×
بین الملل
شناسه خبر : 239325
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/21 ساعت 18:00

رویترز:

ترامپ کمک‌های هوایی به غزه جدی نگرفته است

خبرگزاری «رویترز» به نقل از منابعی آگاه گزارش داد که دولت «دونالد ترامپ» هرگز پرتاب کمک‌های هوایی به نوار غزه را به عنوان گزینه‌ای جدی بررسی نکرده است چراکه آن را «غیر واقع‌بینانه» می‌داند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش  رویترز، در دوران ریاست‌جمهوری جو بایدن، ارتش آمریکا چندین نوبت پرتاب هوایی محموله‌های مواد غذایی به غزه انجام داد و حدود یک‌هزار و ۲۲۰ تن کمک ارسال کرد.

اما مقامات آمریکایی و منابع دیگر گفتند که این هرگز گزینه‌ای جدی برای دولت دونالد ترامپ نبوده است، هرچند رئیس‌جمهوری ایالات متحده نگرانی خود را درباره گرسنگی در غزه ابراز کرده است.

یک منبع به رویترز گفت که این گزینه‌ای غیر واقع‌بینانه تلقی می‌شود چراکه پرتاب‌های هوایی هرگز پاسخگوی نیازهای ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار فلسطینی نخواهد بود.

این در حالی است که متحدان نزدیک آمریکا از جمله اردن، امارات متحده عربی و انگلیس کمک‌های هوایی به نوار غزه ارسال کرده‌اند.

گروه‌های امدادرسان انسانی مدت‌هاست که به پرتاب‌ هوایی کمک‌ها انتقاد دارند و آن‌ها را بیشتر نمادین می‌دانند تا واقعا مؤثر؛ در حالی‌که حجم نیازها در غزه مستلزم مسیرهای زمینی باز برای ورود مقادیر زیادی از کمک‌های بشردوستانه‌ به این منطقه است.

از سوی دیگر، بسته‌های سنگین ممکن است برای غیرنظامیان روی زمین که به سوی کمک‌های که پرتاب‌شده با چتر هجوم می‌آورند، خطرناک باشد.

یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، در مورد رایزنی‌های داخلی دولت ترامپ به رویترز گفت که «این مساله اصلاً جزو بحث‌ها نبوده است.» منبع آگاه دیگری از این موضوع نیز اظهار داشت که «این مساله هرگز به طور جدی بررسی نشده چراکه در حال حاضر به‌واقع گزینه‌ای جدی نیست.»

یک منبع مطلع در این‌باره گفت که برخی مقامات آمریکایی این گزینه را به صورت شبیه‌سازی‌شده بررسی کردند و دریافتند که «به‌طور کامل غیرواقع‌بینانه است». این منبع افزود مشخص نیست حتی اگر اسرائیلی‌ها استفاده آمریکا از حریم هوایی را تایید کنند، تا چه حد «ظرفیت باربری بالا» قابل مدیریت خواهد بود.

به نوشته رویترز، یک مقام دیگر در یکی از کشورهای متحد آمریکا که در عملیات پرتاب‌ هوایی کمک‌ها مشارکت دارد، اعلام کرد که هیچ مذاکره‌ای با آمریکا درباره مشارکت واشنگتن در این تلاش صورت نگرفته است.

این مقام افزود که ایالات متحده برای پرتاب‌های هوایی که توسط کشورهای دیگر انجام می‌شود، پشتیبانی لجستیکی ارائه نمی‌کند.

براساس این گزارش، یک مقام کاخ سفید در پاسخ به درخواست اظهار نظر در این باره اعلام کرد که دولت آمریکا از «راه حل‌های خلاقانه» برای این موضوع استقبال می‌کند.

این مقام کاخ سفید اظهار داشت که «رئیس‌جمهور ترامپ خواستار راه‌حل‌های خلاقانه برای کمک به فلسطینی‌ها در غزه شده است. ما از هر تلاش موثری که غذا را به غزه‌ای‌ها برساند و از دسترس حماس دور نگه دارد، استقبال می‌کنیم.»

سازمان ملل متحد هشدار داده است که اگرچه ارسال کمک‌های هوایی بشردوستانه در نوار غزه از سر گرفته شده است، اما همچنان «آخرین راه حل» است و خطرات جدی برای غیرنظامیان روی زمین ایجاد می‌کند.

به گزارش ایرنا، فرحان حق معاون سخنگوی سازمان ملل متحد پیشتر در نشستی با خبرنگاران گفته بود: «در حالی که ما از تمام تلاش‌ها برای ارائه کمک به افرادی که به شدت به آن نیاز دارند استقبال می‌کنیم، آژانس‌ها و شرکای سازمان ملل متحد به ما یادآوری می‌کنند که ارسال کمک‌های هوایی آخرین اقدام است و خطراتی را برای مردم روی زمین به همراه دارد.»

