×
سیاسی
شناسه خبر : 239316
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/21 ساعت 16:45
عارف: آب طالقان بزودی به تهران می‌رسد/برای تولید 30 هزار مگاوات برق برنامه‌ریزی کرده‌ایم

عارف: آب طالقان بزودی به تهران می‌رسد/برای تولید 30 هزار مگاوات برق برنامه‌ریزی کرده‌ایم

معاون اول رئیس‌جمهور در صحبت های خود با اشاره به مساله بحران کم آبی تهران از تکمیل مراحل نهایی انتقال آب طالقان خبر داد و گفت: آب طالقان در هفته‌های آینده به شبکه آبرسانی تهران متصل شده و کمبودهای آبی پایتخت کاهش می‌یابد.

نورنیوز-گروه سیاسی: عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی به مناسبت روز خبرنگار، ضمن تبریک این روز، از تلاش‌ها و زحمات صادقانه خبرنگاران به ویژه در دوران جنگ ۱۲ روزه قدردانی کرد. وی با تأکید بر اهمیت سختی‌های کاری و ارتقای جایگاه شغلی خبرنگاران برای دولت، آنها را به‌عنوان سرداران جبهه حقیقت معرفی کرد و گفت که اصحاب رسانه باید در جریان تمامی اقدامات دولت قرار داشته باشند. معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد که دولت چهاردهم به همکاری صمیمانه و همراهی رسانه‌ها نیازمند است و رابطه‌ای مبتنی بر وفاق و همدلی با اصحاب رسانه دارد.

عارف به برنامه‌های دولت چهاردهم برای رفع ناترازی‌های کشور و افتتاح روزانه نیروگاه‌های برق اشاره کرد و گفت: «دولت برای تولید ۳۰ هزار مگاوات انرژی خورشیدی برنامه‌ریزی کرده است.» وی همچنین درباره بحران آب اظهار داشت: «زمان زیادی صرف شده و هر راه و روشی برای حل این ناترازی در دولت برنامه‌ریزی شده است که بخشی از آن با کمک اهالی رسانه و در راستای فرهنگ‌سازی می‌تواند محقق شود.»

وی در ادامه با مقایسه وضعیت بارش در ایران و برخی کشورهای اروپایی گفت: «در خشک‌ترین کشور اروپایی مصرف سرانه ۱۰۰ لیتر در روز است اما در ایران این عدد به ۲۴۰ لیتر می‌رسد که باید مدیریت مصرف آب فرهنگ‌سازی شود.» عارف افزود: «دولت همچنین ساز وکارهای تامین آب را دیده است.»

معاون اول رئیس جمهور درباره پروژه انتقال آب طالقان به استان‌های قزوین، البرز و تهران نیز بیان کرد: «در طول هفته‌های آینده آب طالقان به تهران می‌رسد و نگرانی‌ها از کمبود آب در این استان کمتر می‌شود.» وی با این حال تأکید کرد که نباید از تغییرات اقلیمی غفلت کرد و افزود: «مسائلی که در خصوص جابجایی ابرها و پدیده هارپ مطرح می‌شود قابل اعتنا نیست.» عارف در پایان به اقدامات دولت در زمینه ناترازی گاز و افزایش تولید نفت اشاره کرد و گفت که در این حوزه نیز اقدامات خوبی انجام شده است.

 


اخبار مرتبط
آغاز تأمین آب هشتگرد از خط جایگزین انتقال آب طالقان
دوشنبه 1404/06/03 ساعت 12:13
آغاز تأمین آب هشتگرد از خط جایگزین انتقال آب طالقان
آب سد طالقان از خط جایگزین به هشتگرد رسید و با دبی 280 لیتر بر ثانیه تأمین می‌شود. هفته آینده دبی به 2200 لیتر بر ثانیه افزایش یافته و آب به تصفیه‌خانه دوم کرج منتقل می‌شود. با تکمیل خط، میزان تأمین آب تهران به 5000 لیتر بر ثانیه خواهد رسید.
پیشرفت 90 درصدی پروژه انتقال آب سد طالقان به البرز
جمعه 1404/05/31 ساعت 07:00
پیشرفت 90 درصدی پروژه انتقال آب سد طالقان به البرز
استاندار البرز از پیشرفت 90 درصدی پروژه انتقال آب سد طالقان خبر داد و اعلام کرد که فاز دوم این طرح تا نیمه اول شهریورماه به بهره‌برداری خواهد رسید.
کاهش بی‌سابقه آب، نیروگاه‌های کارون 3 و 4 را از مدار خارج کرد
پنج‌شنبه 1404/05/30 ساعت 14:31
کاهش بی‌سابقه آب، نیروگاه‌های کارون 3 و 4 را از مدار خارج کرد
مدیر بهره‌برداری و کنترل شبکه برق کشور اعلام کرد که در پی افزایش دمای هوا و شدت گرفتن خشکسالی، نیروگاه‌های برق‌آبی کارون 3 و 4 به دلیل کاهش شدید منابع آبی، از مدار تولید خارج شده‌اند.
برای شرایط بحرانی؛ساختارهای جدید در سه ناحیه تهران ایجاد می شود
شنبه 1404/05/25 ساعت 13:30
استاندار تهران:
برای شرایط بحرانی؛ساختارهای جدید در سه ناحیه تهران ایجاد می شود
استاندار تهران با اشاره به حملات سنگین هوایی در جنگ 12 روزه اخیر، از مقاومت زیرساخت‌ها، پایداری در تأمین سوخت و نان، کاهش جرایم و ارتقای ساختار مدیریت بحران استان خبر داد. وی همچنین نسبت به بحران آب و بارگذاری بی‌رویه جمعیت در تهران هشدار داد.
تأمین اضطراری آب تهران از طالقان؛ راهکاری موقتی در برابر کمبود بی‌سابقه آب
شنبه 1404/05/18 ساعت 18:35
تأمین اضطراری آب تهران از طالقان؛ راهکاری موقتی در برابر کمبود بی‌سابقه آب
معاون محیط زیست انسانی با هشدار نسبت به تبعات اجرای طرح‌های انتقال آب بدون اصلاح الگوی مصرف، تأکید کرد: بدون مدیریت صحیح منابع آبی، اقداماتی مانند انتقال آب طالقان به تهران، راه‌حلی موقتی و بی‌اثر مانند ریختن آب در ظرف سوراخ خواهد بود.
بحران کم آبی را جدی بگیرید
سه‌شنبه 1404/02/16 ساعت 11:50
بحران کم آبی را جدی بگیرید
با افزایش دمای هوا در روزهای اخیر، مصرف آب در کشور به‌طور بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است؛ در حالی‌که منابع آب تجدیدپذیر نیز با افت 37 درصدی مواجه شده‌اند، زنگ هشدار بحران کم‌آبی بیش از پیش به‌صدا درآمده است.
نظرات

آخرین اخبار
تمرینات پرسپولیس از این تاریخ آغاز می‌شود
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیران امور خارجه لهستان، هند و کنیا
دفتر نبیه بری اظهارات رئیس‌جمهور لبنان را رد کرد
جاده چالوس از عصر امروز یک‌طرفه شد
ادموند بزیک، مدیر جدید آکادمی سرخ‌پوشان شد
بیانیه نماینده ایران در آژانس در کنفرانس بازنگری «ان‌پی‌تی»
جو کنت: محاصره ایران بیشتر به اقتصاد جهانی آسیب می‌زند
برگزاری حراج شمش طلا در 13 اردیبهشت
هزینه جنگ‌های اخیر برای اسرائیل از 400 میلیارد شِکِل گذشت
چه خبر از فصل دوم بامداد خمار نرگس آبیار؟
واکنش آقای خاص به احتمال بازگشت به سانتیاگو برنابئو
حماس تغییر نام «کرانه باختری» از سوی ایالت آریزونای آمریکا را محکوم کرد
کاروان «ناوگروه دنا» ایران با 9 طلا و یک نقره سوم شد
اقتصاد بریتانیا زیر فشار جنگ امریکا علیه ایران
برلین: جنگ ترامپ با ایران رشد اقتصادی آلمان را به نصف کاهش داد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: از دیدن صحنه های مناطق جنگ زده متاسف شدم
طرح جنجالی و بنیادین فیفا در قوانین ترکیب تیم‌های باشگاهی
2 یهودی در لندن مجروح شدند
روایت قالیباف از 6 شکست دشمن
کدام فرودگاه‌های کشور اکنون فعال هستند
پزشکیان: ایران، ایران امام رضاست
غریب‎‌آبادی: از حقوق بین‌الملل تنها اسمی باقی مانده است
توقف موقت عملیات توتال در خاورمیانه
اجتماع 10 کیلومتری امام رضایی‌‌ها برای ایران
پرسپولیس به همکاری خود با افشین پیروانی پایان داد
آیا جدایی امارات تولیدکنندگان دیگر را به ترک اوپک ترغیب می‌کند؟
احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه انگلیس
افشای جزئیات تازه درباره سقوط هواپیمای رئیس ستاد ارتش لیبی در ترکیه
کلاهبردار 480 میلیاردی در دام پلیس
تاکید آنکارا بر تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا
جنوب لبنان زیر آتش صهیونیست‌ها
قیمت بنزین در آمریکا رکورد چهار ساله خود را زد
خلیج فارس، نمایشگاه مقاومت ملی و قدرت پاسخگویی ایران
فشار آمریکا بر دومین تولیدکننده بزرگ چین با توقف ارسال تراشه
اظهارات جدید گروسی درباره مکان ادعایی اورانیوم!
طلای بازی‌های ساحلی آسیایی به هندبال ایران رسید
اختلاف نظر مرتس و ترامپ در مورد جنگ علیه ایران
فوتبال ساحلی ایران بر بام آسیا ایستاد+فیلم
فرودگاه آبادان برای پروازهای داخلی آماده شد
تیم مذاکره‌کننده اوباما الگویی مناسب برای توافق با ایران
رسانه‌‎های عبری خبر دادند: نتانیاهو به واشنگتن می‌رود
زرادخانه هسته‌ای کره شمالی چالشی برای دفاع آمریکا
پسکوف: خروج امارات به معنای پایان اتحاد اوپک‌پلاس نیست
اسپانیا از نشست‌های وزارتی گروه 20 کنار گذاشته شد
حق مسکن از فروردین ماه محاسبه خواهد شد
چرا دلار دوباره صعودی شد؟
تونل های نیایش و توحید و پل صدر امشب مسدود می شوند
پرداخت وام یک میلیارد تومانی به کسبه بازارچه جنت از هفته آینده
تصویب برق ارزان‌تر برای کشاورزان و حق مسکن 3 میلیونی برای کارگران
بیمه‌گذاران بین‌المللی: بیمه کشتی‌ها منوط به هماهنگی با ایران است