×
سیاسی
شناسه خبر : 238800
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/18 ساعت 10:02
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند

پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند

رئیس‌جمهور اعلام کرد: پس از بازدید از صداوسیما، شاهد ساماندهی سریع کارها و تداوم اطلاع‌رسانی دقیق بودیم. آنچه رسانه ملی 12 روز جنگ انجام داد، بی‌سابقه بود و توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند. پخش پیام وحدت و انسجام ملی از صداوسیما، تأثیر قابل‌توجهی در تقویت روحیه دفاعی مردم داشت.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز به‌مناسبت روز خبرنگار از شبکه خبر بازدید کرد.

پزشکیان در این بازدید در گفت‌وگوی زنده خبری اظهار کرد: روز خبرنگار را تبریک می‌گویم و از خداوند آرزوی توفیق و سربلندی برای شما آرزومندم.

وی افزود: حضور ما پیامی است برای شما که بگوییم زحملات شما عزیزان را قدردان هستیم. همین است که اسرائیل این جا را جزو مکان‌هایی قرار داد که باید بزند، حاکی از آن است که از خبر و آگاهی مردم واهمه دارد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه در دنیا یکسری از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند، اظهار کرد: اما ما در عین حال خبرنگاران آگاه و از خودگذشته‌ای چه در ایران و چه در منطقه و چه در غزه داریم که صدای مظلومیت فلسطین و تجاوز صهیونیست‌ها در منطقه را به گوش جهانیان می‌رسانند و در این مسیر حتی خیلی‌ها جان خود را از دست می‌دهند.

پزشکبان ادامه داد: این اقدام خبرنگاران قابل قدردانی و بسیار ارزشمند است. ما از این خبرنگاران به خاطر تلاش‌های بی‌وقفه‌ای که انجام می‌دهند از صمیم قلب قدردانی می‌کنیم.

وی افزود: دشمنان تصور می‌کردند با ترور فرماندهان، دانشمندان و حمله به نیروی انتظامی می‌توانند کشور را به هرج‌ومرج بکشانند و صدای اطلاع‌رسانی را خاموش کنند، اما برخلاف انتظارشان، خبرنگاران و رسانه‌ها همچنان فعال ماندند و با صداقت و نفوذ بیشتر، حقایق را به مردم رساندند.

رئیس‌جمهور بیان کرد: جایگزینی سریع فرماندهان و ادامه فعالیت علمی کشور، همراهی مردم عزیز و تلاش نیروهای مسلح باعث شد دشمن از اهداف شوم خود عقب‌نشینی کند. این پیروزی متعلق به ملت مقاوم ایران است که با همبستگی افتخار آفرید.پزشکیان تأکید کرد: در روزهای جنگ، آدم‌هایی را در خیابان می‌دیدم که پوشش نامناسب داشتند اما می‌گفتند «جانم فدای رهبر». باید اختلاف‌نظرها و اختلاف سلایق را بپذیریم و آن را دشمنی و تقابل تلقی نکنیم.

دولت در ایام جنگ تحمیلی در ارائه خدمات به مردم هیچ کمبودی نداشتوی با تأکید بر اینکه دولت در ایام جنگ 12 روزه در ارائه خدمات به مردم هیچ کمبودی نداشت، گفت: علیرغم همه مشکلات، آرامش در تأمین کالاهای اساسی و ارائه خدمات عمومی در کشور کاملاً مشهود بود و رسانه‌ها نیز این آرامش را منعکس کردند. از همه خدمتگزارانی که در این حوزه تلاش کردند قدردانی می‌کنم.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: پس از بازدید از صداوسیما، شاهد ساماندهی سریع کارها و تداوم اطلاع‌رسانی دقیق بودیم. آنچه رسانه ملی در آن 12 روز انجام داد، بی‌سابقه بود و توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند. پخش پیام وحدت و انسجام ملی از صداوسیما، تأثیر قابل‌توجهی در تقویت روحیه دفاعی مردم داشت.

