×
سیاسی
شناسه خبر : 238488
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 23:15
ایران اتهام ارسال موشک به روسیه برای جنگ اوکراین را رد کرد

ایران اتهام ارسال موشک به روسیه برای جنگ اوکراین را رد کرد

نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای رسمی، اتهام ارسال موشک و پهپاد به روسیه برای جنگ اوکراین را رد کرد و آمریکا را به ریاکاری و سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده متهم نمود.

نورنیوز - گروه سیاسی:  «امیرسعید ایروانی» سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد و رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد در روز پنجم اوت (سه‌شنبه)، اتهام «بی‌اساس و اثبات‌نشده» مبنی بر اینکه ایران موشک‌های بالستیک و پهپادها را برای استفاده در جنگ اوکراین به روسیه تحویل داده است، رد کرد.

در بخشی از نامه امیرسعید ایروانی آمده است: «این اتهام که جمهوری اسلامی ایران موشک‌های بالستیک و پهپادها را برای استفاده در اوکراین به فدراسیون روسیه تحویل داده است، کاملاً بی‌اساس و غیرقابل اثبات است و بخشی از یک کارزار دروغ‌پراکنی هدفمند با هدف مقصر جلوه دادن ایران و منحرف کردن توجه از دلایل واقعی ناامنی و بی‌ثباتی در جامعه بین‌المللی است.»

جمهوری اسلامی ایران همواره و بدون هیچ ابهامی از حل مسالمت‌آمیز مناقشه در اوکراین، گفت‌وگوی واقعی، دیپلماسی، حقوق بین‌الملل و احترام کامل به حاکمیت و تمامیت ارضی همه کشورها همانطور که در منشور سازمان ملل متحد آمده، حمایت کرده است.

نماینده ایران در سازمان ملل با ابراز تأسف‌ از اینکه، ایالات متحده که مسئولیت قابل توجهی در دامن زدن و طولانی شدن جنگ در اوکراین از طریق انتقال بی‌وقفه سلاح‌های پیشرفته، کمک‌های نظامی و سیاست‌های تحریک‌آمیز دارد، اکنون به دنبال متهم کردن دیگران به رفتارهای بی‌ثبات‌کننده است افزود: چنین اتهاماتی کاملاً ریاکارانه و به وضوح نشان‌دهنده استانداردهای دوگانه است.

وی ادامه داد: «بیش از دو سال است که ایالات متحده به جای پیشبرد دیپلماسی، دستورکار نظامی و حداکثری را دنبال کرده که رنج مردم اوکراین را تشدید کرده و تمام مسیرهای ممکن برای صلح را مسدود کرده است. خطرناک‌تر از آن، لفاظی‌های بی‌ملاحظه هسته‌ای و تهدیدهای تشدیدکننده توسط دولت فعلی ایالات متحده از جمله اظهارات عمومی اخیر رئیس جمهور ایالات متحده و استقرار زیردریایی‌های دارای قابلیت هسته‌ای در نزدیکی خاک روسیه، خطر رویارویی فاجعه‌بار را به شدت افزایش داده و صلح و امنیت جهانی را تهدید می‌کند.»

ایروانی تصریح کرد:« ایالات متحده ضمن متهم کردن دروغین ایران، خودش حمایت نظامی، مالی و سیاسی بی‌دریغی از رژیم اسرائیل که در ۱۲ ژوئن ۲۰۲۵ جنگ تجاوزکارانه بی‌دلیل علیه ایران را آغاز کرد، ارائه داده است. »

وی ادامه داد:« آمریکا با هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز و تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مستقیماً مرتکب یک عمل تجاوزکارانه شد که نقض آشکار و عمدی قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد است. این اقدام بی‌ملاحظه با خطر انتشار مواد رادیواکتیو، تهدیدی جدی برای محیط زیست و سلامت عمومی ایجاد کرد. بنابراین، اوج ریاکاری کسانی است که اقدامات تجاوز، اشغال، جنایت علیه بشریت و حملات نظامی به کشورهای مستقل را مجاز، حمایت و دفاع می‌کنند و دیگران را به اقدامات بی‌ثبات‌کننده متهم یا موعظه می‌کنند. »

نماینده ایران تاکید کرد:« جمهوری اسلامی ایران از همه اعضای شورای امنیت می‌خواهد که قاطعانه استفاده گزینشی، دستکاری‌شده و سیاسی از ادعاهای بی‌اساس را رد کنند.»


اخبار مرتبط
رویارویی احتمالی بعدی ایران و اسرائیل؛ سناریوها و پیامدها
پنج‌شنبه 1404/05/23 ساعت 09:48
رویارویی احتمالی بعدی ایران و اسرائیل؛ سناریوها و پیامدها
ایران اکنون در نقطه عطفی نظامی-فناورانه با ابعاد ژئوپلیتیکی وسیع است؛ با اتکا به سامانه‌های دفاع هوایی داخلی و روسی، این کشور با نگرانی از تامین احتمالی تجهیزات دفاعی جدید از روسیه مواجه است. در حالی که چین ارائه سامانه‌های دفاع هوایی را تکذیب کرده، منابع از تمایل ایران به خرید HQ-9B خبر می‌دهند.HQ-9B نسخه چینی سامانه روسی اس-300 است.
ایروانی: نوار غزه به ویرانه تبدیل شده و جنایت علیه مردم ادامه دارد
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 22:00
ایروانی: نوار غزه به ویرانه تبدیل شده و جنایت علیه مردم ادامه دارد
امیرسعید ایروانی، نماینده ایران در سازمان ملل، خواستار آتش‌بس فوری و حمایت از حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین شد و بر لزوم عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تاکید کرد.
ایروانی: ایران بر غنی‌سازی داخلی اصرار دارد و هیچ محدودیتی در حوزه موشکی نمی‌پذیرد
جمعه 1404/04/06 ساعت 22:32
ایروانی: ایران بر غنی‌سازی داخلی اصرار دارد و هیچ محدودیتی در حوزه موشکی نمی‌پذیرد
نماینده دائم ایران در سازمان ملل در گفت‌وگویی با پایگاه آمریکایی المانیتور، تأکید کرد که جمهوری اسلامی بر حق خود برای غنی‌سازی اورانیوم در خاک کشور اصرار دارد و فعالیت‌های موشکی را از حوزه مذاکره و محدودیت خارج می‌داند.
نظرات

آخرین اخبار
نورنما | سردشت در غبار خردل ; تسلیت به مظلومیت یک شهر
نماینده پارلمان لبنان: توافق، ادامه اهداف دشمن در خارج از میدان نبرد است
مسیرهای دسترسی به مراسم وداع و تشییع امام شهید اعلام شد
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی برطرف شد
واکنش متفاوت یک نویسنده فرانسوی به حذف ایران از جام جهانی
پوتین: غرب به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی روسیه است
هند محدودیت تردد کشتی‌های خود در تنگه هرمز را لغو کرد
تأکید رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک
این مارک از پودر لاغری و چاقی غیرمجاز است
آغاز پروازهای تهران-دبی از فردا
واکنش مشاور رهبر انقلاب به فشارها علیه حزب‌الله لبنان
تردد کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز افزایش یافت
سرمربی اتریش ادعای تبانی مقابل الجزایر را رد کرد
بازداشت 47 متهم از نمایندگان و مسئولان عراقی به اتهام فساد
جنجال بزرگ جام جهانی 2026؛ شایعه تبانی در بازی اتریش و الجزایر و حذف ایران
تنبیه حذف از جام جهانی؛ پرواز چارتر تیم ملی اروگوئه لغو شد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیستم
پیروزی ایران مقابل کوبا در لیگ ملت‌های والیبال
هشدار پلیس درباره وام‌های فوری در فضای مجازی؛ فریب تبلیغات را نخورید
توافق دولت لبنان با رژیم صهیونیستی محکوم و چیزی جز تسلیم نیست
قالیباف: پایان جنگ لبنان در صدر تفاهم‌نامه ایران و آمریکا قرار دارد
بروجردی: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس فوری و قاطع خواهد بود
زمان امتحانات دانشگاه تهران دوباره تغییر کرد+ جزئیات جدید
برف تابستانی سبلان را سفیدپوش کرد
بیانیه فاطمیون در پاسخ به ادعاهای رسانه‌های صهیونیستی منتشر شد
رکورد جدید واردات طلای چین؛ بیش از 163 تن در یک ماه
مشروعیت از آنِ مقاومت است، نه دولت لبنان
برترین بازیکنان مرحله گروهی جام جهانی 2026 معرفی شدند/دو بازیکن از ایران در جمع برترین ها
محبوبیت صدراعظم آلمان به پایین‌ترین سطح رسید
محدودیت تردد کامیون‌ها در روز تشییع رهبر شهید
جزئیات توافق جدید ایران و ارمنستان؛ توسعه نوردوز در دستور کار قرار گرفت
خون‌هایی که هندسه روایت جهان را تغییر داد
درخواست هلال احمر برای همکاری و کمک مردم به پیشگیری از گرمازدگی در تجمعات
سعید اخباری : با دست خالی برای سهمیه آسیا می‌جنگیم
سهمیه بازیکنان خارجی لیگ برتر نصف شد؛ شوک بزرگ به استقلال، پرسپولیس و تراکتور
قیمت نقره امروز یکشنبه 7 تیر 1405 + جدول
سقوط مرگبار بالگرد آرامکو در عربستان؛ همه سرنشینان کشته شدند
نورویدئو | لبنان؛ میان توافق ادعایی، امنیت وعده داده شده و معادله خلع سلاح
جزئیات طرح جدید غذای دانشجویی؛ راه‌اندازی رستوران‌های مکمل در دانشگاه‌ها
اقتصاد ایران پس از تفاهم؛ فرصتی برای اصلاح خطاهای گذشته
نوراینفو | شرایط ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی
کنایه زلاتان به دیدار اتریش و الجزایر: نمی‌دانم از حذف ایران متاسف باشم یا نه
جزئیات تازه از آخرین ساعات زندگی دکتر کمال خرازی ؛ در بیمارستان چه گذشت؟
شرکت‌کنندگان مراسم تشییع رهبر شهید بیمه می شوند
اعلام جزئیات خدمات اتوبوسرانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در تهران
نوراینفو | آمار عجیب از رشد مصرف دخانیات در ایران
دادگستری نوشهر: اموال ساعدی‌نیا توقیف و حساب‌های بانکی وی مسدود شد
حضرتی: مراسم تشییع رهبر شهید نماد انسجام ملی خواهد بود
دیدار پزشکیان با خانواده شهیدان خطیب و موسوی
سفر عراقچی؛ پیام آشکار ایران برای معادلات امنیتی منطقه چیست؟