×
اقتصادی
شناسه خبر : 238557
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/16 ساعت 14:00

همکاری متا با اوپن ای آی برای مقابله با حساب‌های کلاهبرداری‌ در واتس‌اپ

واتس‌اپ در نیمه اول سال 6.8 میلیون حساب مرتبط با کلاهبرداری‌های سازمان‌یافته را حذف کرد و با معرفی ابزارهای جدید، تلاش خود برای مقابله با جرایم آنلاین و حفظ امنیت کاربران را افزایش داد.

نورنیوز - گروه اقتصادی: واتس‌اپ به تازگی ۶.۸ میلیون حساب کاربری مرتبط با مراکز کلاهبرداری جنایی را حذف کرده است. این حساب‌ها افراد آنلاین در سراسر جهان را هدف قرار می‌دادند و حذف آن‌ها بخشی از تلاش‌های شرکت متا برای مقابله با کلاهبرداری‌های دیجیتال در شش ماه اول سال جاری است.

شرکت متا، مالک واتس‌اپ، اعلام کرده که ابزارهای جدیدی را برای کمک به کاربران در تشخیص کلاهبرداری‌ها معرفی کرده است. از جمله این ابزارها، نمای کلی ایمنی جدیدی است که هنگام اضافه کردن افرادی که در فهرست مخاطبین نیستند به گروه‌ها نمایش داده می‌شود، همچنین هشدارهای مکرر برای تشویق به تأمل پیش از پاسخ دادن به پیام‌ها.

کلاهبرداری‌های آنلاین روزبه‌روز پیچیده‌تر می‌شوند و با وعده‌های اغواکننده و پیام‌های ناخواسته، هدفشان سرقت اطلاعات یا پول کاربران است. متا تأکید کرده که بیشتر این کلاهبرداری‌ها از طریق مراکز کلاهبرداری جنایی اجرا می‌شوند که معمولاً تحت کنترل جرایم سازمان‌یافته و کار اجباری هستند و به صورت همزمان در چند پلتفرم فعالیت می‌کنند تا شناسایی نشوند.

متا توضیح داده است: «یک کمپین کلاهبرداری ممکن است با پیامک یا برنامه‌های دوست‌یابی آغاز شود و سپس به شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های پرداخت گسترش یابد.»

بر اساس گزارشات این شرکت همچنین به کلاهبرداری‌های اخیر اشاره کرده که از برنامه‌های فیس‌بوک، اینستاگرام، تیک‌تاک، تلگرام و حتی پیام‌های تولید شده توسط چت‌بات هوش مصنوعی چت جی پی تی برای ارائه پرداخت‌های جعلی، جذب به طرح‌های هرمی یا فریب سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال استفاده شده است. متا این فعالیت‌ها را به یک مرکز کلاهبرداری جنایی در کامبوج مرتبط دانسته و اعلام کرده با همکاری شرکت «اوپن ای آی» سازنده چت جی پی تی، این کمپین را مختل کرده است.

 


اخبار مرتبط
هک هدفمند واتس‌اپ
شنبه 1404/06/08 ساعت 14:05
هک هدفمند واتس‌اپ
واتس‌اپ اعلام کرده که باگ امنیتی در اپلیکیشن‌های اپل این پیام‌رسان که برای هک کاربران دستگاه‌های اپل استفاده می‌شد، ترمیم شده است. این آسیب‌پذیری‌ها به مهاجمین اجازه می‌دادند که داده‌های کاربران را از طریق واتس‌اپ سرقت کنند.
آیا ابرهوش متا واقعاً جهان را نجات می‌دهد یا فقط یک شعار تبلیغاتی است؟
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 16:05
کارستن دریس
آیا ابرهوش متا واقعاً جهان را نجات می‌دهد یا فقط یک شعار تبلیغاتی است؟
مارک زاکربرگ از متا به دنبال معرفی ابرهوش است، اما آیا این تحول برای جهان مفید خواهد بود یا فقط ابزاری برای افزایش قدرت و نفوذ بیشتر است؟
سخنگوی پلیس: 16 مهره‌ اصلی از تبهکاران جهانی به دام افتادند
شنبه 1404/05/18 ساعت 20:45
سخنگوی پلیس: 16 مهره‌ اصلی از تبهکاران جهانی به دام افتادند
متهم پرونده کلاهبرداری 11هزار میلیارد ریالی که با جعل اسناد مالکیت اقدام به تصاحب غیرقانونی اموال کرده بود، پس از پیگیری‌های قضایی، به کشور بازگردانده شد.
برخورد قاطع واتس‌اپ با کلاهبرداران سایبری
پنج‌شنبه 1404/05/16 ساعت 23:10
برخورد قاطع واتس‌اپ با کلاهبرداران سایبری
شرکت متا اعلام کرد که در 6 ماهه نخست سال 2025، بیش از 6.8 میلیون حساب واتس‌اپ را به دلیل فعالیت‌های مرتبط با کلاهبرداری مسدود کرده است. این اقدام بخشی از سیاست‌های پیشگیرانه متا برای مقابله با شبکه‌های تبهکاری سازمان‌یافته در جنوب شرق آسیا عنوان شده است.
واتس‌آپ در آستانه خروج از روسیه قرار گرفت
شنبه 1404/04/28 ساعت 13:35
واتس‌آپ در آستانه خروج از روسیه قرار گرفت
در راستای سیاست کاهش وابستگی به پلتفرم‌های خارجی، روسیه قصد دارد واتس‌اپ را از بازار خود حذف کند. ولادیمیر پوتین با امضای قانونی برای توسعه پیام‌رسان ملی، راه را برای جایگزینی واتس‌اپ با اپلیکیشن دولتی MAX باز کرده است.
فراتر از واتساپ و جاسوسی سنتی
شنبه 1404/04/14 ساعت 09:07
نورنیوز از خطر ساده‌انگاری امنیتی در برابر ماشین اطلاعاتی اسرائیل گزارش می‌دهد؛
فراتر از واتساپ و جاسوسی سنتی
ساده‌سازی تهدید با تمرکز بر واتساپ یا پناه‌جوی افغان، اگرچه در کوتاه‌مدت تسکین‌بخش است، اما در بلندمدت به غفلت راهبردی می‌انجامد. امروز ما با دشمنی مواجه‌ایم که در اتاق‌های تاریک اطلاعاتی، نقشه‌هایی می‌کشد که ردپایشان نه‌ در موبایل و مرز، که در داده، ابر، الگوریتم و تحلیل رفتاری پنهان است.
رد پای واتس‌اپ در ترور مقامات ایرانی و فرماندهان حماس
جمعه 1404/04/13 ساعت 23:30
رد پای واتس‌اپ در ترور مقامات ایرانی و فرماندهان حماس
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور می‌گوید: پیام رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور بعضی از فرماندهان حماس مانند شهید هنیه نقش داشته است.
کنگره آمریکا استفاده از واتس‌آپ را ممنوع کرد!
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 20:06
کنگره آمریکا استفاده از واتس‌آپ را ممنوع کرد!
مجلس نمایندگان آمریکا استفاده از اپلیکیشن واتس‌آپ را در کلیه دستگاه‌های دولتی ممنوع کرد. به گفته دفتر امنیت سایبری کنگره، این پیام‌رسان تهدیدی جدی برای امنیت اطلاعات و کارکنان به شمار می‌رود و ممنوعیت آن اقدامی پیشگیرانه تلقی می‌شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آغاز دوباره پروژه ملی حفاظت از یوز آسیایی پس از 6 سال توقف + فیلم
