×
سیاسی
شناسه خبر : 238336
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 06:04
سرکنسول ایران: بازگشت مهاجران افغانستانی فقط شامل مهجران غیرقانونی‌ بوده است

سرکنسول ایران: بازگشت مهاجران افغانستانی فقط شامل مهجران غیرقانونی‌ بوده است

سرکنسول ایران در هرات اعلام کرد بازگشت مهاجرین افغانستانی در ماه‌های اخیر تنها شامل غیرقانونی‌ها بوده و مسیر ورود قانونی شهروندان افغانستان به ایران باز است. همچنین همکاری‌های اقتصادی و پروژه‌های عمرانی بین ایران و ولایت فراه در حال توسعه است.

نورنیوز - گروه سیاسی:  علیرضا مرحمتی،  سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات، در ادامه بازدیدهای خود از ولایت فراه، برای دیدار با «غوث الدین رهبر» والی فراه و بازدید از برخی طرح‌های عمرانی، به این منطقه سفر کرد. 

سرکنسول ایران در اولین برنامه از سفر خود ابتدا در جلسه مشترک با والی فراه حضور یافت و درباره مسائل مورد علاقه به‌خصوص توسعه همکاری‎‌های اقتصادی ولایت فراه و استان خراسان جنوبی در راستای رفاه حال مردم ولایت فراه گفت‌وگو کرد.

مرحمتی به آمادگی ایران برای ارائه خدمات بهداشتی-درمانی به مردم ولایت فراه اشاره و ارائه این خدمات را گامی مهم در ارتقای سلامت شهروندان این ولایت عنوان کرد.

او همچنین به ضرورت وحدت مسلمانان و جلوگیری از ایجاد تفرقه و نفاق بین دو کشور اشاره و این امر را عاملی مهم برای پیشبرد همکاری‌های اقتصادی میان دو طرف عنوان کرد.

سرکنسول ایران اظهار داشت:« جمهوری اسلامی ایران حدود ۵۰ سال است که میزبان برادران و خواهران افغان بوده و همیشه بر رعایت حقوق شهروندان افغانستان تأکید داشته است.»

او با بیان اینکه «بازگشت مهاجرین در ماه‎‌های اخیر منحصر به مهاجران غیرقانونی بوده»، تاکید کرد: «راه برای ورود اتباع افغانستان بصورت قانونی بسته نیست. »

والی
 

والی فراه نیز در این دیدار ضمن قدردانی از سفرهای و دیدارهای متوالی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران از این ولایت و پیگیری مسائل توسعه‌ای مشترک، آمادگی خود برای افزایش روابط و همکاری‎‌های اقتصادی با ایران و استان خراسان رضوی با هدف افزایش سطح خدمات و ارتقای سطح تجارت فی مابین را مورد تاکید قرار داد.

این مقام افغانستانی پیگیری مسائل و مشکلات موجود به‌ویژه در بخش تجاری را در بهبود سطح زندگی مردم فراه مفید ارزیابی کرد. 

مرحمتی در ادامه برنامه‌های خود در فراه، به همراه والی فراه و به منظور بازدید از جاده «میل ۷۸» به مرکز فراه، عازم محل اجرای طرح شد و از نزدیک در جریان تکمیل و آسفالت‌ریزی قطعات مختلف طرح قرار گرفتند. 

او در این بازدید ضمن اشاره به اهمیت تکمیل هر چه سریع‎تر جاده میل ۷۸ به مرکز فراه تاکید کرد: با توجه به اراده مسئولان جمهوری اسلامی ایران برای تکمیل سریع تر این جاده و تمهیدات مالی در نظر گرفته شده برای طرح، امیدواریم در آینده نزدیک تکمیل شده و برای بهره‌مندی مردم شریف فراه در اختیار ایشان قرار گیرد.

مرحمتی در آخرین بخش از برنامه‎های خود در مراسم افتتاح میدان اناره دره که با حضور جمعی از مسئولان ولایت فراه برگزار شده بود، حضور یافتند.


اخبار مرتبط
500 متجاوز مرزی روزانه به افغانستان بازگردانده می‌شوند
پنج‌شنبه 1404/08/22 ساعت 13:13
معاون استاندار خراسان رضوی:
500 متجاوز مرزی روزانه به افغانستان بازگردانده می‌شوند
معاون استاندار خراسان رضوی از دستگیری و بازگرداندن روزانه حدود 500 متجاوز مرزی افغانستانی خبر داد. وی تاکید کرد با افزایش تلاش برای ورود غیرمجاز و اقدامات هوشمندانه مرزبانی، امنیت در مرزهای استان بهبود یافته و تاکنون بیش از یک میلیون نفر به کشورشان بازگردانده شده‌اند.
امضای تفاهم‌نامه 1.3 میلیون دلاری برای حمایت از مین‌زدایی در افغانستان
سه‌شنبه 1404/06/04 ساعت 16:57
امضای تفاهم‌نامه 1.3 میلیون دلاری برای حمایت از مین‌زدایی در افغانستان
اداره ملی مدیریت بحران حکومت طالبان دو تفاهم‌نامه همکاری به ارزش حدود 1.3 میلیون دلار با موسسات بین‌المللی اکتید و مین‌زدایی امضا کرد که هدف آن کمک به خانواده‌های آسیب‌دیده و پاکسازی مناطق آلوده به مین در چند استان افغانستان است.
پاکستان حتی مهاجران قانونی افغان را هم اخراج می‌کند!
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 15:22
پاکستان حتی مهاجران قانونی افغان را هم اخراج می‌کند!
دولت پاکستان اعلام کرده است که از اول سپتامبر روند اخراج پناهجویان افغان دارای کارت اقامت موقت را آغاز خواهد کرد؛ اقدامی که نشان می‌دهد اسلام‌آباد حتی مهاجران قانونی را نیز مشمول طرح بازگشت اجباری قرار داده است.
سرپرست سفارت ایران در کابل پاسخ داد؛ اخراج یا بازگشت داوطلبانه اتباع افغانستان
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 16:30
مصاحبه تلویزیونی «علیرضا بیکدلی» با تلویزیون یک افغانستان:
سرپرست سفارت ایران در کابل پاسخ داد؛ اخراج یا بازگشت داوطلبانه اتباع افغانستان
سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل در گفت‌وگویی تفصیلی با تلویزیون 1 افغانستان به بسیاری از پرسش‌ها و شائبه ها در خصوص بحث نحوه بازگشت اتباع افغانستان به کشورشان پاسخ داده است.
بازگشت داوطلبانه بیش از 70 درصد اتباع غیرمجاز
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 17:30
بازگشت داوطلبانه بیش از 70 درصد اتباع غیرمجاز
وزیر کشور با تاکید بر حفظ کرامت مهاجران افغانستانی اعلام کرد که بیش از 70 درصد اتباع غیرمجاز که امسال به افغانستان بازگشته‌اند، به صورت داوطلبانه کشور را ترک کرده‌اند. همکاری‌های گسترده‌ای با دولت سرپرستی افغانستان برای ساماندهی وضعیت مهاجران غیرقانونی در جریان است.
تاکید فراجا بر رعایت کرامت انسانی در فرآیند طرد اتباع غیرمجاز
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 21:50
تاکید فراجا بر رعایت کرامت انسانی در فرآیند طرد اتباع غیرمجاز
سخنگوی فراجا اعلام کرد که اتباع خارجی دارای گذرنامه، کارت آمایش یا برگه سرشماری معتبر، اجازه اقامت قانونی در ایران را دارند و هیچ مرجعی حق طرد آنان را ندارد. همچنین روند بازگشت مهاجران غیرمجاز با حفظ کرامت انسانی و پیگیری مطالبات مالی آن‌ها صورت می‌گیرد.
نظرات

