×
بین الملل
شناسه خبر : 239374
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/21 ساعت 22:25
هشدار انگلیس به اروپا در مذاکرات آلاسکا/ خویشتنداری کنید!

تلگراف:

هشدار انگلیس به اروپا در مذاکرات آلاسکا/ خویشتنداری کنید!

به گزارش تلگراف، در آستانه دیدار رهبران آمریکا و روسیه در آلاسکا در روز جمعه، مقامات دولتی انگلیس از رهبران اروپایی خواستند خویشتنداری کنند و با درخواست‌های عمومی، ترامپ را عصبانی نکنند.

نورنیوز-گروه بین الملل: مقامات دولتی انگلیس از رهبران اروپایی درخواست کردند در آستانه مذاکرات صلح اوکراین در آلاسکا با درخواست‌های عمومی ترامپ را عصبانی نکنند.

به گزارش  تلگراف، در آستانه دیدار رهبران آمریکا و روسیه در آلاسکا در روز جمعه، مقامات دولتی انگلیس از رهبران اروپایی خواستند خویشتنداری کنند و با درخواست‌های عمومی، ترامپ را عصبانی نکنند.

به گزارش تلگراف، دولت بریتانیا به شرکای اروپایی خود هشدار داده است که در مذاکرات صلح اوکراین خویشتنداری از خود نشان دهند.

مقامات دولتی انگلیس اعلام کردند که اظهارنظرهای عمومی رهبران اتحادیه اروپا مانند امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه و فردریش مرتس، صدر اعظم آلمان اوضاع را تشدید کند.

بر اساس این گزارش، اگر اروپایی‌ها درخواست‌هایی مطرح کنند یا خطوط قرمزی ترسیم کنند، این خطر وجود دارد که ترامپ اتحادیه اروپا را از مذاکرات کنار بگذارد. قرار است این مذاکرات روز جمعه در آلاسکا برگزار شود و بر آتش‌بس احتمالی در اوکراین تمرکز خواهد داشت.

یک مقام دولتی بریتانیا در این باره به تلگراف گفت که نگرانی‌هایی در مورد اظهارات غیرمفید رهبران اروپایی در مورد مذاکرات بین ترامپ و پوتین وجود دارد.

وی تاکید کرد: برخلاف همکاران اروپایی ما علناً از آمریکایی‌ها درخواستی نداریم. آنها گفتند که این امر اوضاع را بدتر می‌کند و آمریکایی‌ها را عصبانی می‌کند.

این موضوع همچنین در موضع محتاطانه‌ کی‌یر استارمر، نخست وزیر انگلیس نیز منعکس شده است که علناً در مورد مذاکرات اظهار نظر نکرده است. وی به جای آن مذاکرات خصوصی با سران دولت‌ها را برگزار می‌کند.

به گزارش تلگراف، لندنی‌ها مدت‌هاست که معتقدند بهترین راه برای تأثیرگذاری بر ترامپ، پشت درهای بسته است و نباید وی را علناً به چالش کشید.

بر خلاف انگلیس دیگر سیاستمداران اروپایی خواسته‌های روشنی را مطرح کرده‌اند. به عنوان مثال، فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اعلام کرده که می‌خواهد رئیس جمهور اوکراین، در مذاکرات آلاسکا شرکت کند. مرتس در این باره گفت: ما به همراه دولت آمریکا در سطح اروپا به طور فشرده برای این جلسه آماده می‌شویم.

رئیس جمهور فرانسه، نیز اعلام کرده که آینده اوکراین بدون اوکراینی‌ها قابل تعیین نیست.

کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، نیز هشدار داده که مسائل ارضی نباید بالای سر اروپایی‌ها و اوکراینی‌ها تصمیم‌گیری شود. وی همچنین تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه روسیه را اعلام کرده است.

به گزارش تلگراف، به نظر می‌رسد دونالد ترامپ تحت تأثیر خواسته‌های عمومی قرار نگرفته و مشارکت زلنسکی در مذاکرات را رد می‌کند. در عوض، این مرد 79 ساله قصد دارد نتایج نشست آلاسکا را مستقیماً به زلنسکی و رهبران اروپایی ارسال کند.


تسنیم
اخبار مرتبط
دیدار ناموفق یا امتیازگیری های پنهان پوتین؟
شنبه 1404/05/25 ساعت 08:14
گزارش اولیه رسانه‌های غربی از نشست سران آمریکا و روسیه در آلاسکا؛
دیدار ناموفق یا امتیازگیری های پنهان پوتین؟
دیدار روز جمعه ترامپ و پوتین در آلاسکا، به‌جای نمایش قدرت دیپلماسی آمریکا، موجی از تردید و نگرانی در رسانه‌های غربی برانگیخت. انتخاب آلاسکا، حذف اوکراین از معادله، سابقه ضعف ترامپ در برابر پوتین و نشانه‌های شکست در فضای نشست، پرسش‌های تازه‌ای درباره آینده جنگ و دیپلماسی برانگیخته است.
از جنگ 12 روزه تا احیای دیپلماسی هسته‌ای
چهارشنبه 1404/05/22 ساعت 08:30
نورنیوز تأکید اخیر دولتمردان بر موضوع مذاکرات هسته‌ای را بررسی می‌کند؛
از جنگ 12 روزه تا احیای دیپلماسی هسته‌ای
گفتمان «مذاکره برد–برد» فراتر از یک تاکتیک دیپلماتیک، ضرورت اجتناب‌ناپذیر امروز ایران است. سخنان اخیر مجید تخت‌روانچی نمایانگر اراده‌ای مشروط اما واقعی برای احیای این گفتمان است. بدون اراده عملی طرف مقابل، شطرنج هسته‌ای ایران و غرب، همچنان میان بن‌بست و تنش سرگردان خواهد بود.
پوتین و ترامپ جمعه آینده در آلاسکا با یکدیگر دیدار می‌کنند
شنبه 1404/05/18 ساعت 11:35
پوتین و ترامپ جمعه آینده در آلاسکا با یکدیگر دیدار می‌کنند
رئیس‌جمهور ایالات متحده از برنامه‌ریزی دیداری با همتای روس خود، ولادیمیر پوتین، در روز جمعه آینده در آلاسکا خبر داد.
آلاسکا میزبان پوتین و ترامپ؛ یخبندان یا گشایش؟!
شنبه 1404/05/18 ساعت 08:35
نورنیوز بررسی می‌کند؛
آلاسکا میزبان پوتین و ترامپ؛ یخبندان یا گشایش؟!
در حالی که تنش‌ها میان روسیه و غرب در اوکراین رو به اوج است، خبر دیدار قریب‌الوقوع ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ بار دیگر پرسش‌های راهبردی درباره اهداف واقعی این نشست را زنده کرده است؛ آیا این گفت‌وگو فرصتی برای کاهش فشارهاست یا پوششی برای پیشبرد سیاست‌های تسلیم‌ساز واشنگتن؟
نظرات

آخرین اخبار
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند