×
سیاسی
شناسه خبر : 238715
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/17 ساعت 13:20
وطن ما امروز به «صراحت صادقانه»، «پایداری عزتمندانه» و «دفاع بی‌تزلزل» نیاز دارد

پیام پزشکیان به مناسبت روز خبرنگار؛

وطن ما امروز به «صراحت صادقانه»، «پایداری عزتمندانه» و «دفاع بی‌تزلزل» نیاز دارد

رئیس جمهور با صدور پیامی به مناسبت روز خبرنگار، اعلام کرد: «وطن ما امروز بیش از هر زمان، به «صراحت صادقانه»، «پایداری عزتمندانه» و «دفاع بی‌تزلزل» نیاز دارد. دفاع از ایران فقط در میدان جنگ نیست؛ گاهی در یک تیتر درست، یک گزارش دقیق یا ایستادن در برابر تحریف و ناامیدسازی هم معنا پیدا می‌کند.»

نورنیوز ـ گروه سیاسی: مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان، با صدور پیامی به مناسبت روز خبرنگار، این روز را فرصتی برای تأمل دوباره در جایگاه بی‌بدیل رسانه‌ها در بیان درست واقعیت‌ها عنوان کرد. 

متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است؛

«بسم الله الرحمن الرحیم

نام و یاد شهید محمود صارمی و همه شهدای عزیز عرصه قلم، آگاهی و روشنگری را در روز خبرنگار گرامی می‌دارم؛ روزی که یادآور فداکاری کسانی است که جانشان را برای گفتن حقیقت و نگه‌داشتن چراغ آگاهی مردم تقدیم کردند.

در کنار این عزیزان، یاد همه خبرنگاران شهیدی را که در راه دفاع از میهن و در روایت حملات رژیم صهیونیستی به ایران عزیز و شهروندانش، جانشان را در راه حقیقت گذاشتند، پاس می‌دارم. آنان که در خط مقدم روایت ایستادند و با قلم و تصویرشان، تاریخ مقاومت این ملت را ثبت کردند.

روز خبرنگار فقط یک تاریخ در تقویم نیست؛ فرصتی است برای تأمل دوباره در جایگاه بی‌بدیل رسانه‌ها؛ در بیان درست واقعیت‌ها، در ساختن اعتماد عمومی، در پیوند دادن دل‌های مردم و ایستادن در برابر تحریف و دروغ. این روز یادآور همه کسانی است که وسط میدان‌های پرآشوب و میان غبار روایت‌های مغشوش، پرچم شرف، استقلال و آگاهی را زمین نگذاشتند.

امروز که دنیا گرفتار آشوب معنا و جنگ روایت‌هاست و حقیقت گاهی قبل از کشف، جعل می‌شود، خبرنگار، فرمانده خط مقدم دفاع از حقیقت است. در همان روزهایی که ملت ایران در 12 روز نبرد پرمخاطره با رژیمی کودک‌کش و قانون‌گریز و حامیانش، شکوه اقتدارش را نشان داد، این خبرنگاران بودند که روایت مقاومت را زنده نگه داشتند؛ از شهدای‌ وطن نوشتند و مظلومیت ایران را به گوش جهانیان رساندند.

لازم می‌دانم از همه کسانی که حقیقت جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران را در رسانه‌های خود منتشر کردند و صدای مردم ایران را به گوش مردم شنوای جهان رساندند، صمیمانه تشکر کنم. چنان‌که هرگز نمی‌توان شهامت و دلیری خبرنگارانی را که راویان صادق جنایات شوم و نسل‌کشی رژیم صهیونی در غزه مظلوم بودند و به درجه رفیع شهادت نائل شدند، از یاد برد.

وطن ما امروز بیش از هر زمان، به «صراحت صادقانه»، «پایداری عزتمندانه» و «دفاع بی‌تزلزل» نیاز دارد. دفاع از ایران فقط در میدان جنگ نیست؛ گاهی در یک تیتر درست، یک گزارش دقیق یا ایستادن در برابر تحریف و ناامیدسازی هم معنا پیدا می‌کند.

به‌عنوان رئیس جمهور، با افتخار روز خبرنگار را به همه مجاهدان عرصه خبر، گزارش، تحلیل و روایت تبریک می‌گویم. وظیفه ما این است که امنیت، حرمت، کرامت و معیشت خبرنگار را نه در حد شعار، که در عمل و به‌عنوان یک مسئولیت حاکمیتی پاس بداریم.

از خبرنگاران عزیز می‌خواهم همان‌طور که از حق مردم در دانستن دفاع می‌کنند، از حقیقت ایران هم دفاع کنند. ایران را با همه زخم‌ها و شکوه‌هایش روایت کنند. از وطن نه با تردید، که با غیرت بنویسند و از گفتن حقیقت نترسند، حتی اگر سنگین باشد.

به قلم‌های بیدار، به دوربین‌های حقیقت‌جو، به نگاه‌های بی‌هراس و به دل‌های دردمند اهالی رسانه درود می‌فرستم.

مسعود پزشکیان
رئیس جمهوری اسلامی ایران»

 


اخبار مرتبط
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
شنبه 1404/05/18 ساعت 10:02
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
رئیس‌جمهور اعلام کرد: پس از بازدید از صداوسیما، شاهد ساماندهی سریع کارها و تداوم اطلاع‌رسانی دقیق بودیم. آنچه رسانه ملی 12 روز جنگ انجام داد، بی‌سابقه بود و توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند. پخش پیام وحدت و انسجام ملی از صداوسیما، تأثیر قابل‌توجهی در تقویت روحیه دفاعی مردم داشت.
مهاجرانی: دولت خود را موظف به حمایت از آزادی، امنیت و شأن خبرنگاران می‌داند
جمعه 1404/05/17 ساعت 14:50
مهاجرانی: دولت خود را موظف به حمایت از آزادی، امنیت و شأن خبرنگاران می‌داند
سخنگوی دولت نوشت: «از تلاش‌های صادقانه همه خبرنگاران که پل ارتباطی میان مردم و مسئولان‌اند قدردانی می‌کنم. دولت خود را موظف به حمایت از آزادی، امنیت و شأن خبرنگاران می‌داند.»
خبرنگاران و روایت دفاع در دوران پساجنگ | قسمت سوم
جمعه 1404/05/17 ساعت 13:07
میزگرد نورنیوز به مناسبت روز خبرنگار
خبرنگاران و روایت دفاع در دوران پساجنگ | قسمت سوم
خبرنگاران و پایگاه های خبری در ایران، دفاع مقدس 12 روزه در برابر تهاجم اسرائیل و آمریکا را چگونه روایت کردند؟ و در عرصه اطلاع رسانی و روایت گری، با چه موانع و محدودیت هایی مواجه بودند؟ محمد عطریانفر ، محمد خدادی، و بیژن مقدم که از پیشکسوتان عرصه رسانه و اطلاع رسانی در ایران هستند، به مناسبت 17 مرداد، روز خبرنگار ، در میزگرد تحلیلی نورنیوز حضور یافتند .
دشواری خبرنگاران در روات دفاع مقدس 12 روزه | قسمت اول
جمعه 1404/05/17 ساعت 12:59
میزگرد نورنیوز به مناسبت روز خبرنگار
دشواری خبرنگاران در روات دفاع مقدس 12 روزه | قسمت اول
شرایط نبرد رسانه‌ای در روزگار ما مثل هر حوزه‌ی دیگر، متحول شده است. جنگ‌های ادراکی و شناختی و روانی، اکنون با آرایش متفاوتی درمی‌گیرند. در جنگ تحمیلی 12 روزه‌ی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، نمونه‌هایی از این جنگ نوین رسانه‌ای خود را نشان داد. محمد عطریان‌فر، محمد خدادی، و بیژن مقدم به مناسبت 17 خرداد، روز خبرنگار، در میزگرد نورنیوز به بررسی آن میپردازد
عارف: خبرنگاران در نبرد رسانه‌ای ترکیبی، حقیقت را از میان طوفان شایعات بیرون می‌کشند
جمعه 1404/05/17 ساعت 11:30
عارف: خبرنگاران در نبرد رسانه‌ای ترکیبی، حقیقت را از میان طوفان شایعات بیرون می‌کشند