آخرین اخبار
سناتور روس: ایران بارها قربانی تجاوز آمریکا یا اسرائیل شد،‌ اما کسی جرأت حمله به کره شمالی
امتحانات هماهنگ کشوری دوره متوسطه اول لغو شد/اعلام زمان جدید برگزاری امتحانات
روسیه: آژانس اتمی به‌دلیل تهدیدات آمریکا حملات ژوئن 2025 به ایران را محکوم نکرد
مِرتس و الشرع: بمباران ایران تغییری در حاکمیت ایجاد نمی‌کند و راهگشا نیست
پیام فرمانده اسبق نیروی دریایی سپاه در پی شهادت سردار تنگسیری
سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه در دولت آمریکا: واشنگتن همچنان به دنبال گفت وگو با ایران است
جزئیات قطعی موقت برق در برخی مناطق تهران اعلام شد/برق مناطق شرق تهران وصل شد
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی تلفات این رژیم در جنگ رمضان را اعلام کرد
فایننشال تایمز: ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
رضا نصری: اگر ترامپ تهدیدش در «جنگ زیرساخت‌ها» را عملی کند...
پیام مجلس خبرگان رهبری در پی شهادت دریابان تنگسیری
سناتور آمریکایی: پیش از اینکه هزینه‌ها گران‌تر از این شود باید جنگ با ایران را تمام کنیم
ادعای وال استریت ژورنال: ترامپ حاضر به پایان جنگ است
اعلام وضعیت هشدار در عربستان/ فعال شدن آژیر خطر در استان «الخرج»
اتحادیه اروپا از مشارکت در هر ماموریت احتمالی در تنگه هرمز خودداری کرد
مجری مطرح فاکس‌نیوز شبکه حامی ترامپ: آیا ترامپ از عواقب سنگین جنگ با ایران آگاه بود؟
سناتور آمریکایی: کنگره به جنگ با ایران پایان دهد
وزیر کشور: دریابان تنگسیری در راه اعتلای نام ایران ثابت‌قدم بود
مسدود شدن صفحه سردار قاآنی پس از انتشار نخستین پیام در شبکه ایکس
شوک نفتی تنگه هرمز در غرب تازه شروع به حرکت کرد
حمله جدید آمریکا به مقر حشد شعبی در دو استان عراق
حمله به دانشگاه آمریکایی در سلیمانیه عراق
حزب‌الله: در 24 ساعت گذشته 43 حمله علیه نیروهای اسرائیلی انجام دادیم
قیمت نفت آمریکا با انفجار نفتکش کویت 3 دلار گران شد
هزینه واردات سوخت اتحادیه اروپا به 13 میلیارد یورو رسید
پیام تسلیت آیت الله آملی لاریجانی در پی شهادت دریابان تنگسیری
فرانسه خواستار نشست اضطراری شورای امنیت درباره لبنان شد
وقوع یک حادثه دریایی در نزدیکی دبی
پایگاه هوایی آمریکا در عربستان سعودی هدف حمله قرار گرفت
ریزش سنگین 1.3 تریلیون دلاری بازارهای سهام آمریکا در یک روز
پیام فرمانده نیروی قدس سپاه به مقاومت اسلامی یمن
ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
جزئیات سی و یکمین روز عملیات وعده صادق 4
حمله هوایی به شمال استان بابل عراق/ منطقه «جرف‌النصر» هدف قرار گرفت
گفت‌وگوی فیدان و گوترش درخصوص تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ ایران
سازمان هواپیمایی:حمله به هواپیمای ایرانی حامل دارو جنایت جنگی است
عراقچی: ایران به عربستان سعودی احترام می‌گذارد و آن را کشوری برادر می‌داند
واکنش سفارت ایران در وین به اظهارات مارک روبیو
رشد 4,5 دلاری قیمت نفت آمریکا در یک روز
ماجرای هدف قرار گرفتن مرکز فرماندهی مخفی آمریکا در امارات
قالیباف: غلط می‌کند کسی ملت ما را تهدید کند
آوانوس سیمونیان؛ اولین شهید مسیحی جنگ رمضان در اصفهان
انهدام تیم تروریستی وابسته به منافقین
کمک‌های بشردوستانه عتبه امام حسین(ع) به تهران رسید
کاخ سفید: دیپلماسی اولویت ماست!
هواشناسی؛ این استان‌ها منتظر بارش رحمت الهی باشند
ایران «پایداری» را به یک دستاورد سیاسی و معنوی تبدیل کرده است
شوک نامتقارن جنگ علیه ایران به اقتصاد جهانی
قدردانی الیاس حضرتی از عملکرد رسانه‌ها در شرایط جنگی
انتقاد رئیس‌جمهور کره جنوبی از عواقب جنگ؛ خواب از چشمانم ربوده شده