×
سیاسی
شناسه خبر : 238488
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 23:15

ایران اتهام ارسال موشک به روسیه برای جنگ اوکراین را رد کرد

نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای رسمی، اتهام ارسال موشک و پهپاد به روسیه برای جنگ اوکراین را رد کرد و آمریکا را به ریاکاری و سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده متهم نمود.

نورنیوز - گروه سیاسی:  «امیرسعید ایروانی» سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد و رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد در روز پنجم اوت (سه‌شنبه)، اتهام «بی‌اساس و اثبات‌نشده» مبنی بر اینکه ایران موشک‌های بالستیک و پهپادها را برای استفاده در جنگ اوکراین به روسیه تحویل داده است، رد کرد.

در بخشی از نامه امیرسعید ایروانی آمده است: «این اتهام که جمهوری اسلامی ایران موشک‌های بالستیک و پهپادها را برای استفاده در اوکراین به فدراسیون روسیه تحویل داده است، کاملاً بی‌اساس و غیرقابل اثبات است و بخشی از یک کارزار دروغ‌پراکنی هدفمند با هدف مقصر جلوه دادن ایران و منحرف کردن توجه از دلایل واقعی ناامنی و بی‌ثباتی در جامعه بین‌المللی است.»

جمهوری اسلامی ایران همواره و بدون هیچ ابهامی از حل مسالمت‌آمیز مناقشه در اوکراین، گفت‌وگوی واقعی، دیپلماسی، حقوق بین‌الملل و احترام کامل به حاکمیت و تمامیت ارضی همه کشورها همانطور که در منشور سازمان ملل متحد آمده، حمایت کرده است.

نماینده ایران در سازمان ملل با ابراز تأسف‌ از اینکه، ایالات متحده که مسئولیت قابل توجهی در دامن زدن و طولانی شدن جنگ در اوکراین از طریق انتقال بی‌وقفه سلاح‌های پیشرفته، کمک‌های نظامی و سیاست‌های تحریک‌آمیز دارد، اکنون به دنبال متهم کردن دیگران به رفتارهای بی‌ثبات‌کننده است افزود: چنین اتهاماتی کاملاً ریاکارانه و به وضوح نشان‌دهنده استانداردهای دوگانه است.

وی ادامه داد: «بیش از دو سال است که ایالات متحده به جای پیشبرد دیپلماسی، دستورکار نظامی و حداکثری را دنبال کرده که رنج مردم اوکراین را تشدید کرده و تمام مسیرهای ممکن برای صلح را مسدود کرده است. خطرناک‌تر از آن، لفاظی‌های بی‌ملاحظه هسته‌ای و تهدیدهای تشدیدکننده توسط دولت فعلی ایالات متحده از جمله اظهارات عمومی اخیر رئیس جمهور ایالات متحده و استقرار زیردریایی‌های دارای قابلیت هسته‌ای در نزدیکی خاک روسیه، خطر رویارویی فاجعه‌بار را به شدت افزایش داده و صلح و امنیت جهانی را تهدید می‌کند.»

ایروانی تصریح کرد:« ایالات متحده ضمن متهم کردن دروغین ایران، خودش حمایت نظامی، مالی و سیاسی بی‌دریغی از رژیم اسرائیل که در ۱۲ ژوئن ۲۰۲۵ جنگ تجاوزکارانه بی‌دلیل علیه ایران را آغاز کرد، ارائه داده است. »

وی ادامه داد:« آمریکا با هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز و تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مستقیماً مرتکب یک عمل تجاوزکارانه شد که نقض آشکار و عمدی قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد است. این اقدام بی‌ملاحظه با خطر انتشار مواد رادیواکتیو، تهدیدی جدی برای محیط زیست و سلامت عمومی ایجاد کرد. بنابراین، اوج ریاکاری کسانی است که اقدامات تجاوز، اشغال، جنایت علیه بشریت و حملات نظامی به کشورهای مستقل را مجاز، حمایت و دفاع می‌کنند و دیگران را به اقدامات بی‌ثبات‌کننده متهم یا موعظه می‌کنند. »

نماینده ایران تاکید کرد:« جمهوری اسلامی ایران از همه اعضای شورای امنیت می‌خواهد که قاطعانه استفاده گزینشی، دستکاری‌شده و سیاسی از ادعاهای بی‌اساس را رد کنند.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تأمین اضطراری آب تهران از طالقان؛ راهکاری موقتی در برابر کمبود بی‌سابقه آب
حریق 2 موکب در مرز مهران یک کشته و 3 زخمی برجای گذاشت + فیلم
حوادث رانندگی جان 4866 نفر را درسه ماه اول سال گرفت
پیام تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت درگذشت استاد فرشچیان
بذرافشان: زوج‌های جوان به دلیل گرانی طلا، نقره می‌خرند
مکزیک: حضور ارتش آمریکا در خاک ما پذیرفتنی نیست
قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام شد؛ رفت و برگشت 13 تا 15 میلیون تومان
انقلابی در درمان نزدیک‌بینی بزرگسالان؛ پایان استفاده از عینک تنها با یک قطره!
آغاز ثبت نام دور جدید عمره از اول شهریور؛ 80 درصد ظرفیت کاروان‌ها پر شد
دستگیری شیاد اینترنتی با سناریوی سوالات کنکور +فیلم
فساد در سایه فوتبال در باشگاه «مس رفسنجان»
وزیر فرهنگ بر تقویت هنر، رسانه و کتاب در کانون‌های مساجد تأکید کرد
تونل توحید امشب در هر دو مسیر مسدود است
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
قیمت خودرو امروز شنبه 18 مرداد 1404
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
تاج: اگر در ورزشگاهی شعار نژادپرستانه سرداده شود داور باید پایان مسابقه را اعلام کند
پیشنهاد پوتین به ترامپ: با واگذاری شرق اوکراین، جنگ متوقف خواهد شد
پلیس فتا: «جراح قلابی» را شناسایی کرده و گزارش دهید +سایر مشخصات
جهانگیر: دستور قوه قضائیه به دادگستری‌های مرزی برای تأمین تسهیلات رفاهی زائران ابلاغ شد
تمرکز سلیمی بر تیم ملی؛ رضازاده به فدراسیون بازگشت
آتش‌سوزی مهیب در انبار کالای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ساوه
جنگ فراترکیبی!
عوامل رژیم صهیونیستی قصد داشتند چه اقداماتی در راهپیمایی اربعین انجام دهند؟
روایت جالب شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا(ع) + فیلم
آتش جدید در خط حمله استقلال
از 450 مسافر قطار تهران به کرمان، 30 نفر مصدوم شدند
پوتین و ترامپ جمعه آینده در آلاسکا با یکدیگر دیدار می‌کنند
ارزش 200 هزار دینار عراق معادل 11 میلیون تومان برای زائران اربعین
اولین واکنش وزارت خارجه ایران به توافق آذربایجان و ارمنستان و راه‌اندازی کریدور زنگزور
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(66)؛ «بلداجی»
تلاش واشنگتن برای توقف شورای امنیت درباره اشغال کامل غزه
شورای امنیت جلسه اضطراری «اشغال غزه» را به یکشنبه موکول کرد
«کریدور زنگزور»؛ مسیر تازه یا دام ژئوپلیتیکی برای ایران؟
پایان کار طارمی در اینتر؟ مقصد بعدی شاید لیگ برتر انگلیس
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 18 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 18 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
قرعه‌کشی خودروهای وارداتی فردا برگزار می‌شود +جزئیات
آلاسکا میزبان پوتین و ترامپ؛ یخبندان یا گشایش؟!
جاده ترامپ و اختناق ایران؟
وقتی مجری الجزیره عضو پارلمان اسرائیل را ادب می‌کند
هشدار آمریکا به شهروندان: از اماکن مرتبط با اسرائیل در امارات دوری کنید
آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا /هزاران نفر خانه هایشان را ترک کردند+ فیلم
نماینده فلسطین در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال اجرای طرح خبیث در غزه است
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و مودی
X
آگهی تبلیغاتی