معاون اول رئیس‌جمهور ضمن معرفی خبرنگاری به عنوان یکی از مشاغل سخت، از تلاش خبرنگاران متعهد و شجاع در مقابله با جنگ ترکیبی رسانه‌ای قدردانی کرد و گفت: آن‌ها اجازه نمی‌دهند حقیقت در طوفان جعل و شایعه گم شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سقوط بالگرد روی عابران پیاده در «کالیفرنیا»+فیلم
پزشکیان: آموزش درست به دانش‌آموزان ربطی به تحریم ندارد
مجتمع تجاری اطلس درگهان دچار حریق شد
دستگیری بیش از 300 حامی فلسطین در «روتردام» هلند
شیخ نعیم قاسم: امید به آینده روشن هرگز نباید فراموش شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 20 مهر 1404
ناگفته‌های شمخانی از جنگ 12روزه و قدرت دریایی ایران تا هواپیمای اوکراینی و تنگه هرمز+ فیلم
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 20 مهر + جدول
معافیت سربازی در ازای سرمایه گذاری در کشور
پیام تبریک پزشکیان به وزنه‌برداران قهرمان ایران در رقابت‌های جهانی
نظام فعلی جبران خدمات پاسخگوی زحمات پرستاران نیست
حافظ به ما آموخت چگونه در میانه‌ بی‌ثباتی دهر زندگی را باور کنیم
اعلام زمان و مکان بازی‌ ایران و تانزانیا
آغاز ارسال کمک های بشردوستانه به غزه از گذرگاه رفح
مداردیپلماسی | شرم‌الشیخ؛ توافقی با امضای تردید
آزادی قدیمی‌ترین زندانی زن تهران پس از 19 سال
حذف تحقیرآمیز اسرائیل از مسیر جام جهانی
تشکیل پرونده قضایی برای مجری سابق صداوسیما
شاخص کل بورس جایگاه 3 میلیون واحد را پس گرفت
طرح ترامپ و استراتژی جمهوری اسلامی
دخل و خرج ملت؛ وظیفه دولت
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(98) « بناب»
اصلاح بخشنامه حق مسکن مستمری‌بگیران
رامون دینو برزیلی قهرمان فیزیک کلاسیک المپیای 2025
قدرت نرم هنر، سلاح ماندگاری حقیقت غزه
محمد کاسبی درگذشت
آزادی تبعه چینی در اسلامشهر از چنگ گروگانگیران
جایزه به ماچادو یا به ترامپ؟!
هادی چوپان نایب قهرمان مسترالمپیا 2025+ چوپان قهرمان مردمی شد+ فیلم
عراقچی: برای استقلالی‌ها احترام قائلم؛ لذت فوتبال در کری‌خوانی است
کنکور حذف نمی شود
طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت
مرگ سه دیپلمات قطری در شرم الشیخ
آکسیوس: دعوت رسمی از ایران برای نشست صلح شرم‌الشیخ
انفجار در کارخانه تسلیحاتی آمریکا جان 16 نفر را گرفت
قتل هولناک دختر دانشجو توسط خواستگار کینه جو
معوقات فروردین ماه مستمری بگیران تامین اجتماعی پرداخت می شود+زمان واریز
تأکید ایران بر خویشتنداری و تنش میان کابل و اسلام‌آباد
نسخه نجات حافظانه در روزگار بلا و بلوا
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 20 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
جان بولتون دادگاهی می شود
مل گیبسون به دنبال بازیگر نقش عیسی مسیح
غرامت 11 میلیارد پوندی برای رسوایی وام خودروسازان در انگلیس
صعود طلا، نشانه‌ای شوم برای اقتصاد آمریکا
بروزرسانی بی‌سروصدا کروم برای 3 میلیارد کاربر اندروید
نوراینفو | برای کاهش سریع چربی بدن چه بخوریم؟
میانگین جهانی اختلاف سنی زوج‌ها 4.2 سال است
ترامپ: دموکرات‌ها با تعطیلی دولت، ارتش آمریکا را به گروگان می‌گیرند
سرطان بایدن بار دیگر خبرساز شد
اظهارنظر جدید و جنجالی ماسک درباره دولت ترامپ
X
آگهی تبلیغاتی