×
سیاسی
شناسه خبر : 239485
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/22 ساعت 18:08
پزشکیان: نتانیاهو به جای دلسوزی دروغین، به جنایاتش در غزه نگاه کند

پزشکیان: نتانیاهو به جای دلسوزی دروغین، به جنایاتش در غزه نگاه کند

رئیس جمهور در پاسخ به سخنان نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره کشورمان، با اشاره به وضعیت بحرانی مردم غزه، به ویژه کودکان، گفت: این افراد که ادعای دلسوزی برای ایران دارند، باید اول به رنج‌های ناشی از محاصره و نبود آب و دارو در غزه توجه کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در واکنش به سخنان مداخله‌جویانه نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره کشورمان گفت: آنانی که با ظاهر فریبنده، به دروغ ادعای دلسوزی برای مردم ایران دارند، اول نگاهی به وضعیت وخیم غزه و مردم بی‌دفاع این شهربه ویژه کودکان بیاندازند که به خاطر محاصره ظالمانه از سوی همین رژیم سفاک، به خاطر گرسنگی و در اثر عدم دسترسی به آب سالم و دارو، با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه 22 مرداد، به ریاست دکتر مسعود پزشکیان تشکیل جلسه داد.

در این جلسه علاوه بر طرح موارد اجرایی دستگاه‌ها توسط وزرا، گزارش مفصلی توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص آثار تحریم بر افزایش و گسترش مرگ و میر در کشورهای هدف ارائه شد که در آن وضعیت 152 کشور تحریم شده از سال 1970 تا 2021 مورد بررسی قرار گرفته بود.

طبق این گزارش در سال 1960، 8 درصد از کشورهای جهان تحت تأثیر تحریم‌ها بوده‌اند که این رقم در سال 2022، به 25 درصد رسیده است. بیشترین تأثیر تحریم‌ها روی کودکان 5-1 سال و افراد 70-60 سال بوده و 77 درصد از کل مرگ و میرها نیز از میان همین سنین بوده است.

دکتر پزشکیان در واکنش به این گزارش، با اشاره به وضعیت ناگوار غزه در اثر تداوم و حتی تشدید جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی و مرگ و میر کودکان و افراد بی‌دفاع در اثر گرسنگی ناشی از محاصره ظالمانه این منطقه توسط رژیم اشغالگر قدس اظهار داشت: سران قدرت‌های جهانی، محافل بین‌المللی و گروه‌های بشردوستانه و حقوق بشری در دنیا باید به این گزارش توجه ویژه داشته و متوجه باشند که مرگ و میر ناشی از تحریم به مراتب بیشتر از کشته‌های جنگ‌های جهانی اول و دوم بوده است.

رئیس جمهور همچنین در واکنش به سخنان مداخله‌جویانه نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره کشورمان تصریح کرد: آنانی که با ظاهر فریبنده، به دروغ ادعای دلسوزی برای مردم ایران دارند، اول نگاهی به وضعیت وخیم غزه و مردم بی‌دفاع این شهربه ویژه کودکان بیاندازند که به خاطر محاصره ظالمانه از سوی همین رژیم سفاک، به خاطر گرسنگی و در اثر عدم دسترسی به آب سالم و دارو، با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

دکتر پزشکیان اضافه کرد: رژیم جنایتکار صهیونیستی تمام کشورهای منطقه را حقیر و ذلیل می‌خواهد و بارها به کشورهای همسایه و غیر همسایه اش حمله کرده و جز نابودی و ویرانی چیزی به جا نگذاشته و زنان و کودکان را به فجیع‌ترین شکل ممکن آزار و اذیت کرده است. ادعای انسان دوستی از چنین افراد پلیدی چیزی جز به سخره گرفتن و تحمیق مردم نیست.

در ادامه جلسه امروز تعدادی از وزیران به تشریح برنامه‌های خود در هفته هیئت دولت پرداختند. از جمله وزیر بهداشت درباره برنامه‌های این وزارتخانه در حوزه پزشک خانواده، نظام ارجاع و گسترش چتر حمایتی حوزه سلامت در مناطق محروم گزارشی ارائه کرد.

در ادامه جلسه نیز دکتر دانه‌کار از اساتید دانشگاه تهران و عضو شورای‌عالی محیط زیست گزارشی در در خصوص مخاطرات حوزه محیط زیست و تغییرات اقلیمی ارائه کرد. 

همچنین رئیس بانک مرکزی گزارشی در خصوص مسیر تاریخی تحریم‌ها و قطعنامه‌های سازمان ملل، آثار احتمالی فعال شدن ساز و کار ماشه و تلاش‌ها، برنامه‌ها و تمهیداتی که جهت خنثی‌سازی آن انجام شده است، ارائه کرد.


