×
اجتماعی
شناسه خبر : 238569
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/16 ساعت 13:00
زاکانی خبر داد؛ صدور فوری پروانه ساخت در تهران برای واحدهای جنگ‌زده

زاکانی خبر داد؛ صدور فوری پروانه ساخت در تهران برای واحدهای جنگ‌زده

شهردار تهران اعلام کرد پروانه ساخت واحدهای تخریب‌شده در جریان جنگ اخیر، تنها ظرف یک هفته صادر می‌شود. او همچنین از پیشرفت چشمگیر در بازسازی بیش از 8 هزار واحد خبر داد.

نورنیوز - گروه اجتماعی: علیرضا زاکانی در حاشیه چهل و هفتمین نشست کمیسیون محیط‌ زیست و خدمات شهری مجمع کلانشهرهای ایران در رابطه با عملیات بازسازی واحدهای تخریب‌ شده، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از کار بازسازی قریب به هشت هزار و ۲۵۰ واحدی که در جریان تجاوز وحشیانه رژیم صهیونسیتی آسیب دیده‌اند که از جنس بازسازی حداقلی بود، انجام شده؛ یعنی در بخش آسیب‌های خُرد بالغ بر ۹۸ درصد کار تمام شده است.

وی افزود: طبق آخرین آمار عملیات اجرایی بالغ بر ۵۶ درصد بازسازی‌های متوسط و بزرگ نیز شروع شده که بخشی از آن تمام شده و بخشی هم در حال اجرا است؛ برخی از بازسازی‌های متوسط که پایدارسازی نیاز دارند؛ توسط خود خانواده‌ها انجام می‌شود.

به گفته وی، اجرای بخشی را هم اگر خانواده‌ها علاقه داشته باشند، شهرداری پایتخت عهده‌دار می‌شود که هزینه‌های بخش اول را ما می‌دهیم و اجرا را خود خانواده‌ها انجام می‌دهند و در خصوص روش دوم، صفر تا صد کار با ما است.

مقاوم‌سازی ساختمان‌ها در دستور کار شهرداری

شهردار تهران با تاکید بر اینکه در بخش مقاوم‌سازی عملیات اجرایی به تدریج آغاز می‌شود، گفت: مقاوم‌سازی ساختمان‌هایی که در اثر حملات دشمن صهیونیستی دچار آسیب سازه‌ای شده‌اند، به دلیل پیچیدگی‌های فنی و مهندسی زمان‌بَر است و حداقل به ۶ ماه زمان نیاز دارد.

وی افزود: به عنوان مثال عملیات مقاوم‌سازی اساسی ساختمان اساتید سرو که شهید طهرانچی در آن به شهادت رسید، شروع شده که مسوولیت این حوزه با سازمان نوسازی است و امیدواریم بخش عمده عملیات مقاوم‌سازی تا انتهای سال به پایان برسد.

زاکانی در خصوص ساختمان‌هایی که چاره‌ای جز تخریب و نوسازی کامل برای آنها وجود ندارد، تاکید کرد: قریب به ۶۰۰‌ واحد نیاز به تخریب و نوسازی کامل دارند؛ موضوع مهم درباره عملیات عمرانی این ساختمان‌ها، تفاهم حقوقی با مالکان و تعیین تکلیف پروژه ساختمانی است.

وی ادامه داد: بدیهی است که برای عملیات تخریب، آواربرداری و نوسازی کامل دست‌ کم ۲ سال زمان نیاز است که این موضوع نیز آغاز شده و در حال طی فرآیندهای حقوقی با شهروندان هستیم.

شهردار تهران یادآور شد: عملیات عمرانی تخریب و نوسازی، در حال حاضر برای حدود ۱۱ درصد از واحدهایی که متحمل آسیب اساسی شده‌اند، شروع شده است.

ستاد بازسازی فعال در همه مناطق آسیب‌دیده تهران

وی درباره شیوه ساخت ساختمان‌های نیازمند تخریب و نوسازی، گفت: ستاد بازسازی در همه مناطق آسیب‌دیده از جنگ فعال است، شهرداران مناطق در جلسات فشرده با مالکان، در حال تعیین تکلیف حقوقی ساختمان‌های آسیب‌دیده هستند و امکان معرفی پیمانکار از جانب شهرداری یا توسط مالکین وجود دارد اما در هر صورت تاکید داریم که خانواده‌های آسیب‌دیده نباید متحمل هیچ هزینه‌ای برای نوسازی واحدهای خود شوند.

زاکانی تاکید کرد: به نظر می‌رسد فرایند تعیین تکلیف حقوقی و تفاهم مالکان واحدهای آسیب‌دیده حداکثر تا پایان این ماه انجام شده و عملاً فرایند تخریب و نوسازی هم سرعت بگیرد.

آخرین آمار از واحدهای نیازمند نوسازی

وی در رابطه با آمار دقیق تخریب و بازسازی یادآور شد: تعداد کل واحدهای نیازمند تخریب و نوسازی، ۵۵۷ واحد است که کار ۶۱ مورد از این واحدها شروع شده و بخش عمده دیگر معطل فرآیندهای حقوقی و تفاهم مالکان با یکدیگر است.

 


اخبار مرتبط
احیای پناهگاه‌های قدیمی در دستور کار شورای شهر تهران
پنج‌شنبه 1404/05/16 ساعت 17:15
احیای پناهگاه‌های قدیمی در دستور کار شورای شهر تهران
رئیس شورای شهر تهران از احیای پناهگاه‌های قدیمی و ساخت پناهگاه‌های جدید در مناطق نیازمند پایتخت خبر داد و بر لزوم آمادگی دائم در برابر تهدیدات دشمن تاکید کرد.
بیمه مرکزی میزان خسارت خودروها آسیب دیده در جنگ 12 روزه را اعلام کرد
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 03:00
بیمه مرکزی میزان خسارت خودروها آسیب دیده در جنگ 12 روزه را اعلام کرد
رئیس کل بیمه مرکزی از ارزیابی 1786 خودروی آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی اخیر با مجموع خسارت 158 میلیارد تومان خبر داد. وی همچنین بر توسعه بیمه‌های سایبری در کشور تأکید کرد و شرط فعالیت بیمه‌های جدید را ارائه خدمات در حوزه بیمه سایبری دانست.
پرداخت وام 250 میلیونی بازسازی مناطق آسیب دیده در جنگ 12 روزه آغاز شد
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 10:40
پرداخت وام 250 میلیونی بازسازی مناطق آسیب دیده در جنگ 12 روزه آغاز شد
بانک مسکن از آغاز پرداخت تسهیلات تعمیر و بازسازی تا سقف 250 میلیون تومان برای واحدهای مسکونی و کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از جنگ اخیر رژیم صهیونیستی خبر داد. این وام بدون نیاز به سپرده‌گذاری و با تنها یک ضامن، به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که از سایر نهادها تسهیلات مشابه دریافت نکرده باشند.
نظرات

