساله در تنگه هرمز تمام شده است
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد