×
سیاسی
شناسه خبر : 239881
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/25 ساعت 15:57
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است

پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است

رئیس جمهور با اشاره به درآمد حداقل 700 میلیون دلاری بهره‌برداری از پروژه جمع‌آوری گازهای همراه منطقه جنوب ایلام، گفت: یک بخش از منافع آغاز فعالیت رسمی این پروژه، تولید و فروش 700 میلیون دلار محصول در سال و بخش دیگر و حتی مهم‌تر آن جلوگیری از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال و آلایندگی شدید برای محیط زیست است.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه 25 مرداد، در آیین افتتاح رسمی فاز اول طرح جمع‌آوری گازهای همراه منطقه دزفول شمالی در جنوب استان ایلام، با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رابطه با تسریع در اجرای طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه و نیز ضرورت‌های محیط زیستی در این زمینه، از تلاش‌ها و پیگیری‌های وزیر و همه مدیران و کارکنان وزارت نفت برای به نتیجه رساندن بخشی از این اقدام بزرگ قدردانی کرد.

رئیس جمهور با اشاره به هدف‌گذاری انجام شده در برنامه هفتم توسعه، مبنی بر قرار دادن سال 1407 به عنوان نقطه توقف سوزاندن گازهای همراه، اظهار داشت: «با توجه به حجم گازهایی که به عنوان ثروت ملی سوزانده می‌شوند، ضرورت دارد همه تلاش خود را برای تسریع در اجرای طرح‌های جمع‌آوری این گازها و خاموش کردن مشعل‌ها به کار بگیرید؛ دولت نیز برای حمایت از طرح‌های مصوب و در حال اجرای این بخش هر چه در توان دارد، به میدان خواهد آورد.»

دکتر پزشکیان همچنین با اشاره به آمار ارائه شده از سوی وزیر نفت درباره درآمد حداقل 700 میلیون دلاری راه‌اندازی پروژه‌ای که امروز به شکل رسمی افتتاح می‌شود، گفت: «یک بخش از منافع آغاز فعالیت رسمی این پروژه، تولید و فروش 700 میلیون دلار محصول در سال و بخش دیگر و حتی مهم‌تر آن جلوگیری از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال و آلایندگی شدید برای محیط زیست است. علاوه بر اینها تولیدات ناشی از بهره‌برداری از این پروژه در بخش‌های پایین‌دستی نیز می‌تواند به خلق ارزش افزوده قابل توجه و ایجاد اشتغال کمک کند.»
رئیس جمهور در ادامه سخنانش با استعانت از خداوند متعال و با یاد شهیدان، از مسئولان خواست که فعالیت رسمی این پروژه را آغاز کنند و خاطرنشان کرد: حتما در به کارگیری نیروهای انسانی چه در سطح مدیران و چه کارگران، استفاده از نیروهای بومی را در اولویت قرار دهید و تلاش کنید که مدیر پروازی نداشته باشید.
وزیر نفت نیز در این مراسم با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره جمع‌آوری گازهای همراه و توقف فعالیت سوزاندن آنها، به تاکید دکتر پزشکیان در این زمینه در سومین جلسه هیئت دولت چهاردهم اشاره کرد و اظهار داشت: «در ابتدای آغاز به کار دولت چهاردهم مجموع ظرفیت جمع‌آوری گازهای همراه 330 میلیون فوت مکعب بود که تلاش کردیم به صورت مستمر با بهره‌گیری از توان بخش خصوصی و ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری این ظرفیت را افزایش دهیم. امروز در مجموع 700 میلیون فوت مکعب گاز همراه در قالب 36 بسته سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، آماده برگزاری مناقصه با نرخ پایه صفر است.»
مهندس پاک‌نژاد با بیان اینکه 85 درصد تجهیزات و 100 درصد خدمات فنی و مهندسی اجرای پروژه جمع‌آوری گازهای همراه مناطق نفتی جنوبی ایلام از پیمانکاران داخلی تامین شده است، تصریح کرد:« این طرح با سرمایه‌گذاری 1.6 میلیارد دلار اجرا شده و 1500 فرصت شغلی مستقیم و 3 هزار فرصت شغلی غیرمستقیم ایجاد می‌کند.»
طرح جمع‌آوری گازهای همراه با محوریت مجتمع پتروپالایش دهلران NGL3100 با هدف جمع‌آوری گازهای همراه و جلوگیری از سوزاندن آنها در میادین آذر، چشمه‌خوش، دالپری، پایدار شرق و غرب، آبان، دهلران و دانان با ظرفیت نهایی روزانه 240 میلیون فوت مکعب اجرا شده است.
فاز اول این طرح با دریافت روزانه 80 میلیون فوت مکعب خوراک، سالانه 1055 تن C2+، 132 هزار تن گوگرد و روزانه 850 بشکه میعانات گازی و 4.3 میلیون مترمکعب گاز شیرین تولید خواهد کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
عراقچی با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل دیدار کرد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال (2) - اتلتیکو مادرید (2)| رئال به دنبال تثبیت صدرنشینی در دربی مادرید + گل دوم رئال
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
X
آگهی تبلیغاتی