×
بین الملل
شناسه خبر : 239367
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/21 ساعت 21:50
ورود هیئت حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره آتش‌بس در غزه/تشکیل کمیته‌ای برای اداره غزه

ورود هیئت حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره آتش‌بس در غزه/تشکیل کمیته‌ای برای اداره غزه

به گزارش شبکه «القاهره الاخباریه» به نقل از منابع آگاه گزارش داد که یک هیئت بلندپایه از جنبش حماس به ریاست خلیل الحیه روز سه‌شنبه وارد مصر شد تا درباره روند مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه با مسئولان مصری تبادل نظر کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع مصری اعلام کردند هیئتی از جنبش حماس به ریاست خلیل الحیه وارد قاهره شده است تا در چارچوب تلاش‌های فشرده مصر برای دستیابی به یک آتش‌بس موقت در غزه، با مقامات این کشور گفت‌وگو کند.

به گزارش شبکه «القاهره الاخباریه» به نقل از منابع آگاه گزارش داد که یک هیئت بلندپایه از جنبش حماس به ریاست خلیل الحیه روز سه‌شنبه وارد مصر شد تا درباره روند مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه با مسئولان مصری تبادل نظر کند.

این منابع تصریح کردند که سفر هیئت حماس به قاهره پس از یک دوره توقف در گفت‌وگوها صورت گرفته و هدف از آن، بررسی راهکارهای کاهش تنش و توقف موقت درگیری‌ها است.

بر اساس گزارش‌ها، گفت‌وگوهای جاری بر دستیابی به آتش‌بسی ۶۰ روزه متمرکز است.

منابع مذکور افزودند که تلاش‌های مصر برای پیشبرد این روند به‌طور همزمان با اقدامات انسانی و تلاش برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه ادامه دارد.

در همین حال، رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند که اختلافاتی در میان تیم مذاکره‌کننده اسرائیلی بر سر امکان پیشرفت مذاکرات تبادل اسرا و آتش‌بس وجود دارد و انتظار می‌رود میانجی‌ها در روزهای آینده فشار بیشتری بر دو طرف اعمال کنند.

بر اساس گزارش این رسانه‌ها، هیئت حماس در قاهره احتمالاً طرحی جدید را بررسی می‌کند که شامل توافقی جامع برای آزادی ۵۰ اسیر صهیونیست، اعم از زنده و کشته، خواهد بود.

مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است

وزیر امور خارجه مصر تأکید کرد که اداره نوار غزه پس از پایان جنگ توسط یک کمیته فلسطینی متشکل از ۱۵ تکنوکرات تحت نظارت تشکیلات خودگردان فلسطین انجام خواهد شد.

 بدر عبدالعاطی،  وزیر خارجه مصر با تاکید بر بر وحدت بین غزه و کرانه باختری، گفت که این کمیته فلسطینی اداره نوار غزه را برای یک دوره موقت شش ماهه بر عهده خواهد گرفت.

به نقل از آرتی، عبدالعاطی اظهار کرد که تفاهمات موجود، بر یک فرمول انتقالی موقت در چارچوب تشکیلات خودگردان فلسطین قید کرده است.

وی خاطرنشان کرد که قاهره با قطر و ایالات متحده برای احیای آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه به عنوان بخشی از تلاش‌های جدید جهت پایان دادن به جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس همکاری می‌کند.

بدر عبدالعاطی خاطرنشان کرد که مصر در حال حاضر با همکاری کامل قطر و ایالات متحده، تلاش زیادی را برای تضمین اجرای توافق بر سر این پیشنهاد انجام می‌دهد.

او تأکید کرد که هدف اصلی بازگشت به پیشنهاد اولیه، یعنی آتش‌بس ۶۰ روزه، با آزادی برخی اسیران اسرائیلی و فلسطینی و ورود بدون مانع و بی‌قید و شرط کمک‌های بشردوستانه و پزشکی به غزه است.

وزیر امور خارجه مصر در پاسخ به درخواست‌ها مبنی بر کنار گذاشتن سلاح از سوی حماس، تأکید کرد که یافتن افق سیاسی برای تأسیس کشور فلسطین، تضمین‌کننده وحدت و کنترل انحصاری سلاح توسط دولت است.

عبدالعاطی به شدت از تلاش‌های اسرائیل برای آواره کردن فلسطینی‌ها از سرزمینشان انتقاد کرد و اظهار داشت که «هیچ توجیه قانونی یا اخلاقی برای آواره کردن فلسطینی‌ها از سرزمینشان وجود ندارد و اگر این اتفاق بیفتد، آنها دیگر هرگز به سرزمین خود باز نخواهند گشت.» او تأکید کرد که اسرائیل فقط می‌خواهد به آنها «برگه خروج» بدهد.

طرح مصر برای بازسازی غزه، که در یک اجلاس اضطراری عربی ارائه شد، شامل تشکیل یک کمیته انتقالی متشکل از ۱۵ شخصیت مستقل فلسطینی (تکنوکرات) برای اداره نوار غزه به مدت شش ماه با تمرکز بر توانمندسازی مجدد تشکیلات خودگردان فلسطین است.

این طرح تأکید می‌کند که غزه بخش جدایی‌ناپذیر سرزمین‌های فلسطینی است، هرگونه جابجایی جمعیت آن یا تلاش برای نابودی آرمان فلسطین را رد می‌کند و خواستار آموزش نیروهای امنیتی فلسطینی وابسته به تشکیلات خودگردان برای پر کردن خلاء امنیتی در نوار غزه است.

رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه

وزیران خارجه عربستان و آمریکا تلفنی درباره آخرین تحولات نوار غزه رایزنی کردند.

 «فیصل بن فرحان»، وزیر خارجه عربستان روز سه شنبه تلفنی با «مارک روبیو»، وزیر خارجه آمریکا گفت وگو کرد.

طرفین درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی کردند.

وزیران خارجه عربستان و آمریکا راجع به تحولات اوضاع در نوار غزه و پیامدهای امنیتی و انسانی آن تبادل نظر کردند.

بن فرحان و روبیو همچنین درخصوص تلاش‌های صورت گرفته برای آتش بس در غزه گفت وگو کردند


اخبار مرتبط
24 ساعت خشونت؛ بیش از 560 شهید و زخمی در حملات صهیونیستی به غزه
چهارشنبه 1404/05/22 ساعت 18:30
24 ساعت خشونت؛ بیش از 560 شهید و زخمی در حملات صهیونیستی به غزه
در 24 ساعت گذشته، حملات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی به غزه منجر به شهادت دست‌کم 123 نفر و زخمی شدن 437 تن دیگر شده است.
مذاکرات برای اجرای طرح بین‌المللی کنترل سلاح در غزه
چهارشنبه 1404/05/22 ساعت 12:15
مذاکرات برای اجرای طرح بین‌المللی کنترل سلاح در غزه
در حالی‌که نگرانی‌ها از اشغال مجدد غزه توسط رژیم صهیونیستی افزایش یافته، منابع خبری از مذاکرات مهمی در قاهره برای دستیابی به توافقی جامع جهت توقف جنگ در غزه خبر داده‌اند؛ مذاکراتی که با حضور هیأت حماس و نقش‌آفرینی مصر و ترکیه در جریان است.
آیا حماس آتش بس را قبول می‌کند؟
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 23:00
آیا حماس آتش بس را قبول می‌کند؟
بر اساس گزارش‌ها، حماس در آستانه اعلام پاسخ مثبت به طرح آتش‌بس دو ماهه در غزه است. هیات قطری به قاهره پیوسته تا جزئیات توافق را بررسی کند. شمارش معکوس برای آتش‌بس آغاز شده و مذاکرات شامل آزادی اسیران و تبادل اجساد در پنج مرحله است.
«لطفاً آتش بس را نقض نکنید!»
سه‌شنبه 1404/04/03 ساعت 09:15
وحشت ترامپ از شکسته شدن آتش بس؛
«لطفاً آتش بس را نقض نکنید!»
رئیس‌جمهور ایالات متحده، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی خود نسبت به حفظ آتش‌بس تأکید کرد و از طرف‌های درگیر خواست تا از نقض آن خودداری کنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده سابق مجلس
X
آگهی تبلیغاتی