×
ورزشی
شناسه خبر : 239357
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/22 ساعت 01:01
ساپینتو: سه سال محرومیت من باورکردنی نیست/ منتظر تکمیل تیم هستم

ساپینتو: سه سال محرومیت من باورکردنی نیست/ منتظر تکمیل تیم هستم

سرمربی پرتغالی استقلال از اینکه پس از سه سال هنوز محرومیتش ادامه دارد و نمی‌تواند تیمش را از کنار زمین هدایت کند، ابراز ناباوری کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: ریکاردو ساپینتو در مورد جدال تیمش با تراکتور در دیدار سوپرجام فوتبال ایران گفت: من علاقه‌ای به انجام مصاحبه‌های متعدد ندارم، اما در فوتبال مربیان می‌توانند قبل و بعد از مسابقه در نشست خبری با رسانه‌ها گفت‌وگو کنند که این فرصت فعلاً از من گرفته شده است و حتی اجازه گفت‌و‌گو با هواداران استقلال  را ندارم. در مورد بازی باید بگویم تیم ما سخت تلاش کرد تا نتیجه مطلوب را مقابل تراکتور در شرایط نابرابر به دست بیاورد و در نهایت این جزئیات کوچک بودند که تعیین‌کننده نتیجه نهایی شدند.

وی در ادامه افزود: ما دنبال بهانه نیستیم، اما به زمان کافی برای ساختن تیمی قوی نیاز داریم. وقتی این اتفاق بیفتد، بدون شک قدرت واقعی خودمان را نشان خواهیم داد. واقعیت این است که ما تمرینات را با تعداد محدودی بازیکن شروع کردیم و مشکلات و کمبودهای زیادی داشتیم. در روزهای اخیر چند بازیکن باکیفیت به تیم اضافه شده‌اند، اما آنها به طور قطع به زمان بیشتری نیاز دارند تا به هماهنگی برسند و در سطح بالایی بازی کنند. ما هنوز منتظر کامل کردن ترکیب تیم با چند خرید دیگر در روزهای آینده هستیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال همچنین خاطر نشان کرد: تراکتور تیمی بسیار خوب و کامل با یک مربی توانمند است. آنها پس از قهرمانی در لیگ، هسته اصلی تیم خودشان را حفظ و حتی آن را تقویت کرده‌اند. بدون شک آنها یکی از بهترین تیم‌های فصل جدید خواهند بود. بعد از گلزنی ما، تراکتور مالکیت بیشتری داشت و دو سه فرصت خوب ایجاد کرد که آدان (سنگربان استقلال) آنها را مهار کرد، اما متأسفانه، وقتی بازی تحت کنترل‌مان بود و گودرزی و اسلامی وارد زمین شدند، دو لحظه و کم‌توجهی از سوی ما باعث شد تراکتور در دقایق پایانی به هدفش برسد.

ساپینتو به صورت اجمالی به عملکرد تیمش در دیدار سوپرجام پرداخت و یادآور شد: استقلال همیشه باید در مالکیت توپ و کیفیت بازی بهتر عمل کند، اما این موضوع با گذشت زمان و به طور طبیعی با هماهنگی بیشتر بهبود خواهد یافت. بدون شک از این نتیجه ناراضی هستیم و اکنون تمام تمرکزمان روی رفع نقاط ضعف و تقویت تیم برای لیگ است.

وی در عین حال به محرومیت ادامه‌دار خود در آستانه شروع لیگ اشاره و تصریح کرد: حدود سه سال است که این محرومیت ادامه دارد و برای من باورکردنی نیست که همچنان ادامه داشته باشد. در واقع ما در شرایط برابر با رقبای‌مان رقابت نمی‌کنیم. من در شرایطی خاص به ایران آمدم زمانی که بسیاری از مربیان و بازیکنان خارجی لیگ ایران را انتخاب نمی‌کردند، اما من این مردم و هواداران استقلال را مثل خانواده خودم می‌دانم و با انگیزه زیادی آمدم تا اتفاقات مثبتی را رقم بزنیم و مأموریتم را با هم به پایان برسانیم. اکنون فقط دو مربی خارجی در لیگ برتر ایران هستند. با این حال، این نوع محرومیت، توانایی ما برای رقابت عادلانه را از بین می‌برد.

