×
سیاسی
شناسه خبر : 238800
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/18 ساعت 10:02
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند

پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند

رئیس‌جمهور اعلام کرد: پس از بازدید از صداوسیما، شاهد ساماندهی سریع کارها و تداوم اطلاع‌رسانی دقیق بودیم. آنچه رسانه ملی 12 روز جنگ انجام داد، بی‌سابقه بود و توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند. پخش پیام وحدت و انسجام ملی از صداوسیما، تأثیر قابل‌توجهی در تقویت روحیه دفاعی مردم داشت.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز به‌مناسبت روز خبرنگار از شبکه خبر بازدید کرد.

پزشکیان در این بازدید در گفت‌وگوی زنده خبری اظهار کرد: روز خبرنگار را تبریک می‌گویم و از خداوند آرزوی توفیق و سربلندی برای شما آرزومندم.

وی افزود: حضور ما پیامی است برای شما که بگوییم زحملات شما عزیزان را قدردان هستیم. همین است که اسرائیل این جا را جزو مکان‌هایی قرار داد که باید بزند، حاکی از آن است که از خبر و آگاهی مردم واهمه دارد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه در دنیا یکسری از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند، اظهار کرد: اما ما در عین حال خبرنگاران آگاه و از خودگذشته‌ای چه در ایران و چه در منطقه و چه در غزه داریم که صدای مظلومیت فلسطین و تجاوز صهیونیست‌ها در منطقه را به گوش جهانیان می‌رسانند و در این مسیر حتی خیلی‌ها جان خود را از دست می‌دهند.

پزشکبان ادامه داد: این اقدام خبرنگاران قابل قدردانی و بسیار ارزشمند است. ما از این خبرنگاران به خاطر تلاش‌های بی‌وقفه‌ای که انجام می‌دهند از صمیم قلب قدردانی می‌کنیم.

وی افزود: دشمنان تصور می‌کردند با ترور فرماندهان، دانشمندان و حمله به نیروی انتظامی می‌توانند کشور را به هرج‌ومرج بکشانند و صدای اطلاع‌رسانی را خاموش کنند، اما برخلاف انتظارشان، خبرنگاران و رسانه‌ها همچنان فعال ماندند و با صداقت و نفوذ بیشتر، حقایق را به مردم رساندند.

رئیس‌جمهور بیان کرد: جایگزینی سریع فرماندهان و ادامه فعالیت علمی کشور، همراهی مردم عزیز و تلاش نیروهای مسلح باعث شد دشمن از اهداف شوم خود عقب‌نشینی کند. این پیروزی متعلق به ملت مقاوم ایران است که با همبستگی افتخار آفرید.پزشکیان تأکید کرد: در روزهای جنگ، آدم‌هایی را در خیابان می‌دیدم که پوشش نامناسب داشتند اما می‌گفتند «جانم فدای رهبر». باید اختلاف‌نظرها و اختلاف سلایق را بپذیریم و آن را دشمنی و تقابل تلقی نکنیم.

دولت در ایام جنگ تحمیلی در ارائه خدمات به مردم هیچ کمبودی نداشتوی با تأکید بر اینکه دولت در ایام جنگ 12 روزه در ارائه خدمات به مردم هیچ کمبودی نداشت، گفت: علیرغم همه مشکلات، آرامش در تأمین کالاهای اساسی و ارائه خدمات عمومی در کشور کاملاً مشهود بود و رسانه‌ها نیز این آرامش را منعکس کردند. از همه خدمتگزارانی که در این حوزه تلاش کردند قدردانی می‌کنم.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: پس از بازدید از صداوسیما، شاهد ساماندهی سریع کارها و تداوم اطلاع‌رسانی دقیق بودیم. آنچه رسانه ملی در آن 12 روز انجام داد، بی‌سابقه بود و توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند. پخش پیام وحدت و انسجام ملی از صداوسیما، تأثیر قابل‌توجهی در تقویت روحیه دفاعی مردم داشت.

پزشکیان با بیان اینکه پیام صداوسیما، پیام حضور همه مردم ایران در دفاع از تمامیت ارضی کشور بود، گفت: این پیام به گوش همه اقوام، سلایق و جریان‌ها رسید و نشان داد که علیرغم اختلافات، همه برای دفاع از ایران متحد هستند. حتی کسانی که پیش‌تر با آن‌ها برخورد شده بود یا در زندان بودند، در این شرایط پای ایران ایستادند.

وی با اشاره به روز بزرگداشت خبرنگاران شهید، تصریح کرد: از رسانه‌ها انتظار داریم که همواره پیام وحدت، انسجام و دفاع از تمامیت ارضی کشور را به مردم منتقل کنند. ایران متعلق به همه ایرانیان است و همه، چه در داخل و چه در خارج، با قدرت از کشور دفاع خواهند کرد. امیدوارم رسانه ملی این مسیر را با قدرت ادامه دهد.


فارس
اخبار مرتبط
قالیباف: شهدای رسانه، منبع قوت نگاه و قلم ما هستند
یکشنبه 1404/05/19 ساعت 10:20
قالیباف: شهدای رسانه، منبع قوت نگاه و قلم ما هستند
رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم روز خبرنگار با تجلیل از شهدای رسانه و تأکید بر نقش مهم خبرنگاران در جنگ شناختی اخیر، خواستار حفظ انسجام ملی و برگزاری سریع نشست خبری با خبرنگاران شد.
جنگ فراترکیبی!
شنبه 1404/05/18 ساعت 12:27
محمدکاظم انبارلویی:
جنگ فراترکیبی!
انبارلویی نوشت: «12 روز یک نبرد واقعی بین ایران و رژیم صهیونیستی اتفاق افتاد. استراتژیست‌های سیاسی و نظامی جهان از آن به عنوان یک «جنگ فراترکیبی» یاد می‌کنند. ظاهر این نبرد، جنگ اسرائیل با ایران بود اما باطن آن همه استعداد نرم و سخت ناتو به سرکردگی آمریکا و سه کشور اروپایی در این نبرد نابرابر به کار گرفته شد.»
قالیباف: مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد
جمعه 1404/05/17 ساعت 18:45
قالیباف: مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت که مجلس شورای اسلامی برای تصویب لوایح دولت در حمایت از رسانه‌ها و خبرنگاران آمادگی دارد.
مهاجرانی: دولت خود را موظف به حمایت از آزادی، امنیت و شأن خبرنگاران می‌داند
جمعه 1404/05/17 ساعت 14:50
مهاجرانی: دولت خود را موظف به حمایت از آزادی، امنیت و شأن خبرنگاران می‌داند
سخنگوی دولت نوشت: «از تلاش‌های صادقانه همه خبرنگاران که پل ارتباطی میان مردم و مسئولان‌اند قدردانی می‌کنم. دولت خود را موظف به حمایت از آزادی، امنیت و شأن خبرنگاران می‌داند.»
وطن ما امروز به «صراحت صادقانه»، «پایداری عزتمندانه» و «دفاع بی‌تزلزل» نیاز دارد
جمعه 1404/05/17 ساعت 13:20
پیام پزشکیان به مناسبت روز خبرنگار؛
وطن ما امروز به «صراحت صادقانه»، «پایداری عزتمندانه» و «دفاع بی‌تزلزل» نیاز دارد
رئیس جمهور با صدور پیامی به مناسبت روز خبرنگار، اعلام کرد: «وطن ما امروز بیش از هر زمان، به «صراحت صادقانه»، «پایداری عزتمندانه» و «دفاع بی‌تزلزل» نیاز دارد. دفاع از ایران فقط در میدان جنگ نیست؛ گاهی در یک تیتر درست، یک گزارش دقیق یا ایستادن در برابر تحریف و ناامیدسازی هم معنا پیدا می‌کند.»
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سلامت قلب از چه سنی به خطر می‌افتد؟
هوش مصنوعی هرچه باهوش‌تر، خودخواه‌تر
کشف شبه‌ذره‌ ضد الکتریسیته
آمریکا: توطئه بزرگ تروریستی مرتبط با داعش در میشیگان خنثی شد
با وجود ناراحتی، روانخواه استعفا نداده است؛ ملاقات سرنوشت‌ساز سرمربی تیم امید با تاج
درخواست انگلیس برای گشایش همه گذرگاه‌های غزه
ساعت مدارس و ادارات 6 شهرستان خوزستان به‌دلیل آلودگی هوا تغییر کرد
بیرانوند بازیکن برتر دیدار تراکتور-الشرطه شد
تعطیلی مدارس برخی شهرهای هرمزگان فردا سه‌شنبه
انجام دو مرحله از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
تاکید گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین
زاخارووا: ایتالیا به‌طور کامل فرو می‌پاشد
مسکو و پکن؛ از تقویت همکاری راهبردی تا کاهش سهم دلار در مبادلات دوجانبه
غفوری: برای حضور در استقلال هزاران بار شکرگزارم
جزئیات تمهیدات ترافیکی پلیس همزمان با راهپیمایی 13 آبان+فیلم
«داریوش ارجمند» خادم افتخاری مسجد جمکران شد
حمله پهپادی نیروهای پشتیبانی سریع به شمال دارفور کشته و زخمی برجای گذاشت
السودانی: گروه‌های مسلح فقط با خروج آمریکا خلع سلاح می‌شوند
ترامپ: ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین فعلا منتفی است
سوئیس: شرایط لازم برای به ‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هنوز فراهم نشده است
ائتلاف احزاب لبنان: قانون اعدام اسرای فلسطینی هرگز مقاومت را متوقف نخواهد کرد
رئیس ستاد راهبری اصلاح نظام بنگاه‌داری صندوق‌های بازنشستگی منصوب شد
رونالدو: مسی بهتر از من نیست
فیدان: فلسطینی‌ها باید به دست خودشان اداره شوند
مواد مخدر؛ بهانه آمریکا برای «ماموریت نظامی جدید» در مکزیک
تراکتور 1-0 الشرطه ؛گام بلند تراکتور برای صعود به مرحله حذفی+ جدول لیگ نخبگان
ایران، امپراتوری بی‌رقیب طلای سرخ
پیشروی تانک‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
عون: لبنان ناگزیر به انتخاب گفتگو با دشمن است
ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده ایم
زمان اولین آزمایش‌های هسته‌ای آمریکا مشخص شد
ثبت رکورد جدید در تولید گاز از پارس جنوبی
چرا پرسپولیس از باشگاه شمس آذر شکایت کرد
ترامپ برای آتش‌بس در سودان هم طرح ارائه داد
برای رویارویی با الوحدات؛ استقلال راهی اردن شد
کیفیت هوا در کرج خطرناک شد
تمامی مدارس منطقه سیستان غیر حضوری شد
نورنما | 13آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز گرامی‌باد
عارف: اقدامات ضربتی برای کاهش مصرف را از همین امروز شروع کنیم
فیک‌نیوزها والقای جنگ قریب‌الوقوع برای ایران/ماجرای هشدارامریکا و سخن وزیر دفاع عراق چیست؟
بلومبرگ: انگلیس موشک‌های بیشتری را برای اوکراین ارسال کرد
گسل البرز–مارمول و زلزله مزار شریف به روایت استاد زلزله‌شناسی
بازی جدید واشنگتن - تل‌آویو در بزنگاه انتخابات عراق
ارتش رژیم صهیونیستی محور «فیلادلفیا» را بست
یک مربی به کادر فنی استقلال اضافه شد
شهادت یک نفر در حمله پهپادی جدید اسرائیلی به جنوب لبنان
ساخت «پایتخت 8» قطعی است
بیانیه دادستان دیوان بین‌المللی کیفری درباره جنایات شبه نظامیان سودان
وقتی که دوربین روشن بود اما انسانیت خاموش ماند!
چین با همکاری روسیه نیروگاه اتمی می سازد
X
آگهی تبلیغاتی