آخرین اخبار
اعلام نرخ حق بیمه سلامت 1405 بر اساس دهک‌های درآمدی
ولایتی: هرگونه تجاوز زمینی، دفاع مقدس رمضان را تاریخی می‌کند
دستور عارف برای تأمین کالاهای اساسی و تسهیل ترخیص در شرایط جنگی
محکومیت جهانی اعمال محدودیت بر مسجدالاقصی و کلیسای «قیامت»
پیکر مطهر شهید دریابان تنگسیری در آبادان تدفین می‌شود
اعتراف ارتش اسرائیل به کشته شدن 4 نظامی در نبرد جنوب لبنان
آریا یوسفی: تیم ملی در جام جهانی افتخارآفرینی می‌کند
عاملان حمله لانچری به یک نهاد در تهران اعدام شدند
تعیین زمان جلسه انتخاب رئیس‌جمهور عراق در پارلمان
قدردانی رئیس‌جمهور از ایستادگی مردم عراق در کنار ایران
همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی مجازات اعدام دارد
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
ترخیص بیش از 2.2 میلیون تن کالای اساسی از گمرکات کشور
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 11 فروردین 1405+جدول
موج 88 وعده صادق اجرا شد/ضربات مهلک سپاه به اهداف تروریست‌های آمریکایی- صهیونی
دولت در تأمین نیازهای اساسی کشور بدون اختلال تلاش می‌کند
نزدیکتر بیایید؛ کلاه سبزها مشتاقانه در انتظارتان هستند!
نزدیک تر بیایید.... منتظرتان هستیم
پیام تسلیت رئیس سازمان محیط‌زیست در پی شهادت نیروهای منابع طبیعی
جنایات دشمنان بر رسوایی آن‌ها می‌افزاید
اعلام انجام پنج عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
دشمنان آرزوی تسلط بر تنگه هرمز را به گور می‌برند/پای هر متجاوزی را قطع می‌کنیم
دفاع مقدس سه ‌هزار ساله
چرخه فضیلت‌مند امنیت ملی و پیشرفت اقتصادی
توضیح شرکت توزیع برق تهران درباره اختلال صبحگاهی
ارائه 25 هزار خدمت فوری و شناسایی بیش از هزار پرونده سایبری در یک ماه
حمله پهپادی به نفتکش کویتی در نزدیکی دوبی
جهاد کشاورزی تهران: مرغ در بازار به اندازه کافی موجود است
سیاست نامه | وقتی دشمن سیاست عقلانی را ترور کرد
اخراج یک دیپلمات بریتانیایی به اتهام جاسوسی در روسیه
افزایش 40درصدی آمار اهدای خون در 10 روز اول جنگ
سازمان هواشناسی اعلام کرد: باران و برف در اکثر مناطق کشور
محبوبیت ترامپ به کمتر از 40 درصد رسید
سناتور روس: ایران بارها قربانی تجاوز آمریکا یا اسرائیل شد،‌ اما کسی جرأت حمله به کره شمالی
امتحانات هماهنگ کشوری دوره متوسطه اول لغو شد/اعلام زمان جدید برگزاری امتحانات
روسیه: آژانس اتمی به‌دلیل تهدیدات آمریکا حملات ژوئن 2025 به ایران را محکوم نکرد
مِرتس و الشرع: بمباران ایران تغییری در حاکمیت ایجاد نمی‌کند و راهگشا نیست
پیام فرمانده اسبق نیروی دریایی سپاه در پی شهادت سردار تنگسیری
سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه در دولت آمریکا: واشنگتن همچنان به دنبال گفت وگو با ایران است
جزئیات قطعی موقت برق در برخی مناطق تهران اعلام شد/برق مناطق شرق تهران وصل شد
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی تلفات این رژیم در جنگ رمضان را اعلام کرد
فایننشال تایمز: ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
رضا نصری: اگر ترامپ تهدیدش در «جنگ زیرساخت‌ها» را عملی کند...
پیام مجلس خبرگان رهبری در پی شهادت دریابان تنگسیری
سناتور آمریکایی: پیش از اینکه هزینه‌ها گران‌تر از این شود باید جنگ با ایران را تمام کنیم
ادعای وال استریت ژورنال: ترامپ حاضر به پایان جنگ است
اعلام وضعیت هشدار در عربستان/ فعال شدن آژیر خطر در استان «الخرج»
اتحادیه اروپا از مشارکت در هر ماموریت احتمالی در تنگه هرمز خودداری کرد
مجری مطرح فاکس‌نیوز شبکه حامی ترامپ: آیا ترامپ از عواقب سنگین جنگ با ایران آگاه بود؟
سناتور آمریکایی: کنگره به جنگ با ایران پایان دهد