سخنگوی وزارت خارجه درگذشت صدها نفر در سیل سودان را تسلیت گفت
نتانیاهو از سفر ماکرون به اراضی اشغالی خودداری کرد+دلیل مخالفت
افتتاح 12 هزار کلاس درس جدید در سراسر کشور
قدردانی مشاور امنیت ملی عراق از هوشمندی ایران در مدیریت بحران‌های منطقه‌ای
هشدار حزب‌الله به دولت لبنان درباره ارائه هدایای رایگان به دشمن
واکنش معاون وزیر کار به حداقل دستمزد کارگران
مس تمریناتش را برای جدال با سرخ‌ها شروع کرد
افزایش احتمالی ظرفیت دانشگاه پیام نور و رشته‌های پزشکی + فیلم
اعتراضات گسترده شهرک‌نشینان مقابل منزل نتانیاهو
هوای کشور در نیمه دوم شهریور ماه بارانی خواهد بود
نورنما | ویدیوئی از وضعیت عجیب خبرنگاران و عکاسان در اجلاس شانگهای!
شروعی امیدوارکننده برای تیم امید ایران
مرغ گران شد+ فیلم
رئیس‌جمهور آمریکا از تماس قریب‌الوقوع با پوتین خبر داد
برآورد سیاسی آژانس درباره اورانیوم غنی شده ایران
پوتین: هرگز احتمال دیدار با زلنسکی را رد نکرده‌ام
ماجرای نجات 8 تکنسین نفتی گرفتار در تالاب شادگان چه بود؟
گفت‌وگوی لاریجانی با مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر انگلیس
دکل‌های فاقد مجوز در تهران برچیده می‌شوند
حمله موشکی یمن فرودگاه اصلی اسرائیل را به تعطیلی کشاند
واشنگتن از ادامه عملیات علیه قاچاقچیان مواد مخدر خبر داد
قیمت نهایی پیش‌فروش سکه در بازار رسمی اعلام شد + جزئیات
شهریه دانشگاه آزاد در سال تحصیلی جدید چقدر افزایش یافت؟
مهروز ساعی پس از حذف رقبا، سرمربی تیم ملی تکواندو شد
صدای مخالفت دولت با مازوت‌سوزی بلند شد
دیدار هیجان‌انگیز استقلال خوزستان و استقلال تهران در اهواز
شرایط جدید فروش سه محصول محبوب سایپا برای شهریور 1404 اعلام شد+جدول و لینک سایت
اظهارات وزیر اسرائیل درباره الحاق کرانه باختری خطرناک است
نمایندگان مجلس خواستار بازنگری عراقچی در تعهدات NPT شدند
هواداران ویارئال علیه جذب بازیکن اسرائیلی واکنش نشان دادند
لایحه سی.اف.تی بار دیگر روی میز مجمع تشخیص مصلحت نظام
نورویدیو | 12 روز مقاومت؛تکرار حماسه دلواری‌ها
بقایی: فرانسه برای پیگیری آزادی تبعه ایرانی قول همکاری داده است
جزییات پرداخت وام ضروری 50 میلیونی به بازنشستگان کشوری
گروسی از پیگیری‌ برگزاری نشست با ایران خبر داد
گزارش تصویری | رژه عظیم نظامی چین
وزیر نفت: مشکلی در فروش نفت نداریم
کمیته اخلاق خواستار شفاف‌سازی از پرسپولیس شد/ آغاز به کار سامانه ملی بلیت‌فروشی
راهکارهای تسویه مالی و ایجاد کمیته صلح مطرح شد + فیلم
کاهش بی‌سابقه محبوبیت اسرائیل در افکار عمومی ایالات متحده
ظفرقندی: روند تأمین دارو بهبود یافته است
مرحله جدید کالابرگ آغاز می شود/زمان اجرا و دهک های مشمول
ایران چک جدید 500 هزار ریالی وارد شبکه بانکی شد
مهلت انتخاب رشته کنکور 1404تمدید شد+زمان تمدید
انفجار مهیب در نزدیکی فرودگاه دمشق
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 12 شهریور
اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه هیات دولت چه گفتند؟
حضور دختر کیم جونگ اون در چین، شایعات جانشینی‌اش را داغ‌تر کرد
آخرین وضعیت اکبر زنجانپور پس از جراحی
X
آگهی تبلیغاتی