×
سیاسی
شناسه خبر : 239362
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/21 ساعت 21:28
اسلامی: ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت از سوی آژانس بین المللی محکوم شود

اسلامی: ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت از سوی آژانس بین المللی محکوم شود

محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران، اعلام کرد که ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی محکوم شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: امروز آیین گرامیداشت روز خبرنگار با حضور اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی، بهروز کمالوندی، سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی و محمد گلزاری، دبیر شورای اطلاع رسانی دولت و همچنین جمعی از خبرنگاران حوزه بین‌الملل، هسته‌ای و سیاسی برگزار شد.

اسلامی در این مراسم ضمن ادای احترام به یاد و خاطره شهدای رسانه، شهدا هسته‌ای و نیز جنگ تحمیلی اخیر، اظهار کرد: موضوع گرامیداشت روز خبرنگار، اصلی برای پاسداشت حقیقت و بیان شفافیت است. خبرنگاران در خط مقدم روایتگری قرار دارند؛ روایتی که جنایتکاران زمانه به ویژه رژیم غاصب صهیونیستی با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ای خود، از آن برای پیشبرد اهداف خویش استفاده می‌کنند.

وی افزود: قدرت روایت شما، مهم‌ترین عامل بازدارنده در برابر دروغ‌پردازی‌های این رژیم منحوس است. تعدادی از موسسات وابسته به رژیم صهیونیستی وانمود می‌کنند که حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، اقدامی در راستای امنیت بشریت بوده است. این روایت‌ها چنان ماهرانه بازتاب داده می‌شود که افراد ناآگاه آن را باور می‌کنند و امروز از اهالی رسانه انتظار داریم با قدرت در برابر جنگ ترکیبی دشمنان این سرزمین، محکم ایستادگی کرده و روایت صحیح را منعکس کنند.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: اسراییل نه عضو معاهده NPT است و نه عضو پادمان، اما در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نفوذ دارد و با این نفوذ از اطلاعات محرمانه کشورها بهره‌برداری می‌کند. آن‌ها با پشتیبانی آمریکا، دست به اقدامات شرارت‌آمیز در منطقه می‌زنند.

وی ادامه داد: ترور دانشمندان هسته‌ای ایران که هیچ عضویتی در سازمان‌های نظامی نداشتند، از جمله جنایات آن‌هاست که این گونه اقدامات رژیم باید توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با جدیت محکوم شود.

اسلامی خاطرنشان کرد: در ایام جنگ 12 روزه، به تعدادی از مراکز ثبت‌شده تحت نظارت مستمر آژانس که 130 بازرس بر آن‌ها نظارت داشتند، به‌طور مکرر با استفاده از موشک و پرتابه‌های مختلف حمله شد.

معاون رییس جمهور افزود: آمریکایی‌ها از مدت‌ها پیش، حمله به تاسیسات ما را برنامه‌ریزی کرده بودند. این در حالی است که هیچ‌ یک از نهادهای رسمی طی سال‌های گذشته، گزارشی مبنی بر عدم انطباق یا انحراف ایران از پادمان ارایه نکرده‌اند.

وی تاکید کرد: پرونده‌ای ساختگی و جعلی توسط رژیم صهیونیستی شکل گرفته و اتهام‌زنی‌ها و بهانه‌تراشی‌ها چیزی جز تلاشی برای توقف برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نیست. اگر ادعاهای آنان صحت داشت، باید شواهدی روشن ارایه می‌کردند. این اظهارات جعلی تنها پوششی برای جلوگیری از پیشرفت ملت ایران است.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چنین استانداردهای دوگانه و تلاش برای جلوگیری از ورود ایران به عرصه‌های پیشرفته علمی، همان نظام سلطه‌ای است که با هزینه‌های هنگفت، می‌کوشد ملت ما را از فناوری هسته‌ای و دیگر فناوری های نوین محروم کند. این رویکرد، جلوه‌ای عینی از هویت آن‌هاست؛ همان جنایاتی که امروز در فلسطین مرتکب می‌شوند. آنان با نقض منشور ملل متحد، ثابت کرده‌اند که قانون جنگل بر جهان حاکم است. ملت ایران ملتی نیست که در برابر زورگویی تسلیم شود.

اسلامی با اشاره به نقش صنعت هسته‌ای در ارتقای کیفیت زندگی مردم گفت: توسعه علوم و فناوری‌های پیشرفته برای جامعه ما حیاتی است. اگر در این حوزه سرمایه‌گذاری نکنیم، استعدادها و نخبگان جوان را از دست خواهیم داد. ما باید در برابر روایت‌های تحریف‌شده، زنده، پویا و هوشمندانه عمل کنیم. رسانه‌ها و خبرنگاران در مسیر روایتگری صحیح مسئولیتی سنگین بر دوش دارند.

جنگ، جنگ اراده‌هاست؛ هر کس که روحیه خود را ببازد، جنگ را باخته است

در ادامه این مراسم بهروز کمالوندی، سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران ضمن گرامیداشت روز خبرنگار، اظهار کرد: کار رسانه می‌تواند به اندازه یک قدرت نظامی اثرگذار باشد. ما شرایط دشواری را پشت سر گذاشتیم و همان‌گونه که جوهر انسان‌ها در سختی‌ها سنجیده می‌شود، در این مسیر نیز آزموده شدیم.

وی تصریح کرد: یک دوره 12 روزه و سخت را تجربه کردیم و تا زمان رفع کامل تهدید باید در آماده‌باش باشیم و از آنچه گذشت، برای آینده درس بگیریم.

کمالوندی با بیان اینکه صنعت هسته‌ای چون ریشه‌دار است، هرگز قابل ریشه‌کن شدن نیست؛ تاکید کرد: از این پس، جنگ، جنگ اراده‌هاست و هر کس که روحیه خود را ببازد، جنگ را باخته است.

مرور و آسیب‌شناسی ارتباطات بحران پس از جنگ 12 روزه ضروری است

محمد گلزاری، دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت، نیز در این مراسم ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: ما در دولت دارای یک نظام ارتباطی و یک نظام اطلاع‌رسانی هستیم که در جریان جنگ 12 روزه، با وجود همه مشکلات، در کنار یکدیگر قرار گرفتیم و شرایطی خاص و بی‌سابقه را پشت سر گذاشتیم.

وی افزود: اکنون لازم است ارتباطات بحران را دوباره مرور و آسیب‌شناسی کنیم تا در صورت بروز شرایط مشابه، مشخص شود نظام ساماندهی ارتباطی و رسانه ای ما چگونه عمل خواهد کرد.

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت تصریح کرد: در خصوص ضرورت حل بحران نیز باید با کار کارشناسی و دقیق به دنبال حل مسایل باشیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ونزوئلا گردان‌های رزمی کارگری را برای مقابله با تهدیدهای آمریکا تشکیل داد
بن‌بست دیپلماسی ترامپ؛ درگیری مرزی تایلند و کامبوج ادامه دارد
فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهرها با دستور وزیر کشور از امروز آغاز شد
اعطای درجه سپهبدی شهید محمد باقری به خانواده ایشان
پزشکیان: اختیارات به‌تدریج به سطوح مدیریتی و استان‌ها واگذار خواهد شد
کنگره آمریکا تحریم‌های سوریه را به‌طور دائم لغو کرد
افتتاح واحد استحصال و فرآوری شمش طلا در خراسان جنوبی با حضور رئیس‌جمهور
حزب‌الله: صبر مقاومت لبریز شده و از سلاح دست نمی‌کشیم
پزشکیان: ایران اکنون در قوی ترین جایگاه ممکن قرار دارد
زلزله 4.2 ریشتری در هجدک ثبت شد؛ خسارت گزارش نشده است
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(140) «جونقان»
هوای تهران با شاخص کیفیت 59 در وضعیت قابل قبول
اسکان اضطراری 240 مسافر در محور بردسکن-سبزوار
آیا سیاست سد راه فوتبال می‌شود؟
جنگ اوکراین؛ آیا افق پایان قابل رؤیت است؟
قیمت گوشت قرمز امروز 27 آذر 1404 + جدول
تذکر مجلس به پزشکیان بابت عدم تحقق مصوبات پرستاری
تراکتور و پرسپولیس؛ جدال 6 ساله در جام حذفی
سرمای شدید در غزه جان 17 فلسطینی را گرفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 27 آذر 1404+ جدول
سرقت میلیاردی خانوادگی؛ پسر جوان در کیش به خوشگذرانی پرداخت
هشدار پلیس راهور: رانندگان در معابر خلوت پایتخت عجله نکنند
پاری‌سن‌ژرمن فاتح جام بین قاره‌ای شد
مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد 1405 فردا به پایان می‌رسد
موج دوم بارش‌های شدید در نیمه جنوبی کشور
پیام‌های سفر عراقچی به مسکو
نقش کریدورها در صلح
بازتعریف قدرت در نظم پسالیبرال
فروکاستن خویشتن
حمله دوباره آمریکا به یک قایق در آب‌های آزاد
تصویب فروش تسلیحات 11 میلیارد دلاری آمریکا به تایوان
وحدت را فراموش کن، نجات در گفت‌وگوست
قطعنامه محدودکننده حمله به ونزوئلا در کنگره شکست خورد
شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم از شنبه آغاز می‌شود+ مبلغ کالابرگ
امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه دوازدهم از امروز آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 27 آذر 1404+ جدول پخش
وزیر خارجه روسیه: توافق ایران و آژانس دست‌یافتنی است
حذف کامل یارانه نقدی سه دهک پردرآمد/چه کسانی دیگر یارانه نقدی نمی‌گیرند؟
ترامپ دوباره مدعی «نابودی تهدید هسته‌ای ایران» و پایان 8 جنگ شد
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 27 آذر
چین: با زورگویی در روابط بین‌الملل مخالفیم
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 27 آذر + وضعیت استان ها
سیاست جدید ترامپ علیه غول‌های فناوری
فناوری جدید؛ کنترل ویلچر و رایانه تنها با حرکات صورت
چگونه شکلات تلخ می‌تواند روند پیری را کند، کند؟
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
X
آگهی تبلیغاتی