×
بین الملل
شناسه خبر : 239074
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/20 ساعت 09:35
یکی از 4خبرنگار شهید در غزه: اگر این کلمات را می‌خوانید پس اسرائیل صدای مرا خاموش کرده است

یکی از 4خبرنگار شهید در غزه: اگر این کلمات را می‌خوانید پس اسرائیل صدای مرا خاموش کرده است

در حمله اخیر اسرائیل به غزه، تیم خبری شبکه الجزیره شامل خبرنگاران و عکاسان به طور کامل کشته شدند؛ الجزیره این ترور را «برنامه‌ریزی‌شده» دانست. در وصیتنامه یکی از این خبرنگاران آمده است: «این وصیت من و آخرین پیام من است. اگر این کلمات به دست شما رسید، بدانید که اسرائیل توانسته است مرا به قتل برساند و صدایم را خاموش کند.»

نورنیوز - گروه بین‌الملل: در پی حمله اخیر اسرائیل به نوار غزه، یک تیم کامل خبری شبکه الجزیره جان خود را از دست دادند.

شبکه الجزیره در واکنش به این حادثه، ترور خبرنگارانش را به شدت محکوم کرد و آن را «برنامه‌ریزی‌شده» دانست.

این شبکه نوشت: ترور برنامه‌ریزی‌شده خبرنگارانمان انس شریف و محمد قریقع و عکاسان ابراهیم ظاهر و محمد نوفل را محکوم می‌کنیم.

شهادت+خبرنگار
 

 سازمان ملل قتل خبرنگاران در غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد

دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل قتل خبرنگاران در غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم و خواستار تحقیق در این مورد شد.

وی گفت: ما در حال بررسی اتفاقات امروز غزه هستیم. ما همیشه به صراحت همه موارد قتل‌ روزنامه‌نگاران را محکوم کرده ایم. خبرنگاران باید بتوانند در غزه و هر جای دیگر کار خود را آزادانه و بدون آزار و اذیت، ارعاب یا ترس از هدف قرار گرفتن انجام دهند.

وصیت‌نامه خبرنگار شهید الجزیره «أنس الشریف» 

مدیریت صفحه رسمی خبرنگار شهید «أنس الشریف» در شبکه اجتماعی فیسبوک خود، دقایقی پس از شهادت او و همکارش محمد قریقع و چند خبرنگار دیگر در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غرب شهر غزه، وصیت‌نامه این شهید را منتشر کرد.

وصیت‌نامه شهید أنس الشریف به شرح زیر منتشر شده است:

«این وصیت من و آخرین پیام من است. اگر این کلمات به دست شما رسید، بدانید که اسرائیل توانسته است مرا به قتل برساند و صدایم را خاموش کند.

ابتدا سلام و رحمت و برکات خداوند بر شما باد.

خدا می‌داند از وقتی که چشم بر جهان گشودم در کوچه‌ها و محله‌های اردوگاه آوارگان جبالیا، تمام توان و قدرت خود را به کار گرفتم تا پشتیبان و صدای فرزندان ملت خود باشم و امیدم این بود که خداوند عمرم را طولانی کند تا با خانواده و عزیزانم به شهر اصلی خود، عسقلان اشغالی (المجدل) بازگردم، اما اراده خدا زودتر و حکم او نافذ بود.

من درد را با تمام جزئیاتش تجربه کردم، بارها غم و فقدان را چشیدم، و با این حال هرگز از انتقال حقیقت همان‌گونه که هست کوتاهی نکردم، بدون تحریف یا جعل، شاید خداوند گواه باشد بر کسانی که سکوت کردند و قتل ما را پذیرفتند، کسانی که نفس‌های ما را محاصره کردند و قلبشان از تکه‌های بدن کودکان و زنان ما بی‌حرکت ماند و قتل‌عامی را که بیش از یک سال و نیم است که بر مردم ما تحمیل شده، متوقف نکردند.

شما را سفارش می‌کنم نسبت به فلسطین، مروارید تاج مسلمانان و نبض قلب هر آزاده‌ای در جهان.

به مردمش و کودکان مظلوم و کوچک آن، که فرصت نداشتند خواب ببینند و در امنیت و آرامش زندگی کنند.

بدن‌های پاکشان زیر هزاران تن بمب و موشک اسرائیلی له شده است، تکه‌تکه و پراکنده بر دیوارها.

به شما سفارش می‌کنم که اجازه ندهید زنجیرها شما را ساکت کنند، و مرزها شما را زمین‌گیر کنند، و پل‌هایی باشید برای آزادسازی کشورها و مردمان، تا خورشید کرامت و آزادی بر سرزمین‌های اشغال شده ما طلوع کند.

سفارش می‌کنم در مورد خانواده‌ام به نیکی.

به چشم روشنی‌ام، دختر عزیزم شام، که روزگار فرصت نداده او را بزرگ ببینم، همان‌طور که همیشه آرزو داشتم.

به پسر عزیزم صلاح سفارش می‌کنم که آرزو داشتم یار و همراهش باشم تا قدرتمند شود، و بار غم را از دوشم بردارد و رسالت را ادامه دهد.

به مادر عزیزم سفارش می‌کنم، که به برکت دعای او به این جایگاه رسیدم، دعایش پناهگاهم بود و نور راهم.

از خدا می‌خواهم قلبش را آرام کند و به نیابت از من بهترین پاداش را به او بدهد.

و به همراه زندگی‌ام، همسر عزیزم ام صلاح بیان، که جنگ ما را برای روزها و ماه‌ها جدا کرد، اما او به عهدش وفادار ماند، محکم مانند تنه درخت زیتونی که خم نمی‌شود، صبور و شاکر، و امانت را در نبود من با قدرت و ایمان حفظ کرد.

به شما سفارش می‌کنم که دور آنها جمع شوید و پس از خداوند پشتیبانشان باشید.

اگر بمیرم، من ثابت‌قدم بر اصولم خواهم مرد، و به خداوند شهادت می‌دهم که به قضایش راضی‌ام، به دیدارش ایمان دارم و مطمئنم آنچه نزد خداست بهتر و پایدارتر است.

خداوندا مرا در جمع شهداء بپذیر، و گناهان گذشته و آینده‌ام را ببخش، و خونم را نوری قرار ده که راه آزادی مردم و خانواده‌ام را روشن کند.

اگر کوتاهی کردم مرا ببخشید، و برایم طلب رحمت کنید، زیرا من به عهد وفا کردم و تغییر نکردم.

غزه را فراموش نکنید...

و مرا از دعای خیر و بخشش خود بی‌نصیب نگذارید.»

 واکنش‌ها به یک ترورو وحشیانه: جنایتی که همه مرزهای فاشیسم را در نوردید


کانال تلگرامی حماس در واکنش به ترور این خبرنگاران اعلام کرد: «ترور «أنس الشریف» و «محمد قریقع» دو خبرنگار شبکه الجزیره توسط ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل، جنایتی وحشیانه است که همه مرزهای جنایت و فاشیسم را در نوردیده است.»

دیده‌بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه هم گفت: «ترور خبرنگاران در بحبوحه صحبت‌هایی مبنی بر تصمیم برای آغاز یک عملیات نظامی گسترده، مقدمه‌ای برای قتل عام بزرگی است که توسط اسرائیل در غزه برنامه‌ریزی شده است.»

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل هم به خانواده الجزیره تسلیت گفت و اعلام کرد: «ما در حال بررسی اتفاقات امروز غزه هستیم. ما همیشه به صراحت همه موارد قتل‌ روزنامه‌نگاران را محکوم کرده ایم. خبرنگاران باید بتوانند در غزه و هر جای دیگر کار خود را آزادانه و بدون آزار و اذیت، ارعاب یا ترس از هدف قرار گرفتن انجام دهند.»


اخبار مرتبط
شلیک به صدا، تصویر، روایت
دوشنبه 1404/05/20 ساعت 22:56
نورنیوز از ترورهای مکرر خبرنگاران توسط رژیم صهیونیستی گزارش می‌دهد؛
شلیک به صدا، تصویر، روایت
شهادت انس الشریف و بیش از دویست و سی خبرنگار دیگر توسط رژیم صهیونیستی، نه تنها حذف یک فرد یا گروه، بلکه تلاش برنامه‌ریزی‌شده برای ترور حقیقت، شفافیت و بیدارسازی وجدان جهانی است. تنها با افشاگری مستمر و محکومیت جهانی می‌توان این سیاست ضدبشری را شکست داد و خبرنگاران را به عنوان پاسداران اصلی حق اطلاع‌رسانی و عدالت حمایت کرد.
حزب‌الله : ترور خبرنگاران در غزه جنایت جنگی کامل است
دوشنبه 1404/05/20 ساعت 18:15
حزب‌الله : ترور خبرنگاران در غزه جنایت جنگی کامل است
حزب‌الله با صدور بیانیه‌ای شدیداً جنایت اسرائیل در ترور 6 خبرنگار در نوار غزه را محکوم کرد و آن را نقض آشکار حقوق بشر و آزادی بیان دانست.
صدها خلبان صهیونیست علیه گسترش جنگ در غزه تظاهرات می‌کنند
دوشنبه 1404/05/20 ساعت 16:00
صدها خلبان صهیونیست علیه گسترش جنگ در غزه تظاهرات می‌کنند
صدها خلبان نیروی هوایی رژیم صهیونیستی قصد دارند با برگزاری تظاهرات، مخالفت خود را با گسترش جنگ در نوار غزه اعلام کنند و خانواده‌های اسرای این رژیم نیز نگرانی خود را درباره جان زندانیان ابراز کرده‌اند.
شهادت 232  و بازداشت 195 خبرنگار از ابتدای جنگ غزه
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 19:00
شهادت 232 و بازداشت 195 خبرنگار از ابتدای جنگ غزه
از آغاز جنگ غزه در اکتبر 2023، رژیم صهیونیستی 195 خبرنگار فلسطینی را بازداشت کرده و 232 خبرنگار نیز به شهادت رسیده‌اند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عراقچی: جنگ 12 روزه درس های بزرگی برای ما داشت
900 هزار ایرانی در انتظار تشرف به حج تمتع قرار دارند
آیا جولانی و انس خطاب لغو تحریم‌ می‌شوند؟
دیدار سفرای ایران، چین و روسیه در وین
پلمب پاساژهای آلومینیوم و شانزلیزه به کجا رسید؟
معمار امپراتوری ترس
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(121) «پارس آباد»
جزئیات تازه از انفجار مهیب در پمپ بنزین عجب‌شیر
سامانه بازارگاه بستر فساد شد/ فروش نهاده‌های دامی به مرغداران با دو برابر قیمت
انفجار مهیب در نیویورک پس از آتش‌سوزی زباله‌ها
خط‌ و نشان واشنگتن برای بغداد؛ آمریکا به دنبال تغییر معادله سیاسی در عراق
موج جدید حملات اسرائیل به قنیطره / افزایش آدم‌ربایی در سوریه
منابع مورد نیاز اجرای طرح کالا برگ مرحله پنجم تامین شد
نیمی از ناوگان حمل‌ونقل کشور در مرز فرسودگی قرار دارد
تقدیر بایدن از آمریکایی ها برای انتخاب ممدانی
ممدانی؛ ستاره‌ای نوظهور در آسمان دموکرات‌ها
تهران به سوی آینده سبز : 2500 هکتار برای انرژی خورشیدی
ماجراجویی ترامپ در منطقه
جزئیاتی تازه از آزمون استخدامی جدید
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آن‌ها قطع شده است
واکنش سپاه به شایعه‌ دستگیری برخی پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه
تهدید ترامپ علیه شهردار مسلمان نیویورک : ممدانی باید با من مهربان باشد
اعتراض مدنی مهاجران
مردمان الفاشر قربانیان خاموش معادن طلا
جهش پزشکی در درمان ناباروری / امیدهای تازه برای زوج‌های ایرانی
روز فرهنگ عمومی
هشدار سازمان عفو بین الملل به فاجعه انسانی در سودان
درگیری در حین خرید عروسی به قتل منجر شد
سفر پزشکیان به کردستان
حمایت چین از حق ایران در استفاده از انرژی هسته‌ای
چگونه انصاری از «ردیف میلیاردرها» به فهرست تحریم‌ها منتقل شد؟
دستبرد اسرائیل به حریم سوریه : 39 شهروند ربوده شدند
تأثیر منفی تعطیلی دولت روی ترافیک هوایی آمریکا
اقدام ضدایرانی پارلمان استرالیا علیه سپاه پاسداران
تلاش یوتیوب برای پاکسازی ویدئوهای جنایات اسرائیل
دستور اتمی ترامپ به وزارت جنگ آمریکا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 15 آبان 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 15 آبان
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 15 آبان+ وضعیت استان ها
برگزاری نمایشگاه آثار هنری ایران در ترابوزان ترکیه
پیاده‌روی روزانه آلزایمر را به تأخیر می‌اندازد
مکمل «ملاتونین» برای سلامتی مضر است
درمان قلب بعد از سکته ممکن شد
ساخت ژلی که پوسیدگی دندان را بهتر درمان می کند
جنجال جدید برای یک سنگ تاریخی بین قاهره و لندن
هنگام ناراحتی و استرس آه بکشید
جدول گروه A در پایان رقابت‌های این هفته لیگ قهرمانان آسیا2
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
تمدید بازداشت دادستان نظامی سابق رژیم اسرائیل
حال و هوای خانه صابر کاظمی در روستای قانقرمه آق‌قلا+فیلم
X
آگهی تبلیغاتی