×
بین الملل
شناسه خبر : 238376
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 11:45
رشوه گرفتن اعضای ارتش رژیم صهیونیستی در قبال وارد کردن کالا

رشوه گرفتن اعضای ارتش رژیم صهیونیستی در قبال وارد کردن کالا

در حالی که نوار غزه با محاصره‌ای همه‌جانبه و کمبود کالاهای اساسی مواجه است، گزارش‌ها از شکل‌گیری شبکه‌ای از فساد در میان افسران ارتش رژیم صهیونیستی حکایت دارد که با دریافت رشوه، عبور مخفیانه کالاها را به برخی تاجران مجاز می‌کنند.

نورنیوز - گروه بین الملل:‌ منابع محلی در غزه از وجود شبکه‌ای فساد خبر داده‌اند که افسران ارتش رژیم صهیونیستی در آن در ازای دریافت مبالغ هنگفت، اقدام به وارد کردن کالاهای خاص به نوار غزه می‌کنند. این اقدام از مسیرهایی خارج از کانال‌های رسمی و به‌صورت محرمانه انجام می‌شود.

منابعی در نوار غزه در گفت‌وگو با «عربی۲۱» فاش کردند که برخی افسران ارتش اسرائیل در برابر دریافت رشوه، به تاجران اجازه می‌دهند کالاهایی کمیاب از جمله تلفن همراه، سیگار، پنل‌های خورشیدی و تجهیزات الکترونیکی را وارد غزه کنند.

یکی از این منابع تصریح کرد: «یک تاجر توانسته در هفته‌های اخیر، مقدار زیادی تلفن همراه و وسایل الکترونیکی و برقی را وارد نوار غزه کند. برای این کار بیش از ۱۵۰ هزار دلار به افسران ارتش اسرائیل پرداخت شده است.»

به گفته این منبع، روند کار به این شکل است که تاجر مبلغ مورد نظر را مستقیماً به حساب افسرانی مشخص واریز می‌کند. سپس آن افسران کالاهای درخواستی را از بازارهای داخل سرزمین‌های اشغالی تهیه کرده و ترتیب انتقال آن‌ها به غزه را می‌دهند.

این منابع تأکید دارند که برخلاف مسیرهای رسمی همچون گذرگاه «کرم ابوسالم» در جنوب نوار غزه یا «ایرز» در شمال، این کالاها از طریق شکاف‌ها و روزنه‌هایی در امتداد مرزهای محصور، و به‌صورت کاملاً مخفیانه وارد غزه می‌شوند.

به گفته منبع مذکور، نیروهای اشغالگر با همکاری برخی مزدوران محلی، این محموله‌ها را به نقاطی دور از مناطق مسکونی منتقل می‌کنند تا در آنجا تحویل تاجران شود. این نقاط اغلب خارج از دید نهادهای رسمی و در حاشیه‌ مسیرهای ارتباطی هستند.

این منبع محلی در ادامه می‌افزاید: «برای نمونه، چندی پیش یک شاحنه حاوی این‌گونه کالاها از طریق این روش وارد شد و در نقطه‌ای در خیابان صلاح‌الدین، نزدیک محله الشجاعیه، رها شد. تاجر مربوطه در آنجا محموله را تحویل گرفت و سپس آن را با قیمت‌های بسیار بالا در بازار توزیع کرد.»

با وجود این، بیشتر تاجران در نوار غزه حاضر به همکاری با ارتش اشغالگر نیستند و اینگونه تعامل را «مشکوک و نامشروع» می‌دانند. اما برخی تاجران معدود، با سوءاستفاده از وضعیت بحرانی غزه، تلاش دارند از این مسیرهای پنهانی به سودهای کلان دست یابند.

این افشاگری‌ها در حالی صورت می‌گیرد که نوار غزه از اکتبر ۲۰۲۳ تحت محاصره‌ای همه‌جانبه قرار گرفته و ساکنان آن با کمبود شدید در کالاهای اساسی، مواد غذایی، دارو، سوخت و تجهیزات الکترونیکی مواجه هستند. هم‌زمان رژیم صهیونیستی، گذرگاه‌های رسمی و مرزهای انسانی را یا به طور کامل بسته یا تنها به برخی محموله‌های گزینشی اجازه عبور داده است.

بر اساس این گزارش، ورود پنهانی کالا به غزه نه‌تنها از ابعاد انسانی و امنیتی قابل توجه است، بلکه نشان‌دهنده فساد ساختاری در صفوف ارتش اسرائیل نیز می‌باشد.

تلاش نظامیان ارتش اشغالگر برای کسب در آمد و سوءاستفاده از شرایط بحرانی غزه، پیش از این در موارد مشابهی به خصوص سرقت دارایی‌های فلسطینی‌ها نیز رسانه‌ای شده است.

چندی پیش نیز در تاریخ سوم ژوئن، وبسایت وای‌نت گزارش داد که سربازان اسرائیلی کالاهایی مانند پول نقد، جواهر و وسایل الکترونیک از خانه‌های فلسطینیان در غزه به‌طور سیستماتیک سرقت می‌کردند و سعی داشتند آن را به‌صورت آنلاین بفروشند یا حتی به‌عنوان هدیه به دیگران بدهند.

مقادیر ضبط‌شده شامل میلیون‌ها شِکِل ارز نقد و طلا است. این فرهنگ غارت به‌گونه‌ای فراگیر شده که برخی سربازان آن را طبیعی می‌دانستند.

پیش از آن در ۱۴ فوریه ۲۰۲۴ نیز شبکه الجزیره ویدئویی از سرقت منازل فلسطینی‌ها به دست نظامیان اسرائیلی منتشر کرد، در این ویدئو نشان داده می‌شود که یک نظامی چگونه با سنگ فرز گاوصندوق یک فلسطینی را باز می‌کند.


فارس
اخبار مرتبط
مجله آمریکایی: چرا اسرائیل در جنگ نمی‌تواند به پیروزی برسد؟
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 09:00
مجله آمریکایی: چرا اسرائیل در جنگ نمی‌تواند به پیروزی برسد؟
طبق گزارش نشریه فارین افرز، با گذشت 22 ماه از جنگ اسرائیل علیه حماس، هیچ چشم‌انداز مشخصی برای پایان این درگیری دیده نمی‌شود. این وضعیت نه تنها منطقه غزه، بلکه امنیت و ثبات داخلی اسرائیل را نیز به چالش کشیده و باعث بی‌ثباتی طولانی‌مدت شده است.
عارف به گوترش: فجایع غزه نتیجه بی‌عملی سازمان ملل است
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 16:30
عارف به گوترش: فجایع غزه نتیجه بی‌عملی سازمان ملل است
معاون اول رئیس‌جمهور ایران در دیدار با دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد که اگر سازمان ملل اقدام شایسته‌تری در قبال تجاوزات رژیم صهیونیستی به فلسطین می‌کرد، شاهد فجایع کنونی در غزه نبودیم. وی از جامعه جهانی خواست تا به حقوق فلسطینیان توجه بیشتری داشته باشد.
آمریکا در نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه مشارکت دارد
شنبه 1404/05/11 ساعت 21:15
«گاردین»؛
آمریکا در نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه مشارکت دارد
گاردین در گزارشی نوشت: وقایع غزه، نسل‌کشی است و ایالات متحده، نه‌تنها در برابر آن سکوت کرده، بلکه به‌طور فعال در آن مشارکت داشته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عراقچی: ما خواهان جنگ نیستیم / آمریکا قابل اعتماد نیست
خاموشی گسترده در اودسای اوکراین
لهستان دیوار دفاعی برابر روسیه می‌سازد
مدارس ابتدایی هرمزگان یکشنبه و دوشنبه غیرحضوری شد
اعضای باند توزیع گوشت آلوده در اصفهان بازداشت شدند
کدام مشاغل مشمول فراخوان مالیات بر ارزش افزوده نمی‌شوند؟
صدای تازه ترین شکاف سیاسی در آمریکا در جیب مردم
هشدار حزب‌الله عراق به ترامپ و نماینده او
اوراسیا و بازتعریف جایگاه ایران در زنجیره تجارت منطقه‌ای
در جنگ بعدی ایران 500 تا هزار موشک همزمان شلیک خواهد کرد
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/پیام تسلیت پزشکیان
5 میلیون درخواست برای بلیط جام‌جهانی فقط در یک روز
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/عامل حمله عضو تیم امنیتی جولانی
گروسی: در خصوص ایران در تلاش برای یافتن راه حل پایدار هستم
استقبال 2.9 میلیون سرپرست خانوار از کالابرگ جدید
معمای لوسیفر
فرمانده ارشد القسام ترور شد
عراقچی: همکاری بین کشورهای منطقه در تثبیت امنیت ضروری است
ماشاریپوف رسما بازیکن استقلال است
پزشکیان: بریکس می‌تواند الگوی ارتباطی نوینی ارائه دهد
کالابرگ درآمدی سه دهک اول درآمدی شارژ شد
فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور تشدید می شود
ثبت پنجمین فوتی ناشی از آنفلوآنزا در هرمزگان
ابلاغ تعرفه واردات خودرو از 4 تا 165 درصد از سوی دولت
ایلام رکورددار بارش‌ها شد
نهاده‌های بندر امام خمینی ترخیص شد
رئیس موسسه تحقیقات آب: بارش‌های اخیر کم‌آبی کشور را جبران نمی‌کند
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی: بازار برنج آرام می‌گیرد
کمالوندی: موضوع هسته‌ای در بهبود وضعیت معیشت جامعه تاثیرگذار است
پزشکیان: گسترش و تعمیق روابط ایران و قزاقستان به نفع دو کشور و منطقه است
کرنش رسمی ترامپ در برابر غول اقتصادی آسیایی
طالبان از پاکستان رسما شکایت کرد
اعلام زمان ثبت نام و برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم سال 1405
آغاز شماره‌گذاری خودروهای وارداتی در کیش+ توضیحات رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی
ادامه بارش باران و برف در ارتفاعات تهران /بازگشت آلودگی از دوشنبه
پرسپولیس به دنبال مهاجم تمام کننده/ گزینه کیست؟
عکس های برتر حیوانات در سال 2025
آیت‌الله سید محمد شاهچراغی دارفانی را وداع گفت+ زمان مراسم تشییع/اعلام عزای عمومی و تعطیلی
معامله 574 کیلوگرم شمش طلا در بورس کالا
خبرهای جدید از مهاجم استقلال
قالیباف: فعال شدن سفارتخانه‌های ایران و اتیوپی برای توسعه روابط ضروری است
آماده‌باش کامل مدیریت بحران در 17 استان
اعلام اسامی داوران 7 دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر
عارف: جایگاه اولی علمی در منطقه دست یافتنی است
توضیح گروسی درباره استفاده کارشناسان آژانس از «مسیر روسیه» برای دسترسی به زاپوریژیا
شیخ نعیم قاسم: دولت مسئول حاکمیت و بیرون راندن اشغالگران است
جسد پیتر گرین، بازیگر «داستان عامه‌پسند» در خانه‌اش پیدا شد
قلعه‌نویی خواهان 4 بازی تدارکاتی شد
شناسایی 5200 نقطه پر تصادف در معابر شهری و جاده‌ای کشور
ملاحظات پزشکیان در ساماندهی ناترازی انرژی
X
آگهی تبلیغاتی