«آقای تاج رئیس فدراسیون فوتبال، درباره وضعیت من سخنان دلگرم‌کننده‌ای داشته است.»، سرمربی تیم فوتبال استقلال با بیان این جمله به تسنیم گفت: در حال حاضر من اجازه حضور در کنفرانس‌های خبری را ندارم، نمی‌توانم کنار زمین باشم و حتی اجازه ورود به رختکن را هم ندارم. نمی‌دانم چگونه باید تحت این شرایط تیمم را هدایت کنم. باور دارم میلیون‌ها هوادار استقلال خواهان رقابت عادلانه هستند و انتظار دارم فدراسیون فوتبال در این زمینه با باشگاه استقلال همکاری کند.

ساپینتو ادامه داد: ما یکی از نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی هستیم. اگر استقلال نتواند در مسابقات داخلی با تمام قدرت ظاهر شود، نمی‌تواند توان واقعی خودش را در آسیا نشان دهد. امیدوارم قبل از شروع لیگ بتوانیم از این مسائل عبور کنیم و تمرکزمان را روی تقویت تیم برای رقابت جدی در هر سه جام بگذاریم.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ساخت ژلی که پوسیدگی دندان را بهتر درمان می کند
جنجال جدید برای یک سنگ تاریخی بین قاهره و لندن
هنگام ناراحتی و استرس آه بکشید
جدول گروه A در پایان رقابت‌های این هفته لیگ قهرمانان آسیا2
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
تمدید بازداشت دادستان نظامی سابق رژیم اسرائیل
حال و هوای خانه صابر کاظمی در روستای قانقرمه آق‌قلا+فیلم
هشدار برای وضعیت قرمز ذخایر آبی تهران
عراقچی: ایران در جنگ 12 روزه ثابت کرد توان تأمین معیشت مردم را دارد
قانون جدید برای معاملات آنلاین طلا و نقره
استقلال 1-1 الوحدات | پیچیدگی در مسیر صعود آبی‌پوشان
آخرین جزییات از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیک
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
واکنش تند پوتین به تهدید اتمی ترامپ / طرح‌هایی برای احتمال ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای
نورنما | نقاشی متحرک روی دیوار
لحظه هولناک انفجار هواپیما هنگام سقوط
ترکیب هوشمندانه استقلال مقابل الوحدات/ دو جابه‌جایی مهم
جمشید شمیرانی نوازنده تمبک درگذشت
ادعاهای تازه گروسی درباره سایت‌های هسته‌ای بمباران‌شده ایران
حسن یزدانی استقلالی شد
چرا انتخابات عراق برای ایران و منطقه اهمیت دارد؟+فیلم
هنرمند نقاش درگذشت
گزارش مهم وزارت دفاع درباره جنگ 12 روزه
عکس های منتخب جهان، 5 نوامبر 2025
نواف سلام: دولت لبنان پشت مردم جنوب ایستاده است
آمریکا تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی را لغو می کند
محاصره صدها گردشگر اسرائیلی در یکی از بنادر یونان
سقوط 500 میلیارد دلاری ارزش سهام‌های فناوری
با حکم دیوان عالی؛ رئیس‌جمهور سابق بولیوی آزاد شد
عراق از بارگیری محموله‌های لوک‌اویل خودداری کرد
القسام جسد اسیر صهیونیست دیگری را تحویل می‌دهد
پیام ولیعهد عربستان به محمود عباس
پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی
ترامپ: طولانی‌ترین تعطیلی دولت آمریکا را تجربه می‌کنیم
وزیر بهداشت اذعان کرد؛ کمبود متخصص بیهوشی یکی از چالش های نظام سلامت
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
روایت پکن از رایزنی «وانگ یی» و «عراقچی» درباره برنامه هسته‌ای ایران
آتش بسی برای تداوم نسل کشی
آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد
هشدار به دارندگان خودروهای فرسوده
آغاز ثبت‌نام جدید عتبات از هفته آینده
سفر معاون حقوقی وزارت خارجه به عربستان
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد؛ تداوم اختلافات داخلی
تخصیص 70 هزار تن ذرت طی 24 ساعت آینده
رونمایی از سلطان بی رقیب بازار گوشت در جهان
بدهی 6 همتی تامین اجتماعی به داروخانه ها
گفتگوی پزشکیان با مکرون/ آمریکا و اروپا با اثبات صداقت اعتماد ایران را جلب کنند
توصیه دادگستری تهران به شهروندان برای سرقت نشدن خودرو
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی.م
رئیس‌ جمهور فردا به استان کردستان سفر می‌کند
X
آگهی تبلیغاتی