×
سیاسی
شناسه خبر : 239485
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/22 ساعت 18:08
پزشکیان: نتانیاهو به جای دلسوزی دروغین، به جنایاتش در غزه نگاه کند

پزشکیان: نتانیاهو به جای دلسوزی دروغین، به جنایاتش در غزه نگاه کند

رئیس جمهور در پاسخ به سخنان نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره کشورمان، با اشاره به وضعیت بحرانی مردم غزه، به ویژه کودکان، گفت: این افراد که ادعای دلسوزی برای ایران دارند، باید اول به رنج‌های ناشی از محاصره و نبود آب و دارو در غزه توجه کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در واکنش به سخنان مداخله‌جویانه نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره کشورمان گفت: آنانی که با ظاهر فریبنده، به دروغ ادعای دلسوزی برای مردم ایران دارند، اول نگاهی به وضعیت وخیم غزه و مردم بی‌دفاع این شهربه ویژه کودکان بیاندازند که به خاطر محاصره ظالمانه از سوی همین رژیم سفاک، به خاطر گرسنگی و در اثر عدم دسترسی به آب سالم و دارو، با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه 22 مرداد، به ریاست دکتر مسعود پزشکیان تشکیل جلسه داد.

در این جلسه علاوه بر طرح موارد اجرایی دستگاه‌ها توسط وزرا، گزارش مفصلی توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص آثار تحریم بر افزایش و گسترش مرگ و میر در کشورهای هدف ارائه شد که در آن وضعیت 152 کشور تحریم شده از سال 1970 تا 2021 مورد بررسی قرار گرفته بود.

طبق این گزارش در سال 1960، 8 درصد از کشورهای جهان تحت تأثیر تحریم‌ها بوده‌اند که این رقم در سال 2022، به 25 درصد رسیده است. بیشترین تأثیر تحریم‌ها روی کودکان 5-1 سال و افراد 70-60 سال بوده و 77 درصد از کل مرگ و میرها نیز از میان همین سنین بوده است.

دکتر پزشکیان در واکنش به این گزارش، با اشاره به وضعیت ناگوار غزه در اثر تداوم و حتی تشدید جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی و مرگ و میر کودکان و افراد بی‌دفاع در اثر گرسنگی ناشی از محاصره ظالمانه این منطقه توسط رژیم اشغالگر قدس اظهار داشت: سران قدرت‌های جهانی، محافل بین‌المللی و گروه‌های بشردوستانه و حقوق بشری در دنیا باید به این گزارش توجه ویژه داشته و متوجه باشند که مرگ و میر ناشی از تحریم به مراتب بیشتر از کشته‌های جنگ‌های جهانی اول و دوم بوده است.

رئیس جمهور همچنین در واکنش به سخنان مداخله‌جویانه نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره کشورمان تصریح کرد: آنانی که با ظاهر فریبنده، به دروغ ادعای دلسوزی برای مردم ایران دارند، اول نگاهی به وضعیت وخیم غزه و مردم بی‌دفاع این شهربه ویژه کودکان بیاندازند که به خاطر محاصره ظالمانه از سوی همین رژیم سفاک، به خاطر گرسنگی و در اثر عدم دسترسی به آب سالم و دارو، با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

دکتر پزشکیان اضافه کرد: رژیم جنایتکار صهیونیستی تمام کشورهای منطقه را حقیر و ذلیل می‌خواهد و بارها به کشورهای همسایه و غیر همسایه اش حمله کرده و جز نابودی و ویرانی چیزی به جا نگذاشته و زنان و کودکان را به فجیع‌ترین شکل ممکن آزار و اذیت کرده است. ادعای انسان دوستی از چنین افراد پلیدی چیزی جز به سخره گرفتن و تحمیق مردم نیست.

در ادامه جلسه امروز تعدادی از وزیران به تشریح برنامه‌های خود در هفته هیئت دولت پرداختند. از جمله وزیر بهداشت درباره برنامه‌های این وزارتخانه در حوزه پزشک خانواده، نظام ارجاع و گسترش چتر حمایتی حوزه سلامت در مناطق محروم گزارشی ارائه کرد.

در ادامه جلسه نیز دکتر دانه‌کار از اساتید دانشگاه تهران و عضو شورای‌عالی محیط زیست گزارشی در در خصوص مخاطرات حوزه محیط زیست و تغییرات اقلیمی ارائه کرد. 

همچنین رئیس بانک مرکزی گزارشی در خصوص مسیر تاریخی تحریم‌ها و قطعنامه‌های سازمان ملل، آثار احتمالی فعال شدن ساز و کار ماشه و تلاش‌ها، برنامه‌ها و تمهیداتی که جهت خنثی‌سازی آن انجام شده است، ارائه کرد.


اخبار مرتبط
قالیباف به نتانیاهو: در برابر درایت ملت ایران بیچاره و پریشان شده‌اید
چهارشنبه 1404/05/22 ساعت 23:40
قالیباف به نتانیاهو: در برابر درایت ملت ایران بیچاره و پریشان شده‌اید
رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم کردن اتهامات بی‌اساس نتانیاهو درباره وضعیت آب در ایران، گفت که جنایات رژیم صهیونیستی از همیشه رسواتر و نقشه‌های آنان علیه ملت ایران ناکام مانده است.
پاسخ توییتری فرزند پزشکیان به جلیلی درباره مذاکرات
چهارشنبه 1404/05/22 ساعت 15:10
پاسخ توییتری فرزند پزشکیان به جلیلی درباره مذاکرات
یوسف پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس در پاسخ به سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نوشت: «اگر عینک دودی به چشم بزنیم، دنیا را سیاه و سفید می‌بینیم. مذاکره حلال همه مشکلات نیست. صحبت درباره مذاکره هم گوساله‌پرستی نیست.»
پزشکیان : همراهی مردم، رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه بود
یکشنبه 1404/05/19 ساعت 20:39
در دیدار اصحاب رسانه ؛
پزشکیان : همراهی مردم، رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه بود
رئیس‌جمهور در دیدار با اصحاب رسانه بر اهمیت نقش رسانه‌ها در تقویت سرمایه اجتماعی تأکید کرد و از آن‌ها خواست با اطلاع‌رسانی مسئولانه، شکاف‌های اجتماعی را کاهش دهند.
نظرات

آخرین اخبار
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است