وی افزود: «هنگامی که بسته‌ها روی چادرها افتادند، چندین نفر مجروح شدند.»

از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، این رژیم همزمان با حملات علیه این منطقه و بمباران آن، مرتکب جنایت گرسنه‌سازی مردم غزه شده و از ۲ مارس گذشته (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) با تعطیلی تمامی گذرگاه‌ها به روی کمک‌های بشردوستانه و ورود کمک‌های غذایی و دارویی به این منطقه، باعث تشدید گرسنگی و قحطی رسیده و وضعیت در این منطقه را به حد بزرگ‌ترین «فاجعه انسانی» رسانده است.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فردا پیش فروش سکه در مرکز مبادله برگزار می‌شود
ریاکاری به سبک ترامپ؛ صلح در شعار و جنگ در عمل
پلیس راهور اعلام کرد: تغییر قانون؛ کلید صدور گواهینامه بانوان
وقتی سینما صدای عدالت می‌شود
بیماران سرطانی حتماً باید واکسن آنفولانزا تزریق کنند
مشارکت اوکراین و دانمارک در تولید موشک و پهپاد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 16 شهریور
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 شهریور + جدول
تحولی شگفت انگیز در سرعت هوش مصنوعی با رایانه جدید نوری مایکروسافت
لبنان؛ همچنان در کانون طوفان
بار روغن زیتون، شیشه از آب درآمد
پیشنهاد تازه آمریکا به حماس برای توقف جنگ در غزه
حماس: آماده پذیرش آتش‌بس دائمی هستیم
اروپا به اوکراین دروغ می‌گوید، هیچ نیرویی برای نجات نمی‌آید
بررسی سه فوریتی طرح خروج از NPT در مجلس تکذیب شد
بازیکنان تیم ملی والیبال جوانان از سربازی معاف شدند
نخست‌وزیر ژاپن استعفا می دهد
قیمت خودرو امروز یکشنبه 16 شهریورماه 1404 + جدول
نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو منتقل شد
ناوگان جهانی مقاومت
اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند
عراقچی: اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آمریکا محکوم است
خونریزی در سویداء سوریه ادامه دارد/شمار قربانیان به 2 هزار نفر رسید
فینال تاشکند ؛ آزمون بزرگ قلعه نویی
جنگندۀ آذربایجان در دست اوکراین؛ باکو به جبهه ضدروسی ورود کرده است؟
زمان واریز اعتبار «کالابرگ» به حساب دهک‌های4 تا 7 اعلام شد
اسرائیل به دنبال راه اندازی سازمان جدیدی برای جنگ رسانه‌ای جهانی
جزییات جدید از دستگیری راننده 206 چالوس+فیلم
توافق با ایران؟ دورنما تیره و تار است
خروج رسمی ماشاریپوف از فهرست استقلال
سرمایه‌داری ملی و بابک زنجانی
علت اختلال اینترنت در آسیا و اروپا چیست؟
تداوم نقض آتش بس؛ حملات توپخانه‌ای عربستان علیه غیرنظامیان یمن
دهک‌بندی اشتباه وزارت کار؛ کارگران قربانی تراکنش‌های کارفرمایان
انفجار گاز در سرآسیاب ملارد 14 مصدوم داشت
آهنگ دوستی دو ملت ایران و ارمنستان در تخت جمشید طنین انداز شد
واریز بیش از 744 میلیارد تومان سود به حساب یک میلیون و 294 هزار سهام‌دار
خواهران منصوریان و دریایی طلایی شدند
تغییرات ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در دفترچه کنکور 1404 منتشر شد+ جزئیات
شکست تحریم‌های آمریکایی
مداردیپلماسی | شانگهای نماد دیپلماسی متوازن ایران در دوران پساجنگ
رسانه عبری خبر داد؛ امارات تهدید به خروج از توافقنامه ابراهیم کرد
برگزاری دادگاه 4 متهم شبکه جاسوسی موساد و منافقین در کرج
قالیباف: شیوه فعلی اجرای کالابرگ کارایی خود را از دست داده است
دیپلماسی به شرط حفظ حق حاکمیت ملی
رزمایش بریکس؛ مهندسی قدرت و صلح دریایی
آب و هوای امروز یکشنبه 16 شهریور +هواشناسی استان‌ها
آژانس فضایی ناسا تصویری از غروب ساردینیا را به مناسبت ماه‌گرفتگی پیش رو منتشر کرد
سفیر برزیل در روسیه: اقدامات نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی ونزوئلا غیرقابل توجیه است
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
X
آگهی تبلیغاتی