اخبار مرتبط
قالیباف به نتانیاهو: در برابر درایت ملت ایران بیچاره و پریشان شده‌اید
چهارشنبه 1404/05/22 ساعت 23:40
قالیباف به نتانیاهو: در برابر درایت ملت ایران بیچاره و پریشان شده‌اید
رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم کردن اتهامات بی‌اساس نتانیاهو درباره وضعیت آب در ایران، گفت که جنایات رژیم صهیونیستی از همیشه رسواتر و نقشه‌های آنان علیه ملت ایران ناکام مانده است.
پاسخ توییتری فرزند پزشکیان به جلیلی درباره مذاکرات
چهارشنبه 1404/05/22 ساعت 15:10
پاسخ توییتری فرزند پزشکیان به جلیلی درباره مذاکرات
یوسف پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس در پاسخ به سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نوشت: «اگر عینک دودی به چشم بزنیم، دنیا را سیاه و سفید می‌بینیم. مذاکره حلال همه مشکلات نیست. صحبت درباره مذاکره هم گوساله‌پرستی نیست.»
پزشکیان : همراهی مردم، رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه بود
یکشنبه 1404/05/19 ساعت 20:39
در دیدار اصحاب رسانه ؛
پزشکیان : همراهی مردم، رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه بود
رئیس‌جمهور در دیدار با اصحاب رسانه بر اهمیت نقش رسانه‌ها در تقویت سرمایه اجتماعی تأکید کرد و از آن‌ها خواست با اطلاع‌رسانی مسئولانه، شکاف‌های اجتماعی را کاهش دهند.
نظرات

آخرین اخبار
نورنما | برافراشته شدن پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا
اختلال در فرودگاه بن‌گوریون با ورود سوخت‌رسان های آمریکایی
پایان عصر مجازی برای نوجوانان در فرانسه
بحران انرژی در قلب آمریکا؛ خطر قطعی برق در 14 ایالت
برنهام وزرای دولت جدید انگلیس را منصوب کرد
بحران در سازمان ملل؛ تهدید آمریکا به قطع کمک‌های مالی به آژانس پناهندگان
جشنواره «لالایی‌های بیداری» برای افشای جنایات صهیونیست‌ها در میناب
حملات نظامی موضع ایران را تغییر نمی‌دهد
تجهیزات دارویی پویش «مرهم مهر» راهی عراق شد
فرانسه خواستار توقف واردات محصولات اسرائیلی به اتحادیه اروپا شد
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
چاپ نمونه اولیه گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
فروش بلیت پروازهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
مدافع آلومینیوم اراک به استقلال پیوست
بلغارستان به دنبال استقرار سوخت‌رسان‌های آمریکایی در پایگاه نظامی
هشدار جدی هواشناسی؛ تلاطم شدید خلیج فارس و دمای 50 درجه در بوشهر
استقرار بیش از 250 موکب درمانی در مسیر نجف تا کربلا
انسداد محور هراز و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز همچنان بسته است؛ هشدار درباره تبعات اقدامات تنش‌زا در منطقه
یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد
رشد قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 30 تیر 1405
تب کریمه کنگو در کشور 5 قربانی گرفت+ توصیه‌های حیاتی
وقوع حادثه دریایی در شرق امارات
چطور از خودمان مراقبت کنیم؟ 7 راهکار مؤثر برای ساختن حال بهتر
نقره ناهید کیانی در تکواندو کره جنوبی؛ چشم امید به طلای حنا زرین‌کمر
هشدار زرد گردوغبار در یزد؛ توصیه‌های بهداشتی برای گروه‌های حساس
حمله موشکی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای دارخوین و واکنش تند ایران در سازمان ملل
مردادماه خطرناک‌ترین زمان برای شنا؛ روایت آمارهای تلخ پزشکی قانونی از قربانیان
تراژدی در گالیکش؛ دعوای مسلحانه بزرگ‌ترها جان کودک 11 ساله را گرفت
قالیباف قانون برگزاری جلسات مجلس در شرایط اضطرار را ابلاغ کرد
تغییر در هیات مدیره استقلال؛ چه کسانی از باشگاه جدا می شوند؟
درگیری خیابانی دو راننده در تهران؛ راننده عصبانی گوش مرد میانسال را با دندان کند
خداحافظی رودری با سیتی؛ مقصد بعدی کجاست؟
تصویب طرح ایمن‌سازی بیمارستان رسول اکرم (ص) و اصلاح طرح خیابان لومومبا
تراژدی در جاده سیدآباد؛ 4 کشته در تصادف زنجیره‌ای بم
خروج ایرفرانس از آسمان خاورمیانه؛ تعلیق پروازها به دلیل تنش‌های منطقه‌ای
اعتراف روزنامه اسرائیلی به برتری راهبردی ایران در تنگه هرمز
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ حملات اسرائیل به بنت جبیل ادامه دارد
تابوت تروریست‌های به هلاکت‌رسیده در جنگ ایران در راه بازگشت به آمریکا
کاهش قیمت نفت برنت و وست تگزاس در پی تغییرات ژئوپلیتیکی منطقه
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 2 استان جدید
پرونده فساد در شهرداری بابلسر؛ رؤسای سابق و فعلی یک سازمان بازداشت شدند
هشدار آلودگی هوا در تهران؛ 8 نقطه شهر در وضعیت قرمز
سیاست نامه | نمایشنامه ناشیانه جنگ طلبان برای همدردی با جنوب ایران
قیمت جهانی طلا امروز 30 تیر ماه 1405
آمریکا در پی چیست؟
پایان زندگی «مایتی ماوس»؛ خداحافظ کوین کیگان+ زندگینامه
آغاز رسمی پیش‌فروش بلیت قطار برای بازه اول تا 16 مرداد 1405
پیامدهای فاجعه‌بار بسته شدن باب المندب برای آمریکا و کشورهای خلیج فارس