×
ورزشی
شناسه خبر : 239874
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/25 ساعت 15:35
آغاز لیگ برتر با کسر امتیاز سه تیم و محرومیت بازیکنان کلیدی

آغاز لیگ برتر با کسر امتیاز سه تیم و محرومیت بازیکنان کلیدی

بیست‌وپنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران از 27 مرداد آغاز می‌شود؛ این در حالیست که سه تیم با کسر 3 امتیاز وارد مسابقات می‌شوند و چند بازیکن و مربی محروم هفته اول هستند.

نورنیوز - گروه ورزشی: بیست‌وپنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران از روز دوشنبه ۲۷ مردادماه آغاز خواهد شد تا هواداران فوتبال شاهد شروع فصل جدید باشگاهی کشور باشند. پیش‌تر، هفته گذشته با برگزاری دیدار سوپرجام بین تراکتور و استقلال، رسماً فصل جدید افتتاح شده بود. در آستانه آغاز مسابقات، سازمان لیگ فهرست محرومان و اخبار مهمی درباره کسر امتیاز تیم‌ها را اعلام کرد.

بر اساس اطلاعیه سایت رسمی سازمان لیگ، علاوه بر محرومیت بازیکنان و مربیانی که در آخرین بازی فصل گذشته کارت قرمز دریافت کردند، اسامی محرومان انضباطی فصل جدید نیز منتشر شده است. نکته مهم این گزارش، کسر امتیاز از سه تیم به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های صدور مجوز حرفه‌ای است که می‌تواند در آستانه شروع لیگ بیست‌وپنجم، خبرساز شود.

سه تیم با کسر ۳ امتیاز وارد لیگ می‌شوند

طبق اعلام سازمان لیگ، تیم‌های استقلال خوزستان و شمس‌آذر قزوین به واسطه رأی کمیته انضباطی و براساس دستورالعمل جرائم آیین‌نامه صدور مجوز باشگاهی، با کسر ۳ امتیاز فصل جدید را آغاز خواهند کرد. همچنین تیم فجرسپاسی شیراز علاوه بر کسر ۳ امتیاز، به برگزاری ۶ مسابقه خانگی خود با حضور ۵۰ درصد تماشاگران محدود شده است. باشگاه پیکان نیز ملزم است ۳ دیدار خانگی ابتدایی فصل را با کاهش ۳۰ درصدی ظرفیت تماشاگران برگزار کند.

محرومان هفته نخست لیگ برتر

در فهرست محرومان هفته اول، نام‌هایی همچون حسین ابرقویی‌نژاد (مدافع پرسپولیس)، محمدعلی کاظمی (مدافع فولاد خوزستان)، امیر شبانی (مدافع گل‌گهر سیرجان)، مازیار زارع (سرمربی ملوان بندرانزلی)، ریکاردو سا پینتو (سرمربی استقلال)، علیرضا بیرانوند (دروازه‌بان تراکتور) و مهران برزگر (مربی ملوان بندرانزلی) به چشم می‌خورد. گفتنی است که این افراد به دلیل دریافت کارت قرمز در هفته پایانی فصل گذشته، دیدار نخست فصل جدید را از دست خواهند داد.


