×
بین الملل
شناسه خبر : 238327
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 23:46
شیخ نعیم قاسم: امنیت هشت ماهه ظرف یک‌ ساعت بر باد خواهد رفت

شیخ نعیم قاسم: امنیت هشت ماهه ظرف یک‌ ساعت بر باد خواهد رفت

دبیر کل حزب الله لبنان در سخنانی به مناسبت چهلمین روز شهادت حاج رمضان به شدت به رژیم صهیونیستی درباره ارتکاب حماقت هشدار داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش المنار، شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان در سخنانی به مناسبت چهلمین روز شهات محمد سعید ایزدی معروف به حاج رمضان گفت: شهید محمد سعید ایزدی از اقصی زمین آمد تا در خدمت ملت فلسطین و آزادسازی آن باشد. حاج رمضان به طرح دفاعی غزه و توسعه مقاومت در آنجا نظارت داشت و اهتمام خاصی به توسعه اقدام مقاومتی در فلسطین داشت. حاج رمضان خواهان وحدت ملی فلسطین بود.

دبیر کل حزب الله لبنان بیان کرد: از نگاه فرماندهان ما، فلسطین مساله انسانی است و نه جغرافیایی و این بدان مفهوم است که همه باید حامی و یاور آن باشند. حاج رمضان دو روز پس از شهادت سید حسن نصرالله به لبنان آمد تا خود را در خدمت و اختیار حزب الله قرار دهد.

وی در ادامه گفت: خواهان تسریع در روند تحقیقات مربوط به انفجار بندر بیروت به دور از سیاسی کاری هستیم.

دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد: برای ساختن لبنان و برقراری ثبات باید مشارکت و همکاری در راستای وحدت ملی داشته باشیم و اولویت هایی را مدنظر قرار دهیم که متناسب با واقعیت لبنان باشد و تن دادن به قیمومیت آمریکایی و دیگری نباشد. حزب الله پایبندی کاملی به توافق آتش بس دارد و آنرا نقض نکرده و با دولت همکاری کرده است.

وی افزود: اسرائیل توافق را زیرپا گذاشته و هزاران بار آن را نقض کرده است. اسرائیل از این توافق پشیمان شده و دیدگاهش این است که به حزب الله توان تداوم به عنوان یک قدرت در لبنان را می دهد و از این رو به آن پایبند نماند.

شیخ نعیم قاسم اعلام کرد: آمریکا با دیکته هایی آمد تا لبنان، مقاومت و تمام مردم را از قدرت و توانایی‌شان محروم کند، که کاملاً به نفع اسرائیل است.

وی افزود: آنچه در سوریه اتفاق افتاد، به شدت بر اقدامات اسرائیل تأثیر گذاشت و از توافق پشیمان شد.

نعیم قاسم با اشاره به دیکته های باراک فرستاده آمریکایی به مفاد آن مبنی بر برچیدن ۵۰ درصد از زیرساختهای حزب الله ظرف یکماه اشاره کرد و اینکه عقب نشینی اسرائیل از سه نقطه در جنوب لبنان به آن منوط شده است.

وی این دیکته های آمریکا را به منزله باز گذاشتن دست رژیم صهیونیستی دانست و گفت: لبنان به دنبال گرفتن توان نظامی لبنان است که در مقاومت تجسم یافته است و به دنبال این است که ارتش را از دست یابی به سلاحی که بر اسرائیل تاثیرگذار باشد، منع کند.

شیخ نعیم قاسم بیان کرد: ما زیر بار توافق جدید نمی رویم و هر جدول زمانی تحت حملات اسرائیلی را نمی پذیریم. تسلیم شدن در برابر فشارهای خارجی در ازای حمایت مالی روا نیست فایده حمایت مالی اگر ما نوکر شویم چه سودی دارد.

دبیر کل حزب الله لبنان گفت: به نفع اسرائیل است که به سمت تجاوز گسترده و تمام عیار نرود زیرا مقاومت و ارتش و ملت دفاع خواهند کرد و موشکها به داخل رژیم صهیونیستی اصابت خواهند کرد و امنیتی که طی مدت هشت ماه داشته اند ظرف یک ساعت از بین خواهد رفت.

وی افزود: اگر سلاح مان را تحویل دهیم حملات متوقف نخواهد شد و این موضوعی است که مقامات اسرائیلی به صراحت می گویند. بیانیه وزارتی که از حاکمیت سخن می گوید آیا دست کشیدن از سلاح به خواست اسرائیل و آمریکا و برخی کشورهای عربی، حاکمیت لبنان را مصون می دارد؟

نعیم قاسم با اشاره به سیاست فریبکاری که آمریکا علیه لبنان و برخی کشورهای عربی در پیش گرفته است، تصریح کرد: بیانیه وزراتی از بازدارندگی درباره متجاوزان سخن می گوید اما کو دولتی که از بلا را از سر لبنان دفع کند؟ دفاع از مرزها کجاست؟ اگر می‌گویید نمی‌توانید، پس بیایید توانمندی را حفظ و تقویت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: دولت باید طرح هایی برای مقابله با فشارها و حمایت از امنیت و حاکمیت تدوین کند نه اینکه توان شهروندان را از آنها بگیرد و برگه های قدرت را از بین ببرد. مقاومت بخشی از قانون اساسی طائف است که در آنجا تصریح شده است، و یک موضوع مربوط به قانون اساسی را نمی‌توان با رأی‌گیری مورد بحث قرار داد، بلکه نیاز به اجماع دارد.

شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: مساله مقاومت موضوعی است که با توافق حاصل می شود. بیاید امنیت ملی و راهبرد دفاعی را مورد رایزنی قرار دهیم. ما باید مراقب فتنه افکنانی باشیم که دستشان به خون آغشته و طرح های اسرائیل را پیاده می کنند.

وی افزود: این کشوری است که جانفشانی در آن شده و خون داده شده است و به احدی اجازه نمی دهیم که بر ما امور را دیکته کنند. باید با همکاری و تفاهم اوضاع را به پیش ببریم و بدون توافق داخلی مشکل حل نمی شود. همه بدانند که بدون توافق اقدامی انجام نمی شود و این موضوعی راهبردی و اساسی است.

شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: احدی نمی تواند لبنان از توانمندی آن در حمایت از حاکمیت و سیاستش سلب کند و احدی نمی تواند مانع از سربلندی لبنان شود. ما تجاوزی را که قرار بود به بیروت برسد و همه چیز را تصرف کند و می‌خواست استراتژی و آینده لبنان را تغییر دهد، متوقف کردیم. مقاومت قوی و سربلند است.

دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد: حامیان مقاومت استوار و پابرجا هستند و رزمندگان آماده جانفشانی هستند. هر آنکه جانفشانی کرده و اراضی را آزاد کرده است مهین پرست از آنانی است که به کشور چوب حراج زده و شهروندان را کشتند. بدانید که مقاومت و همه رزمندگان آن به همراه ارتش و ملت لبنان در میدان خواهند بود و پیروز می شوند. دشمن دست بالا را ندارد و به خواسته اش نرسیده است و اجازه ندهید که اهدافش محقق شود.

نعیم قاسم تاکید کرد: امنیت لبنان با همه فرزندانش میسر می شود و نه با اقدام طرفی علیه دیگری. در نبرد امروز یا کل لبنان پیروز می شود تا همه بازنده اند و باور ما بر این است که می توانیم با هم پیروز شویم. اگر برخی منافع شخصی که با منافع اسرائیل تلاقی دارد را ترجیح دهند مسئول هر خسارتی هستند که به لبنان وارد می شود. اولویت مقابله با متجاوز و تجاوزگری است نه سلاح.

دبیر کل حزب الله لبنان افزود: ما با قیمومیت خارجی، تجاوز آمریکایی-عربی و قلدری داخلی مقابله خواهیم کرد. این مرحله خطرناکی از مراحل استقلال لبنان است، اما ما با سه گانه ارتش، مردم و مقاومت و با اتحاد، قوی‌تر هستیم.


نظرات

آخرین اخبار
زمان شارژ کالابرگ مرداد 1405 اعلام شد؛ جدول زمان واریز
ادعای نیویورک‌تایمز دربارۀ جزئیات مذاکرۀ ایران و عمان برای تنگۀ هرمز
بازار کار در پی جنگ چهل‌روزه
وداع باشکوه مردم قشم با شهدای چاه‌تنگو
بازگشت محدودیت‌های ترافیکی در محورهای اصلی مازندران
حزب‌الله: ترامپ ناخواسته نقش مهم ایران را در عرصه جهانی پذیرفت
حمله وحشیانه قاچاقچی چوب به جنگلبان در چالوس
تا پایان می‌ایستم؛ استعفا در کار نیست
استیضاح سرمربی کره جنوبی در پارلمان؛ بازخواست درباره حذف از جام جهانی
وضعیت آب و هوای چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته
سیل مرگبار در افغانستان؛ 29 نفر جان باختند و 129 تن زخمی شدند
واکنش تند البرادعی به نتانیاهو: غزه را ویران کردید و حالا از «آزادی» می‌گویید!
پزشکیان: به دنبال گسترش جنگ نیستیم اما از ایران با تمام توان دفاع می‌کنیم
تهران میزبان میلیون‌ها عاشق حسینی
قیمت دلار امروز سه شنبه 13 مرداد 1405 + جدول قیمت ارز در بازار آزاد
بحران امنیتی در انگلیس؛ افشای اطلاعات شخصی 114 هزار نیروی پلیس
قیمت جدید گوشت گوسفندی و گوساله امروز 13 مرداد اعلام شد
آخرین وضعیت سدهای تهران؛ فقط یک سد بیش از 90 درصد آب دارد
پشت پرده غائله سازی جدید در خصوص استعفای پزشکیان
جدیدترین قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه شنبه 13 مرداد 1405 + جدول
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه شنبه 13 مرداد 1405 + جدول جدید
حادثه دریایی در نزدیکی عمان ؛ یک کشتی هدف قرار گرفت
سنای آمریکا طرح موقت تأمین بودجه دولت را تصویب کرد
آخرین وضعیت تردد در جاده های شمالی و مرزهای اربعینی
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز سه شنبه 13 مرداد 1405/ بمب از راه رسید؟
آخرین اخبار و گزارش‌ها از جنگ ایران و آمریکا امروز سه شنبه 13 مرداد ماه
تردد زائران از مرز مهران از مرز 2.4 میلیون نفر عبور کرد
سازمان ملل: از میانجیگری پاکستان و قطر استقبال می‌کنیم
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه13 مرداد+ وضعیت استان ها
کاهش خطر زوال عقل با یک تغییر ساده؛ غذا را فقط در 8 ساعت بخورید
عقب افتادن تکامل مغز انسان از سرعت توسعه هوش مصنوعی
دگرگونی ساختار مغز با آلزایمر
کمین 170 میلیون سیاه‌چاله در گورستان راه شیری!
زنگ خطر آموزش‌های دانشگاهی علوم پایه و مهندسی به صدا درآمده است؟
شارژ لیزری پهپادهایی که فرود نمی‌آیند
ادعای تازه ترامپ درباره تنگه هرمز و ایران؛ از فردا تنگه را باز می کنیم
چالش ترامپ با افسانه شکست ایران
معافیت بیمه‌ای برای بازی سازان
روایت محسن رضایی از شکست آمریکا در جنگ سوم ترامپ؛ آمریکا 500 کشته داد
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها چهارشنبه 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
آماده‌باش بهداشتی در گنبدکاووس برای مقابله با بیماری وبا
طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی چه زمانی سراسری می‌شود؟
قطعی برق کرمانشاه فردا سه شنبه 13 مرداد 1405+ جدول
اقتصاد به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات کنگره تبدیل شد
رایزنی‌های فشرده عراق با ایران برای عبور نفتکش‌های بغداد
برنامه‌های مقابله‌ای وزارت اقتصاد در قبال برنامه دشمنان
خواسته «فون در لاین»؛ «اقدام یکپارچه» برای تامین امنیت مرزهای اروپا
نجات معجزه‌آسای کودک عراقی با اقدام تیم هلال احمر ایران
تالاب جهانی میانکاله همچنان در آتش می‌سوزد
تعلیق ارسال سامانه‌های دفاعی پاتریوت به اوکراین