×
بین الملل
شناسه خبر : 238303
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 15:49
ده‌ها کشتی دیگر در راه غزه، راه کاروان صمود ادامه دارد

ده‌ها کشتی دیگر در راه غزه، راه کاروان صمود ادامه دارد

نیروی دریایی ارتش اسرائیل در حال آماده شدن برای به دست گرفتن کنترل دومین ناوگان امداد به غزه است که خواهان شکستن محاصره غزه است. ده‌ها فعال اجتماعی و نماینده پارلمان در این کشتی‌ها به سمت سواحل غزه در حرکت هستند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ به نقل از معاریو، نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی در حال آماده شدن برای متوقف کردن دومین ناوگان کمک‌رسانی به غزه است، این کشتی‌ها در حال نزدیک شدن به سواحل غزه هستند.

پیش‌بینی می‌شود این ناوگان فردا شب به سواحل غزه برسد و نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی، برای تقابل با این کشتی‌ها در حال آماده شدن است. اقدامی که هفته گذشته با کاروان صمود انجام داده است.

در مرکز این ناوگان، یک کشتی ترکیه‌ای متعلق به بنیاد امداد بشردوستانه (IHH) قرار دارد که ده‌ها فعال اجتماعی و نماینده پارلمان ترکیه در آن حضور دارند. از سوی دیگر رژیم صهیونیستی در حال انجام مذاکرات دیپلماتیک برای متوقف کردن این ناوگان است و آمریکایی‌ها نیز در تلاشند تا ترکیه را تحت فشار قرار دهند تا از حرکت کشتی ترکیه‌ای که در ناوگان مذکور است، جلوگیری کند.

منابع امنیتی رژیم صهیونیستی تخمین می‌زنند که هیچ سلاحی روی کشتی‌ها قرار داده نشده است؛ اما ارتش اسرائیل برای تصرف این کاروان، نیروهای ناوگان ۱۳ نیروی دریایی را به کار خواهد گرفت و مانند شرایط حمله نظامی با آنان برخود می‌کند.

مقامات رژیم صهیونیستی نگران هستند که مسائل به‌وجودآمده از تصرف ناوگان یادشده، مذاکرات برای آزادی گروگان‌ها و توقف جنگ را تحت تأثیر قرار دهد. به ویژه آنکه آمریکایی‌ها از وزیر امور خارجه ترکیه خواسته‌اند تا برای فشار بر حماس جهت پذیرش طرح کلی تعیین شده توسط ترامپ برای پایان دادن به جنگ، به مذاکرات بیاید.

یکی از فعالان اجتماعی حاضر در کاروان صمود، پس از خارج شدن از فلسطین اشغالی گفت: بعد از بازداشت اسرائیلی‌ها ما را از دارو محروم کردند، آنها بعد از ۳۲ ساعت بازداشت، به ما فقط آب دادند. به سختی به ما غذا می‌دادند. آنها ساعت ۳ بامداد ما را با سگ‌ها و تیراندازهایی که وارد اتاق‌هایمان می‌شدند، بیدار می‌کردند. آنها هر دو ساعت ما را بیدار می‌کردند تا نگذارند بخوابیم. این کار را با ما، وقتی آنها این کار را با ما، غیرنظامیان بی‌گناه، کردند، باید تصور کرد که با فلسطینی‌ها چه می‌کنند.

یک منبع وابسته به ارتش اسرائیل در این باره گفت: ما در شرایط به نسبت خوبی بودیم؛ اما از لحظه‌ای که انتقادات در ایالات متحده در مورد ادامه جنگ در غزه شنیده شد، همه چیز وارونه شد، در برخی کشورها با ما مانند نژادپرستان آفریقای جنوبی رفتار می‌کنند. یکی از علت‌های این روند، ناوگان‌هایی است که به سمت غزه حرکت کرده‌اند و ارتش اسرائیل با آنان مقابله کرده است. در حال حاضر دو ناوگان دیگر با ده‌ها کشتی در راه غزه هستند که لازم است نیروی دریایی برای مقابله با آنان آمادگی ویژه داشته باشد.


اخبار مرتبط
ناوگان جهانی صمود وارد سواحل جنوب غربی ترکیه شد
دوشنبه 1405/02/21 ساعت 04:00
ناوگان جهانی صمود وارد سواحل جنوب غربی ترکیه شد
ناوگان جهانی صمود پس از حمله رژیم اسرائیل، برای تعمیر و نگهداری وارد بندر مرمریس در جنوب غربی ترکیه شد.
سردار قاآنی: ربایش کاروان صمود مصداق تروریسم بین‌المللی است
شنبه 1405/02/12 ساعت 21:12
سردار قاآنی: ربایش کاروان صمود مصداق تروریسم بین‌المللی است
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی، برخورد و ربایش کاروانیان آزادی‌خواه صمود از سوی رژیم صهیونیستی را مصداق تروریسم بین‌المللی دانست و تأکید کرد این اقدامات بزدلانه، اراده آزادی‌خواهان جهان برای شکستن محاصره غزه را مصمم‌تر خواهد کرد.
حرکت کاروان زمینی به سمت غزه
سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 09:24
حرکت کاروان زمینی به سمت غزه
فعالان حامی فلسطین خود را برای حرکت زمینی و دریایی به سمت نوار غزه در چارچوب یک ناوگان صمود دیگر آماده می‌کنند.
فعال شدن آژیر هشدار در اسرائیل + فیلم
سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 16:08
فعال شدن آژیر هشدار در اسرائیل + فیلم
صدای آژیر در ایلات اشغالی در پی نفوذ احتمالی پهپادهای یمن به این منطقه به صدا در آمد.
حماس: شهادت‌های فعالان صمود سند جدیدی از وحشیگری اشغالگران است
دوشنبه 1404/07/14 ساعت 21:31
حماس: شهادت‌های فعالان صمود سند جدیدی از وحشیگری اشغالگران است
حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: شهادت‌های وحشتناک فعالان ناوگان جهانی پایداری درباره رفتار غیرانسانی اشغالگران فاشیست صهیونیستی با آنها از جمله توهین، سوءاستفاده و محرومیت از اساسی‌ترین حقوق انسانی، در طول و پس از ربایش در آب‌های بین‌المللی، سند جدیدی از سطح وحشیگری اشغالگران و افشای آشکار نقض مکرر حقوق بشر و نقض آشکار قوانین بین‌المللی توسط آنهاست.
بدرفتاری با اعضای ناوگان الصمود در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دوشنبه 1404/07/14 ساعت 10:17
بدرفتاری با اعضای ناوگان الصمود در زندان‌های رژیم صهیونیستی
مسئولان ناوگان دریایی الصمود در بیانیه‌ای از بدرفتاری با فعالان عضو این ناوگان در زندان‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند.
نظرات

آخرین اخبار
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای
عاقبت ناگوار بی‌توجهی به تابلوی «شنا ممنوع»
«روایت خون» در سوگواره اربعین؛ روایتی از پیوند هویت ایرانی و فرهنگ عاشورا
همبستگی میلیونی یمنی‌ها با مردم عراق
انتظار طلایی از نمایندگان ایران در کشتی آزاد نوجوانان جهان
فرمول حماس برای توافق در پاسخ به ادعای ترامپ
بازنشر پیام رهبر انقلاب درباره گشودن جبهه‌های دیگر علیه دشمن
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «آدمی»