اخبار مرتبط
بیرانوند با وجود محرومیت کنار تراکتوری‌ها ماند
پنج‌شنبه 1404/05/23 ساعت 23:13
بیرانوند با وجود محرومیت کنار تراکتوری‌ها ماند
علیرضا بیرانوند، سنگربان ملی‌پوش تراکتور، پس از اعلام رأی محرومیت 4 ماهه‌اش، به تمرینات این تیم بازگشت. این تصمیم در حالی است که او دوران محرومیت خود را طی می‌کند، اما برای حفظ آمادگی بدنی همچنان با سایر بازیکنان تمرین می‌کند و مورد حمایت باشگاه قرار دارد.
ساپینتو: سه سال محرومیت من باورکردنی نیست/ منتظر تکمیل تیم هستم
چهارشنبه 1404/05/22 ساعت 01:01
ساپینتو: سه سال محرومیت من باورکردنی نیست/ منتظر تکمیل تیم هستم
سرمربی پرتغالی استقلال از اینکه پس از سه سال هنوز محرومیتش ادامه دارد و نمی‌تواند تیمش را از کنار زمین هدایت کند، ابراز ناباوری کرد.
عضو کمیته استیناف: پرونده ساپینتو به ما مربوط نیست!
یکشنبه 1404/05/12 ساعت 23:12
عضو کمیته استیناف: پرونده ساپینتو به ما مربوط نیست!
مهدی دادرس، عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، اعلام کرد که محرومیت ریکاردو ساپینتو ارتباطی به این کمیته ندارد و تنها راه بخشش وی، تغییر رأی از سوی کمیته انظباطی است. استقلال امیدوار است این رأی تا پیش از دیدار سوپرجام لغو شود.
بیرانوند چهار ماه از میادین محروم شد
شنبه 1404/05/11 ساعت 12:52
بیرانوند چهار ماه از میادین محروم شد
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال با بررسی پرونده فسخ قرارداد علیرضا بیرانوند، در نهایت فسخ قرارداد او با باشگاه پرسپولیس را غیرموجه تشخیص داد و بازیکن ملی‌پوش را به مدت چهار ماه از حضور در مسابقات رسمی محروم کرد. همچنین بیرانوند و باشگاه تراکتور به پرداخت بیش از 274 میلیارد ریال غرامت محکوم شدند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برتری مصر مقابل نیجریه؛ حریف ایران با دست پر به جام جهانی می‌آید
تعلیق 6 ماهه فعالیت شاخه نظامی جریان صدر در دو شهر عراق
ایران سردتر می‌شود
6 پرواز ورودی و خروجی فرودگاه اهواز دچار اخلال شد
کاهش تلفات تصادفات اولویت اصلی طرح ترافیکی زمستانی 1403 است
تغییر ساعت کاری قوه قضاییه تا 15 فروردین 1405
انحراف اتوبوس در جاده کرمان به رفسنجان 15 مجروح برجای گذاشت
یارانه کودکان دارای سوءتغذیه واریز شد
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید
425 هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال 1405 ثبت نام کردند
یک سرباز صهیونیست دیگر به دلیل «مشکلات روانی» خودکشی کرد
پزشکیان: ظرفیت جابه‌جایی در استان تهران به 160 میلیون نفر سفر می‌رسد
توضیح وزیر رفاه درباره اجرای طرح «کارت امید مادر»
مسابقه تسلیحاتی در قاره‌ای که صلح را فراموش کرده است
کپسول زیستی جدید ایران در صف پرتاب
رسانه عبری: حماس، 3 هزار نیروی تازه نفس جذب کرده است
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 26 آذر 1404+ جدول
لوکس سواری بدون سهمیه سوخت
فهرست اولیه نامزدهای نود و هشتمین دوره اسکار اعلام شد
سرما مدارس اردبیل را غیرحضوری کرد
آنفلوآنزا روی خط هشدار؛ 115 فوتی و موجی که ادامه دارد
بازگشت قاتل جوان از یک قدمی چوبه دار
رهبر انصارالله: مسلمانان نسبت به مقدسات خود غیرتمند باشند
تراز پرداخت، اولویت اقتصاد ایران
احتمال افزایش تنش در منطقه
اقتصادنگار | حذف ارز ترجیحی درد یا درمان؟
ترامپ دستور محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد
بی‌نیاز از دشمن
از تعلیق تا توازن
ترامپ محدودیت‌های جدید ورود به آمریکا را اعلام کرد
بارش برف و باران در جاده‌های 24 استان
مادورو: قسم خورده‌ایم از میهن خود دفاع کنیم
عراقچی: موضوع هسته‌ای ایران راه حل نظامی ندارد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 26 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروزچهارشنبه 26 آذر 1404+ وضعیت استانها
زمستان خطرناک برای دیابتی‌ها: مراقب سلامت خود باشید
چرخه معیوبی که بی‌خوابی را در مغز تثبیت می‌کند
7 هشدار سلامتی که افراد بالای 50 سال نباید نادیده بگیرند
سلبریتی‌ها کفش‌های خود را برای غزه حراج کردند
کشف ارتباط ژنتیکی میان حساسیت به صدا و اختلالات روانی
فعالیت ابزار امنیتی گوگل متوقف می شود
مردم خودشیفته جهان در کدام کشورها هستند؟
رایزنی نبیه بری و سفیر ایران درباره تحولات لبنان و منطقه
نگرانی تل‌آویو از خرید جنگنده‌های اف‑35 توسط قطر
افزایش بی‌سروصدای ذخیره‌سازی نفت چین
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اردوغان: اسرائیل غزه را با 14 برابر بمب هیروشیما ویران کرد
ادعای جنجالی رئیس موساد علیه ایران
خشم رهبر انصارالله از اهانت نامزد آمریکایی به قرآن
سقوط هواپیما در مکزیک؛ 7 نفر کشته شدند
X
آگهی تبلیغاتی