پزشکیان با بیان اینکه پیام صداوسیما، پیام حضور همه مردم ایران در دفاع از تمامیت ارضی کشور بود، گفت: این پیام به گوش همه اقوام، سلایق و جریان‌ها رسید و نشان داد که علیرغم اختلافات، همه برای دفاع از ایران متحد هستند. حتی کسانی که پیش‌تر با آن‌ها برخورد شده بود یا در زندان بودند، در این شرایط پای ایران ایستادند.

وی با اشاره به روز بزرگداشت خبرنگاران شهید، تصریح کرد: از رسانه‌ها انتظار داریم که همواره پیام وحدت، انسجام و دفاع از تمامیت ارضی کشور را به مردم منتقل کنند. ایران متعلق به همه ایرانیان است و همه، چه در داخل و چه در خارج، با قدرت از کشور دفاع خواهند کرد. امیدوارم رسانه ملی این مسیر را با قدرت ادامه دهد.


فارس
اخبار مرتبط
قالیباف: شهدای رسانه، منبع قوت نگاه و قلم ما هستند
یکشنبه 1404/05/19 ساعت 10:20
قالیباف: شهدای رسانه، منبع قوت نگاه و قلم ما هستند
رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم روز خبرنگار با تجلیل از شهدای رسانه و تأکید بر نقش مهم خبرنگاران در جنگ شناختی اخیر، خواستار حفظ انسجام ملی و برگزاری سریع نشست خبری با خبرنگاران شد.
جنگ فراترکیبی!
شنبه 1404/05/18 ساعت 12:27
محمدکاظم انبارلویی:
جنگ فراترکیبی!
انبارلویی نوشت: «12 روز یک نبرد واقعی بین ایران و رژیم صهیونیستی اتفاق افتاد. استراتژیست‌های سیاسی و نظامی جهان از آن به عنوان یک «جنگ فراترکیبی» یاد می‌کنند. ظاهر این نبرد، جنگ اسرائیل با ایران بود اما باطن آن همه استعداد نرم و سخت ناتو به سرکردگی آمریکا و سه کشور اروپایی در این نبرد نابرابر به کار گرفته شد.»
قالیباف: مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد
جمعه 1404/05/17 ساعت 18:45
قالیباف: مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت که مجلس شورای اسلامی برای تصویب لوایح دولت در حمایت از رسانه‌ها و خبرنگاران آمادگی دارد.
مهاجرانی: دولت خود را موظف به حمایت از آزادی، امنیت و شأن خبرنگاران می‌داند
جمعه 1404/05/17 ساعت 14:50
مهاجرانی: دولت خود را موظف به حمایت از آزادی، امنیت و شأن خبرنگاران می‌داند
سخنگوی دولت نوشت: «از تلاش‌های صادقانه همه خبرنگاران که پل ارتباطی میان مردم و مسئولان‌اند قدردانی می‌کنم. دولت خود را موظف به حمایت از آزادی، امنیت و شأن خبرنگاران می‌داند.»
وطن ما امروز به «صراحت صادقانه»، «پایداری عزتمندانه» و «دفاع بی‌تزلزل» نیاز دارد
جمعه 1404/05/17 ساعت 13:20
پیام پزشکیان به مناسبت روز خبرنگار؛
وطن ما امروز به «صراحت صادقانه»، «پایداری عزتمندانه» و «دفاع بی‌تزلزل» نیاز دارد
رئیس جمهور با صدور پیامی به مناسبت روز خبرنگار، اعلام کرد: «وطن ما امروز بیش از هر زمان، به «صراحت صادقانه»، «پایداری عزتمندانه» و «دفاع بی‌تزلزل» نیاز دارد. دفاع از ایران فقط در میدان جنگ نیست؛ گاهی در یک تیتر درست، یک گزارش دقیق یا ایستادن در برابر تحریف و ناامیدسازی هم معنا پیدا می‌کند.»
نظرات

آخرین اخبار
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا