×
اجتماعی
شناسه خبر : 238591
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/16 ساعت 14:50
وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان 1403 در اولویت پرداخت پاداش هستند

وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان 1403 در اولویت پرداخت پاداش هستند

وزیر آموزش و پرورش در خصوص پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال 1403 و 1404 و همچنین قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات توضیحاتی ارائه کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: وزیر آموزش و پرورش در خصوص پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ و همچنین قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات توضیحاتی ارائه کرد.

 علیرضا کاظمی در خصوص پرداخت پاداش بازنشستگان سال ۱۴۰۴ گفت: برای سال ۱۴۰۴ هنوز کسی بازنشسته نشده و بازنشسته ۱۴۰۴ یک نفر هم نیست ولی بودجه آن پیش‌بینی شده که توفیق بزرگی در آموزش و پرورش است.

وی با بیان اینکه موضوع بعد، تامین منابع است افزود: اولویت با بازنشستگان سال ۱۴۰۳ است که با تمام وجود پیگیر هستیم. در تاریخ ۴۶ سال آموزش و پرورش هم بررسی کنید سابقه ندارد که بتوانیم قبل از شهریور و قبل از مهر، پاداش بازنشستگان را داده باشیم و همیشه در آبان، آذر، دی و حتی اسفند و یا سال بعد پرداخت شده است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه علی‌رغم اینکه کشور در شرایط سختی قرار دارد اما عنایت ویژه‌ای آقای رئیس جمهور و سازمان برنامه و بودجه دارند و قول جدی دادند که بتوانیم در اسرع وقت منابع تامین شود ادامه داد: امیدوارم که پیگیری‌ها به نتیجه برسد و اتفاقات خوبی رقم بخورد.

کاظمی درباره فروش اوراق گفت: قول دادم هیچ قولی به معلم‌ها ندهم، گفتم پیگیری می‌کنم و معلم‌ها می‌دانند که پیگیری‌های ما در بخش‌های مختلف نتایج خیلی خوبی داده و امیدواریم در این حوزه هم نتایج خوبی بدست آید و من خیلی امیدوار هستم.

وی در پاسخ به این سوال که از قول شما اعلام شده ۲۳ هزار معلم خرید خدمات از اول مهر به صورت قرارداد کار معین مشغول به کار می‌شوند افزود: نه مصاحبه کردم، نه جایی گفتم، نه نقل کردم، اما از مهر سال گذشته به سازمان امور اداری و استخدامی نامه نوشتیم و سازمان امور اداری و استخدامی هم امضا کردند، تقاضای تبدیل وضعیت این افراد با دو امضا به سازمان برنامه بودجه ارسال شد و پیگیر هستیم. در جلسه کمیسیون آموزش تحقیقات تقریبا به یک اجماع نسبی رسیدیم که این موضوع ضرورت دارد و با جدیت بیشتری پیگیری شود تا انشالله به نتیجه برسد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امیدواریم پیگیری‌های ما نتیجه بدهد ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه باید نظر بدهد، اگر در اختیار من باشد مهر سال گذشته نوشتم و موافقت خود را اعلام کردم اما منوط به موافقت من نیست. هم من و هم سازمان امور اداری و استخدامی اعلام کردیم منتها سازمان برنامه و بودجه یک سری محدودیت‌های منابع، مشکلات منابع و مشکلات دیگری دارد که عزیزان بهتر می‌دانند.

کاظمی اظهار کرد: موضوع در دستور کار است، به صورت جدی هم نمایندگان مجلس، خود ما و سازمان امور اداری پیگیر هستیم تا به نتیجه برسد. آخرین پیگیری در مجلس بوده و امیدواریم که این اتفاق بیفتد.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر کار: برنامه دولت برای افزایش حقوق کارگران بررسی می‌شود
حذف 5 فرد و نهاد از فهرست تحریم‌های لندن علیه سوریه و ایران
رسانه آمریکایی: پهپاد لوکاس به پای شاهد ایرانی نمی‌رسد
کاهش 100 میلیون مترمکعبی برداشت آب از سدهای تهران
کاظمی: طرح تحول پرورشی آماده شده است
روایت عراقچی به دانشجویان روس درباره تغییر پیام‌های آمریکا در جنگ 12 روزه
هیچ کمبودی در بازار نیست
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 26 آذز 1404+ جدول
طرح توزیع شیر در تمامی مدارس ابتدایی کشور اجرا شده‌است
مدال طلای نخبگان دنیا بر گردن زن ایرانی
ایران – پرتغال؛ آزمون بزرگ شاگردان قلعه‌نویی در خرداد 1405
فاجعه در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود هیات کانادایی به کرانه باختری
رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است
صحن حضرت زهرا (س) در نجف امروز افتتاح می‌شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه26 آذر 1404+ جدول
جزئیات شروط ورود معلمان به مدارس غیردولتی
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
هدیه بزرگ شکیل اونیل برای 600 کودک
فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چقدراست؟
عراقچی و لاوروف دیدار کردند
پادکست | نشانه هایی از بیماری خودایمنی
افزایش قیمت دلار عامل اصلی افزایش قیمت آجیل
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز 6 هزار واحد رشد کرد
تاکید چین بر ایفای نقش محوری فلسطین در آینده غزه
بارش یک متری برف در شهرستان رابر تکذیب شد
بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون درگذشت
توزیع مرغ منجمد تنظیم بازاری با قیمت کمتر از 100 هزار تومان
کالابرگ الکترونیکی دهک‌های دیگر تا هفته آینده پرداخت می‌شود
پاسخ معاون وزیر به چالش رسانه‌ها؛ کاغذ، اقتصاد و اینترنت خبرنگاران
3 هزار لیتر بنزین دپو شده قاچاق در قلعه‌گنج کشف شد
اذعان ترامپ به آزادی همه اسیران زنده و کشته‌شده رژیم صهیونیستی
اقدام نظامی آمریکا در صورت نقض آتش‌بس اوکراین
بارش‌های نرمال در راه، اما بحران آب کشور همچنان ادامه دارد
آیا اجماع‌سازی ترامپ نشانه قدرت است یا بحران؟
مدارس چهارمحال و بختیاری در نوبت بعدازظهر غیرحضوری شد
اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد
برف، برخی از مدارس استان همدان را در نوبت بعدازظهر به تعطیلی کشاند
عرضه بلیت‌های 60 دلاری به فدراسیون‌ها برای جام جهانی 2026
تحویل اولین رام قطار چینی برای ورود به متروی تهران
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(139) «جلفا»
«هنر قانع‌کردن مردم» در گفت‌وگو با دکتر محمد خدادی
لاوروف: آمریکا پذیرفت سرزمین‌های قدیمی باید دوباره به روسیه بازگردند
نشست دوحه برای تشکیل نیروی بین المللی در غزه برگزار شد
برتری مصر مقابل نیجریه؛ حریف ایران با دست پر به جام جهانی می‌آید
تعلیق 6 ماهه فعالیت شاخه نظامی جریان صدر در دو شهر عراق
ایران سردتر می‌شود
6 پرواز ورودی و خروجی فرودگاه اهواز دچار اخلال شد
کاهش تلفات تصادفات اولویت اصلی طرح ترافیکی زمستانی 1403 است
تغییر ساعت کاری قوه قضاییه تا 15 فروردین 1405
X
آگهی تبلیغاتی