×
بین الملل
شناسه خبر : 238743
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/17 ساعت 19:45
حماس: تصمیم  رژیم صهیونستی درباره اشغال غزه "جنایت جنگی" است

حماس: تصمیم رژیم صهیونستی درباره اشغال غزه "جنایت جنگی" است

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس با تاکید بر اینکه "تصمیم رژیم اشغالگر به وضوح نشان‌دهنده دلیل خروج ناگهانی آن از دور اخیر مذاکرات است" تصریح کرد: ما هر آنچه برای موفقیت تلاش‌ها جهت برقراری آتش‌بس لازم بود ارائه کردیم و از هیچ تلاشی برای برداشتن گام‌هایی که راه را برای رسیدن به توافق هموار کند، فروگذار نخواهیم کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس اعلام کرد: تصمیم کابینه رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه و تخلیه ساکنان آن، جنایت جنگی جدیدی است.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس با تاکید بر اینکه "تصمیم رژیم اشغالگر به وضوح نشان‌دهنده دلیل خروج ناگهانی آن از دور اخیر مذاکرات است" تصریح کرد: ما هر آنچه برای موفقیت تلاش‌ها جهت برقراری آتش‌بس لازم بود ارائه کردیم و از هیچ تلاشی برای برداشتن گام‌هایی که راه را برای رسیدن به توافق هموار کند، فروگذار نخواهیم کرد.

در بیانیه حماس آمده است : تصمیم به اشغال غزه نشان‌دهنده آن است که نتانیاهوی جنایتکار و دولتش به سرنوشت اسیران خود بی‌اعتنا هستند.

بیشتر بخوانید جنبش مجاهدین: نبرد غزه برای اسرائیل آسان نخواهد بود

واکنش مقاومت فلسطین به تصمیم کابینه رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه

این بیانیه افزود: استفاده اسرائیل از واژه «کنترل» به جای «اشغال» ترفندی آشکار برای فرار و شانه خالی کردن از مسئولیت قانونی در قبال پیامدهای جنایتش است.

جنبش حماس در عین حال آمادگی مشروط این جنبش را برای توافق اعلام کرد و گفت: ما آماده توافقی جامع برای آزادی همه اسیران رژیم اشغالگر در ازای توقف جنگ و خروج نیروهای این رژیم از آن هستیم.

حزب‌الله: تصمیم دولت برای خلع سلاح مقاومت را اجرا نخواهیم کرد

نائب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله تصریح کرد که این جنبش تصمیم دولت نواف سلام درباره خلع سلاح مقاومت را اجرا نخواهد کرد و آن را صرفاً جوهری روی کاغذ می‌داند.

«محمود قماطی»، نائب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله امروز جمعه اعلام کرد که تصمیم دولت لبنان درباره خلع سلاح مقاومت، کودتایی علیه اجماع ملی است که حزب‌الله بر سر آن توافق کرد و برای آن بهایی بزرگ و گران‌قیمت پرداخت. قماطی به شبکه یمنی المسیره گفت که اجماع ملی درباره اولویت‌های لبنان صحبت می‌کرد که شامل توقف تجاوزات، عقب‌نشینی اشغالگران صهیونیست از اراضی لبنان، بازگرداندن اسرا و آغاز بازسازی مناطق آسیب دیده می‌شود. وی افزود درخواست‌های دولت لبنان برای دادن امتیاز بیشتر به دشمن و تحویل سلاح امری ناپذیرفتنی است. این عضو ارشد حزب الله تصریح کرد که حاضران در دولت به فشارهای حاکمان عرب که به آنها پول پرداخت کردند و نیز دیکته‌های آمریکا تن دادند. نائب‌رئیس شورای سیاسی حزب الله اظهار داشت که این مایه ننگ و رسوایی است که دولت لبنان برای تصویب برگه پیشنهادی آمریکا تشکیل جلسه دهد. وی خطاب به مشارکت‌کنندگان در جلسه دولت لبنان گفت: آنچه که انجام دادید عار و ننگی بر پیشانی شماست، آمریکا شما را زیر پای خود له می‌کند اما شما همچنان اصرار دارید دست به دامن آنها شوید. قماطی تصریح کرد: ما تصمیم دولت را اجرا نخواهیم کرد و آن را بی‌خاصیت و جوهری روی کاغذ می‌دانیم که هیچ ارزشی برای ما ندارد. این مسئول حزب‌الله اظهار داشت: هیچکس در این دنیا نمی‌تواند این تصمیم را اجرا و ما را مجبور به زمین گذاشتن سلاح کند. وی گفت: ما از سلاح و مقاومت با همه ابزارهای مسالمت‌آمیز مشروع دفاع خواهیم کرد. قماطی تصریح کرد: ما سلاح خود را به سمت داخل لبنان نشانه نگرفته و به فتنه داخلی نه با ارتش و نه با هیچ گروه لبنانی کشیده نخواهیم شد. نائب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله اظهار داشت: مردم ما که همه این فداکاری‌ها را انجام دادند، خودشان بر موضوع سلاح اصرار دارند و پیش از رهبران مخالف تحویل آن هستند. آمریکا پس از روی کار آمدن دولت جدید لبنان، برای خلع سلاح حزب‌الله، با ترفندهای بسیاری، دست به کار شد و در این زمینه مسئله، انحصار سلاح در دست دولت را مطرح کرد؛ آن هم بدون هیچ اشاره‌ای به حضور اشغالگرانه رژیم صهیونیستی در خاک این کشور. جلسه روز گذشته دولت لبنان که برای بررسی طرح توطئه‌گرایانه آمریکا علیه سلاح مقاومت بود، بدون حضور نمایندگان جنبش امل و حزب الله برگزار شد و به کار خود پایان داد. وزرای حاضر در این جلسه، با کلیات طرح آمریکا برای انحصار سلاح در دست دولت و استقرار ارتش لبنان در جنوب این کشور موافقت کردند.


نظرات

آخرین اخبار
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند
توافق با ایران ظرف 10 روز آینده مشخص می‌شود
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین