×
بین الملل
شناسه خبر : 239367
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/21 ساعت 21:50
ورود هیئت حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره آتش‌بس در غزه/تشکیل کمیته‌ای برای اداره غزه

ورود هیئت حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره آتش‌بس در غزه/تشکیل کمیته‌ای برای اداره غزه

به گزارش شبکه «القاهره الاخباریه» به نقل از منابع آگاه گزارش داد که یک هیئت بلندپایه از جنبش حماس به ریاست خلیل الحیه روز سه‌شنبه وارد مصر شد تا درباره روند مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه با مسئولان مصری تبادل نظر کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع مصری اعلام کردند هیئتی از جنبش حماس به ریاست خلیل الحیه وارد قاهره شده است تا در چارچوب تلاش‌های فشرده مصر برای دستیابی به یک آتش‌بس موقت در غزه، با مقامات این کشور گفت‌وگو کند.

به گزارش شبکه «القاهره الاخباریه» به نقل از منابع آگاه گزارش داد که یک هیئت بلندپایه از جنبش حماس به ریاست خلیل الحیه روز سه‌شنبه وارد مصر شد تا درباره روند مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه با مسئولان مصری تبادل نظر کند.

این منابع تصریح کردند که سفر هیئت حماس به قاهره پس از یک دوره توقف در گفت‌وگوها صورت گرفته و هدف از آن، بررسی راهکارهای کاهش تنش و توقف موقت درگیری‌ها است.

بر اساس گزارش‌ها، گفت‌وگوهای جاری بر دستیابی به آتش‌بسی ۶۰ روزه متمرکز است.

منابع مذکور افزودند که تلاش‌های مصر برای پیشبرد این روند به‌طور همزمان با اقدامات انسانی و تلاش برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه ادامه دارد.

در همین حال، رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند که اختلافاتی در میان تیم مذاکره‌کننده اسرائیلی بر سر امکان پیشرفت مذاکرات تبادل اسرا و آتش‌بس وجود دارد و انتظار می‌رود میانجی‌ها در روزهای آینده فشار بیشتری بر دو طرف اعمال کنند.

بر اساس گزارش این رسانه‌ها، هیئت حماس در قاهره احتمالاً طرحی جدید را بررسی می‌کند که شامل توافقی جامع برای آزادی ۵۰ اسیر صهیونیست، اعم از زنده و کشته، خواهد بود.

مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است

وزیر امور خارجه مصر تأکید کرد که اداره نوار غزه پس از پایان جنگ توسط یک کمیته فلسطینی متشکل از ۱۵ تکنوکرات تحت نظارت تشکیلات خودگردان فلسطین انجام خواهد شد.

 بدر عبدالعاطی،  وزیر خارجه مصر با تاکید بر بر وحدت بین غزه و کرانه باختری، گفت که این کمیته فلسطینی اداره نوار غزه را برای یک دوره موقت شش ماهه بر عهده خواهد گرفت.

به نقل از آرتی، عبدالعاطی اظهار کرد که تفاهمات موجود، بر یک فرمول انتقالی موقت در چارچوب تشکیلات خودگردان فلسطین قید کرده است.

وی خاطرنشان کرد که قاهره با قطر و ایالات متحده برای احیای آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه به عنوان بخشی از تلاش‌های جدید جهت پایان دادن به جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس همکاری می‌کند.

بدر عبدالعاطی خاطرنشان کرد که مصر در حال حاضر با همکاری کامل قطر و ایالات متحده، تلاش زیادی را برای تضمین اجرای توافق بر سر این پیشنهاد انجام می‌دهد.

او تأکید کرد که هدف اصلی بازگشت به پیشنهاد اولیه، یعنی آتش‌بس ۶۰ روزه، با آزادی برخی اسیران اسرائیلی و فلسطینی و ورود بدون مانع و بی‌قید و شرط کمک‌های بشردوستانه و پزشکی به غزه است.

وزیر امور خارجه مصر در پاسخ به درخواست‌ها مبنی بر کنار گذاشتن سلاح از سوی حماس، تأکید کرد که یافتن افق سیاسی برای تأسیس کشور فلسطین، تضمین‌کننده وحدت و کنترل انحصاری سلاح توسط دولت است.

عبدالعاطی به شدت از تلاش‌های اسرائیل برای آواره کردن فلسطینی‌ها از سرزمینشان انتقاد کرد و اظهار داشت که «هیچ توجیه قانونی یا اخلاقی برای آواره کردن فلسطینی‌ها از سرزمینشان وجود ندارد و اگر این اتفاق بیفتد، آنها دیگر هرگز به سرزمین خود باز نخواهند گشت.» او تأکید کرد که اسرائیل فقط می‌خواهد به آنها «برگه خروج» بدهد.

طرح مصر برای بازسازی غزه، که در یک اجلاس اضطراری عربی ارائه شد، شامل تشکیل یک کمیته انتقالی متشکل از ۱۵ شخصیت مستقل فلسطینی (تکنوکرات) برای اداره نوار غزه به مدت شش ماه با تمرکز بر توانمندسازی مجدد تشکیلات خودگردان فلسطین است.

این طرح تأکید می‌کند که غزه بخش جدایی‌ناپذیر سرزمین‌های فلسطینی است، هرگونه جابجایی جمعیت آن یا تلاش برای نابودی آرمان فلسطین را رد می‌کند و خواستار آموزش نیروهای امنیتی فلسطینی وابسته به تشکیلات خودگردان برای پر کردن خلاء امنیتی در نوار غزه است.

رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه

وزیران خارجه عربستان و آمریکا تلفنی درباره آخرین تحولات نوار غزه رایزنی کردند.

 «فیصل بن فرحان»، وزیر خارجه عربستان روز سه شنبه تلفنی با «مارک روبیو»، وزیر خارجه آمریکا گفت وگو کرد.

طرفین درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی کردند.

وزیران خارجه عربستان و آمریکا راجع به تحولات اوضاع در نوار غزه و پیامدهای امنیتی و انسانی آن تبادل نظر کردند.

بن فرحان و روبیو همچنین درخصوص تلاش‌های صورت گرفته برای آتش بس در غزه گفت وگو کردند


اخبار مرتبط
24 ساعت خشونت؛ بیش از 560 شهید و زخمی در حملات صهیونیستی به غزه
چهارشنبه 1404/05/22 ساعت 18:30
24 ساعت خشونت؛ بیش از 560 شهید و زخمی در حملات صهیونیستی به غزه
در 24 ساعت گذشته، حملات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی به غزه منجر به شهادت دست‌کم 123 نفر و زخمی شدن 437 تن دیگر شده است.
مذاکرات برای اجرای طرح بین‌المللی کنترل سلاح در غزه
چهارشنبه 1404/05/22 ساعت 12:15
مذاکرات برای اجرای طرح بین‌المللی کنترل سلاح در غزه
در حالی‌که نگرانی‌ها از اشغال مجدد غزه توسط رژیم صهیونیستی افزایش یافته، منابع خبری از مذاکرات مهمی در قاهره برای دستیابی به توافقی جامع جهت توقف جنگ در غزه خبر داده‌اند؛ مذاکراتی که با حضور هیأت حماس و نقش‌آفرینی مصر و ترکیه در جریان است.
آیا حماس آتش بس را قبول می‌کند؟
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 23:00
آیا حماس آتش بس را قبول می‌کند؟
بر اساس گزارش‌ها، حماس در آستانه اعلام پاسخ مثبت به طرح آتش‌بس دو ماهه در غزه است. هیات قطری به قاهره پیوسته تا جزئیات توافق را بررسی کند. شمارش معکوس برای آتش‌بس آغاز شده و مذاکرات شامل آزادی اسیران و تبادل اجساد در پنج مرحله است.
«لطفاً آتش بس را نقض نکنید!»
سه‌شنبه 1404/04/03 ساعت 09:15
وحشت ترامپ از شکسته شدن آتش بس؛
«لطفاً آتش بس را نقض نکنید!»
رئیس‌جمهور ایالات متحده، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی خود نسبت به حفظ آتش‌بس تأکید کرد و از طرف‌های درگیر خواست تا از نقض آن خودداری کنند.
نظرات

آخرین اخبار
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند