×
اقتصادی
شناسه خبر : 238879
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/18 ساعت 21:15
مهلت 15 روزه دادستان تهران برای ساماندهی کالاهای خطرناک و سلامت محور

مهلت 15 روزه دادستان تهران برای ساماندهی کالاهای خطرناک و سلامت محور

دادستان تهران در بازدید از گمرک فرودگاه امام خمینی، بر ساماندهی کالاهای خطرناک و متروکه تأکید کرد. وی از تعیین تکلیف 24,600 ردیف کالای متروکه و لزوم تسریع در مدیریت کالاهای دارویی و سلامت‌محور خبر داد.

نورنیوز - گروه اقتصادی: صبح امروز (۱۸ مردادماه)، دادستان عمومی و انقلاب تهران به همراه جمعی از مسئولان قضایی، اجرایی و مدیران شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، از انبارها و بخش‌های مختلف گمرک فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) بازدید کردند. در این بازدید، بر ضرورت ساماندهی فوری کالاهای خطرناک و اشتعال‌زا و اختصاص انبارهای ویژه متناسب با نوع کالا تأکید شد.

دادستان تهران در این بازدید با اشاره به دستور مؤکد رئیس قوه قضائیه مبنی بر نظارت مستمر بر وضعیت انبارهای گمرکات کشور گفت: «در حال حاضر تمامی کالاهای وارده به انبارهای گمرک در سامانه ثبت شده و اطلاعات آن‌ها به‌صورت دقیق قابل دسترسی است؛ این در حالی است که در گذشته بسیاری از کالاها بدون ساماندهی دپو می‌شدند.»

وی همچنین از تعیین تکلیف بیش از ۲۴ هزار و ۶۰۰ ردیف کالای متروکه در گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) خبر داد و افزود: « تنها در چهار ماه نخست سال جاری، بیش از ۳۳۰۰ ردیف کالای متروکه به ارزش ۸۶۰۰ میلیارد ریال تعیین تکلیف شده‌اند که نشان‌دهنده افزایش چشمگیر در ساماندهی کالاهاست.»

دادستان عمومی و انقلاب تهران ادامه داد: «هرگونه تأخیر و تعلل در این زمینه موجب تضییع حقوق مردم و بیت‌المال خواهد شد.»

وی همچنین ضمن بازدید از انبارهای اموال تملیکی استان تهران خاطرنشان کرد: «موضوع تعیین وضعیت کالاهای متروکه از جمله مواردی است که در سال‌های اخیر همواره مورد تأکید رئیس قوه قضائیه بوده است.»

دادستان تهران با بیان اینکه وضعیت انبارهای اموال تملیکی در سال‌های گذشته رضایت‌بخش نبوده است، افزود: «خوشبختانه با تلاش‌های صورت‌گرفته در سال‌های اخیر، ساماندهی قابل‌توجهی در این انبارها انجام شده است و کالاها با نظم خاصی دسته‌بندی و قفسه‌بندی شده‌اند.»

وی همچنین افزود: «تمامی کالاهای موجود در انبارهای فرودگاه امام خمینی (ره) دارای بارکد هستند که از طریق آن، وضعیت و تاریخ ورود کالاها قابل شناسایی است.»

تأکید بر ساماندهی فضای نگهداری کالاهای گمرکی

در جریان بازدید، دادستان تهران بر ضرورت تأمین فضای مناسب برای نگهداری کالاهای موجود در گمرک تأکید کرد. وی بیان کرد: «نباید منتظر آماده‌سازی انبارها باشیم. اداره کل اموال تملیکی باید با جدیت بیشتری وارد عمل شود و نسبت به اختصاص انبارهای تخصصی متناسب با نوع کالا اقدام کند.»

در این بازدید مقرر شد که اداره کل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان با همکاری شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران نسبت به رفع مشکل کمبود فضای نگهداری اقدام کند.

مهلت ۱۵ روزه برای ساماندهی کالاهای خطرناک

دادستان تهران با اشاره به حادثه تلخ گمرک بندر شهید رجایی، بر ضرورت تعیین تکلیف فوری کالاهای خطرناک و اشتعال‌زا تأکید کرد و گفت: «ظرف مدت ۱۵ روز باید فضای مناسب برای نگهداری این کالاها تعبیه شود.»

وی در پایان بر لزوم معدوم‌سازی سریع کالاهای فاسد و منقضی‌شده تأکید کرد و افزود: «تعیین تکلیف فوری کالاهای اساسی و در معرض فساد، به‌ویژه کالاهای دارویی و سلامت‌محور، باید به‌صورت مستمر پیگیری شود.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیروزی پُرگل ایران مقابل پاناما در جام جهانی فوتسال بانوان
عراقچی: کشورهای غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی پاسخگو باشند
انتخابی جام ملت‌های زیر 17 سال آسیا؛ ایران صدرنشین ماند
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای طرح‌های مهار گازهای مشعل
آغاز تولید انبوه موشک هایپرسونیک YKJ-1000 در چین
قیمت کارخانه‌ای برخی خودروها افزایش یافت+ جدول قیمتها
عارف: هدف دولت رسیدن به کسری بودجه صفر است
شیوع آنفلوانزا مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان را غیرحضوری کرد
2 کشته و 3 مصدوم در واژگونی مرگبار سمند
افزایش 4 برابری عرضه کالابرگ در دولت چهاردهم
رفع هرگونه محدودیت‌ و موانع اقتصادی بین ایران و پاکستان
برگزاری مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره)
«قتل وکیل» در مقابل دادگستری شهریار تکذیب شد
اوکراین تا پایان سال جاری 5 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی ایران از مرز سه هزار مگاوات گذشت
وقوع انفجاری مهیب در ادلب سوریه
انتظار از علم ، استمداد از دانشگاه
نتانیاهو شایسته نخست‌وزیری نیست
وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم
قیمت طلا و سکه چهار شنبه 5 آذر ماه + جدول
تداوم آلودگی هوای پایتخت؛ 25 ایستگاه در وضعیت «قرمز»
آزمایش‌ تسلیحات هسته‌ای را از سر نگیرید
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
غزه شاهد خلق بزرگترین فاجعه بشری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه5 آذر 1404
تکذیب یک صفحه جعلی در اینستاگرام به نام «علی لاریجانی»
وزیر نفت مخالف مصوبه جدید بنزینی دولت است
زلنسکی: اوکراین هنوز به حمایت دفاعی برای مقاومت نیاز دارد
لاریجانی: مذاکرات واقعی را می‌پذیریم!
سیلِ پهپادهای چین، آمریکا را غافلگیر کرد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
زمان وجزییات اجرای طرح کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
انتقاد اژه‌ای از رواج واژگان «تندرو» و «کندرو» در ادبیات سیاسی
توقیف ساعتی 40 هزار دستگاه خودرو متخلف
لاریجانی : توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود
بسته شدن 3 پنجره نقل‌وانتقالاتی مس رفسنجان با اعلام رسمی فیفا
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در آستانه برکناری
رقابت 14 فیلم در بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره جهانی فیلم فجر
بازتاب عملکرد درخشان کشتی ایران در سایت اتحادیه جهانی
مجلس با یک فوریت لایحه «جنایات بین‌المللی» موافقت کرد
X
آگهی تبلیغاتی