×
بین الملل
شناسه خبر : 239221
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/21 ساعت 02:02

روایت معاریو از وحشت اسرائیل نسبت به تاکتیک‌های حمله فوری ایران

منابع اسرائیلی اعلام کردند که رزمایش «طلوع سحر» که دیروز برگزار شد، واکنشی به ترس و نگرانی شدید مسئولان این رژیم از احتمال حمله ناگهانی ایران بوده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: رزمایش ناگهانی «طلوع سحر» که ارتش اسرائیل یکشنبه گذشته برگزار کرد، طبق گزارش روزنامه صهیونیستی «معاریو» نشان‌دهنده «نقاط ضعف وحشتناکی در ارتش اسرائیل برای مقابله با بدترین سناریوهایی است که هنوز پایان نیافته‌اند». این روزنامه می‌نویسد که ارتش اسرائیل خود را برای سناریویی آماده می‌کند که در آن جمهوری اسلامی ایران با حملات غافلگیرکننده و شدید در چند جبهه علیه اسرائیل وارد عمل شود.

بر اساس این گزارش، نگرانی اصلی ارتش اسرائیل این است که ایران ممکن است در آینده‌ای نزدیک - حتی پیش از اجرای طرح اشغال غزه - با یک عملیات برق‌آسا، روند پایان جنگ را دستخوش تغییر کند.

ایران چهره جنگ‌های آینده را دگرگون کرده است

در رابطه با ترس اسرائیل از ایران، «بوعز لوی» مدیرعامل صنایع هوافضای اسرائیل و یکی از سازندگان اصلی سامانه دفاعی «پیکان»، با اشاره به «جسارت ایرانی‌ها» در جنگ اخیر، اظهار داشت که این حمله «چهره نبرد آینده را تغییر داده است.»

لوی که در دانشگاه تل‌آویو سخنرانی می‌کرد، نگرانی خود را نسبت به پیچیده‌تر شدن نبردهای آینده ابراز کرد. او درباره تجربه شخصی خود از شب‌های جنگ با ایران گفت که نه توانایی سیستم‌های پدافندی بلکه «جسارت ایرانی‌ها» در «شلیک حجم عظیمی از موشک‌ها» وی را شگفت‌زده کرده است.

وی افزود: «همه ما انتظار داشتیم ایرانی‌ها موشک شلیک کنند، اما مشاهده این حجم عظیم از موشک‌ها معنای تغییر چهره نبرد در آینده را دارد.»

لوی در پایان هشدار داد که از این پس باید منتظر «حملات فشرده‌تر موشک‌های بالستیک» بود.

عاریو در ادامه نوشت، این رزمایش بر دو محور استوار بوده است؛ نخست، انتقال پیام به ایران و حزب الله مبنی بر اینکه اسرائیل همچنان هوشیار است. دوم آزمایش و بالا بردن سطح آمادگی در سیستم‌های ارتش، شاباک و موساد. به ویژه اینکه صهیونیست‌ها برای اعیاد آماده می‌شوند و احتمال گسترش جنگ در نوار غزه وجود دارد.نخست وزیر رژیم صهیونیست بنیامین نتانیاهو نیز این رزمایش را «پیام بازدارندگی» به ایران دانست و ادعا کرد: «ما باید در حالت آماده باش کامل قرار داشته باشیم. ما برای همه سناریوها آماده می‌شویم. ایرانی‌ها هم برای سناریوهای مختلف آماده شده‌اند و من قصد ندارم وارد جزئیات شوم»

وحشت صهیونیستها از قدرت ایران

ارتش اسرائیل صبح روز گذشته برای مقابله با یک جنگ غافلگیر کننده در چند جبهه، رزمایشی را آغاز کرد. این رزمایش، شامل شلیک موشک، نفوذ کامیون و خودروها از مرزهای اردن به فلسطین اشغالی، حمله به شهرک‌های اسرائیلی واقع در کرانه باختری، نفوذ عناصر مسلح در طول خطوط درگیری، آسیب رساندن به خودروهای صهیونیستی و شلیک موشک از یمن و لبنان است.بر اساس گزارش معاریو، نقطه ضعف کنونی ارتش اسرائیل، مرزهای اردن است؛ به نحوی که لشکر شرقی ۹۶ ارتش اسرائیل، عملیات خود را اخیرا در این منطقه آغاز کرده است. در این منطقه، فقط یک لشکر حضور دارد. صهیونیست‌ها قصد دارند یک لشکر دیگر در این منطقه مستقر کنند تا بتوانند در صورت وقوع حملات گسترده از مرزهای شرقی، با آن مقابله کنند.فرماندهان صهیونیست در حال حاضر برای «پر کردن شکاف‌های امنیتی و دفاعی که در این رزمایش خود را نشان داد، تلاش خود را به کار بستند». اسرائیلی‌ها برآورد می‌کنند جمهوری اسلامی ایران به فکر بازسازی زیرساخت‌ها هسته‌ای خود تولید موشک‌های بالستیک خواهد بود.به گفته صهیونیستها، ایران تلاش خواهد کرد توانمندی‌های نفوذی اطلاعاتی اسرائیل را کاهش دهد؛ کما اینکه به صورت روزانه در تلاش است از طریق حملات سایبری، رژیم صهیونیستی را دچار مشکل کند.معاریو در پایان گزارش داد، مسئولان موساد و سرویس شاباک هشدارهای زیادی می‌دهند مبنی بر اینکه احتمالاً حملاتی علیه صهیونیست‌ها و یا افراد برجسته اسرائیلی در سراسر جهان صورت خواهد گرفت.


اخبار مرتبط
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
توقف صدور انواع ویزا برای فلسطینی‌ها توسط آمریکا
زلزله در افغانستان 19 کشته و ده‌ها زخمی بر جای گذاشت
ترامپ: حالم من عالی است
پزشکیان: سازمان شانگهای برای ایجاد جهانی صلح‌آمیزتر و همکاری‌های اقتصادی گام بردارد
پایش لحظه‌ای استرس با اولین چسب هوشمند سنجش هورمون
کاهش 31 درصدی دیابت با سه تغییر ساده
موفقیت 65 درصدی اورژانس اجتماعی در نجات افراد از خودکشی
ربات‌ها در اجلاس سازمان همکاری شانگهای
دریای سرخ دوباره خبرساز شد؛ جزئیات حادثه‌ای مرموز در آب‌های بین‌المللی
حال و هوای ملکوتی حرم مطهر امام رضا (ع) در شب شهادت امام حسن عسکری (ع)
اسلامی: مذاکرات با آژانس ادامه دارد، اما گروسی مشکل‌ساز است
جنایات بی‌پایان علیه رسانه‌ها؛ شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه
اسرار فاش‌شده؛ اعتراف تلخ ارتش اسرائیل به ناکامی مقابل حماس
پاسخ ما به رژیم صهیونیستی سخت و دردناک خواهد بود
حملات یمن به کشتی‌های اسرائیلی با خسارات بزرگ همراه شد
ترامپ: اگر تعرفه نمی‌گذاشتیم، آمریکا از بین می‌رفت
میزان مصرف الکل در کشور بالاتر از حد مجاز است
عاملان ضرب و شتم میوه‌فروشان سیار در قزوین دستگیر شدند
بارسلونا 1 - 1 رایو وایکانو| توقف شاگردان فلیک در روزی که خوان گارسیا درخشید
پپ گواردیولا و مشکلاتی که هنوز حل نشده‌اند + خلاصه بازی
کوشش 30 هزار نفر برای پایان دادن به حصر نوار غزه + فیلم
سازمان ملل: حملات رژیم صهیونیستی به یمن نگران‌کننده است
الحاق کرانه باختری در انتظار چراغ سبز واشنگتن
فلسطین به‌زودی به رسمیت شناخته می‌شود
قالیباف: جوانان کشور، نماد امید و تلاش در پرچم جمهوری اسلامی هستند
رحمان رضایی: تیم‌های حاضر در تورنمنت کافا در حد تیم ملی ایران نیستند + فیلم
صید مدال طلای عالمیان در رقابت های بین‌المللی چک
ترامپ خواستار شدت گرفتن حملات در غزه شد
تأمین اجتماعی 70 همت از مطالبات خود را دریافت کرد؟
جزئیات طرح امنیتی مصر برای غزه
برنامه ی اوکراین برای حملات جدید به خاک روسیه
تبریک دکتر پزشکیان به مناسبت قهرمانی جوانان والیبال ایران در رقابت‌های جهانی
ترامپ دیپلمات‌های آمریکا را از طرح حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران بی‌خبر گذاشت
طارمی به المپیاکوس یونان پیوست
لیورپول (1)- آرسنال(0) | طلسم شکنی لیورپول با طعم صدرنشینی
عراقچی از تیم ملی والیبال جوانان ایران تقدیر کرد: کام ملت را شیرین کردید
هنرمندان خواستار انتقال پیکر احمد پژمان به ایران شدند
موفقیت درخشان نوجوانان مخترع ایران در مسابقات جهانی آمریکا
تعطیلی سفارت انگلیس در قاهره؛ افزایش تنش‌ در روابط لندن و مصر
حمله شدید به نیروهای رژیم صهیونیستی در غزه؛ زخمی شدن چهار نظامی
شروع به‌کار سامانه انتخاب رشته مجازی کنکور 1404
همکاری تجاری غیرنفتی ایران و چین با حجم 32 میلیارد دلار در سال گذشته + فیلم
پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران در جهان
قالیباف خطاب به پزشکیان: واگذاری اختیارات به استانداران قانونی نیست
نورنما | سالروز شهادت امام حسن عسگری(علیه‌السلام) تسلیت‌باد
چرا رئیس‌جمهوری در عکس گروهی اجلاس شانگهای غایب بود؟"
ایران و چین در مسیر عملیاتی کردن توافق راهبردی
دیدار نخست وزیر هند با رئیس‌جمهور چین؛ گفتگوهای پربار و مثبت بود
نگاهی به شغل والدین رتبه‌های برتر کنکور
چهار ملی پوش ایران در ترکیب تیم رویایی مسابقات جهانی 2025 جوانان
X
آگهی تبلیغاتی