×
اقتصادی
شناسه خبر : 238412
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 15:45
وام ازدواج و خرد با یک ضامن؛ دستور فرزین به مدیران بانک‌ها برای نظارت دقیق

وام ازدواج و خرد با یک ضامن؛ دستور فرزین به مدیران بانک‌ها برای نظارت دقیق

رئیس کل بانک مرکزی، از مدیران عامل بانک‌ها خواست تا در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری، مطابق بخشنامه بانک مرکزی عمل کنند و تنها یک ضامن برای این تسهیلات در نظر گرفته و اعتبار سنجی را رعایت کنند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: جلسه‌ای مشترک میان رئیس کل بانک مرکزی، مدیران عامل شبکه بانکی و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برگزار شد. در این نشست، مدیران بانکی و نمایندگان کمیسیون اقتصادی به بیان دغدغه‌ها و مسائل جاری مردم و فعالان اقتصادی پرداختند و بر ضرورت تقویت همکاری و تعامل میان مجلس و شبکه بانکی برای بهبود فرآیند قانون‌گذاری و ارائه راهکارهای موثر جهت حل مشکلات تأکید کردند.

محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی، در این جلسه ضمن تقدیر از همکاری‌های کمیسیون اقتصادی مجلس، به اقدامات بانک مرکزی در زمینه‌های بانکی، پولی و ارزی از آغاز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا اشاره کرد. او خاطرنشان ساخت که تعامل مستمر با کمیسیون‌های مختلف وجود داشته اما همکاری تخصصی با کمیسیون اقتصادی، به‌دلیل تسلط آن بر مسائل اقتصادی، بسیار موثر بوده است و این همکاری‌ها به حل مشکلات مردم و فعالان اقتصادی کمک کرده است. به گفته فرزین، این تعامل باعث می‌شود مسائل تخصصی شبکه بانکی به درستی و در جایگاه خود پیگیری شود.

وی همچنین درباره مسئولیت‌های گسترده بانک مرکزی در چارچوب قانون جدید توضیح داد و گفت که جلسات هیأت عالی بانک مرکزی به صورت هفتگی برگزار می‌شود تا آیین‌نامه‌ها و قوانین مرتبط به موقع تصویب شوند. فرزین افزود که قانون جدید اختیارات تازه‌ای در زمینه رمزپول‌ها به بانک مرکزی داده که نیازمند تدوین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های جدید است و این موضوع در دستور کار هیأت عالی قرار دارد.

رئیس بانک مرکزی به همزمانی اجرای قانون برنامه هفتم توسعه و قانون بانک مرکزی اشاره کرد و گفت که در این برنامه بر تخصصی شدن بانک‌ها و واگذاری شرکت‌های بانکی تأکید شده که باعث افزایش وظایف بانک مرکزی در تدوین آیین‌نامه‌ها شده است. او تأکید کرد اگر این قوانین به‌درستی اجرا شوند، روابط جدید و اصلاحات اساسی در شبکه بانکی به وجود خواهد آمد و اهداف کلان قانون‌گذار از جمله کنترل تورم، رشد اقتصادی و عدالت اجتماعی محقق می‌شود.

فرزین همچنین به آمار پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری در سال جاری اشاره کرد و گفت که تاکنون حدود ۷۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات به ۳۴۰ هزار متقاضی پرداخت شده است که این میزان نسبت به سال قبل رشد داشته است.مبلغ پرداخت تسهیلات قرض ­الحسنه ازدواج حدودا 59 همت است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 6 درصد رشد دارد. پرداخت تسهیلات قرض­ الحسنه فرزندآوری نیز از مرز 14 همت گذشته است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد 5 درصدی برخوردار است.

در پایان، رئیس هیأت عالی بانک مرکزی از مدیران عامل بانک‌ها خواست که در پرداخت تسهیلات خرد و قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری مطابق بخشنامه بانک مرکزی عمل کنند و با رعایت اعتبارسنجی، حداکثر یک ضامن درخواست شود و نظارت دقیق بر اجرای این بخشنامه در شعب بانکی صورت گیرد.


اخبار مرتبط
امروز در نرخ طلاق به میانگین جهانی نزدیک شده‌ایم
شنبه 1404/07/05 ساعت 09:43
رئیس سازمان امور اجتماعی:
امروز در نرخ طلاق به میانگین جهانی نزدیک شده‌ایم
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی، گفت: مهم‌ترین مشکل ما در این حوزه نداشتن داده‌های به‌ روز است، چراکه داده‌ها به موقع در اختیار سامانه‌ها قرار نمی‌گیرد و همین مسأله باعث می‌شود تصمیمات دقیق و روز آمد اتخاذ نشود.
واریز مرحله دوم وام ازدواج  فرزندان بازنشستگان کشوری
یکشنبه 1404/06/16 ساعت 23:34
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
مرحله دوم پرداخت وام ازدواج ویژه فرزندان بازنشستگان کشوری با اعلام معاون توسعه مدیریت و منابع این صندوق، اجرایی شد.
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری؛ نهمین دوره وام ازدواج کلید خورد +لینک ثبت نام
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 10:02
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری؛ نهمین دوره وام ازدواج کلید خورد +لینک ثبت نام
صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد ثبت‌نام نهمین دوره وام ازدواج ویژه فرزندان بازنشستگان آغاز شده است. متقاضیان واجد شرایط می‌توانند در مهلت مقرر، از طریق لینک ثبت‌نامی اعلام‌شده اقدام کنند. این تسهیلات با هدف حمایت از خانواده‌های بازنشسته پرداخت می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
هیات بلندپایه پاکستان به ریاست شهباز شریف راهی تهران شد
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مردم را به مراسم وداع دعوت کرد
گلباران یادمان شهدای پرواز 655 در خلیج فارس
چند توصیه برای استفاده از پله‌برقی در مراسم تشییع رهبر شهید
عاشورا؛ فرهنگ پیشرو انسانیت
آزادی یک محکوم به قصاص پس از 8 سال
جزئیات محدودیت ها در 3 حلقه ترافیکی اطراف مصلی تهران
استقرار آمبولانس‌ها و اتاق‌های سرد در مراسم تشییع رهبر انقلاب
بازگشت آلگری به فوتبال ایتالیا با ناپولی
قتل هولناک مادر و دختر در کوار فارس؛ پلیس در تعقیب قاتل کینه جو
اشک ملت‌ها بر پیکر رهبر شهید؛ ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و مذهبی از سراسر جهان
جانشین ناگلزمن در هدایت تیم ملی آلمان مشخص شد
سقوط فوتبال آسیا در 2026؛ افزایش سهمیه‌ها هم معجزه نکرد
وداع با رهبر شهید از دریچه رسانه‌های بین‌المللی
جزئیات محدودیت‌های حرم رضوی در آستانه تدفین رهبر شهید اعلام شد
جزئیات تغییر فعالیت پایانه‌های مسافربری تهران
6 میلیون داوطلب هلال‌احمر آماده مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
استقرار محیط‌بانان 10 استان در محور تهران–مشهد
زمان شارژ کالابرگ تیرماه اعلام شد ؛ چه کسانی زودتر اعتبار می‌گیرند؟
ایران و عراق در روزهای سخت کنار یکدیگر ایستاده‌اند
زنگ خطر برای بازار رمزارزها؛ سقوط بیت‌کوین تا 53 هزار دلار
بقایی: جنایت امریکا در هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری را فراموش نمی‌کنیم
راز قتل خونین در لابی برج شهرک غرب فاش شد
قیمت جهانی نفت امروز؛ برنت به 72 دلار و 25 سنت رسید
پیش‌بینی بازار خودرو در هفته سوم تیر 1405
آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ رمضان به هیچ‌یک از اهداف خود نرسیدند
خط و نشان کیپ‌ورد برای آرژانتین؛ فقط برای حذف قهرمان جهان آمده‌ایم!
خشم سرمربی کرواسی:داوری ما را از جام جهانی 2026 بیرون انداخت!
رئیس‌جمهور عراق وارد تهران شد
اختصاص 470 همت وام به ازدواج و فرزندآوری
هرخطای محاسباتی، با پاسخی قاطع و کوبنده‌تر از همیشه مواجه می شود
دیدار رئیس مجلس عراق با قالیباف
آماده‌باش 65 هزار نیروی پلیس برای مراسم تشییع رهبر شهید
جنجالی‌ترین شب جام جهانی 2026؛ سه گل مردود کرواسی و رکورد تاریخی رونالدو
برنامه بازی‌های جام جهانی 2026 امروز جمعه 12 تیر
محمد ربیعی در تراکتور ماندنی شد
سردار ابن‌الرضا: به نقض عهد پاسخ مناسب می‌دهیم
استقبال مومنی از وزیر کشور پاکستان در تهران
قیمت جهانی طلا امروز جمعه 12 تیر 1405+جزئیات
ترامپ: رابطه آمریکا با متحدان ناتو مضحک است
ارتقای روابط راهبردی ایران و چین ضروری است/ اجازه دخالت آمریکا در تنگه هرمز را نمی‌دهیم
ارائه خدمات سلامت 1000 پرستار در مراسم وداع
احتمال موج‌ سرمای شدید در نیمه دوم سال
«منطقه آزاد بوشهر »، هاب اقتصاد دریامحور می شود
آماده‌باش کامل خطوط BRT تهران برای مراسم وداع با رهبر شهید
رونالدو از دنیای فوتبال خداحافظی می کند؟
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 12 تیر 1405 + وضعیت استان‌ها
آمادگی هلال‌احمر برای مراسم تشییع رهبر شهید در عراق
خودسوزی در مقابل سازمان ملل متحد
تلاش‌های امدادگران هلال‌احمر در «آخرین وداع» مستند می شود